Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/10/2025 στις 9:56 ΜΜ, vavatraxaki είπε

Παιδιά μόνο Γερμανός το πρωί βρήκα διαθέσιμο πριν λίγο ήρθε sms παραδόθηκε στην κούριερ ακύρωσα από public τέλος ξανά ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα πρώτη φορά την πάτησα φέτος γιατί δεν ήξερα τώρα που έμαθα ποτέ ξανά πρόπαραγγελια !

δεν έπρεπε κανείς σας να είχε κάνει προπαραγγελία 

• Like 4
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, allure_boy είπε

Δεν το γνωρίζαμε πρώτη φορά την πάτησα βέβαια ακύρωσα και τέλος το βρήκα διαθέσιμο το πήρα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε

Καλησπέρα φίλε μου,

έλαβα μήνυμα στο Viber με κωδικό παραγγελίας την Παρασκευή 10/10 και σήμερα έλαβα SMS για την παραλαβή.

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ την Παρασκευή πήρα μήνυμα αντε να δούμε. Εύχομαι να το χαρείς φίλε με το καλό!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που περιμένει PM Deep Blue απο Κωτσοβολο για να δούμε αν θα έρθει η άνοιξη για να παραλάβουμε. 

Επεξ/σία από JoannaB1979
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που περιμένει PM Deep Blue απο Κωτσοβολο για να δούμε αν θα έρθει η άνοιξη για να παραλάβουμε. 

Εγώ προ παραγγελία από της 18/9

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, allure_boy είπε

Δεν έχω ξανά κάνει εγώ προσωπικά pre order άλλες χρονιές και επειδή διαβάζαμε ότι φέτος δεν θα έχει τα ευτράπελα προχωρήσαμε πολλοί σε προ παραγγελία. Αν πάντως ήξερα ότι είναι τόσο μπακάλικο το σύστημα δεν θα το έκανα εξαρχής.

Δημοσ.

Μου αλλαξε στον Κωτσο απο "διαδικασια αποστολης στο καταστημα" σε "προετοιμασια". Ισως δεν σημαινει τιποτα, αλλα τουλαχιστον για τις επομενες μερες δεν θα βλεπω το "διαδικασια αποστολης στο καταστημα" που ειχα σιχαθει να βλεπω ενα μηνα τωρα και θα χω να ελπιζω σε κατι. Οψομεθα. 

Δημοσ.

Live Chat Κωτσόβολος:
Κωτσόβολος: To προϊόν βρίσκεται σε αναμονή παραλαβής από τον προμηθευτή. Μόλις παραληφθεί στην κεντρική μας αποθήκη θα ενημερωθείτε με σχετικό sms.

εγω: Πώς είναι δυνατόν να μην ξέρετε πότε θα παραλάβω; Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία από προμηθευτή κάποια τεμάχια και βλέπετε σε ποια σειρά είμαι, ενημερώστε με εάν και πότε αναμένετε την παραλαβή και αν θα είμαι μέσα σε αυτή!

Κωτσόβολος: Εάν υπήρχε κάποια επιπλέον ενημέρωση θα την είχατε λάβει. Τη δεδομένη στιγμή το προϊόν δε βρίσκεται στην αποθήκη μας. Για κάθε προϊόν που αφορά παραγγελία από τον προμηθευτή αυτή είναι η διαδικασία. Μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα στην αποθήκη θα σας αποσταλεί γραπτό μήνυμα. Για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης θα λάβετε επιπλέον ενημέρωση όταν έρθει η σειρά σας. Ο όγκος των παραγγελιών είναι μεγάλος και δεν υπάρχει πρόσβαση στη σειρά προτεραιότητας.

Αρα αφου δεν εχουν προσβαση στην σειρα προτεραιοτητας πως τα δινουν;;; 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Live in chaos είπε

Live Chat Κωτσόβολος:
Κωτσόβολος: To προϊόν βρίσκεται σε αναμονή παραλαβής από τον προμηθευτή. Μόλις παραληφθεί στην κεντρική μας αποθήκη θα ενημερωθείτε με σχετικό sms.

εγω: Πώς είναι δυνατόν να μην ξέρετε πότε θα παραλάβω; Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία από προμηθευτή κάποια τεμάχια και βλέπετε σε ποια σειρά είμαι, ενημερώστε με εάν και πότε αναμένετε την παραλαβή και αν θα είμαι μέσα σε αυτή!

Κωτσόβολος: Εάν υπήρχε κάποια επιπλέον ενημέρωση θα την είχατε λάβει. Τη δεδομένη στιγμή το προϊόν δε βρίσκεται στην αποθήκη μας. Για κάθε προϊόν που αφορά παραγγελία από τον προμηθευτή αυτή είναι η διαδικασία. Μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα στην αποθήκη θα σας αποσταλεί γραπτό μήνυμα. Για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης θα λάβετε επιπλέον ενημέρωση όταν έρθει η σειρά σας. Ο όγκος των παραγγελιών είναι μεγάλος και δεν υπάρχει πρόσβαση στη σειρά προτεραιότητας.

Αρα αφου δεν εχουν προσβαση στην σειρα προτεραιοτητας πως τα δινουν;;; 

Το chat του Κωτσου ειναι οτι να ναι. Εγω απορω μερικες φορες εαν μιλαω με ανθρωπους ή με μποτ. Οι ανθρωποι βλεπουν στην εξελιξη της παραγγελιας οτι βλεπεις και εσυ στο tracking και ολα τα αλλα που λενε ειναι copy paste σε ολους. Δεν εχουν ιδεα. Δεν φταινε αυτοι, προφανως δεν τους εχουν ενημερωσει. 

Δημοσ.

Εαν ημουν ινφλουενσερ τωρα θα ειχα 2 τεμαχια ενα για μενα κι αλλο ενα για να κανω giveaway, αλλα επειδη δεν ειμαι... Μεχρι και για κινητο πρεπει να βαλεις βυσμα σε αυτη την χωρα

Δημοσ.

Παιδιά πάρτε από μικρά μαγαζάκια. Εγω είπα τηλεφωνικά σε ένα μαγαζάκι να μου κρατήσει 2. Όντως με πήρε τηλ προχθές και πήγαμε και τα πήραμε επιτοπου. Είχε φέρει κάπου 20 συσκευές όλα τα χρώματα και μια μέρα μετά περίμενε κι άλλη παραλαβή. 13/09 έχω παραγγελία από ιστορμ και παμπλικ και δεν έχει αλλάξει το στάτους ακόμα 🤡. Αδικα περιμένετε !! 

Δημοσ.

Κατάφερα και βρήκα ένα 17 σε μπλε από το istorm εγώ παιδιά διαθέσιμο και το παρηγγειλα, ξέρεις κάποιος εδώ όμως αν μπορούν να μου το κόψουν τιμολόγιο σε εταιρεία με έδρα άλλο κράτος της ΕΕ στην Istorm? Ξέρω ότι το πλαίσιο σίγουρα το κάνει αλλα για δεν γνωρίζω για την istorm.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Το chat του Κωτσου ειναι οτι να ναι. Εγω απορω μερικες φορες εαν μιλαω με ανθρωπους ή με μποτ. Οι ανθρωποι βλεπουν στην εξελιξη της παραγγελιας οτι βλεπεις και εσυ στο tracking και ολα τα αλλα που λενε ειναι copy paste σε ολους. Δεν εχουν ιδεα. Δεν φταινε αυτοι, προφανως δεν τους εχουν ενημερωσει. 

Ένα μπάχαλο. Στο τηλ. κέντρο του κωτσοβολου στο αυτόματοποιημενο μου λέει ότι αναμένεται να είναι στις κεντρικές αποθήκες στις 2/10 στο σύστημα τους το κατάστημα βλέπει ότι πιθανή ημερομηνία παραλαβής ήταν 9/10 και εγω βλεπω αυτο...Screenshot_20251015_193818_Chrome.jpg.e511582e25a6f3fb62fec7690817bd1a.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, georgemag2323 είπε

Κατάφερα και βρήκα ένα 17 σε μπλε από το istorm εγώ παιδιά διαθέσιμο και το παρηγγειλα, ξέρεις κάποιος εδώ όμως αν μπορούν να μου το κόψουν τιμολόγιο σε εταιρεία με έδρα άλλο κράτος της ΕΕ στην Istorm? Ξέρω ότι το πλαίσιο σίγουρα το κάνει αλλα για δεν γνωρίζω για την istorm.

Ναι, μπορεί να το κάνει, έχω ρωτήσει εγώ και μου απάντησαν θετικά. Όμως μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στην έδρα της εταιρίας και να πας να το πάρεις από εκεί. Αυτά μου είπαν τέλος 2024. Τώρα αν άλλαξε ......

πχ, για το Πλαίσιο που λες, στο δίνει και κανείς υπεύθυνη δήλωση ότι θα το μεταφέρεις εσύ με δίκη σου ευθύνη στην έδρα της εταιρίας, πρέπει να έχεις ανοίξει καρτέλα ενδοκοινοτικών συναλλαγων για την εταιρία, και κάποια απόδειξη ότι το προϊόν βγήκε από την Ελλάδα (είτε με αυτοκίνητο ΙΧ, είτε με αεροπλανο, είτε με οποιοδήποτε μέσο). Αν χρησιμοποιήσεις ΙΧ, να τους δώσεις αντίγραφο της άδειας κυκλοφοριας του ΙΧ που θα το μεταφέρεις ....

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.

Με βάση την εμπειρία σας αν παραγγείλω σήμερα από πλαίσιο το 17 PM πότε πιστεύετε θα παραλάβω; Δεν συνηθίζω να παίρνω ποτέ κατόπιν παραγγελίας αλλά φέτος το σκέφτομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...