nikos korompos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, petran1790 είπε Δηλαδη τα βγαζει απο το site? αν ηταν ετσι γιατι δεν βγαζει και τα Blue που τα εχει ολα μη διαθεσιμα? Καλοριζικο να το χαρεις! Δεν τα βγαζει απο την σελίδα τους, απλά αμα πας να κανεις παραγγελια στο βγάζει "μη διαθέσιμο" και δεν σε αφήνει να το προχωρήσεις. Αν υπάρχει στοκ, βγάζει "χαμηλη διαθεσιμοτητα" και σε προχωράει στο να πληρώσεις Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ, με το καλό να παραλάβετε όλοι, με τα καφενεία που μπλέξαμε... Αντί να είναι ευτυχία η αγορά τοσο ακριβης συσκευης, μας το χουν βγάλει απ'τη μύτη 😅
G.K90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Και από Γερμανό αυτά με χαμηλή διαθεσιμότητα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβεις. Είχα κάνει παραγγελία pm orange 256 με παραλαβή από κατάστημα Τρίτη, και τη Δευτέρα ήταν ακόμα ως «Καταχωρημένη». Τηλ που πήρα μου είπαν ότι δεν βλέπουν να υπάρχει απόθεμα. Και για την επιστροφή χρημάτων είναι τα ζώα μου αργά. Αφού έγινε ακύρωση, δύο μέρες μετά δεν φαινόταν σαν ακυρωμένη στο σάιτ τους. Έπρεπε να ξαναπάρω τηλ για να το προχωρήσουν όντως.
vavatraxaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Κι εγώ πάντως από Γερμανό έδειχνε διαθέσιμο εχθές έβαλα παραγγελία σήμερα παρέλαβα ο πιο σωστός από όλους και 3 χρόνια εγγύηση! 2
Mexicanos97 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εχω παραγγείλει 17 ΡΜ 256 πορτοκάλι από you.gr μέσω Σκρουτζ, μόλις είδα βγάζει διαθέσιμο το συγκεκριμένο κινητό στην σελίδα τους και τους πήρα αμέσως τηλ να το παραγγείλω , μου είπαν ότι πήραν μερικά κομμάτια αλλά είναι για τις προπαραγγελίες δεν είναι διαθεσιμα οντως , οπότε για να δούμε θα πάρω συσκευή με προ παραγγελία στις 13/9 ή θα εξυπηρετηθούν τα βύσματα
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Ο Γερμανός βγάζει διαθεσιμότητα σε μπλε και ασημί 17 Pro 256. Αν και δεν μου άρεσε σχεδιαστικά καθόλου και σκεφτόμουν να πάω σε 16 Pro, τελικά ενέδωσα και έριξα παραγγελία. Ούτως ή άλλως σε θήκη θα μπει... Μόλις σκάσαν SMS & E-mail και είναι ήδη προς επεξεργασία... Για να δούμε... 1
Χρήστος Κατσικάρης02 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις παρέλαβα 17 Pro Max 512 Blue απο Κωστοβολο σε κατάστημα επαρχίας.Χωρις καμια προ παραγγελία εννοείται απλώς ενημερώθηκα οτι σήμερα έλαβαν 1 τεμάχιο. Δεν ήταν το χρώμα που ήθελα ωστοσό δεν άντεξα αλλο την αναμόνη διότι η δική μου προπαραγγελία iStorm έχει αριθμό παραγγελίας 21000 και ακόμα δεν έχουν παραλάβει οι 17xxx. Καλές και σύντομες παραλαβές εύχομαι. ΥΓ. Σήμερα φιλος μου παρέλαβε απο το ιδιο καταστημα 17 Pro Silver.
vavatraxaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Ο Γερμανός βγάζει διαθεσιμότητα σε μπλε και ασημί 17 Pro 256. Αν και δεν μου άρεσε σχεδιαστικά καθόλου και σκεφτόμουν να πάω σε 16 Pro, τελικά ενέδωσα και έριξα παραγγελία. Ούτως ή άλλως σε θήκη θα μπει... Μόλις σκάσαν SMS & E-mail και είναι ήδη προς επεξεργασία... Για να δούμε... Αν έδειχνε διαθέσιμο αύριο θα το έχεις σου ήρθε το ασφαλιστήριο στο μέιλ ; Εκεί γράφει και imei συσκευής
x8diesel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ppmarkos είπε Pro max silver 256 Γερμανό τώρα διαθέσιμο. όποιος πρόλαβε... πρόλαβε
rafail13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα παραλαβει ξανα το πλαισιο;
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Ουτε το ίδιο το Πλαίσιο δεν ξέρει πότε θα παραλάβει... 2
Giorgoss94 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Ο Γερμανός βλέπω πάντως εδώ κ αρκετή ώρα δείχνει διαθέσιμα κάποια ΠΡΟ !
Petros Kour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Παραγγελία 17 PM 256 πορτοκαλί από Public 15/9 απάντηση σήμερα σε κατάστημα δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε και πωλητής γνωστός μέσα με έπιασε και μου είπε τέλος Δεκέμβρη και αν και με παρότρυνε να ακυρώσω και να πάω σε κάποια άλλη αλυσίδα (Κωτσόβολο/Vodafone) συγκεκριμένα που έχουν ξεκινήσει να δίνουν..μέχρι και οι πωλητές τους έχουν αγανακτήσει.
zavrasdj Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Petros Kour είπε Παραγγελία 17 PM 256 πορτοκαλί από Public 15/9 απάντηση σήμερα σε κατάστημα δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε και πωλητής γνωστός μέσα με έπιασε και μου είπε τέλος Δεκέμβρη και αν και με παρότρυνε να ακυρώσω και να πάω σε κάποια άλλη αλυσίδα (Κωτσόβολο/Vodafone) συγκεκριμένα που έχουν ξεκινήσει να δίνουν..μέχρι και οι πωλητές τους έχουν αγανακτήσει. Αυτό που λες, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, δεν τους συμφέρει να αργήσουν τόσο να εκπληρώσουν τις προπαραγγελίες, κάποια στιγμή το κινητό θα πρέπει να βγει και στα ράφια !
Petros Kour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Αυτό που λες, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, δεν τους συμφέρει να αργήσουν τόσο να εκπληρώσουν τις προπαραγγελίες, κάποια στιγμή το κινητό θα πρέπει να βγει και στα ράφια ! Και εγώ αυτό πιστεύω είναι όντως πάρα πολύς καιρός αλλά δεν τους βλέπω να έχουν διάθεση (απόθεμα) τουλάχιστον να καλύψουν τις προπαραγγελίες μέχρι τέλος του μήνα αυτού, τουλάχιστον στα public…ερώτηση στην ταμία έχετε δώσει κανένα από προπαραγγελία.; δυο τρία και αυτά σε μπλε..και ήμαστε σχεδόν ένα μήνα από την κυκλοφορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα