Giorgoss94 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Subrosaval είπε 100% την επόμενη μέρα σου έρχεται η ασφάλεια που την τικαρεις γιατί είναι δωρεάν . Εκτός και αν έληξε η προσφορά , δεν ξέρω . Και τη μεθεπόμενη το έχεις στα χέρια σου . 28 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε κι εγω επιβεβαιώνω ειχα το ιδιο αγχος μην πληρωσω και μετα περιμενω επιστροφες αλλα ολα κομπλε εδειχνε διαθεσιμο την επομενη το ειχα στα χερια μου Τελεια σας ευχαριστώ πολύ παιδιά , και ναι έχει ακομα κάποια δωράκια στον Γερμανό με την αγορά της νέας συσκευής.. 2
Mr.kostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλημέρα μήπως κάποιος έχει κάνει προ παραγγελία από της 15/9 και ύστερα? Από Κωτσόβολο και για 15 PM 256gb deep blue… έχω κάνει 18/9 και ακόμη τπτ
Efith03 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Λέτε να ακυρώσω και γω παραγγελία από istorm και να οαω Γερμανό? Απλά έχει άσπρο και μου έχει κάτσει στο κεφάλι το lavender αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω τόσο για ένα χρώμα που θα του βάλω θηκη
NickPatou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα μήπως κάποιος έχει κάνει προ παραγγελία από της 15/9 και ύστερα? Από Κωτσόβολο και για 15 PM 256gb deep blue… έχω κάνει 18/9 και ακόμη τπτ 15/9 εγω και ακομα "σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα" 1
Mr.kostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, NickPatou είπε 15/9 εγω και ακομα "σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα" Πω κατάλαβα
NickPatou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε Πω κατάλαβα Καλα δεν εχει να λεει, μπορει να παραλαβεις πρωτα απο εμενα, αφου οτι να ναι ειναι οι παραδοσεις, δεν υπαρχει το σειρα προτεραιοτητας.
Mexicanos97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μην αγχώνεστε παιδιά κάνουν όλοι τους οοοτι να ναι , εγώ έκανα προπαραγγελια και πλήρωσα όλο το ποσό στις 13/9 μέχρι σήμερα καμμία ενημέρωση υπέχουν και παιδιά με παραγγελίες στις 12/9 πάλι χωρίς ενημέρωση μέχρι στιγμής , η κατάσταση είναι τραγική μακάρι του χρόνου να μην υπάρξει ούτε μισή προπαραγγελια
NoMans Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα μήπως κάποιος έχει κάνει προ παραγγελία από της 15/9 και ύστερα? Από Κωτσόβολο και για 15 PM 256gb deep blue… έχω κάνει 18/9 και ακόμη τπτ Εδώ εγώ που είμαι νωρίτερα, 12/9 15.01 και είμαι ξεχασμένος στο "καταχωρήθηκε" (προπληρωμένο σα μαλάκας όλο 17 PM 256 Blue)
Mr.kostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Αξίζει η ακύρωση προ παραγγελίας από κώτσο και να γίνει κανονική παραγγελία μέσω you?
Mexicanos97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Αξίζει η ακύρωση προ παραγγελίας από κώτσο και να γίνει κανονική παραγγελία μέσω you? Μεσω you? Γιατί να το κανείς αυτό το λάθος φίλε ; Αν διαβάσεις εδώ μέσα είναι απτούς χειρότερους στο συγκεκριμένο θέμα , έχω κάνει εγώ το λάθος με το you, δεν έχουν παραδώσει σχεδόν καμμία συσκευή 1
AlexGGreece Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στο ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν νομίζω να μην τηρείται σειρά προτεραιότητας. Παίζει ρόλο χρώμα/μνήμη/χωρητικότητα. Υπάρχει άνθρωπος που έχει παραλάβει πχ. πορτοκαλί από 12.9 και μετά παραγγελία;
Mr.kostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Μεσω you? Γιατί να το κανείς αυτό το λάθος φίλε ; Αν διαβάσεις εδώ μέσα είναι απτούς χειρότερους στο συγκεκριμένο θέμα , έχω κάνει εγώ το λάθος με το you, δεν έχουν παραδώσει σχεδόν καμμία συσκευή Κατάλαβα οπότε περιμένω με την προ παραγγελία που έχω κάνει ήδη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Mr.kostas
zavrasdj Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μάγκες θα πάει σίγουρα μέχρι τέλος Οκτωβρίου το θέμα , μην περιμένετε νωρίτερα !
Mexicanos97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Μάγκες θα πάει σίγουρα μέχρι τέλος Οκτωβρίου το θέμα , μην περιμένετε νωρίτερα ! Μέχρι τέλος Οκτώβρη αν πάει να πούμε και ευχαριστώ , για τέλος Νοέμβρη την βλέπω εγώ την φάση όπως πάει 1 5
NickPatou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Μάγκες θα πάει σίγουρα μέχρι τέλος Οκτωβρίου το θέμα , μην περιμένετε νωρίτερα ! Πολυ αισιοδοξος εισαι εσυ. Εδω μιλαμε ειμαστε μεσα Οκτωβρη και υπαρχουν ατομα απο 10 και 12 Σεπτεμβρη που δεν εχουν εξυπηρετηθει... 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα