SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Just now, farcry33 said: Για pro max λέω ξανά 14/10 που έκανα την παραγγελία μου είχε χαμηλή διαθεσιμότητα και σε PM 256 & 512 μπλε και ασημί αλλά έφυγαν σε δευτερόλεπτα...
nikosdimitriou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε τηλέφώνημα στα Public σχετικά με το αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές, η Μαριαλέννα μου είπε ότι είναι λάθος του συστήματος και να μην ανησυχώ. Μιλάμε για πολλές μάπες🤣 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από nikosdimitriou 2
vavatraxaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, farcry33 είπε Οι μισοί εδώ μέσα που γράφουν ότι παρέλαβαν να μην πω τι παρέλαβαν, μπορεί να είναι και με iPhone 7, μην τσιμπάτε και να ξέρετε ότι παίζει πολύ παπατζα. εγω παντως το 7 ρακι μου το εκτίμησα απο χθες που ανοιξα το καινουριο, χωραει παντου ρε ενω αυτο γκουμουτσα του εβαλα και θηκη και θυμιζει μισοκιλο βαρακι χαχαχα 1
giannisww Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εβαλα την θηκη του 17 pm(tech wooven) στο 14 πμ μεχρι να ερθει το 17 , να αχνοφενεται το 17 2
newtron Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, farcry33 είπε Οι μισοί εδώ μέσα που γράφουν ότι παρέλαβαν να μην πω τι παρέλαβαν, μπορεί να είναι και με iPhone 7, μην τσιμπάτε και να ξέρετε ότι παίζει πολύ παπατζα. Επειδή οι μισοί εδώ νομίζετε ότι πιάνετε το Πάπα από τα @@, μη λέτε ό,τι θέλετε. Γιατί αυτοί που μπορούν αποδεικνύουν και προσπαθούν να βοηθήσουν κι άλλους στο ρδελομπου που ζούμε. Οπότε ίσως αντί να κράζετε, μήπως να σκεφτείτε να γράψετε κάτι χρήσιμο καλύτερα; 6 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Το Public σημερα εχει "Αμεσα Διαθέσιμα" καποια PM αλλά η παραγγελία ακόμα σε επεξεργασία.. Ε ρε μάπες.. Αν έκανες παραγγελία, δες την ημερομηνία παράδοσης. Είχα ξανακάνει από το τηλεφωνικό του public και ενώ έλεγε παραλαβή σε 2 μέρες στο σαιτ, στην παραγγελία έλεγε ένα μήνα. 12 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Σε τηλέφώνημα στα Public σχετικά με το αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές, η Μαριαλέννα μου είπε ότι είναι λάθος του συστήματος και να μην ανησυχώ. Μιλάμε για πολλές μάπες🤣 Αυτό πχ είδα κι εγώ όμως και το πρόλαβα.
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε εγω παντως το 7 ρακι μου το εκτίμησα απο χθες που ανοιξα το καινουριο, χωραει παντου ρε ενω αυτο γκουμουτσα του εβαλα και θηκη και θυμιζει μισοκιλο βαρακι χαχαχα Που να πήγαινες και σε pm 5 λεπτά πριν, newtron είπε Επειδή οι μισοί εδώ νομίζετε ότι πιάνετε το Πάπα από τα @@, μη λέτε ό,τι θέλετε. Γιατί αυτοί που μπορούν αποδεικνύουν και προσπαθούν να βοηθήσουν κι άλλους στο ρδελομπου που ζούμε. Οπότε ίσως αντί να κράζετε, μήπως να σκεφτείτε να γράψετε κάτι χρήσιμο καλύτερα; Αν έκανες παραγγελία, δες την ημερομηνία παράδοσης. Είχα ξανακάνει από το τηλεφωνικό του public και ενώ έλεγε παραλαβή σε 2 μέρες στο σαιτ, στην παραγγελία έλεγε ένα μήνα. Αυτό πχ είδα κι εγώ όμως και το πρόλαβα. Εγώ το γράφω για να βοηθήσω αλλά μάλλον δεν σκέφτεσαι αρκετά, το νόημα είναι να μην ακούνε τον κάθε πικραμένο που λέει ψέματα και ακυρώνουν τζάμπα.
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Διαθεσιμα δήθεν στα παμπλικ αλλά δεν έχει πληρωμή στο κατάστημα 😆
Μιχαλης ιππ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Διαθεσιμα δήθεν στα παμπλικ αλλά δεν έχει πληρωμή στο κατάστημα 😆 Καλημέρα !! Εγώ με πληρωμή στο κατάστημα έβαλα !!! Επίσης έχει στα pro max 512gb ακόμα πληρωμή στο κατάστημα !
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Μιχαλης ιππ είπε Καλημέρα !! Εγώ με πληρωμή στο κατάστημα έβαλα !!! Επίσης έχει στα pro max 512gb ακόμα πληρωμή στο κατάστημα ! Μου το έβγαλε και εμένα τελικά , έβαλα να δούμε !! 1
newtron Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, farcry33 είπε Που να πήγαινες και σε pm Εγώ το γράφω για να βοηθήσω αλλά μάλλον δεν σκέφτεσαι αρκετά, το νόημα είναι να μην ακούνε τον κάθε πικραμένο που λέει ψέματα και ακυρώνουν τζάμπα. Από τη στιγμή που κάποιος ακυρώνει για το χψ δικό του λόγο, το κινητό βγαίνει ως διαθέσιμο γιατί έτσι δουλεύει η αλυσίδα τους, δεν πάει στον επόμενο στην ουρά. Άρα το να λες μην πιστεύετε ότι παραλαμβάνουν, το λένε για να ακυρώσετε δεν έχει καμία ουσία. Και να ακυρώσει κάποιος, δε σημαίνει ότι το τεμάχιό του θα βγει διαθέσιμο αν δεν έχει έρθει η σειρά του, αν δεν το έχουν φέρει δηλαδή. Οι ακυρώσεις που βγαίνουν είναι από πολλούς που πήγαν σε ένα πολυκατάστημα και έκαναν, 14.58 στον Κωτσο, 15.01 Παμπλικ, 15.07 Πλαίσιο, και σιγά σιγά έρχοται τα δικά τους, παρέλαβαν από τον πρώτο και τα άλλα τα ακυρώνουν. Αν ερχόταν το δικό μου από Πλαίσιο πχ και το ακύρωνα, θα έβγαινε διαθέσιμο, απλά για να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα, είπα να με ενημερώσει εδώ όποιος το θέλει. Τελικό συμπέρασμα, μην τους πεις τι να μην κάνουν, εξήγησε και βοήθησε στο τι να κάνουν. 1 λεπτό πριν, Giorgoss94 είπε Μου το έβγαλε και εμένα τελικά , έβαλα να δούμε !! Εσεις θα παραλάβετε κατά 99.99% κανονικότατα. Ειδικά αν δείτε να λέει σε ενδοδιακίνηση θα είστε τέλεια.
user2163 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 13 hours ago, teol20 said: Για να ευθυμησουμε....λίγο... Ορίστε τι έγιναν οι προπαραγγελιες από τα iPhone 😂 Και τι να τα κάνουν αν τα έκλεψαν δεν θα μπορούν ούτε να τα χρησιμοποιήσουν ούτε να τα πουλήσουν. Πάει το κατάστημα, δηλώνει SN και IMEI ως κλεμμένα και μετά τι το κάνεις το κινητό;
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, newtron είπε Από τη στιγμή που κάποιος ακυρώνει για το χψ δικό του λόγο, το κινητό βγαίνει ως διαθέσιμο γιατί έτσι δουλεύει η αλυσίδα τους, δεν πάει στον επόμενο στην ουρά. Άρα το να λες μην πιστεύετε ότι παραλαμβάνουν, το λένε για να ακυρώσετε δεν έχει καμία ουσία. Και να ακυρώσει κάποιος, δε σημαίνει ότι το τεμάχιό του θα βγει διαθέσιμο αν δεν έχει έρθει η σειρά του, αν δεν το έχουν φέρει δηλαδή. Οι ακυρώσεις που βγαίνουν είναι από πολλούς που πήγαν σε ένα πολυκατάστημα και έκαναν, 14.58 στον Κωτσο, 15.01 Παμπλικ, 15.07 Πλαίσιο, και σιγά σιγά έρχοται τα δικά τους, παρέλαβαν από τον πρώτο και τα άλλα τα ακυρώνουν. Αν ερχόταν το δικό μου από Πλαίσιο πχ και το ακύρωνα, θα έβγαινε διαθέσιμο, απλά για να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα, είπα να με ενημερώσει εδώ όποιος το θέλει. Τελικό συμπέρασμα, μην τους πεις τι να μην κάνουν, εξήγησε και βοήθησε στο τι να κάνουν. Εσεις θα παραλάβετε κατά 99.99% κανονικότατα. Ειδικά αν δείτε να λέει σε ενδοδιακίνηση θα είστε τέλεια. Αν παραλάβω θα είναι για γέλια διότι έχω παραγγελία από 12/9 Κωτσόβολο , και από 20/9 παμπλικ κ τώρα έβαλα αυτό ! Βέβαια εάν έρθει του κωτσό θα το δώσω σε κάποιον εδώ μέσα εάν πάρω αυτά αύριο από public ! Του κωτσό είναι πορτοκάλι ΠΜ 256 !
zavrasdj Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από zavrasdj
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ; Ουσιαστικα το ιδιο ειναι. Αναμενουν απο τον προμηθευτη να στειλει αποθεμα στις αποθηκες τους και να γινει διανομη. Το ποτε θα γινει αυτο, αγνωστο βεβαια 1
petran1790 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ; Σε ενα ιδανικο κρατος, αυτο θα σημαινει οτι εισαι να παραλαβεις στην επομενη παραλαβη που θα εχουν... εδω απλα σημαινει "Ακομα Πεμπτη ειναι? Δεν τελειωνει η βδομαδα.. ας κανω/αλλαξω κατι να περασει η ωρα..." 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα