petran1790 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου O Γερμανος βλεπω σταματησε να εχει δωρεαν την επεκταση εγγυησης και πλεον την χρεωνει 58 Ευρω.. απλα ενημερωτικα! ΥΓ. κανεις αλλος αγανακτησμενος να ακυρωσει υπαρχει? μπας και τα παρουμε νωριτερα εμεις που πραγματικα τα θελουμε... 1
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Οι μισοί εδώ μέσα που γράφουν ότι παρέλαβαν να μην πω τι παρέλαβαν, μπορεί να είναι και με iPhone 7, μην τσιμπάτε και να ξέρετε ότι παίζει πολύ παπατζα.
harris231 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό κάποιος; Ας πούμε τι θα κέρδιζα αν εγώ δεν παραλάμβανα το κινητό εχθές (που το παρέλαβα τελικά ) και να μπω να γράψω μούφα οτι το παρέλαβα; Υποτίθεται εδώ μέσα οι περισσότεροι βρίζουν (και εγώ μαζί μέχρι εχθές) που αργούμε να παραλάβουμε. Αυτοί που παραλαμβάνουν νωρίτερα για κάποιο λόγο απλά γράφουνε και τον τρόπο που ίσως αν ακολουθήσουν και άλλοι, πάρουν νωρίτερα τη συσκευή στα χέρια τους. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από harris231
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, harris231 είπε Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό κάποιος; Ας πούμε τι θα κέρδιζα αν εγώ δεν παραλάμβανα το κινητό εχθές (που το παρέλαβα τελικά ) και να μπω να γράψω μούφα οτι το παρέλαβα; Άκουσε με που σου λέω, το ότι δεν το έκανες εσυ και κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα με πρόβλημα, το γιατί το κάνουν δεν θα μπω σε διαδικασία να ασχοληθώ.
petran1790 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγω παντως βλεπω αρχιζει να κυκλοφορει δειλα δειλα εξω στον κοσμο.... και τι λενε τα μαγαζια οτι δεν εχουν παραδωσει συσκευες.. τα ακουω βερεσε... λες και υπαρχει κανα μερος να ξερναει iPhone. Να παμε και εμεις ρε παιδια να παρουμε κανενα... Γενικως πολυ δουλεμα.... 2 λεπτά πριν, harris231 είπε Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό κάποιος; Ας πούμε τι θα κέρδιζα αν εγώ δεν παραλάμβανα το κινητό εχθές (που το παρέλαβα τελικά ) και να μπω να γράψω μούφα οτι το παρέλαβα; Υποτίθεται εδώ μέσα οι περισσότεροι βρίζουν (και εγώ μαζί μέχρι εχθές) που αργούμε να παραλάβουμε. Αυτοί που παραλαμβάνουν νωρίτερα για κάποιο λόγο απλά γράφουνε και τον τρόπο που ίσως αν ακολουθήσουν και άλλοι, πάρουν νωρίτερα τη συσκευή στα χέρια τους. Κι ομως παιζει αυτο που λεει ο Farcry να ξες.. το εχω δει και εγω (οχι φετος)... Λες και παιρνουν καποια ικανοποιηση καποιοι και λενε οτι παρελαβαν... 1
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εν τω μεταξυ, περασα τυχαια εξω απο 2 πακιστανομαγαζα με κινητα και ρωτησα και στα 2 αν εχουν 17 pm και ειχαν και τα 2. Δεν ρωτησα τιμη γιατι το θελω με απαλλαγη φπα εγω και αυτοι δεν κανουν, απλα εχουν στοκ μεχρι και αυτοι και οι "μεγαλοι" λενε οτι τους εχει κρεμασει η apple.
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, NickPatou είπε Εν τω μεταξυ, περασα τυχαια εξω απο 2 πακιστανομαγαζα με κινητα και ρωτησα και στα 2 αν εχουν 17 pm και ειχαν και τα 2. Δεν ρωτησα τιμη γιατι το θελω με απαλλαγη φπα εγω και αυτοι δεν κανουν, απλα εχουν στοκ μεχρι και αυτοι και οι "μεγαλοι" λενε οτι τους εχει κρεμασει η apple. Κανονικά ήταν η από Temu 😂 2
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε Κανονικά ήταν η από Temu 😂 Χαχα, αλλο αυτο, δεν το εψαξα τοσο
Μιχαλης ιππ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Παιδιά μόλις έκανα παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα στα public το 17 pro max 256gb orange διότι γράφει διαθέσιμο 17-20 /10 στα περισσότερα καταστήματα
harris231 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο (έκφραση μεσήλικα δεν ξέρω αν φοριέται ακόμα σε νεότερους) η συσκευή η απλή η 17, ΔΕΝ μου άρεσε σε σχέση με το 15. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι τι εννοώ. Χαμηλότερης φωτεινότητας οθόνη με πιο παστέλ και μουντά χρώματα. Καμία σχέση η φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο στο 15. Κάμερα ειλικρινά; Απίστευτη η κάμερα του 15 τελικά. Χρώματα, ένταση, sharpness. Ιδίως σε εσωτερικούς χώρους, δίπλα δίπλα οι φωτογραφίες και πραγματικά σαν να άλλαξαν ολόκληρο το hardware. Τρομερή πτώση στην απόδοση. Διαφορά προς το καλύτερο, το σήμα είτε πρόκειται για λήψη wifi είτε για δεδομένα. Δεν χάνονται κλήσεις και φυσικά το pro motion το οποίο βέβαια συγκριτικά με το s25 της samsung και πάλι υπολείπεται. Έχω την εντύπωση από όλο το feeling καθώς είμαι και κάποιας ηλικίας (48), μου κάνει περισσότερο φτιαγμένο για μικρότερης ηλικίας target group. Σαν να έχασε τη στιβαρότητα; Την πολυτέλεια; Δεν ξέρω μου ξένισε στο χέρι συγκριτικά με το 15. Λυπάμαι που το λέω αλλά μου φαίνεται πως κάτι άλλαξε φέτος στη σειρά. Αντιλαμβάνομαι πως αντιμετωπίζεται πλέον σαν συσκευή της σειράς που ενώ εισήγαγε χαρακτηριστικά από τις παραπάνω βαθμίδες κάτι το οποίο είναι θεμιτό και μπράβο τους σαν κίνηση, για να μην αυξηθεί περαιτέρω το κόστος προφανώς υποβάθμισαν χαρακτηριστικά που δεν γίνονται αντιληπτά από αυτούς που δεν ασχολούνται με φωτεινότητες χρώματα κλπ.
petran1790 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Μιχαλης ιππ είπε Παιδιά μόλις έκανα παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα στα public το 17 pro max 256gb orange διότι γράφει διαθέσιμο 17-20 /10 στα περισσότερα καταστήματα Και το πιστευεις?? εδω αρκετοι νμζ περιμενουν απο Public και δεν εχουν καμια ενημερωση. Μακαρι να εισαι ο τυχερος αλλα ποιος τους ακουει μετα εδω... 🤣 1
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Γερμανός δείχνει πάλι χαμηλή διαθεσιμότητα μόνο σε μπλε 17 Pro 256GB...
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εγώ πάντως παραλαμβάνω αύριο... Για pro max λέω ξανά
nikosdimitriou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Το Public σημερα εχει "Αμεσα Διαθέσιμα" καποια PM αλλά η παραγγελία ακόμα σε επεξεργασία.. Ε ρε μάπες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα