Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε εξαντλήσει το θέμα για άλλη μια φορά όπως και κάθε χρόνο! Από τη στιγμή που δεν έχουμε αυτόνομη παρουσία της Apple στην Ελλάδα, δεν έχουν κανένα νόημα οι προπαραγγελίες (και μάλιστα με προπληρωμή). Προφανώς τηρείται κάποια σειρά στο περίπου αλλά πάντα θα υπάρχουν προβλήματα στο να καλυφθούν όλοι την ίδια στιγμή. Άλλες παραδόσεις γίνονται στα καταστήματα της Apple και άλλες στους τοπικούς αντιπροσώπους. 

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από την iStorm, για το iPhone 17 256GB Sage στις 2/10. 

Εννοείται πως όχι απλώς δεν έχω εικόνα του που βρίσκεται (σε ποιο στάδιο) η παραγγελία αλλά δεν έχω και κάποια ενημέρωση πέρα από το "Οι προπαραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας"
Φυσικά, δε σου λένε σε ποιο σημείο της σειράς είναι οι προπαραγγελίες. 

Έχει κανείς κάποια εικόνα για τα απλά μοντέλα; τι γίνεται; εξυπηρετούνται καθόλου πιο γρήγορα; 😭

Δημοσ.

Για να δούμε...ξέρει κανείς με την Σβουυυμ τι παίζει και τα Public? 

Oct-13-2025 08:11 PM
Επιτυχής Παραλαβή Στην Κεντρική Αποθήκη Tης Svuum
Remark : 2025-10-13 20:11:46
Oct-13-2025 05:56 PM
Η Παραγγελία Βρίσκεται Aκόμα Στο Eshop

Περιμένω να έρθει Θεσσαλονίκη. Από εχθές το πρωί στις 8 που εισήχθη στην κεντρική αποθήκη δεν έχει κουνηθεί καθόλου. Το βρίσκετε φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει να έρχεται; ή μήπως περιμένουν να μαζευτούν και άλλα για να τα στείλουν; Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω κανέναν καημό μήπως καθυστερήσει καμία μέρα παραπάνω...αλίμονο. Αυτό που με καίει είναι μήπως χάθηκε ή ξεχάστηκε σε καμία αποθήκη. Βλέπετε δεν έχω εικόνα πως λειτουργούν αυτές οι εταιρείες και ψάχνομαι μπας και βγάλω άκρη. Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν έχει καν τηλέφωνο επικοινωνίας. Ένας αυτόματος τηλεφωνητής βγαίνει που με παραπέμπει στην άνω αναζήτηση, βάζοντας τον αριθμό αποστολής. Τι κάνω; Απλώς περιμένω; 
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Nikos_lolis είπε

Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανείς 17PM γενικά από public ??? 
παραγγελία από πρώτη μέρα και ούτε φωνή ούτε τπτ!!!

Τα public μετά το you.gr παίζει να έχουν εξυπηρετήσει τις λιγότερες προπαραγγελίες μέχρι στιγμής , μιλάμε για ανίκανους !

• Sad 1
Δημοσ.

Το αγκαθι φαινεται οτι βρισκεται στα pro max μοντελα, και ειδικα στα silver και ακομα πιο πολυ στα orange. Ας ελπισουμε συντομα να στειλει η apple. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Το αγκαθι φαινεται οτι βρισκεται στα pro max μοντελα, και ειδικα στα silver και ακομα πιο πολυ στα orange. Ας ελπισουμε συντομα να στειλει η apple. 

Orange εχουν δωθει αρκετα... και εδω μεσα ειδικα πολλα εχω διαβασει... τα Silver ειναι που τα βλεπεις με το κυαλι... χωρις πλακα παιζει να εχω διαβασει εδω μεσα για μονο 2-3 παραδοσεις Silver.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, harris231 είπε

Για να δούμε...ξέρει κανείς με την Σβουυυμ τι παίζει και τα Public? 

Oct-13-2025 08:11 PM
Επιτυχής Παραλαβή Στην Κεντρική Αποθήκη Tης Svuum
Remark : 2025-10-13 20:11:46
Oct-13-2025 05:56 PM
Η Παραγγελία Βρίσκεται Aκόμα Στο Eshop

Περιμένω να έρθει Θεσσαλονίκη. Από εχθές το πρωί στις 8 που εισήχθη στην κεντρική αποθήκη δεν έχει κουνηθεί καθόλου. Το βρίσκετε φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει να έρχεται; ή μήπως περιμένουν να μαζευτούν και άλλα για να τα στείλουν; Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω κανέναν καημό μήπως καθυστερήσει καμία μέρα παραπάνω...αλίμονο. Αυτό που με καίει είναι μήπως χάθηκε ή ξεχάστηκε σε καμία αποθήκη. Βλέπετε δεν έχω εικόνα πως λειτουργούν αυτές οι εταιρείες και ψάχνομαι μπας και βγάλω άκρη. Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν έχει καν τηλέφωνο επικοινωνίας. Ένας αυτόματος τηλεφωνητής βγαίνει που με παραπέμπει στην άνω αναζήτηση, βάζοντας τον αριθμό αποστολής. Τι κάνω; Απλώς περιμένω; 

Παλεύω να βγάλω άκρη. Ψάχνουν να το βρουν. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν δώσει αλλού; Καμιά υποσχετική και εγώ απλά να περιμένω πάλι με κομμένο τιμολόγιο αυτή τη φορά;

ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: Λόγω της γενικής απεργίας που υπάρχει σήμερα, ακυρώθηκαν όλα τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη και θα φύγουν σήμερα το βράδυ άρα θα παραλάβω αύριο μέσα στην ημέρα. 😏

Επεξ/σία από harris231
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jose_antonio είπε

Παίδες καλησπέρα, εγώ με προπαραγγελία 12/9 14.58 μου ήρθε μύνημα την περασμένη Παρασκευή να πάω να παραλάβω από istorm Golden Hall 17PM ORANGE 256. Το άφησα να το χαρεί ο επόμενος μιας και είχα ήδη πάρει από γνωστό μου το 512 σε πορτοκαλί. Υποθέτω ότι η κατάσταση σιγά σιγά εξομαλύνεται. Υπομονή..

4 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Δεν θα το πάρω. 178xx

Άρα συνοψίζοντας από iStorm είμαστε κοντά στο 18000 για Silver και μάλλον πιο πίσω για Orange.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, salicastrum είπε

Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από την iStorm, για το iPhone 17 256GB Sage στις 2/10. 

Εννοείται πως όχι απλώς δεν έχω εικόνα του που βρίσκεται (σε ποιο στάδιο) η παραγγελία αλλά δεν έχω και κάποια ενημέρωση πέρα από το "Οι προπαραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας"
Φυσικά, δε σου λένε σε ποιο σημείο της σειράς είναι οι προπαραγγελίες. 

Έχει κανείς κάποια εικόνα για τα απλά μοντέλα; τι γίνεται; εξυπηρετούνται καθόλου πιο γρήγορα; 😭

Και εγώ την ίδια μέρα με σενα έκανα παραγγελία το μαύρο απλό 17 απο istorm και πλαίσιο. Μέχρι στιγμής μόνο το πλαίσιο έχει στείλει ενα μήνυμα ότι "έχουμε υπόψη την παραγγελία σας". Η istorm τσεςπου έστειλα ενα μειλ στο σαπορτ τα ίδια σειρά προτεραιότητας έστειλα χθες αλλα 2 καμία απάντηση. Καραγκιόζηδες ούτε μια εκτίμηση δε μπορούν να κάνουν. Λογικά κάνω μια πρόβλεψη θα χρειαστεί να κλείσουν 2 εβδομάδες και μετά, δηλαδή μετά την Πέμπτη ίσως έρθει κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα (14/10) 17 Pro Silver 256 από Γερμανό, το οποίο παρέγγειλα Κυριακή πρωί (12/10). 

iStorm ακόμα περιμένω οποιοδήποτε σημάδι ζωής με παραγγελία από 1η και 2η μέρα. Public τα ίδια, παρέγγειλα πριν κάνα 2βδόμαδο και μου έδωσαν εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 15/11. 

Το χάλι των mainstream μεγάλων αλυσίδων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δέχονται όλοι παραγγελίες, εννοείται πως σου παίρνουν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά αλλά δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης εξυπηρέτηση. Αν δεν φάνε "μαύρο", δεν θα μάθουν ποτέ. Μην κάνετε προπαραγγελίες, μην τους χρηματοδοτείτε την επιχείρηση ενώ μας φτύνουν κανονικά. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Είναι αδιανόητο να δέχεται μια επιχείρηση άπειρες παραγγελίες και να ζητάει και όλο το ποσό μπροστά αλλά να μην έχουν την παραμικρή ιδέα πότε θα παραλάβουν.

Επεξ/σία από nikos korompos
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε

Και εγώ την ίδια μέρα με σενα έκανα παραγγελία το μαύρο απλό 17 απο istorm και πλαίσιο. Μέχρι στιγμής μόνο το πλαίσιο έχει στείλει ενα μήνυμα ότι "έχουμε υπόψη την παραγγελία σας". Η istorm τσεςπου έστειλα ενα μειλ στο σαπορτ τα ίδια σειρά προτεραιότητας έστειλα χθες αλλα 2 καμία απάντηση. Καραγκιόζηδες ούτε μια εκτίμηση δε μπορούν να κάνουν. Λογικά κάνω μια πρόβλεψη θα χρειαστεί να κλείσουν 2 εβδομάδες και μετά, δηλαδή μετά την Πέμπτη ίσως έρθει κάτι 

Ελπίζω να δούμε προκοπή. Ποτέ ξανά προπαραγγελία!

Δημοσ.

Ενω επρεπε να μας παρακαλανε να αγορασουμε τα προιοντα τους, εχουμε φτασει να τους παρακαλαμε εμεις... που φτασαμε....!!!!!

Δεν υπαρχει σωτηρια.. εμεις φταιμε και καλα να παθουμε.. το πηγαδι δεν εχει πατο δυστυχως με εμας... χειροτερα θα γινει.. καλυτερα ΠΟΤΕ!!!

22 λεπτά πριν, nikos korompos είπε

Μόλις παρέλαβα (14/10) 17 Pro Silver 256 από Γερμανό, το οποίο παρέγγειλα Κυριακή πρωί (12/10). 

iStorm ακόμα περιμένω οποιοδήποτε σημάδι ζωής με παραγγελία από 1η και 2η μέρα. Public τα ίδια, παρέγγειλα πριν κάνα 2βδόμαδο και μου έδωσαν εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 15/11. 

Το χάλι των mainstream μεγάλων αλυσίδων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δέχονται όλοι παραγγελίες, εννοείται πως σου παίρνουν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά αλλά δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης εξυπηρέτηση. Αν δεν φάνε "μαύρο", δεν θα μάθουν ποτέ. Μην κάνετε προπαραγγελίες, μην τους χρηματοδοτείτε την επιχείρηση ενώ μας φτύνουν κανονικά. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Είναι αδιανόητο να δέχεται μια επιχείρηση άπειρες παραγγελίες και να ζητάει και όλο το ποσό μπροστά αλλά να μην έχουν την παραμικρή ιδέα πότε θα παραλάβουν.

Πως πηρες 17 Pro Silver (παραγγελια κιολας) απο τον Γερμανο , απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καν στο site τους?? ή δεν το βλεπω εγω??

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Ενω επρεπε να μας παρακαλανε να αγορασουμε τα προιοντα τους, εχουμε φτασει να τους παρακαλαμε εμεις... που φτασαμε....!!!!!

Δεν υπαρχει σωτηρια.. εμεις φταιμε και καλα να παθουμε.. το πηγαδι δεν εχει πατο δυστυχως με εμας... χειροτερα θα γινει.. καλυτερα ΠΟΤΕ!!!

Πως πηρες 17 Pro Silver (παραγγελια κιολας) απο τον Γερμανο , απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καν στο site τους?? ή δεν το βλεπω εγω??

Ο Γερμανός δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παραγγελία αν δεν έχει στοκ. Έριξα μια τυχαία ματιά Κυριακή πρωί και για λίγες ώρες είχε διαθέσιμα πορτοκαλί και ασημί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos korompos είπε

Ο Γερμανός δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παραγγελία αν δεν έχει στοκ. Έριξα μια τυχαία ματιά Κυριακή πρωί και για λίγες ώρες είχε διαθέσιμα πορτοκαλί και ασημί.

Δηλαδη τα βγαζει απο το site? αν ηταν ετσι γιατι δεν βγαζει και τα Blue που τα εχει ολα μη διαθεσιμα?

Καλοριζικο να το χαρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...