harris231 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εμένα που περιμένω απλή συσκευή μέσω Public, με παραγγελία 23.09, την Παρασκευή άλλαξε από καταχωρήθηκε σε αναμονή από προμηθευτή αλλά μέχρι στιγμής ακόμα η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης παραμένει η 31.10, παρόλο που άλλαξε η παραπάνω πληροφορία. Κάποια παιδιά από εδώ είπαν πως μόλις έγινε αλλαγή σε αναμονή από προμηθευτή, μετά από λίγο τιμολογήθηκε. Εγώ ακόμα στα ίδια είμαι. Υποθέτω πως απλά έφτασε η σειρά μου αφού από τα τεμάχια που θα παραλάβουν προφανώς κάποιο είναι δικό μου. Τώρα ΠΟΤΕ θα παραλάβουν....το πότε με το ποτέ τα χωρίζει ένας τόνος (σημείο στίξης και όχι μονάδα μέτρησης) 1
defodio Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις ήρθε mail από iStorm, παραλαμβάνω αύριο iPhone 17 Pro Max 256GB Silver με courier. Αριθμός παραγγελίας: 175ΧΧ 5
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, defodio είπε Μόλις ήρθε mail από iStorm, παραλαμβάνω αύριο iPhone 17 Pro Max 256GB Silver με courier. Αριθμός παραγγελίας: 175ΧΧ Μπράβο! Άντε και στα δικά μας! 3
George18692 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα,1 μηνας και 1 μερα και ακομα κανενα νεο απο Κωτσο,σε διαδικιασια αποστολης στο καταστημα ακομα,ξεχρεωμενο ολο το ποσο ασπρο ΠΜ 256,εγω μαγκες το εχω παρει αποφαση υπομονη μεχρι αυτη τη Παρασκευη μετα το ακυρωνω,και οχι απλα το ακυρωνω αλλαζω και στρατοπεδο,z fold 7 χωρις δευτερη σκεψη,πηγα και δσμευσα τα λεφτα μου για μια συσκευη και το ολο θεμα γενικα με εχει ξενερωσει,εχει καποιος νεα απο κωτσο ασπρο προ μαξ,και οσοι παραλαβατε σας στελνει στο βαιμπερ η οταν ειναι στο καταστημα την ιδια μερα για παραλαβη,ευχαριστω
Thanos248 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, Thanos248 είπε Άντε με το καλό! Και εμένα μόλις άλλαξε!! Βιάστηκα να μιλήσω 🥶 5
MPQHD Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, defodio είπε Μόλις ήρθε mail από iStorm, παραλαμβάνω αύριο iPhone 17 Pro Max 256GB Silver με courier. Αριθμός παραγγελίας: 175ΧΧ 178ΧΧ εδώ για silver 256… να δούμε μπας και παραλάβω και εγώ αυτές τις μέρες Επεξ/σία πριν από 25 λεπτά από MPQHD 1
polakis21 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 157ΧΧΧΧ εγω σε orange. Να δω ποτε... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από polakis21
Maxpower71 Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Δημοσ. πριν από 58 λεπτά (επεξεργασμένο) Οπως τα λέγαμε. Παραγγελία 13/09 public και ιστορμ 17 προ μαξ ασήμι και τελικά με πήρε μόλις μικρό μαγαζάκι ότι έφερε 1 πορτοκαλί και 1 ασημί. Τα λέμεεεεε Υ.Γ Έφερε παραπάνω συσκευές όχι μόνο 1 ασημί 1 πορτοκαλί. Εχουμε και την δυνατότητα να διαλέξουμε τι χρώματα θέλουμε τελικά. Και το 15 pro max από εκεί το πήρα. Επεξ/σία πριν από 44 λεπτά από Maxpower71 3
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 11 λεπτά Δημοσ. πριν από 11 λεπτά 1 ώρα πριν, Thanos248 είπε Βιάστηκα να μιλήσω 🥶 Μου έγινε ακριβώς το ίδιο , Λαμία είμαι εγώ εσύ ; Να δούμε μήπως φταίει το ότι είμαι εκτός Αθηνών ! Κοίτα εγώ θα περιμένω τις επόμενες 2 ημέρες όπως μου είπαν και μετά θα τους κράξω !! Έχει χάρη που μου έσπασε η οθόνη από το 14 ΠΜ και αναγκαστικά θέλω νέα συσκευή !! Σας γράφω από αυτό τώρα με το ζόρι 😂 6 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Μου έγινε ακριβώς το ίδιο , Λαμία είμαι εγώ εσύ ; Να δούμε μήπως φταίει το ότι είμαι εκτός Αθηνών ! Κοίτα εγώ θα περιμένω τις επόμενες 2 ημέρες όπως μου είπαν και μετά θα τους κράξω !! Έχει χάρη που μου έσπασε η οθόνη από το 14 ΠΜ και αναγκαστικά θέλω νέα συσκευή !! Σας γράφω από αυτό τώρα με το ζόρι 😂 Το θέμα είναι πως ότι σας είπα από το κατάστημα έβλεπαν την συσκευή μου στις αποθήκες στην Αθήνα , γιατί πήγα να αγοράσω ένα Apple Watch Ultra 3 και τους ρώτησα για την συσκευή…τώρα εάν πάλι τα δώσανε σε γνωστούς……..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα