Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Niorantes3 είπε

Ηρεμήστε. Ένα κινητό είναι. Και με όχι ωραία χρώματα :D

Ναι, δεν είχε ροζ φέτος… 

• Haha 2
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sergi21 είπε

Και τι σου ειπε ο συνηγορος; Το σκεφτομαι κ εγω σοβαρα να κανω την κινηση

Ακόμα δεν εχω απάντηση, αλλά έχω δώσει όλα τα στοιχεία. Στην περίπτωσή μου μου έχουν πει στο τηλέφωνο "υπεύθυνοι" ότι μόλις σας το στείλαμε το κινητό κλπ. και μετά από 2 μέρες κάνανε ότι δεν ξερουν τίποτα και "δεν είδαμε καμία αποστολή" , "δεν στειλαμε ποτέ τη συσκευή" κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Ναι αλλα το 1500αρι κατα μ.ο. ευρωπουλα για οποιον το εχει προπληρωσει, ειχαν ωραιο χρωμα, γιαυτο και θελουν να παραλαβουν

Δε φταίει κανείς αν αποφάσισαν κάποιοι να ευεργετήσουν με ρευστότητα τους Κωτσόβολους της επικράτειας. Όταν το στείλει η Apple θα το πάρουμε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Niorantes3 είπε

Δε φταίει κανείς αν αποφάσισαν κάποιοι να ευεργετήσουν με ρευστότητα τους Κωτσόβολους της επικράτειας. Όταν το στείλει η Apple θα το πάρουμε 

Βρε εννοειται αυτο, η apple στελνει, αλλα η σειρα προτεραιοτητας δεν τηρειται απο κανενα καταστημα. Το εχουμε δει αλλωστε και σε αρκετες περιπτωσεις στο συγκεκριμενο νημα. 

Δημοσ.

Εγω παντως εχω απελπιστει. Παραγγελια day 1 19:30 απο Κωτσο.. Απολυτως τιποτα καμια ενημερωση. Κολλημενο στο σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα. Θελω να ακυρωσω απλα με κραταει το οτι εκανα καλο deal με ασφαλεια κινητου.... Ξερει κανενας ποτε θα παραλαβουν συσκευες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Niorantes3 είπε

Ναι, αλλά οι διάφοροι Κώτσοι σου έβαζαν το διλημμα, η προπληρώνεις για να το παρεις γρήγορα "με σειρά προτεραιότητας" η θα πας για τον Άγιο Βασίλη. Άρα μιλάμε για ΨΕΜΑ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!!

Τι έκαναν λοιπόν αυτοί που το ήθελαν πρώτοι ? Πολύ απλά, ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑΝ πιστεύοντα τα ψέματα του κάθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!!

Επεξ/σία από ktsak
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Costis92 είπε

Λοιπόν εγώ παρέλαβα την προηγούμενη παρασκευή orange 17 pro max 256 από πλαίσιο . Έχοντας πάθει φυσικά ένα μήνα τώρα εμμονή . Είχα ξεκινήσει να παίρνω τηλέφωνα από τη μέρα του event της Apple σκεφτείτε , μου είπα πότε ξεκινάνε οι προπαραγγελίες ( υποτίθεται στις 15:00 12/9) οπότε εγώ σκεπτόμενος ότι θέλω να παραλάβω στην πρώτη φουρνιά 19/9 είχα κάνει όλη την προεργασία . Επειδή είχα πρήξει και τους πάντες βρήκα γνωστό από πλαίσιο να βάλω και την παραγγελία. Μου είπε λοιπόν θα τη βάλω εγώ όταν μιλήσαμε (14:30 το μεσημέρι) και όταν έρθει θα σε καλέσουμε να πληρώσεις κ να παραλάβεις . Λέω οκ - που να ξερα ότι θα παραλάμβανα τα @@ μου. 
Σημείωση * : σαν εντελώς ψυχαναγκαστικό άτομο μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το ότι έκανα την προπαραγγελία πριν τις 3 το μεσημέρι. Από κει λέω κάτι μου βρωμάει . Είχαν ξεκινήσει όλοι τα μαρκετινίστικα μπείτε να παραγγείλετε 3 το μεσημέρι 12/9 κ λέω κ εγώ ααα δες ρε συ πόσο τυπικοί είναι ! Για να υπάρχει σειρά προτεραιότητας! Κ μπαίνω μετά κ εδώ κ βλέπω ….ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ αλαλούμ. Το απόλυτο τσίρκο . Αρχικά όλοι σχεδόν είχαν κάνει παραγγελία πριν τις 3. Θα μου πεις χεσε μας με την ώρα , αλλά ρε παιδιά η μιλαμε ή κλάνουμε. Ή υπάρχει κανόνας ή δεν υπάρχει . Αμα ξεκινάει κάτι μπακαλίστικα και αντιεπαγγελματικά υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπορεί να διεξαχθεί και σωστά ; 

Για να μην τα πολυλογώ , παρέλαβα, αλλά η απελπισία τόσες μέρες με σάπιο κινητό και να περιμένω το καινούριο , να λέω ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΣ, πως γίνεται να το πήρε η τουνη πριν από μένα χωρίς να έχει ασχοληθεί καν κλπ κλπ μου έχει πειραχτεί το νευρικό σύστημα. Δλδ αμα μου έλεγες εξαρχής θα παραλάβεις σε 3 μήνες θα έλεγα οκ. Αλλα αυτό το πράγμα να βλέπω να παίρνει ο καθένας πριν από μένα που αποφάσισες να το πάρει ένα μήνα μετά και να το βρίσκει την ίδια μέρα από ακυρώσεις , από αποθήκες , από refresh από δεν ξέρω τι και να μου δείχνει ότι τελικά τα έκανα τσάμπα όλα από πριν και ότι δεν υπάρχει καμία σειρά καμιά προτεραιότητα μου δημιούργησε τρελή παράκρουση . Οχι ότι φταίνε οι καταναλωτές ο καθένας κάνει ότι θέλει και μπορεί και μαγκιά του αν είναι και τυχερός και του βγει. Απλα θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να μπορεί να του βγει απ τα καταστήματα τα οποία είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ τους. Αυτο κατάλαβα . Κ μεγαλύτερος απατεώνας απ ολους η Apple φυσικά , που είναι δική της η ευθύνη - κ φυσικά το κάνει επίτηδες. Σου λέει έχουμε καλυτερέψει φοβερά τη συσκευή , δε γίνεται κάθε χρόνο να κάνουμε μεγάλα άλματα , ξεκινάτε το μάρκετινγκ να το κάνουμε birkin bag να μπαίνουν στη λίστα αναμονής 2 χρόνια για να πάρουν την ίδια δερμάτινη τσάντα που θα έπαιρναν ούτως ή άλλως πάνω κάτω .

Εχω πάθει και σύνδρομο Στοκχόλμης μάλλον γιατί ακόμα μπαίνω και διαβάζω να δω πότε θα παραλάβουν και οι άλλοι , ΣΥΜΠΟΝΩ !!!! Και δεν ξέρω και πραγματικά από που έρχονται πια αυτά τα κινητά , σε άλλο πλανήτη τα κατασκεύασαν ;; 

εύχομαι να παραλάβετε όλοι άμεσα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αυτής της απίστευτης ψυχικής ταλαιπωρίας που προκάλεσαν σε τόσο κόσμο (αλλά και σπατάλη ενέργειας , χρόνου, χρηματων - να μη σχολιάσω τον άλλον που έκανε ταξίδι να παραλάβει και γύρισε με άδεια χέρια) 

Ολα αυτα για ενα κινητο??? τι αλλο θα διαβασουμε!!!

14 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Μίλησα μόλις με istorm και δυστυχώς δεν έχουν πάλι απολύτως καμία ενημέρωση για παραλαβή.  Δεν έχουν μου είπαν καμία απολύτως ενημέρωση εάν έχει στείλει η Apple συσκευές και πόσες έχει στείλει! Είναι τόσο εκνευριστικο όλο αυτό το να μην υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση! Ας μας πουν παραλαμβάνουμε στις 20 Δεκεμβρίου για παράδειγμα, να ξέρουμε τι γίνεται.  Αλλά θεωρώ οτι εσκεμμένα δεν μας λένε για να μην πέσουν μαζικές ακυρώσεις γιατί έτσι μην ξέροντας πότε θα παραλάβεις κάθε μέρα λες άσε μην ακυρώσω γιατί τόσο καιρό περιμένω και σήμερα μπορεί να είναι η δικιά μου η σειρά!

Σας το λεμε εμεις τοσο καιρο (μην πω τα τελευταια ΧΡΟΝΙΑ).. ωρες ωρες κανετε σαν πρωταρηδες!!! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! το μαθαινετε εδω λοιπον στο Insomnia... 

Τα νεα iPhone θα βγαινουν απο Νοεμβριο-Δεκεμβριο! Μην σας παραπλανει η Apple που απλα σας τα δειχνει τον Σεπτεμβριο!! Εσεις θα ξερετε οτι το Νοεμβριο βγαινουν θα πηγαινετε στα καταστηματα για να τα παιρνετε!!!

5 λεπτά πριν, Niorantes3 είπε

ΠΕΣ τα ρε αδερφε!!!!

2 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Εγω παντως εχω απελπιστει. Παραγγελια day 1 19:30 απο Κωτσο.. Απολυτως τιποτα καμια ενημερωση. Κολλημενο στο σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα. Θελω να ακυρωσω απλα με κραταει το οτι εκανα καλο deal με ασφαλεια κινητου.... Ξερει κανενας ποτε θα παραλαβουν συσκευες;

Γιατι εχεις απελπιστει? και γιατι να ακυρωσεις? δεν το θελεις απλα επειδη αργει να ερθει? 

Καποια στιγμη ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

1 λεπτό πριν, ktsak είπε

Ναι, αλλά οι διάφοροι Κώτσοι σου έβαζαν το διλημμα, η προπληρώνεις για να το παρεις γρήγορα "με σειρά προτεραιότητας" η θα πας για τον Άγιο Βασίλη. Άρα μιλάμε για ΨΕΜΑ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!!

Τι έκαναν λοιπόν αυτοί που το ήθελαν πρώτοι ? Πολύ απλά, ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑΝ πιστεύοντα τα ψέματα του κάθε γελοίου !!!!

O Κωτσος και ο καθε κωτσος μαγαζι ειναι, προσωπικα δεν του ριχνω καμια ευθυνη.. προσπαθει να παρει οσο το μεγαλυτερο μεριδιο στην αγορα... και εγω και εσυ και ο καθενας αν ημασταν στη θεση του το ιδιο θα καναμε... 

Εδω ο "γελοιος" και ο καθε "γελοιος" ειναι αυτος που τους πιστευει και τους κανει μαγκες.... Συγνωμη κιολας ρε παιδια, δηλαδη αν σας πουν θα πρεπει να πεσετε στο γκρεμο για να το παρετε day one , θα το κανετε? (μην απαντησει κανεις, τρεμω για μερικες απαντησεις μερικων εδω... 🤣)

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Σας το λεμε εμεις τοσο καιρο (μην πω τα τελευταια ΧΡΟΝΙΑ).. ωρες ωρες κανετε σαν πρωταρηδες!!! 

Τα νεα iPhone θα βγαινουν απο Νοεμβριο-Δεκεμβριο! Μην σας παραπλανει η Apple που απλα σας τα δειχνει τον Σεπτεμβριο!! Εσεις θα ξερετε οτι το Νοεμβριο βγαινουν θα πηγαινετε στα καταστηματα για να τα παιρνετε!!!

ΠΕΣ τα ρε αδερφε!!!!

Γιατι εχεις απελπιστει? και γιατι να ακυρωσεις? δεν το θελεις απλα επειδη αργει να ερθει? 

Καποια στιγμη ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

O Κωτσος και ο καθε κωτσος μαγαζι ειναι, προσωπικα δεν του ριχνω καμια ευθυνη.. προσπαθει να παρει οσο το μεγαλυτερο μεριδιο στην αγορα... και εγω και εσυ και ο καθενας αν ημασταν στη θεση του το ιδιο θα καναμε... 

Εδω ο "γελοιος" και ο καθε "γελοιος" ειναι αυτος που τους πιστευει και τους κανει μαγκες.... Συγνωμη κιολας ρε παιδια, δηλαδη αν σας πουν θα πρεπει να πεσετε στο γκρεμο για να το παρετε day one , θα το κανετε? (μην απαντησει κανεις, τρεμω για μερικες απαντησεις μερικων εδω... 🤣)

Προφανως και εχω απελπιστει γιατι αργει. Πληρωσα ολο το ποσο εχει περασει 1 μηνας και δεν εχω καν καποια ενημερωση. Το περιεργο ποιο ειναι; Λογικο δεν ειναι να ξενερωσω; Το καποια στιγμη ΘΑ ερθει μπορει να ειναι και Χριστουγεννα αν το παμε ετσι 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Προφανως και εχω απελπιστει γιατι αργει. Πληρωσα ολο το ποσο εχει περασει 1 μηνας και δεν εχω καν καποια ενημερωση. Το περιεργο ποιο ειναι; Λογικο δεν ειναι να ξενερωσω; Το καποια στιγμη ΘΑ ερθει μπορει να ειναι και Χριστουγεννα αν το παμε ετσι 

Και ποιο το πρόβλημα; Μπορείς να το ακυρώσεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Παντα θα αργει!! Ποτε δεν θα σταματησει να αργει... Παντα εκει πριν τα Χριστουγεννα εξομαλυνεται η κατασταση και υπαρχει διαθεσιμοτητα στα καταστηματα να πας οπου θες να το πληρωσεις επιτοπου, να το παρεις και να φυγεις ΚΥΡΙΟΣ!!!!

Εις γνωσιν σου πληρωσες ολο το ποσο , ενω γνωριζες την κατασταση. Αν παλι δεν το γνωριζες, το εμαθες εδω πλεον οποτε μπορεις να πραξεις αναλογως οπως ειπε ο φιλος παραπανω και να ακυρωσεις/παρεις τα χρηματα σου πισω. Αλλα εφοσον το θες γιατι να ακυρωσεις???

Γενικως σε ολους, αγανακτειτε απο επιλογη σας παιδια! Την κατασταση καθε χρονο την ξερετε. Απλα τους κανετε μαγκες. δικαιωμα σας αλλα μην τρελενεστε μετα!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, petran1790 είπε

ΠΕΣ τα ρε αδερφε!!!!

Καποια στιγμη ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

Συγγνώμη αλλά είναι αυτό που λένε και κάποια παιδιά παραπάνω, από τη στιγμή που προπληρώνεις να το έχεις από την πρώτη μέρα, έχεις δώσει τα λεφτά σου για κάτι που ναι μεν δεν το έχεις πάρει αλλά όσο περνάει ο καιρός πέφτει η αξία του. Αν ήθελα να το πάρω τα Χριστούγεννα θα το έπαιρνα τα Χριστούγεννα και τα ωραία μου λεφτά θα τα έκανα ένα ταξίδι ή στην τελική θα τα έκαιγα γιατί έτσι γουστάρω όμως. Από την άλλη, όταν έχεις κάνει προπαραγγελία, σου λένε σε 1-2 εβδομάδες, μετά σου λένε στις 3-4 και καταλήγεις να έχει περάσει ο μήνας και να μην το έχεις ακόμα, θα έπρεπε τουλάχιστον ως ελάχιστο να σου δώσουν μια δωροεπιταγή, ενα πιστωτικό, μια έκπτωση, γενικά κάτι για να αντισταθμίσουν το διάστημα που εσύ περιμένεις. Και επίσης είναι ένα προϊόν που για κάποιους εδώ έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, 1 χρόνο γιατί αυτό θέλουν, έτσι τους αρέσει. Δεν έχει κανένα κατάστημα το δικαίωμα να του το στερεί αυτό, δε μιλάω προφανώς για να μην έχει κομμάτια από την εταιρεία, μιλάω για το κομμάτι δίνω σε ινφλουενσερς της κακιάς ώρας και σε φίλους και γνωστούς και πάει λέγοντας που συμβαίνει κατά βάση. 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newtron είπε

Συγγνώμη αλλά είναι αυτό που λένε και κάποια παιδιά παραπάνω, από τη στιγμή που προπληρώνεις να το έχεις από την πρώτη μέρα, έχεις δώσει τα λεφτά σου για κάτι που ναι μεν δεν το έχεις πάρει αλλά όσο περνάει ο καιρός πέφτει η αξία του. Αν ήθελα να το πάρω τα Χριστούγεννα θα το έπαιρνα τα Χριστούγεννα και τα ωραία μου λεφτά θα τα έκανα ένα ταξίδι ή στην τελική θα τα έκαιγα γιατί έτσι γουστάρω όμως. Από την άλλη, όταν έχεις κάνει προπαραγγελία, σου λένε σε 1-2 εβδομάδες, μετά σου λένε στις 3-4 και καταλήγεις να έχει περάσει ο μήνας και να μην το έχεις ακόμα, θα έπρεπε τουλάχιστον ως ελάχιστο να σου δώσουν μια δωροεπιταγή, ενα πιστωτικό, μια έκπτωση, γενικά κάτι για να αντισταθμίσουν το διάστημα που εσύ περιμένεις. Και επίσης είναι ένα προϊόν που για κάποιους εδώ έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, 1 χρόνο γιατί αυτό θέλουν, έτσι τους αρέσει. Δεν έχει κανένα κατάστημα το δικαίωμα να του το στερεί αυτό, δε μιλάω προφανώς για να μην έχει κομμάτια από την εταιρεία, μιλάω για το κομμάτι δίνω σε ινφλουενσερς της κακιάς ώρας και σε φίλους και γνωστούς και πάει λέγοντας που συμβαίνει κατά βάση. 

Συζητηση κανουμε... το εχω ξαναγραψει και θα στο ποσταρω αυτουσιο απο προηγουμενη σελιδα (55) και στο τελος θα καταντησω γραφικος και το μαυρο προβατο.. αλλα οκ δεν με νοιαζει..

"Ειναι ενα πολυ δημοφιλες προιον.. σου λεει προπαραγγελια.. ριχνουν κανα 10.000 προπαραγγελιες σε ολη την Ελλαδα και η Apple στελνει 2.000 συσκευες πχ την πρωτη εβδομαδα... πως εχετε την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να εξυπηρετηθειτε ολοι?? εξηγηστε το μου λιγο αυτο.... σας κοτσαρουν τον παραμυθι "προπαραγγελια για να παραλαβετε πρωτοι και γενικα στην πρωτη εβδομαδα" και τους πιστευετε.. ελεος ρε παιδια.... η Apple δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να στειλει τοσες συσκευες οσες ειναι οι προπαραγγελιες... (να γραψω καμια φορα ακομα το ΠΟΤΕ να γινω κατανοητος? 🤣"

Παντα ετσι θα σου λενε αδερφε... Οτι θελουν θα σου λενε.. το θεμα ειναι εσυ τι κανεις? πως τους πιστευεις απο τη στιγμη που τους ξερεις καθε χρονο??? εκει κολλαω.. κανετε τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο και απορειτε και αγανακτειτε.. επιλογη σας ειναι ολα αυτα... 

Το συγκεκριμενο προιον δεν εχει διαρκεια ζωης 1 χρονο... εχει πολυ παραπανω .. τουλαχιστον 3-4 χρονια.. μην κοροιδευομαστε.. 1 Χρονο εχει για αυτους που θελουν να το μοστραρουν, να δειχνονται οτι εχουν το καινουργιο iPhone και και και...... 

Επισης δεν στο στερει κανενα καταστημα, ολη η αλυσιδα στο στερει που προερχεται απο την μαμα εταιρια... και δυστυχως δεν θα αλλαξει αυτο... Αναγκαστικα παμε με τα νερα της, οποτε ειναι στο δικο μας κομματι να προσαρμοστουμε... 

Μην κατηγορειτε πραγματα και καταστασεις που θα κανατε και εσεις οι ιδιοι... αν ειχες και εσυ φιλο και μπορουσες να το παρεις θα το επαιρνες μην κοροιδευομαστε...

Και οι infuencers κομματι του παιχνιδιου ειναι.. marketing του καθε καταστηματος ειναι.... και εσυ στη θεση του καθε καταστηματαρχη/επιχειρηματια το ιδιο θα εκανες... διαφημιση λεγεται με σκοπο να σου φερει περισσοτερα εσοδα... (που πλεον δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτοι παιρνουν τα 256 των κοινων θνητων εμας .. αλλα μπορει να παιρνουν και τερμα ψηλες χωρητικοτητες  λογω του content creator που κανουν... αρα δεν μας επηρεαζουν καν...)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Niorantes3 είπε

Ηρεμήστε. Ένα κινητό είναι. Και με όχι ωραία χρώματα :D

Eνταξει εννοειτε αλλα εγω πρωτη φορα ειμαι τοσο ενθουσιασμένος , ειχα  να το πάθω αυτο απο το πρώτο iphone του steve jobs ,ιδιως το silver μου το θυμίζει πολυ που πηρα , αλλα και τα αλλα 2 χρώματα ειναι εξαιρετικα ! πρωτη φορα μου αρεσουν ολα ! και το orange και το blue ! γιαυτο γινετε χαμος ... 

Επεξ/σία από bill_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...