drunkdonkey Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Επιβεβαιώνω για Γερμανό. Παραγγελία χθες για iphone 17 256gb άσπρο, ήρθε μέιλ για εγγύηση και αποστολή στο κατάστημα σήμερα. Λογικά αύριο παραλαμβάνω. Οι μόνοι σωστοί μου φαίνεται.. Update διαθεσιμότητας realtime στα κινητά και δωρεάν επέκταση εγγύησης. 2
vpapanik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εδω διαθέσιμο όποιος προλάβει 🤪 https://www.kaizershop.gr/apple-iphone-17-pro-max-256gb-cosmic-orange-eu και κάθε χρώμα, διαφορετική τιμή !!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από vpapanik 1
Jimakosd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, rafail13 είπε εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα παραλαβει ξανα το πλαισιο; Εγώ που μίλησα μαζί τους δεν ήξεραν είχαν πει θα ενημερώσουν και αυτό ήταν
Aeroporos12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μπορεί κάποιος που παρέλαβε πρόσφατα 17 pro max deep blue 256gb από istorm να μας πει τι αριθμό παραγγελίες είχε; Να δουμε αν κοντεύουμε. Ευχαριστώ
ppmarkos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Petros Kour είπε Παραγγελία 17 PM 256 πορτοκαλί από Public 15/9 απάντηση σήμερα σε κατάστημα δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε και πωλητής γνωστός μέσα με έπιασε και μου είπε τέλος Δεκέμβρη και αν και με παρότρυνε να ακυρώσω και να πάω σε κάποια άλλη αλυσίδα (Κωτσόβολο/Vodafone) συγκεκριμένα που έχουν ξεκινήσει να δίνουν..μέχρι και οι πωλητές τους έχουν αγανακτήσει. Ναι ακύρωσε την κ βάλε Vodafone. 1 pro max έδωσαν την πρώτη εβδομάδα κ μετά τπτ. Φτιάξε καφέ το πρωί και άραξε Γερμανό με refresh να τελειώνεις… 1
x8diesel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Διαβάζω για άμεσα διαθέσιμα σε γερμανούς κτλ και αισθάνομαι εντελώς λακασ-μά που ακόμη περιμένω την «προπαραγγελία» μου από istorm, δεν τους ξαναδίνω cent! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από x8diesel 2
zavrasdj Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, x8diesel είπε Διαβάζω για άμεσα διαθέσιμα σε γερμανούς κτλ και αισθάνομαι εντελώς λακασ-μά που ακόμη περιμένω την «προπαραγγελία» μου από istorm, δεν τους ξαναδίνω cent! Την πατήσαμε πολλοί φίλε , εγώ με public , στην Ελλάδα δεν υφίσταται προπαραγγελία , δεν έχει κανένα απολύτως νόημα , ίσα ίσα δεσμεύεις τα χρήματα σου και μετά εξαρτάσαι από αυτούς ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ! 1
Leonking76 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Γύρω στις 18:00 σήμερα τηλ από Istorm για παραλαβή από cosmos Θεσσαλονίκη 17 pro max silver 512 παραγγελία 12/9 επιβεβαίωση 15:00 ΑΠ 177ΧΧ μόλις φτάνω στο κατάστημα μου λέει η παραγγελία σου έχει ακυρωθεί! Κάτσ καλά μωρή της λέω μετά από λιγο μου λέει συστημικό λάθος συγνώμη, το πήρα καί έφυγα!!! 🙄 7
Subrosaval Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Γράφω από το 17 pro max silver 512 που παράγγειλα από Γερμανό ονλάιν πριν 3-4 μέρες . Ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα . Μπείτε μέσα ειδικά αργά το βράδυ και όλο και κάτι θα υπάρχει . Επίσης σε αφήνει να προχωρήσεις το checkout μόνο αν υπάρχει διαθέσιμο . Οχι σαν κάτι Κωτσόβολους . Εύχομαι και ελπίζω ότι σύντομα όλοι θα παραλάβετε σύντομα τα κινητά σας . Βασικά έχω μια ελπίδα ότι μέσα στο μήνα όλοι θα παραλάβουν καθώς από ότι διαβάζω σε ξένα μέσα , έχει αυξηθεί κατακόρυφα η παραγωγή pro και pro max . 5
Giorgoss94 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Subrosaval είπε Γράφω από το 17 pro max silver 512 που παράγγειλα από Γερμανό ονλάιν πριν 3-4 μέρες . Ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα . Μπείτε μέσα ειδικά αργά το βράδυ και όλο και κάτι θα υπάρχει . Επίσης σε αφήνει να προχωρήσεις το checkout μόνο αν υπάρχει διαθέσιμο . Οχι σαν κάτι Κωτσόβολους . Εύχομαι και ελπίζω ότι σύντομα όλοι θα παραλάβετε σύντομα τα κινητά σας . Βασικά έχω μια ελπίδα ότι μέσα στο μήνα όλοι θα παραλάβουν καθώς από ότι διαβάζω σε ξένα μέσα , έχει αυξηθεί κατακόρυφα η παραγωγή pro και pro max . Είδα εχθές το βράδυ διαθέσιμα , με πήγε checkout αλλά δεν είχε πληρωμή από κατάστημα και φοβήθηκα μην τους ψάχνω σαν τον Κωτσό !! Οπότε επιβεβαιώνεις ότι όταν λες ο Γερμανός διαθέσιμο είναι διαθέσιμο και να πληρώσουμε κανονικά ;
nikolas2704 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Παραγγελία 19/09 προπληρωμενο χωρις καμια ενημερωση ακυρωσα και ξεκινησα να πηγαινω στα μαγαζια πορτα πορτα. Πολλα καταστηματα εχουν 1-2 κομματια διαθεσιμα. Βρηκα αυτο που ηθελα τελικα ετοιμοπαραδοτο 17 PM 256 Orange στη Vodafone. 1
vavatraxaki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Είδα εχθές το βράδυ διαθέσιμα , με πήγε checkout αλλά δεν είχε πληρωμή από κατάστημα και φοβήθηκα μην τους ψάχνω σαν τον Κωτσό !! Οπότε επιβεβαιώνεις ότι όταν λες ο Γερμανός διαθέσιμο είναι διαθέσιμο και να πληρώσουμε κανονικά ; κι εγω επιβεβαιώνω ειχα το ιδιο αγχος μην πληρωσω και μετα περιμενω επιστροφες αλλα ολα κομπλε εδειχνε διαθεσιμο την επομενη το ειχα στα χερια μου 1
Subrosaval Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giorgoss94 είπε Είδα εχθές το βράδυ διαθέσιμα , με πήγε checkout αλλά δεν είχε πληρωμή από κατάστημα και φοβήθηκα μην τους ψάχνω σαν τον Κωτσό !! Οπότε επιβεβαιώνεις ότι όταν λες ο Γερμανός διαθέσιμο είναι διαθέσιμο και να πληρώσουμε κανονικά ; 100% την επόμενη μέρα σου έρχεται η ασφάλεια που την τικαρεις γιατί είναι δωρεάν . Εκτός και αν έληξε η προσφορά , δεν ξέρω . Και τη μεθεπόμενη το έχεις στα χέρια σου . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Subrosaval 1
ppmarkos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, nikolas2704 είπε Παραγγελία 19/09 προπληρωμενο χωρις καμια ενημερωση ακυρωσα και ξεκινησα να πηγαινω στα μαγαζια πορτα πορτα. Πολλα καταστηματα εχουν 1-2 κομματια διαθεσιμα. Βρηκα αυτο που ηθελα τελικα ετοιμοπαραδοτο 17 PM 256 Orange στη Vodafone. Περιοχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα