Ngtv25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Maxpower71 είπε Τοπικό μαγαζι εδώ στην Ροδο. 1499€ 17 pro max 256 silver και απαλλαγή από ΦΠΑ. Αδερφέ αν μου πεις ποιο είναι με έσωσες γιατί άμα περιμένω από istorm θα παραλάβω κοντά στα Θεοφανία
georgemag2323 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, ktsak είπε Ναι, μπορεί να το κάνει, έχω ρωτήσει εγώ και μου απάντησαν θετικά. Όμως μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στην έδρα της εταιρίας και να πας να το πάρεις από εκεί. Αυτά μου είπαν τέλος 2024. Τώρα αν άλλαξε ...... πχ, για το Πλαίσιο που λες, στο δίνει και κανείς υπεύθυνη δήλωση ότι θα το μεταφέρεις εσύ με δίκη σου ευθύνη στην έδρα της εταιρίας, πρέπει να έχεις ανοίξει καρτέλα ενδοκοινοτικών συναλλαγων για την εταιρία, και κάποια απόδειξη ότι το προϊόν βγήκε από την Ελλάδα (είτε με αυτοκίνητο ΙΧ, είτε με αεροπλανο, είτε με οποιοδήποτε μέσο). Αν χρησιμοποιήσεις ΙΧ, να τους δώσεις αντίγραφο της άδειας κυκλοφοριας του ΙΧ που θα το μεταφέρεις .... Πότε δεν ζήτησε το Πλαίσιο αποδεικτικό ότι θα βγει από την χώρα η συσκευή, ίσα ίσα μετά χαράς πουλάγανε την δικιά του εγγύηση για σπασμένη οθόνη κλπ.
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Από ότι διαβάζω μόνο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίζει τελικά !! Κάνουμε ανανέωση μέχρι να βρούμε διαθέσιμο αυτό που μας ενδιαφέρει και τέλος ! Καλημέρα παιδιά ! 1
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εκανα μια ερωτηση στο i-system (επισημος μεταπωλητης της apple) και σε ερωτηση για το εαν παραγγειλω σημερα το 17 pm 256 ποτε υπαρχει εκτιμηση παραδοσης, η απαντηση ηταν " Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την διαθεσιμότητα, καθώς οι παραλαβές είναι πολύ λιγότερες από τις κρατήσεις. Με βάση την εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα, είναι δύσκολο μια σημερινή παραγγελία να εκτελεστεί πριν τον Δεκέμβρη. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, και ακόμα μεγαλύτερο στα Pro Max 256/512."
Mexicanos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ερώτηση σήμερα σε τοπικό κατάστημα Γερμανός , δεν υπάρχει διαθέσιμο 17 ΡΜ και θα παραλάβουν σε κανένα 15ημερο από ότι τους έχουν ενημερώσει
ktsak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, georgemag2323 είπε Πότε δεν ζήτησε το Πλαίσιο αποδεικτικό ότι θα βγει από την χώρα η συσκευή, ίσα ίσα μετά χαράς πουλάγανε την δικιά του εγγύηση για σπασμένη οθόνη κλπ. Μέχρι τώρα ναι δεν ζήτησε. Έδινες μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα το μεταφέρεις εσύ με δική σου ευθύνη και τελείωνες. Τωρα πλέον ζητάει. Μου το είπαν σε μένα όταν έκανα παραγγελία 17ΡΜ. Άλλαξαν τα πράγματα μου είπαν και ζητάνε αποδεικτικό μεταφοράς της συσκευής ….
ppmarkos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ερώτηση σήμερα σε τοπικό κατάστημα Γερμανός , δεν υπάρχει διαθέσιμο 17 ΡΜ και θα παραλάβουν σε κανένα 15ημερο από ότι τους έχουν ενημερώσει Ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του. 10 να ρωτήσεις 10 διαφορετικές απαντήσεις θα λάβεις. Δυστυχώς μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε. Προσωπικά είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που ασχολούμαι με προπαραγγελίες. 3
Mexicanos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε Ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του. 10 να ρωτήσεις 10 διαφορετικές απαντήσεις θα λάβεις. Δυστυχώς μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε. Προσωπικά είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που ασχολούμαι με προπαραγγελίες. Εννοείται φίλε έχεις Απόλυτο δίκιο κ εγώ πρώτη φορά μπήκα στην διαδικασία αυτή χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί και την πάτησα , μόνο Air μου είπε έχουν διαθέσιμο που από ότι έχω δει υπάρχει παντού , που σημαίνει ότι τους πήγε άπατο καλά να πάθουν τα νοπανα
NoMans Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, MPQHD είπε Είμαστε πολλοί μαλάκες μην στεναχωριέσαι (Εγώ για silver όμως) Είπα να πάρω ένα τηλ Κώτσο να δούμε τι γίνεται, γιατί ήδη άρχισα τα refresh Γερμανό (που τα έκραζα ναι.. εδώ που φτάσαμε). Φυσικά, πολύ γενικές απαντήσεις, τύπου υπομονή έρχονται, όταν το έφτασα στο κράξιμο η απάντηση ήταν το πολύ μέχρι τέλος του μήνα. Δεν το πιστεύω και πολύ πια. Η μόνη "παρηγοριά" όπως είπα, για τα Pro Max τουλάχιστον, είναι ότι ούτε στο Amazon δεν υπάρχουν για την ώρα. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει να φτάσει η φάση Νοέμβριο ακόμα και στα Amazon (γιατί για εκεί το κόβω). Ναι έδωσαν λίγα στην αρχή, αλλά θεωρώ λίγα, σε σχέση με την αυξημένη ζήτηση εννοώ. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από NoMans
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγώ πάντως που το ψάχνω και από Αγγλία που μένει η αδερφή μου μήπως μου το βρει αυτή πιο εύκολα και μου το αγοράσει από εκεί , για το συγκεκριμένο που με ενδιαφέρει 17 Προ μαξ 256 πορτοκαλί , η διαθεσιμότητα τονίζω στην Αγγλία , είναι από 15 Νοέμβρη και μετά !!
ppmarkos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Εννοείται φίλε έχεις Απόλυτο δίκιο κ εγώ πρώτη φορά μπήκα στην διαδικασία αυτή χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί και την πάτησα , μόνο Air μου είπε έχουν διαθέσιμο που από ότι έχω δει υπάρχει παντού , που σημαίνει ότι τους πήγε άπατο καλά να πάθουν τα νοπανα Ακριβώς το ίδιο κι εμένα για air. Γιατί πιστεύω ότι φρενάρουν για να σπρώξουν το συγκεκριμένο;
Mexicanos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Ακριβώς το ίδιο κι εμένα για air. Γιατί πιστεύω ότι φρενάρουν για να σπρώξουν το συγκεκριμένο; Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια λογική πίσω από αυτό , κάποιος που θέλει το ΡΜ δυυυσκολα να πάει στο Air επειδή δεν το βρίσκει
newtron Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλημέρα παιδιά. Εγω μετά και από ακύρωση και από Σκρουτζομάγαζο, γιατί ακόμη κι εκείνοι έκαναν λάθος στο απόθεμα, βρήκα προχθές το πρωί χαζεύοντας το Public να έχει άμεσα διαθέσιμα 17 PM Blue 512. Σημειώνω το άμεσα διαθέσιμα, ούτε καν σε άλλη ημερομηνία. Το έβαλα στο καλάθι, είχε πληρωμή στο κατάστημα και ενώ έλεγε για παράδοση την Τρίτη, αφού μίλησα και με το τηλ. κέντρο μου είπαν ότι και λόγω της απεργίας δε θα μπορέσει μάλλον να παραδοθεί την Τρίτη αλλά την Τετάρτη και ότι έχει βρεθεί και δεσμευθεί. Χθες λοιπόν ήρθε το μήνυμα, πήγα το απόγευμα, έκανα και την αλλαγή και στο όνομα για να κοπεί τιμολόγιο και αποφορολόγηση και το κινητο βρίσκεται ήδη σε θήκη, τζαμάκι και προστασίες και στις κάμερες. Όπου βρείτε διαθέσιμο λοιπόν, βαρέστε το με πληρωμή στο κατάστημα και όλα τα διαδικαστικά μετά κάντε τα από κοντά είτε πρόκειται για τιμολόγιο είτε δόσεις κλπ. Μην ξαναδώσετε λεφτά μπροστά. Προπαραγγελία το πορτοκαλί 256 από Πλαίσιο στο mall από 12/09, το δεύτερο πορτοκαλί στο κατάστημα και 18ο στη σειρά και ούτε καν δουλεύει ο αριθμός παραγγελίας ακόμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Προπαραγγελία ποτέ ξανά λοιπόν, πας από κοντά σε 20 μαγαζιά τη μέρα που βγαίνει, θα βρεις ένα και τελείωσε. Υ.Γ. την προπαραγγελία δεν την έχω ακυρώσει, ότΑΝ έρθει θα ενημερώσω αν το θέλει κάποιος. Μου το έχει ζητήσει ένα παλικάρι ήδη απλά ίσως έχει παραλάβει μέχρι τότε κι εκείνος. 1
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, newtron είπε Καλημέρα παιδιά. Εγω μετά και από ακύρωση και από Σκρουτζομάγαζο, γιατί ακόμη κι εκείνοι έκαναν λάθος στο απόθεμα, βρήκα προχθές το πρωί χαζεύοντας το Public να έχει άμεσα διαθέσιμα 17 PM Blue 512. Σημειώνω το άμεσα διαθέσιμα, ούτε καν σε άλλη ημερομηνία. Το έβαλα στο καλάθι, είχε πληρωμή στο κατάστημα και ενώ έλεγε για παράδοση την Τρίτη, αφού μίλησα και με το τηλ. κέντρο μου είπαν ότι και λόγω της απεργίας δε θα μπορέσει μάλλον να παραδοθεί την Τρίτη αλλά την Τετάρτη και ότι έχει βρεθεί και δεσμευθεί. Χθες λοιπόν ήρθε το μήνυμα, πήγα το απόγευμα, έκανα και την αλλαγή και στο όνομα για να κοπεί τιμολόγιο και αποφορολόγηση και το κινητο βρίσκεται ήδη σε θήκη, τζαμάκι και προστασίες και στις κάμερες. Όπου βρείτε διαθέσιμο λοιπόν, βαρέστε το με πληρωμή στο κατάστημα και όλα τα διαδικαστικά μετά κάντε τα από κοντά είτε πρόκειται για τιμολόγιο είτε δόσεις κλπ. Μην ξαναδώσετε λεφτά μπροστά. Προπαραγγελία το πορτοκαλί 256 από Πλαίσιο στο mall από 12/09, το δεύτερο πορτοκαλί στο κατάστημα και 18ο στη σειρά και ούτε καν δουλεύει ο αριθμός παραγγελίας ακόμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Προπαραγγελία ποτέ ξανά λοιπόν, πας από κοντά σε 20 μαγαζιά τη μέρα που βγαίνει, θα βρεις ένα και τελείωσε. Υ.Γ. την προπαραγγελία δεν την έχω ακυρώσει, ότΑΝ έρθει θα ενημερώσω αν το θέλει κάποιος. Μου το έχει ζητήσει ένα παλικάρι ήδη απλά ίσως έχει παραλάβει μέχρι τότε κι εκείνος. Αν το παλικαρι που το εχεις ταξει εχει εξυπηρετηθει και ενημερωθεις οτι ηρθε στο Πλαισιο η συσκευη, το ψηνω εγω (αν δεν εχω εξυπηρετηθει κι εγω για τη δικια μου μεχρι τοτε) 1
Subrosaval Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ το τσίμπησα αμέσως από το Γερμανό ονλάιν την προηγούμενη εβδομάδα PM 513 silver . Θέλει λίγο υπομονή αλλά σχεδόν κάθε μέρα μπαίνουν διαθέσιμα . Ειναι γελοίο να κάνεις προπαραγγελία και να σου λένε ότι είναι άγνωστο πότε θα παραλάβεις . Μα η προπαραγγελία αυτό το σκοπό έχει , να δώσει η εταιρία στον προμηθευτεί τα κομμάτια που έχει ήδη πληρωθεί και να τα παραλάβει σε εύλογο χρονικό διάστημα . Πλέον όσοι έκαναν προπαραγγελία θα παραλάβουν όπως και όλοι οι υπόλοιποι !!! Να σημειώσω ότι , όταν με πήρε η κοπέλα από τον Κωτσόβολο για την προπαραγγελία , αφού πρώτα είχα κάνει δήλωση ενδιαφέροντος, την ρώτησα . Οκ να πληρώσω τα 100€ , θα παραλάβω συγκεκριμένη ημερομηνία; Μου απάντησε με ειλικρίνεια ΟΧΙ . Τότε της λέω δεν ειναι προπαραγγελία , είναι δέσμευση σε εσάς ότι δεν θα ψάξω πουθενά αλλού να βρω τη συσκευή . Αυτή λοιπόν παρεξηγήθηκε και έγινε λίγο αναγωγή . Αλλά οκ ! Who cares . Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Subrosaval
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα