a40ntistos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εμένα πάντως εχθές από Κωστόβολο iSquare αυτοκόλλητο είχε
petran1790 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, polaki είπε Αν γράφω μετά απο 2-3 μπυρες λογικό να κάνω 17 λάθη.. αρχικά ναι, πήρα τα AirPods Pro 3 από You και το Watch Ultra 3 από iSystem όχι istorm! Εγώ το έκαψα τελείως. 😂 Το You απ’όσο ξέρω είναι μόνο online και είναι της infoquest, ακόμα και λάθος ομως να κάνω, ακόμα και αν έχει δηλαδή φυσικό κατάστημα είναι μεγάλο μαγαζί και έχει σύστημα ERP με οργανωμένο το στοκ και τη διαθεσιμότητα όπως το Public κλπ. Το κόλπο με τα τεμάχια που δεν περνάνε στο Skroutz και βγαίνουν στο φυσικό κατάστημα μόνο, μπορεί να γίνει από μικρά μαγαζάκια που έχουν άλλη «αποθήκη» για τα online τους (eshop και Σκρουτζ) και άλλη για το φυσικό κατάστημα. Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στους μικρούς, γιατί αν δεν έχεις online διασύνδεση να γίνεται αυτόματα ο συγχρονισμός του στοκ, μπορεί να τύχεις να έρθει κάποιος να αγοράσει κάτι απτο φυσικό κατάστημα, και εσύ αν δεν προλάβεις να το σβήσεις απτο site σου να γίνει αγορά από εκεί και να μπλέξεις. Ελπιζω να έγινα αυτή τη φορά κατανοητός και να μη μπέρδεψα πάλι τα μπούτια μου! 😂 🤣🤣🤣 Τα εσκισες ολα αδερφε.. χαχαχαχα.. Οσο αφορα το You, οντως εχεις δικιο.. δεν πρεπει να εχει φυσικο καταστημα πλεον.. ακομα και στο site τους αναφερει You shop συνεργαζομενα καταστηματα.. εχω μεινει πισω.. Θυμαμαι σιγουρα καταστημα στην περιοχη μου! Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει πως καταφερες να το παρεις απο i-System μεσω του skroutz.. εμενα μονο το You μου εμφανιζει στα καταστηματα για το Ultra 3.. Οπως και να χει καλοριζικο και καλη παραλαβη!! 44 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε φιλε καλοριζικος και να το χαρεις! απλα η διαδικασια που λειτουργουν ειναι τραγικη για ολους εμκας που προπαραγγελνουμε και περιμενουμε "με το σταυρο στο χερι" και απλα μπορει να παει καποιος και να τσιμπησει κινητο στο ασχετο. δεν το λεω τωρα για σενα, γενικα μιλαω! Παρτε μερος και σε κανα giveaway... πιο πιθανο να κερδισετε εκει αναμεσα σε χιλιαδες παρα να παραλαβετε ετσι.. 🤣
Mr.Tra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Και ο Γερμανός μια από τα ίδια σε ό,τι έχει να κάνει με το τηλέφωνο... Ούτε για τα airpods pro 3 είναι καλύτερα τα πράγματα, από istorm αυτή τη φορά για έχουμε ποικιλία στην αναμονή 🤣
kol21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου απο οτι εχω καταλαβει στο public είμαστε πολλοί που περιμενουμε μεχρι Παρασκευή. Μακάρι να μην ειναι απλά αυτοματοποιημένο και να ισχύει η ημερομηνία.
farcry33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kol21 είπε απο οτι εχω καταλαβει στο public είμαστε πολλοί που περιμενουμε μεχρι Παρασκευή. Μακάρι να μην ειναι απλά αυτοματοποιημένο και να ισχύει η ημερομηνία. Αυτοματοποιημένο είναι κάνα μήνα και στην καλύτερη οι περισσότεροι. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από farcry33 1
x8diesel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Είπα να πάρω και εγώ τηλ στην iStorm να μάθω τι γίνεται επιτέλους, κατάφερα και έπιασα γραμμή με τη μία, ο τύπος στην εξυπηρέτηση δεν έκρυβε καθόλου καλά την εξάντληση του (τον λυπήθηκα) και μου είπε πως οι παραγγελίες είναι χιλιάδες (αυτά τα ακούει ο Μητσοτάκης να ξέρετε) και πως κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας τις προπαραγγελίες. Άρα λέω, θα πιάσουμε Νοέμβριο πως το κόβεις; Μπα, σε ένα μήνα το πολύ θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι μου λέει (!) αυτά
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, x8diesel είπε Είπα να πάρω και εγώ τηλ στην iStorm να μάθω τι γίνεται επιτέλους, κατάφερα και έπιασα γραμμή με τη μία, ο τύπος στην εξυπηρέτηση δεν έκρυβε καθόλου καλά την εξάντληση του (τον λυπήθηκα) και μου είπε πως οι παραγγελίες είναι χιλιάδες (αυτά τα ακούει ο Μητσοτάκης να ξέρετε) και πως κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας τις προπαραγγελίες. Άρα λέω, θα πιάσουμε Νοέμβριο πως το κόβεις; Μπα, σε ένα μήνα το πολύ θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι μου λέει (!) αυτά Ε τι θα σου έλεγε ότι είναι δεκάδες δλδ; 😅 4
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Elvenlied95 είπε Καλησπέρα παιδιά. Εχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Είδα έναν φίλο πιο πάνω, αλλά οι απαντήσεις που έλαβε από κάτω δεν ήταν ενθαρρυντικές. Παρηγγειλα από you, 17 pm 256gb orange στις 20/9 πληρωμένο μέσω Σκρουτζ. Έστειλα μήνυμα στο ίδιο το you για διαθεσιμότητα και με καλέσαν πίσω. Μου είπαν ότι Δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβω ακριβώς αλλά παραλαμβάνουν κάθε μέρα απόθεμα. Κάποιος άλλος σε παρόμοια μοίρα ; Το ίδιο είπαν και σε εμένα! Αλλά σήμερα είδα μπήκαν 2 pro διαθέσιμα και έφυγαν αμέσως! Εγώ αν δεν παραλάβω μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ακυρώσω την παραγγελία σιγά μην περιμένω κανένα μήνα! Θα περιμένω και όποτε υπάρχει διαθεσιμότητα παντού θα το πάρω.
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το πρόβλημα με τις προπαραγγελίες θα λυθεί όταν για να υποβληθεί θα πρέπει να προπληρωθεί το ποσό. φανταστείτε πόσα κομμάτια θα έμεναν στα ντουλάπια αν εκτελούσαν όλες τις παραγγελίες όταν ο καθένας μας έχει παραγγείλει το ίδιο προϊόν από 3-4 καταστήματα… Εγώ πχ είχα παραγγείλει από istorm και πλαίσιο και τελικά το πήρα κατά τύχη από Κωτσόβολο… Γενικά πάντως μια χαρά πάει φέτος… άλλες χρονιές τραβούσε μακρυά η ιστορία 3
geor92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Το πρόβλημα με τις προπαραγγελίες θα λυθεί όταν για να υποβληθεί θα πρέπει να προπληρωθεί το ποσό. φανταστείτε πόσα κομμάτια θα έμεναν στα ντουλάπια αν εκτελούσαν όλες τις παραγγελίες όταν ο καθένας μας έχει παραγγείλει το ίδιο προϊόν από 3-4 καταστήματα… Εγώ πχ είχα παραγγείλει από istorm και πλαίσιο και τελικά το πήρα κατά τύχη από Κωτσόβολο… Γενικά πάντως μια χαρά πάει φέτος… άλλες χρονιές τραβούσε μακρυά η ιστορία θα προπληρωνεται όλο το ποσό όταν δίνουν ακριβεις ημερομηνίες παράδοσης.. αυτό δε θα γίνει στην ελλάδα αν δεν έρθει η Apple οπότε είναι ένας φάβλος κύκλος όλο αυτο...
malamis1996 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Το πρόβλημα με τις προπαραγγελίες θα λυθεί όταν για να υποβληθεί θα πρέπει να προπληρωθεί το ποσό. φανταστείτε πόσα κομμάτια θα έμεναν στα ντουλάπια αν εκτελούσαν όλες τις παραγγελίες όταν ο καθένας μας έχει παραγγείλει το ίδιο προϊόν από 3-4 καταστήματα… Εγώ πχ είχα παραγγείλει από istorm και πλαίσιο και τελικά το πήρα κατά τύχη από Κωτσόβολο… Γενικά πάντως μια χαρά πάει φέτος… άλλες χρονιές τραβούσε μακρυά η ιστορία Για εσένα μπορεί να πηγαίνει μια χαρά φέτος γαι τον περισσότερο κόσμο όμως που βλέπω εδώ μέσα δεν πάει μια χαρά 1
ktsak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Πλαίσιο ενημέρωση 0 (πλήρης άγνοια), iStorm επικοινωνία 0 (πλήρης απάθεια, στα όρια της αναισθησιας). Καλά θα πάει αυτό ....... Πλαίσιο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη, έχει παραλάβει μέχρι τώρα 1 συσκευή ΡΜ. Έτσι λένε στο τηλέφωνο ........ 😮 😱 1
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, kostasmath23 είπε ναι ετσι γινεται και απο αλλα παιδια που τα εχουν αγορασει με αυτον τον τροπο, απλα ετσι καταστρατηγειται στην πραξη η διαδικασια της τηρησης σειρας προτεραιοτητας...θα επρεπε οποιο βγαινει ακυρωση αυτοματως να τιθεται στη διαθεση του επομενου στη λιστα...αλλιως ας μην υπαρχουν προπαραγγελιες και ας στηνομαστε ολοι εξω απο ενα μαγαζι στην τελικη και οποιο μας κατσει. επισης οσοι δεν εχουμε φυσικο μαγαζι στο μερος μας παλι κατου****με σε πηγαδι Ακριβώς αυτό δεν μπορεί να έχεις πληρώσει την συσκευή να περιμένεις 5 μέρες και να σου βγάζει ένα διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα στην επαρχεία αφού ειναι όλα online και βλέπουν της παραγγελίες πρέπει να πηγαίνει κατευθείαν στον επόμενο στην σειρά που έχει εξοφλήσει και περιμένει να παραλάβει. Βέβαια υπάρχουν και οι γνωστοί που όταν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο το κρατούν ειδοποιούν τον γνωστό πάει και το παίρνει επιτόπου για αυτό εμφανίζεται για λίγα λεπτά γιατί για να πληρωθεί πρέπει να είναι στο σύστημα διαθέσιμο. 1 ώρα πριν, petran1790 είπε 🤣🤣🤣 Τα εσκισες ολα αδερφε.. χαχαχαχα.. Οσο αφορα το You, οντως εχεις δικιο.. δεν πρεπει να εχει φυσικο καταστημα πλεον.. ακομα και στο site τους αναφερει You shop συνεργαζομενα καταστηματα.. εχω μεινει πισω.. Θυμαμαι σιγουρα καταστημα στην περιοχη μου! Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει πως καταφερες να το παρεις απο i-System μεσω του skroutz.. εμενα μονο το You μου εμφανιζει στα καταστηματα για το Ultra 3.. Οπως και να χει καλοριζικο και καλη παραλαβη!! Παρτε μερος και σε κανα giveaway... πιο πιθανο να κερδισετε εκει αναμεσα σε χιλιαδες παρα να παραλαβετε ετσι.. 🤣 Υπήρχε μέχρι την Παρασκευή και η επιλογή της isystem 1 ώρα πριν, kol21 είπε απο οτι εχω καταλαβει στο public είμαστε πολλοί που περιμενουμε μεχρι Παρασκευή. Μακάρι να μην ειναι απλά αυτοματοποιημένο και να ισχύει η ημερομηνία. Καλά αυτοί πάνε από Παρασκευή σε Παρασκευή! 42 λεπτά πριν, x8diesel είπε Είπα να πάρω και εγώ τηλ στην iStorm να μάθω τι γίνεται επιτέλους, κατάφερα και έπιασα γραμμή με τη μία, ο τύπος στην εξυπηρέτηση δεν έκρυβε καθόλου καλά την εξάντληση του (τον λυπήθηκα) και μου είπε πως οι παραγγελίες είναι χιλιάδες (αυτά τα ακούει ο Μητσοτάκης να ξέρετε) και πως κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν και εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας τις προπαραγγελίες. Άρα λέω, θα πιάσουμε Νοέμβριο πως το κόβεις; Μπα, σε ένα μήνα το πολύ θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι μου λέει (!) αυτά Καλά είπες Νοέμβριο σε ένα μήνα που είπε θα έχει 23/10 φτάσαμε Νοέμβριο 😄😄😄 1
x8diesel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Vesouvious είπε Ε τι θα σου έλεγε ότι είναι δεκάδες δλδ; 😅 για τα pro max είναι οι χιλιάδες παραγγελίες υποτίθεται... έτσι μου είπε
Stelaras1993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Kleidiselctrics Ρέθυμνο iPhone 17promax ασημί 256 ετοιμοπαράδοτο ! Οποιος θέλει παίρνει τηλ και το κλείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα