farcry33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Από istorm έχει παραλάβει κανείς αυτές τις μέρες 17 pro max 256 deep blue από προπαραγγελία; Εγώ την περασμένη Δευτέρα. 1
vavatraxaki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Παιδιά μόνο Γερμανός το πρωί βρήκα διαθέσιμο πριν λίγο ήρθε sms παραδόθηκε στην κούριερ ακύρωσα από public τέλος ξανά ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα πρώτη φορά την πάτησα φέτος γιατί δεν ήξερα τώρα που έμαθα ποτέ ξανά πρόπαραγγελια ! 1
farcry33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε Παιδιά μόνο Γερμανός το πρωί βρήκα διαθέσιμο πριν λίγο ήρθε sms παραδόθηκε στην κούριερ ακύρωσα από public τέλος ξανά ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα πρώτη φορά την πάτησα φέτος γιατί δεν ήξερα τώρα που έμαθα ποτέ ξανά πρόπαραγγελια ! Για ποιο μοντέλο μιλάμε ;
farcry33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε 17 pro silver 256 Ε τα μικρά τα βρίσκεις άργησες κιόλας. 1
Efith03 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Παρήγγειλα iphone 17 lilac απο istorm το Σάββατο ξέρει κανείς περίπου πόσο θα χρειαστεί να περιμενω;
vavatraxaki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, farcry33 είπε Ε τα μικρά τα βρίσκεις άργησες κιόλας. Σε silver που το ήθελα δεν υπήρχε πουθενά μόνο μπλε ο Κωτσόβολος κι εκείνο δυο φορές έφαγα άκυρο ενώ ήταν για παραλαβή 2
ANESTIS200 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Efith03 είπε Παρήγγειλα iphone 17 lilac απο istorm το Σάββατο ξέρει κανείς περίπου πόσο θα χρειαστεί να περιμενω; Εγώ έχω παραγγείλει το μαύρο στις 2 του μήνα από istorm και ακόμη... Βέβαια το χρώμα που έβαλες ίσως να μην έχει τόση ζήτηση (λέμε τώρα) και να έρθει πιο γρήγορα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από ANESTIS200 1
vpapanik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, polakis21 είπε 175ΧΧΧΧ εγω σε orange. Να δω ποτε... είναι τραγικοί ... το ίδιο 184ΧΧ / 15:05 δεν υπάρχει ελπίδα
Sergi21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, TheOwlKnows είπε Καλησπέρα παιδιά, επειδή η κατάσταση είναι για γέλια και στην δική μου περίπτωση έχει πέσει μεγάλη παραπληροφόρηση από το κατάστημα έχω προχωρήσει σε αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή. Και τι σου ειπε ο συνηγορος; Το σκεφτομαι κ εγω σοβαρα να κανω την κινηση
NickPatou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Στις 3/10/2025 στις 7:56 ΠΜ, Codehack είπε Ο Κωτσόβολος εμένα σε mail στο κατάστημα χτες μου απάντησε αυτό: Η παραγγελία μου έχει από χτες την εξής σημείωση: Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS. Τώρα αν άλλαξαν κάτι αυτοί που μου απάντησαν στο mail ή όντως τους ήρθαν κομμάτια στην αποθήκη, θα δείξει. Φιλε μου, το email του καταστηματος ποιο ειναι; Ρωταω γιατι και εγω απο το ιδιο καταστημα ειναι να παραλαβω και απο 13/09 που εχω κανει παραγγελια ακομα τιποτα, οποτε παιρνω τηλ κεντρικα κλπ η ιδια απαντηση "καλυπτονται παραγγελιες με χρονολογικη σειραχαχαχα". Αν δεν σου ειναι κοπος, δωστο μου να κανω μια ερωτηση κι εγω σε παρακαλω. Ευχαριστω
polakis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ρε παιδια σοβαρα τωρα. Ειναι δυνατον να μην παιρνουμε κινητο ενα μηνα πλας απο την προπαραγγελια; Δηλαδη καπου ωπα πλεον…Τι γινεται; Μπορει καποιος να μας πει τι φταιει; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από polakis21
harris231 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Η παραγγελία είναι στην συνεργαζόμενη μεταφορική. Θα ενημερωθείς εκ νέου για τον χρόνο παράδοσης, ενώ μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της. Επιτέλους....έρχεται. Public 23.09 Απλό 17άρι μαύρο. Ποτέ ξανά αρχικές ημέρες. Πρώτα ράφι και αγορά χωρίς άγχος. Πρώτη φορά την παθαίνω...δεν θα την ξαναπατήσω. Ακόμα και μία άσπρη τρίχα να έβγαλα(οπουδήποτε) από τα νεύρα μου αυτό το πράγμα δεν αξίζει για κανένα λόγο.
vpapanik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, polakis21 είπε Ρε παιδια σοβαρα τωρα. Ειναι δυνατον να μην παιρνουμε κινητο ενα μηνα πλας απο την προπαραγγελια; Δηλαδη καπου ωπα πλεον…Τι γινεται; Μπορει καποιος να μας πει τι φταιει; Μα είναι απλό, τα έδωσαν σε φίλους και γνωστούς, που είναι το περίεργο ;
vavatraxaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου στο you δειχνει διαθεσιμο μπλε αν καποιος θελει https://www.you.gr/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/ola-ta-kinita-smartphones/apple-iphone-17-pro-max-6-9-5g-256gb-deep-blue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα