spyridy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε στο you δειχνει διαθεσιμο μπλε αν καποιος θελει https://www.you.gr/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/ola-ta-kinita-smartphones/apple-iphone-17-pro-max-6-9-5g-256gb-deep-blue Μόλις πήρα τηλέφωνο. Δεν είναι διαθέσιμο παρόλο που δείχνει διαθέσιμο... 1
Mexicanos97 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Οχι ότι θα πάρουμε κάποια σοβαρή απάντηση απλώς το ανεβάζω έτσι για την ιστορία 1
NoMans Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Πού να δείτε στο τσατ μποτ του Κώτσου που μου λέει ότι έχω κάνει λάθος τον αριθμό του κινητού ή της παραγγελίας.. Το θέμα είναι ότι ενώ είχα πει δε βιάζομαι, αρχίζει και κουράζει αρκετά η φάση και μάλλον θα παίξει ακύρωση. Άντε να περιμένω το πολύ μέχρι τέλος του μήνα. (Το μόνο "παρήγορο" σε σχέση με τις ελληνικές αλυσίδες είναι ότι και το Amazon έχει καθυστερήσεις και καμία διαθεσιμότητα σε Max).
Nikos3648 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή 256 silver προ Max Τσιμισκή Θεσσαλονίκης 1
farcry33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nikos3648 είπε Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή 256 silver προ Max Τσιμισκή Θεσσαλονίκης Αριθμός ; Αν δεν το πάρεις το θέλω 😂
Nikos3648 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Just now, farcry33 said: Αριθμός ; Αν δεν το πάρεις το θέλω 😂 Δεν θα το πάρω. 178xx
Χρήστος Κατσικάρης02 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Apple Store στο Μόναχο έχει τεράσιο αποθεμα διαθέσιμο,μπαίνεις το παίρνεις φεύγεις , εδω στην ελλάδα ακόμα τις προ παραγγελίες περιμένουμε.
farcry33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Δεν θα το πάρω. 178xx Θα το ήθελα αν δεν το δώσεις σε κάποιον άλλον 😊
ktsak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, farcry33 είπε Θα το ήθελα αν δεν το δώσεις σε κάποιον άλλον 😊 Είσαι πιο γρήγορος και από τον Κωνσταντελια. Με πρόλαβες, το ήθελα για το γιο μου. Άντε με το καλό
Jose_antonio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Παίδες καλησπέρα, εγώ με προπαραγγελία 12/9 14.58 μου ήρθε μύνημα την περασμένη Παρασκευή να πάω να παραλάβω από istorm Golden Hall 17PM ORANGE 256. Το άφησα να το χαρεί ο επόμενος μιας και είχα ήδη πάρει από γνωστό μου το 512 σε πορτοκαλί. Υποθέτω ότι η κατάσταση σιγά σιγά εξομαλύνεται. Υπομονή..
ktsak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Jose_antonio είπε Παίδες καλησπέρα, εγώ με προπαραγγελία 12/9 14.58 μου ήρθε μύνημα την περασμένη Παρασκευή να πάω να παραλάβω από istorm Golden Hall 17PM ORANGE 256. Το άφησα να το χαρεί ο επόμενος μιας και είχα ήδη πάρει από γνωστό μου το 512 σε πορτοκαλί. Υποθέτω ότι η κατάσταση σιγά σιγά εξομαλύνεται. Υπομονή.. Υπομονή? Τι υπομονή, 1 μήνα μετά και χωρίς κάποια πρόβλεψη ..... Σιγα μην εξομαλύνεται !!! 2
Costis92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Λοιπόν εγώ παρέλαβα την προηγούμενη παρασκευή orange 17 pro max 256 από πλαίσιο . Έχοντας πάθει φυσικά ένα μήνα τώρα εμμονή . Είχα ξεκινήσει να παίρνω τηλέφωνα από τη μέρα του event της Apple σκεφτείτε , μου είπα πότε ξεκινάνε οι προπαραγγελίες ( υποτίθεται στις 15:00 12/9) οπότε εγώ σκεπτόμενος ότι θέλω να παραλάβω στην πρώτη φουρνιά 19/9 είχα κάνει όλη την προεργασία . Επειδή είχα πρήξει και τους πάντες βρήκα γνωστό από πλαίσιο να βάλω και την παραγγελία. Μου είπε λοιπόν θα τη βάλω εγώ όταν μιλήσαμε (14:30 το μεσημέρι) και όταν έρθει θα σε καλέσουμε να πληρώσεις κ να παραλάβεις . Λέω οκ - που να ξερα ότι θα παραλάμβανα τα @@ μου. Σημείωση * : σαν εντελώς ψυχαναγκαστικό άτομο μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το ότι έκανα την προπαραγγελία πριν τις 3 το μεσημέρι. Από κει λέω κάτι μου βρωμάει . Είχαν ξεκινήσει όλοι τα μαρκετινίστικα μπείτε να παραγγείλετε 3 το μεσημέρι 12/9 κ λέω κ εγώ ααα δες ρε συ πόσο τυπικοί είναι ! Για να υπάρχει σειρά προτεραιότητας! Κ μπαίνω μετά κ εδώ κ βλέπω ….ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ αλαλούμ. Το απόλυτο τσίρκο . Αρχικά όλοι σχεδόν είχαν κάνει παραγγελία πριν τις 3. Θα μου πεις χεσε μας με την ώρα , αλλά ρε παιδιά η μιλαμε ή κλάνουμε. Ή υπάρχει κανόνας ή δεν υπάρχει . Αμα ξεκινάει κάτι μπακαλίστικα και αντιεπαγγελματικά υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπορεί να διεξαχθεί και σωστά ; Για να μην τα πολυλογώ , παρέλαβα, αλλά η απελπισία τόσες μέρες με σάπιο κινητό και να περιμένω το καινούριο , να λέω ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΣ, πως γίνεται να το πήρε η τουνη πριν από μένα χωρίς να έχει ασχοληθεί καν κλπ κλπ μου έχει πειραχτεί το νευρικό σύστημα. Δλδ αμα μου έλεγες εξαρχής θα παραλάβεις σε 3 μήνες θα έλεγα οκ. Αλλα αυτό το πράγμα να βλέπω να παίρνει ο καθένας πριν από μένα που αποφάσισες να το πάρει ένα μήνα μετά και να το βρίσκει την ίδια μέρα από ακυρώσεις , από αποθήκες , από refresh από δεν ξέρω τι και να μου δείχνει ότι τελικά τα έκανα τσάμπα όλα από πριν και ότι δεν υπάρχει καμία σειρά καμιά προτεραιότητα μου δημιούργησε τρελή παράκρουση . Οχι ότι φταίνε οι καταναλωτές ο καθένας κάνει ότι θέλει και μπορεί και μαγκιά του αν είναι και τυχερός και του βγει. Απλα θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να μπορεί να του βγει απ τα καταστήματα τα οποία είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ τους. Αυτο κατάλαβα . Κ μεγαλύτερος απατεώνας απ ολους η Apple φυσικά , που είναι δική της η ευθύνη - κ φυσικά το κάνει επίτηδες. Σου λέει έχουμε καλυτερέψει φοβερά τη συσκευή , δε γίνεται κάθε χρόνο να κάνουμε μεγάλα άλματα , ξεκινάτε το μάρκετινγκ να το κάνουμε birkin bag να μπαίνουν στη λίστα αναμονής 2 χρόνια για να πάρουν την ίδια δερμάτινη τσάντα που θα έπαιρναν ούτως ή άλλως πάνω κάτω . Εχω πάθει και σύνδρομο Στοκχόλμης μάλλον γιατί ακόμα μπαίνω και διαβάζω να δω πότε θα παραλάβουν και οι άλλοι , ΣΥΜΠΟΝΩ !!!! Και δεν ξέρω και πραγματικά από που έρχονται πια αυτά τα κινητά , σε άλλο πλανήτη τα κατασκεύασαν ;; εύχομαι να παραλάβετε όλοι άμεσα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αυτής της απίστευτης ψυχικής ταλαιπωρίας που προκάλεσαν σε τόσο κόσμο (αλλά και σπατάλη ενέργειας , χρόνου, χρηματων - να μη σχολιάσω τον άλλον που έκανε ταξίδι να παραλάβει και γύρισε με άδεια χέρια) 2
Mitsaras29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μίλησα μόλις με istorm και δυστυχώς δεν έχουν πάλι απολύτως καμία ενημέρωση για παραλαβή. Δεν έχουν μου είπαν καμία απολύτως ενημέρωση εάν έχει στείλει η Apple συσκευές και πόσες έχει στείλει! Είναι τόσο εκνευριστικο όλο αυτό το να μην υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση! Ας μας πουν παραλαμβάνουμε στις 20 Δεκεμβρίου για παράδειγμα, να ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά θεωρώ οτι εσκεμμένα δεν μας λένε για να μην πέσουν μαζικές ακυρώσεις γιατί έτσι μην ξέροντας πότε θα παραλάβεις κάθε μέρα λες άσε μην ακυρώσω γιατί τόσο καιρό περιμένω και σήμερα μπορεί να είναι η δικιά μου η σειρά!
Niorantes3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Ηρεμήστε. Ένα κινητό είναι. Και με όχι ωραία χρώματα
NickPatou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Niorantes3 είπε Ηρεμήστε. Ένα κινητό είναι. Και με όχι ωραία χρώματα Ναι αλλα το 1500αρι κατα μ.ο. ευρωπουλα για οποιον το εχει προπληρωσει, ειχαν ωραιο χρωμα, γιαυτο και θελουν να παραλαβουν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα