Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paolo.catti είπε

Με βάση την εμπειρία σας αν παραγγείλω σήμερα από πλαίσιο το 17 PM πότε πιστεύετε θα παραλάβω; Δεν συνηθίζω να παίρνω ποτέ κατόπιν παραγγελίας αλλά φέτος το σκέφτομαι 

Βάση λογικής απτην νέα χρονιά , ααααλλα επειδή κάνουν ότι να ναι μπορεί και σε μια βδομάδα να παραλάβεις , κάνεις δν ξέρει υπάρχει σειρά προτεραιότητας 😂😂😂 γελάν και οι πέτρες 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε

Παιδιά πάρτε από μικρά μαγαζάκια. Εγω είπα τηλεφωνικά σε ένα μαγαζάκι να μου κρατήσει 2. Όντως με πήρε τηλ προχθές και πήγαμε και τα πήραμε επιτοπου. Είχε φέρει κάπου 20 συσκευές όλα τα χρώματα και μια μέρα μετά περίμενε κι άλλη παραλαβή. 13/09 έχω παραγγελία από ιστορμ και παμπλικ και δεν έχει αλλάξει το στάτους ακόμα 🤡. Αδικα περιμένετε !! 

Ποια ειναι τα μικρα μαγαζακια; Ποσο το δινουν; Ποσες μερες για να παραλαβεις; Κοβουν τιμολογιο; 

Δημοσ.

Μολις σταλθηκε και το δικο μου 17 Pro Silver απο τον Γερμανο για παραλαβη απο τοπικο καταστημα. Χθες το ειδα σε διαθεσιμοτητα και το εβαλα αμεσως παραγγελια…

• Like 2
Δημοσ.

Η κατάσταση είναι τραγική με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα! Φέτος μάλλον χειρότερα από πέρσι και πρόπερσι!

Όχι μόνο έχουν πάρει τα λεφτά του κοσμάκη και τα τζιράρουν (μιλάμε για εκατομμύρια)...αλλά στέλνουν και μηνύματα του στυλ είστε εξασφαλισμένοι...πού πάτε..έρχεται η παραγγελία σας....! Χαχαχα...μας κοροϊδεύουν και κατάμουτρα μην τυχόν και ακυρωσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωτσόβολος προπαραγγελια iphone 17 pm 256 12/09 12:00 . Μέχρι χθες είχε status αποστολή με ταχυμεταφορές στο κατάστημα πύργου. Περιμένετε sms για παραλάβετε. Λοιπόν σήμερα το status άλλαξε περιμένουμε απόθεμα από προμηθευτή. Πήρα στα κεντρικά και μου είπαν δεν έχουμε απόθεμα. Ήταν να παραλάβω Παρασκευή 16/09. Το κινητό μάλλον το έδωσαν σε γνωστό. Τι μπορούμε να κάνουμε? Λέω να κάνω καταγγελία  και ζητήσω πλήρη κίνηση από το erp να δω πιο αποδέσμευσε το προϊόν από την παραγγελία μου να το δώσει αλλού.  Επίσης σκέφτομαι πριν την καταγγελία να δω ποιο είναι αυτός που αποδέσμευσε από σύστημα του sap το προϊόν από την παραγγελία σκέφτομαι να ζητήσω για από Κωτσόβολο πλήρης αναφορά από σύστημα ποιος έκανε την αποδέσμευση. Και τέλος να ψάξω στο LinkedIn κάποιον director πωλήσεων να του στείλω email με cc vp από την μητρική εταιρεία του Κωτσόβολου. Να δω τι θα γίνει και θα μου απαντήσουν.

Επεξ/σία από fotisdri
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teol20 είπε

Για να ευθυμησουμε....λίγο...

Ορίστε τι έγιναν οι προπαραγγελιες από τα iPhone 😂

image.png.1a74750e8b8b55e4d6e754f97b2d81a7.png

Αχρηστα θα τους είναι , εκτος κ αν τα πουλήσουν σαν σφραγισμένα και την πληρώσει ο ανυποπτος κόσμος .. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Live in chaos είπε

Εαν ημουν ινφλουενσερ τωρα θα ειχα 2 τεμαχια ενα για μενα κι αλλο ενα για να κανω giveaway, αλλα επειδη δεν ειμαι... Μεχρι και για κινητο πρεπει να βαλεις βυσμα σε αυτη την χωρα

Χωρίς να είμαι ο ινφλου και χωρίς βύσμα έχω παραλάβει ήδη δυο και έχω ακυρώσει ένα, από Κώτσο και iStorm, και ακόμα περιμένω το ασημένιο, δεν ισχύει αυτό που λες απλά δεν έχουν απόθεμα. 
(Όλα ήταν pro max 256gb μπλε πορτοκαλί)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polakis21 είπε

Ποια ειναι τα μικρα μαγαζακια; Ποσο το δινουν; Ποσες μερες για να παραλαβεις; Κοβουν τιμολογιο; 

επαρχια περισσότερο γερμανος

τηλ τώρα έχετε PM διαθέσιμο?

βεβαίως,το πήρα και έφυγα.

απλά τα πράγματα. 

Δημοσ.

7 ώρες πριν, polakis21 είπε

Τοπικό μαγαζι εδώ στην Ροδο. 1499€ 17 pro max 256 silver και απαλλαγή από ΦΠΑ. 

• Like 4
Δημοσ.

Ακύρωσα παραγγελίας iphone 17 pro max. Τα φιλάκια μας στην apple. Android ρε τσάμπα οι θήκες και τα τζαμάκια που είχα πάρει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fotisdri είπε

Ακύρωσα παραγγελίας iphone 17 pro max. Τα φιλάκια μας στην apple. Android ρε τσάμπα οι θήκες και τα τζαμάκια που είχα πάρει.

Έτοιμη ειμαι και εγω να ακυρώσω. Κάθε χρόνο προπαραγγελια Samsung και παράδοση την ημέρα κυκλοφορίας. Η apple καθε χρόνο και χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Η κατασταση ειναι για γελια φετος. Εχω παρει ολα τα iphone ειτε day one ειτε τις πρωτες μερες. Αυτο που γινεται φετος ειναι αδιανοητο και κανεις δεν μας λεει επισημα τι συμβαινει. Ελλαδαρα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, teol20 είπε

Για να ευθυμησουμε....λίγο...

Ορίστε τι έγιναν οι προπαραγγελιες από τα iPhone 😂

image.png.1a74750e8b8b55e4d6e754f97b2d81a7.png

Ουφ. με τσαντούλα λαικής τα φόρτωσαν; μια δυο χούφτες κινητά

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...