PanosP28 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το Πλαίσιο δεν πρέπει να έχει παραδώσει κανένα Pro Max έως σήμερα … 1
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, Elvenlied95 said: Καλησπέρα παιδιά. Εχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Είδα έναν φίλο πιο πάνω, αλλά οι απαντήσεις που έλαβε από κάτω δεν ήταν ενθαρρυντικές. Παρηγγειλα από you, 17 pm 256gb orange στις 20/9 πληρωμένο μέσω Σκρουτζ. Έστειλα μήνυμα στο ίδιο το you για διαθεσιμότητα και με καλέσαν πίσω. Μου είπαν ότι Δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβω ακριβώς αλλά παραλαμβάνουν κάθε μέρα απόθεμα. Κάποιος άλλος σε παρόμοια μοίρα ; Από you.gr εγώ έχω παραγγείλει AirPods Pro 3 και μέσω Skroutz μάλιστα (έχω business account) και δεν έχουν ακόμα χρόνους για το πότε θα παραλάβω. Ο Skroutz πωλητής μου είπε ότι και καλά έχουν προτεραιότητα επειδή τους κάνουν μεγάλο τζίρο. Δεν ξέρω αν τον πιστεύω, απλά το καταγράφω. Με δεδομένο ότι είχαν σίγουρα πολύ περισσότερο απόθεμα σε AirPods απ'ότι σε τηλέφωνα, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το 17άρι σου.. Το Ultra Pro 3 το πήρα πάλι μέσω Skroutz από iStorm, και είμαι στην ίδια μοίρα. Καλά κρασιά δηλαδή. 20 minutes ago, petran1790 said: Πραγματικα ομως... εγω θα το εψαχνα στην θεση σου για την ακυρωση... σχεδον βεβαιο οτι θα παραλαβεις νωριτερα αν ακυρωσεις και παραγγελεις αλλου... Το skroutz ειναι ακομα δυσκοιλιο και οταν τα προιοντα ειναι μονιμα αμεσα διαθεσιμα στα καταστηματα.. φαντασου τωρα που ειναι σε αναμονες... και για να στρωσει αυτο θελει μηνες... Αν παλι ειναι τοσο μπελιας.. απλα ξεχασε το και οταν ερθει... θα ειναι σαν δωρο.. τωρα Χριστουγεννων , Πρωτοχρονιας, Πασχα.. παιζεται.. 🤣 Για να καταλαβεις, εγω που δεν εχω παραγγειλει ακομα (σε κανα 2 βδομαδες θα ριξω παραγγελια) παιζει να παραλαβω νωριτερα απο σενα ετσι.. 🤣🤣 Θα σου πω πως λειτουργεί ο Skroutz, και βγάζεις συμπέρασμα. Κάθε 30 λεπτά ανανεώνει το XML με το feed του κάθε καταστήματος. Όταν λοιπόν έχει ήδη πέσει παραγγελία σε προϊόν που είναι προπαραγγελία, αν στο feed πχ εμφανιστούν 7 κομμάτια, ο Skroutz ενημερώνεται και τα έχει ήδη δεσμεύσει. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του you.gr να ΜΗΝ καλύψει τον Skroutz, γιατί έχουν penalty για τις ακυρώσεις/καθυστερήσεις. Επειδή δε, μιλάμε για οnline only κατάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση πονηρά να στείλει στο XML του Skroutz 3 τεμάχια, και να καβατζώσει τα 4 για να τα εμφανίσει στο site του, γιατί γίνονται αυτοματοποιημένοι έλεγχοι και θα φάει παρατήρηση. Όπως επίσης δεν μπορεί να έχει πχ άλλη τιμή στο site και άλλη στο Skroutz (not gonna happen, αλλά μιλάω γενικά). Ο μόνος τρόπος να μην περάσουν μέσω Skroutz, είναι να υπάρχει και φυσικό κατάστημα και να δώσουν στον Skroutz πχ τεμάχια 5, και τα 2 να τα έχουν στο κατάστημα. Σε online only μαγαζί, δεν ξέρω πραγματικά πώς θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν το σύστημα χωρίς να ρισκάρουν, και μεγάλα μαγαζιά όπως το You (Infoquest όμιλος) δεν παίζει να ρισκάρουν. POV: Skroutz growth & tech expert η εταιρεία μας
geor92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, polaki είπε Από you.gr εγώ έχω παραγγείλει AirPods Pro 3 και μέσω Skroutz μάλιστα (έχω business account) και δεν έχουν ακόμα χρόνους για το πότε θα παραλάβω. Ο Skroutz πωλητής μου είπε ότι και καλά έχουν προτεραιότητα επειδή τους κάνουν μεγάλο τζίρο. Δεν ξέρω αν τον πιστεύω, απλά το καταγράφω. Με δεδομένο ότι είχαν σίγουρα πολύ περισσότερο απόθεμα σε AirPods απ'ότι σε τηλέφωνα, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το 17άρι σου.. Το Ultra Pro 3 το πήρα πάλι μέσω Skroutz από iStorm, και είμαι στην ίδια μοίρα. Καλά κρασιά δηλαδή. Θα σου πω πως λειτουργεί ο Skroutz, και βγάζεις συμπέρασμα. Κάθε 30 λεπτά ανανεώνει το XML με το feed του κάθε καταστήματος. Όταν λοιπόν έχει ήδη πέσει παραγγελία σε προϊόν που είναι προπαραγγελία, αν στο feed πχ εμφανιστούν 7 κομμάτια, ο Skroutz ενημερώνεται και τα έχει ήδη δεσμεύσει. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του you.gr να ΜΗΝ καλύψει τον Skroutz, γιατί έχουν penalty για τις ακυρώσεις/καθυστερήσεις. Επειδή δε, μιλάμε για οnline only κατάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση πονηρά να στείλει στο XML του Skroutz 3 τεμάχια, και να καβατζώσει τα 4 για να τα εμφανίσει στο site του, γιατί γίνονται αυτοματοποιημένοι έλεγχοι και θα φάει παρατήρηση. Όπως επίσης δεν μπορεί να έχει πχ άλλη τιμή στο site και άλλη στο Skroutz (not gonna happen, αλλά μιλάω γενικά). Ο μόνος τρόπος να μην περάσουν μέσω Skroutz, είναι να υπάρχει και φυσικό κατάστημα και να δώσουν στον Skroutz πχ τεμάχια 5, και τα 2 να τα έχουν στο κατάστημα. Σε online only μαγαζί, δεν ξέρω πραγματικά πώς θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν το σύστημα χωρίς να ρισκάρουν, και μεγάλα μαγαζιά όπως το You (Infoquest όμιλος) δεν παίζει να ρισκάρουν. POV: Skroutz growth & tech expert η εταιρεία μας Άρα απ ότι καταλαβαίνω συμφέρει να παραγγείλεις μέσω skroutz!
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, geor92 said: Άρα απ ότι καταλαβαίνω συμφέρει να παραγγείλεις μέσω skroutz! Ειλικρινά δεν ξέρω, απλά έκανα καταγραφή του πως λειτουργεί. Αυτό που πολύς κόσμος δεν ξέρει, είναι ότι ακόμα και αν ακυρώσουν την παραγγελία απ'το κατάστημα, ο Skroutz χρεώνει το 50% της προμήθειας που θα έπαιρνε. Οπότε απ'τη στιγμή που το κατάστημα έχει δεχτεί την παραγγελία, έχει 1002 λόγους όντως να την εκτελέσει ΑSAP.
charalampos21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Παραλαβή μόλις από istorm 17 PM orange 256, παραγγελία 14:58. Τελικά όντως παρέλαβαν Τρίτη. Καλή συνέχεια τα λέμε του χρόνου μάγκες 😜 9
harris231 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα μου ήρθε ο αριθμός της παραγγελίας μου από Public σε παραγγελία από εταιρεία που έκανα για το απλό 17 μαύρο και μου είπαν στο τηλέφωνο πως τα συγκεκριμένα είναι ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ. Έχω ημερομηνία παράδοσης από εχθές που την έβαλα, 20 Νοεμβρίου. Μου είπαν πως αν πάρω Pro Max θα παραλάβω νωρίτερα σίγουρα. Έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι στο απλό το 17άρι σε χρώμα μαύρο με τα 256. Μου είπαν επίσης πως σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα θα παραλάβω επίσης πολύ νωρίτερα. Τόσο πια;;;; Δεν το περίμενα με την τρέλα για τα Pro-Pro MAx πως θα γίνεται το έλα να δεις και στα απλά. Και υποτίθεται πως παράγουν περισσότερα απλά από τα υπόλοιπα. 😵 1
gio2739 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δεν φταίνε αυτή όλοι εσείς φταιτε που πάτε και δίνετε τα χρήματα σας χωρίς έστω την ημερομηνία παράδοσης.. Με ενα αόριστο θα ενημερωθείτε 3 1
petran1790 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, polaki είπε Από you.gr εγώ έχω παραγγείλει AirPods Pro 3 και μέσω Skroutz μάλιστα (έχω business account) και δεν έχουν ακόμα χρόνους για το πότε θα παραλάβω. Ο Skroutz πωλητής μου είπε ότι και καλά έχουν προτεραιότητα επειδή τους κάνουν μεγάλο τζίρο. Δεν ξέρω αν τον πιστεύω, απλά το καταγράφω. Με δεδομένο ότι είχαν σίγουρα πολύ περισσότερο απόθεμα σε AirPods απ'ότι σε τηλέφωνα, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το 17άρι σου.. Το Ultra Pro 3 το πήρα πάλι μέσω Skroutz από iStorm, και είμαι στην ίδια μοίρα. Καλά κρασιά δηλαδή. Θα σου πω πως λειτουργεί ο Skroutz, και βγάζεις συμπέρασμα. Κάθε 30 λεπτά ανανεώνει το XML με το feed του κάθε καταστήματος. Όταν λοιπόν έχει ήδη πέσει παραγγελία σε προϊόν που είναι προπαραγγελία, αν στο feed πχ εμφανιστούν 7 κομμάτια, ο Skroutz ενημερώνεται και τα έχει ήδη δεσμεύσει. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του you.gr να ΜΗΝ καλύψει τον Skroutz, γιατί έχουν penalty για τις ακυρώσεις/καθυστερήσεις. Επειδή δε, μιλάμε για οnline only κατάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση πονηρά να στείλει στο XML του Skroutz 3 τεμάχια, και να καβατζώσει τα 4 για να τα εμφανίσει στο site του, γιατί γίνονται αυτοματοποιημένοι έλεγχοι και θα φάει παρατήρηση. Όπως επίσης δεν μπορεί να έχει πχ άλλη τιμή στο site και άλλη στο Skroutz (not gonna happen, αλλά μιλάω γενικά). Ο μόνος τρόπος να μην περάσουν μέσω Skroutz, είναι να υπάρχει και φυσικό κατάστημα και να δώσουν στον Skroutz πχ τεμάχια 5, και τα 2 να τα έχουν στο κατάστημα. Σε online only μαγαζί, δεν ξέρω πραγματικά πώς θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν το σύστημα χωρίς να ρισκάρουν, και μεγάλα μαγαζιά όπως το You (Infoquest όμιλος) δεν παίζει να ρισκάρουν. POV: Skroutz growth & tech expert η εταιρεία μας Καταρχην εννοεις το Ultra 3 , σωστα? και πως το πηρες απο iStorm μεσω Skroutz απο την στιγμη που δεν βγαινει σαν διαθεσιμο καταστημα το iStorm στο Skroutz? ή στα business accounts υπαρχουν αλλα μαγαζια? Επισης για το υπολοιπο... μα το You δεν ειναι και φυσικο καταστημα? ή εχω χασει επεισοδια??? Μπορει να καταλαβα και λαθος.. αλλα αν στο online shop εμφανιστουν 2 τεμαχια και εξαφανιστουνν αμεσως με online παραγγελιες στο ιδιο το online shop του You, τοτε τι γινεται εκει?
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Τα καταστήματα στον Κωτσόβολο παραλαμβάνουν κάθε τρίτη πέμπτη Σάββατο. Πράγματι διακινεί τα περισσότερα τεμάχια αφού δεν τα προμηθεύει από istorm. Εγώ πήγα σε κατάστημα γιατί δεν μου άρεσε το ποσό που έβγαζε το trade in των άλλων για το 16pm και μου έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό 887 ευρώ (μάλιστα πιο μετά μου είπαν θα βγει και κουπόνι +100 ευρώ) και βρέθηκε 1 silver 256 σε κατάστημα της Άρτας και μου το παραγγειλαν. Δεν είχα κάνει προ παραγγελία απλά πήγα για το trading. Στα υπόλοιπα καταστήματα εγραφαν είτε 0 ή πόσα ήταν δεσμευμένα…
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, petran1790 said: Καταρχην εννοεις το Ultra 3 , σωστα? και πως το πηρες απο iStorm μεσω Skroutz απο την στιγμη που δεν βγαινει σαν διαθεσιμο καταστημα το iStorm στο Skroutz? ή στα business accounts υπαρχουν αλλα μαγαζια? Επισης για το υπολοιπο... μα το You δεν ειναι και φυσικο καταστημα? ή εχω χασει επεισοδια??? Μπορει να καταλαβα και λαθος.. αλλα αν στο online shop εμφανιστουν 2 τεμαχια και εξαφανιστουνν αμεσως με online παραγγελιες στο ιδιο το online shop του You, τοτε τι γινεται εκει? Αν γράφω μετά απο 2-3 μπυρες λογικό να κάνω 17 λάθη.. αρχικά ναι, πήρα τα AirPods Pro 3 από You και το Watch Ultra 3 από iSystem όχι istorm! Εγώ το έκαψα τελείως. 😂 Το You απ’όσο ξέρω είναι μόνο online και είναι της infoquest, ακόμα και λάθος ομως να κάνω, ακόμα και αν έχει δηλαδή φυσικό κατάστημα είναι μεγάλο μαγαζί και έχει σύστημα ERP με οργανωμένο το στοκ και τη διαθεσιμότητα όπως το Public κλπ. Το κόλπο με τα τεμάχια που δεν περνάνε στο Skroutz και βγαίνουν στο φυσικό κατάστημα μόνο, μπορεί να γίνει από μικρά μαγαζάκια που έχουν άλλη «αποθήκη» για τα online τους (eshop και Σκρουτζ) και άλλη για το φυσικό κατάστημα. Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στους μικρούς, γιατί αν δεν έχεις online διασύνδεση να γίνεται αυτόματα ο συγχρονισμός του στοκ, μπορεί να τύχεις να έρθει κάποιος να αγοράσει κάτι απτο φυσικό κατάστημα, και εσύ αν δεν προλάβεις να το σβήσεις απτο site σου να γίνει αγορά από εκεί και να μπλέξεις. Ελπιζω να έγινα αυτή τη φορά κατανοητός και να μη μπέρδεψα πάλι τα μπούτια μου! 😂 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από polaki
kostasmath23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Τα καταστήματα στον Κωτσόβολο παραλαμβάνουν κάθε τρίτη πέμπτη Σάββατο. Πράγματι διακινεί τα περισσότερα τεμάχια αφού δεν τα προμηθεύει από istorm. Εγώ πήγα σε κατάστημα γιατί δεν μου άρεσε το ποσό που έβγαζε το trade in των άλλων για το 16pm και μου έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό 887 ευρώ (μάλιστα πιο μετά μου είπαν θα βγει και κουπόνι +100 ευρώ) και βρέθηκε 1 silver 256 σε κατάστημα της Άρτας και μου το παραγγειλαν. Δεν είχα κάνει προ παραγγελία απλά πήγα για το trading. Στα υπόλοιπα καταστήματα εγραφαν είτε 0 ή πόσα ήταν δεσμευμένα… φιλε καλοριζικος και να το χαρεις! απλα η διαδικασια που λειτουργουν ειναι τραγικη για ολους εμκας που προπαραγγελνουμε και περιμενουμε "με το σταυρο στο χερι" και απλα μπορει να παει καποιος και να τσιμπησει κινητο στο ασχετο. δεν το λεω τωρα για σενα, γενικα μιλαω! 1
spyros66666 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Παρέλαβα σήμερα δυο 17αρια απλά μαύρο και pink απο Nova Ιεράπετρας !! Καλές παραδόσεις ! 17αρι απλο 256 mist bue κωτσος
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε φιλε καλοριζικος και να το χαρεις! απλα η διαδικασια που λειτουργουν ειναι τραγικη για ολους εμκας που προπαραγγελνουμε και περιμενουμε "με το σταυρο στο χερι" και απλα μπορει να παει καποιος και να τσιμπησει κινητο στο ασχετο. δεν το λεω τωρα για σενα, γενικα μιλαω! Απ ότι κατάλαβα όσα βγάζει δεσμευμένα στο retail τους και ακυρώνονται δεν τα δίνει στις προπαραγγελίες, τα βγάζει για άμεση αγορά σε καταστήματα. Και στο κατάστημα της ρόδου έβγαζε ένα silver διαθέσιμο 1
kostasmath23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Vesouvious είπε Απ ότι κατάλαβα όσα βγάζει δεσμευμένα στο retail τους και ακυρώνονται δεν τα δίνει στις προπαραγγελίες, τα βγάζει για άμεση αγορά σε καταστήματα. ναι ετσι γινεται και απο αλλα παιδια που τα εχουν αγορασει με αυτον τον τροπο, απλα ετσι καταστρατηγειται στην πραξη η διαδικασια της τηρησης σειρας προτεραιοτητας...θα επρεπε οποιο βγαινει ακυρωση αυτοματως να τιθεται στη διαθεση του επομενου στη λιστα...αλλιως ας μην υπαρχουν προπαραγγελιες και ας στηνομαστε ολοι εξω απο ενα μαγαζι στην τελικη και οποιο μας κατσει. επισης οσοι δεν εχουμε φυσικο μαγαζι στο μερος μας παλι κατου****με σε πηγαδι 1
jonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Τα καταστήματα στον Κωτσόβολο παραλαμβάνουν κάθε τρίτη πέμπτη Σάββατο. Πράγματι διακινεί τα περισσότερα τεμάχια αφού δεν τα προμηθεύει από istorm. Όλοι οι μεγάλοι από iSquare δεν προμηθεύονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα