Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα χάλια πολλά έχουν , ευχαριστώ για τις απαντήσεις , τουλάχιστον να ξέρουμε εμείς τι μας γίνεται γιατί αυτοί ΔΕΝ !

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ;

IMG_9257.jpeg

Όταν το έκανες παραγγελία ελεγε διαθέσιμο ή κάτι άλλο ; 

Δημοσ.

Σε επικοινωνια με Κωτσο πριν λιγο (παραγγελια 15/09 pm 256 orange) μου ειπαν οτι ειναι στην τελικη ευθεια (δεν ξερω βεβαια ποσα χλμ μπορει να ειναι αυτη η ευθεια) και οτι τελος παντων τις επομενες μερες αναμενουν αποθεμα για να καλυψουν ολο τον ογκο των προ-παραγγελιων γενικοτερα. Αυτα. Θελω δηλαδη να πιστεω οτι μεχρι τελος του μηνα, θα εχουν καλυφθει ολες οι προ-παραγγελιες, να παραλαβουμε ολοι να ησυχασουμε (να αγχωθουμε με κατι αλλο μετα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Αδερφέ μου προπαραγγελία ήταν από 18 Σεπτεμβρίου! Δεν έλεγε άμεσα διαθέσιμο! Αναμένεται σύντομα έλεγε!

Επεξ/σία από zavrasdj
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Πάρε το από Γερμανό να σωθείς ! Εγώ το έχω ήδη μια εβδομάδα σχεδόν . Αν σε αφήσει να κάνεις checkout θα το πάρεις 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Σε επικοινωνια με Κωτσο πριν λιγο (παραγγελια 15/09 pm 256 orange) μου ειπαν οτι ειναι στην τελικη ευθεια (δεν ξερω βεβαια ποσα χλμ μπορει να ειναι αυτη η ευθεια) και οτι τελος παντων τις επομενες μερες αναμενουν αποθεμα για να καλυψουν ολο τον ογκο των προ-παραγγελιων γενικοτερα. Αυτα. Θελω δηλαδη να πιστεω οτι μεχρι τελος του μηνα, θα εχουν καλυφθει ολες οι προ-παραγγελιες, να παραλαβουμε ολοι να ησυχασουμε (να αγχωθουμε με κατι αλλο μετα)

Η ευθεια παίζει να ειναι αυτή που συνδέει την Αμερική ολόκληρη!

3 λεπτά πριν, Subrosaval είπε

Πάρε το από Γερμανό να σωθείς ! Εγώ το έχω ήδη μια εβδομάδα σχεδόν . Αν σε αφήσει να κάνεις checkout θα το πάρεις 

Να αδερφέ μου ξέρω , βλέπω από χθες διαθέσιμο Προ σε 512 αλλά δεν με ψήνει τόσα λεφτά για προ , αν ήταν 256 θα το έπαιρνα ήδη , βρήκα στα παμπλικ ένα προ μαξ 512 έλεγε παραλαβή για αύριο , το έβαλα κ αναμένουμε ! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά παιδιά μην είστε τόσο αισιόδοξοι για πιο τέλος του μήνα μιλάμε ; Η επόμενη εβδομάδα απομένει μόνο για να βγει ο μήνας, μετά τελείωσε ο μήνας μεσολαβεί και 28η πάει το πουλάκι πέταξε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harris231 είπε

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο (έκφραση μεσήλικα δεν ξέρω αν φοριέται ακόμα σε νεότερους) η συσκευή η απλή η 17, ΔΕΝ μου άρεσε σε σχέση με το 15. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι τι εννοώ. Χαμηλότερης φωτεινότητας οθόνη με πιο παστέλ και μουντά χρώματα. Καμία σχέση η φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο στο 15.  Κάμερα ειλικρινά; Απίστευτη η κάμερα του 15 τελικά. Χρώματα, ένταση, sharpness. Ιδίως σε εσωτερικούς χώρους, δίπλα δίπλα οι φωτογραφίες και πραγματικά σαν να άλλαξαν ολόκληρο το hardware. Τρομερή πτώση στην απόδοση.  Διαφορά προς το καλύτερο, το σήμα είτε πρόκειται για λήψη wifi είτε για δεδομένα. Δεν χάνονται κλήσεις και φυσικά το pro motion το οποίο βέβαια συγκριτικά με το s25 της samsung και πάλι υπολείπεται. Έχω την εντύπωση από όλο το feeling καθώς είμαι και κάποιας ηλικίας (48), μου κάνει περισσότερο φτιαγμένο για μικρότερης ηλικίας target group. Σαν να έχασε τη στιβαρότητα; Την πολυτέλεια; Δεν ξέρω μου ξένισε στο χέρι συγκριτικά με το 15. Λυπάμαι που το λέω αλλά μου φαίνεται πως κάτι άλλαξε φέτος στη σειρά. Αντιλαμβάνομαι πως αντιμετωπίζεται πλέον σαν συσκευή της σειράς που ενώ εισήγαγε χαρακτηριστικά από τις παραπάνω βαθμίδες κάτι το οποίο είναι θεμιτό και μπράβο τους σαν κίνηση, για να μην αυξηθεί περαιτέρω το κόστος προφανώς υποβάθμισαν χαρακτηριστικά που δεν γίνονται αντιληπτά από αυτούς που δεν ασχολούνται με φωτεινότητες χρώματα κλπ. 

Θεωρώ ότι αυτό γίνεται επίτηδες για να σπρώχνουν κυρίως τα pro μοντέλα! Σε κάθε περίπτωση, να το χαρείς!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Αυτος που μιλησες και στο ειπε αδερφε, παιζει να ειναι πιο ανιδεος και απο εναν γυμναστη που παει να κανει λογιστικη δουλεια...  🤣

Δηλαδη, τοσο καιρο τα φερνανε με παπακι και τωρα παρτε 10 νταλικες να τα παρουν τα παιδια... 

• Haha 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Η ευθεια παίζει να ειναι αυτή που συνδέει την Αμερική ολόκληρη!

Να αδερφέ μου ξέρω , βλέπω από χθες διαθέσιμο Προ σε 512 αλλά δεν με ψήνει τόσα λεφτά για προ , αν ήταν 256 θα το έπαιρνα ήδη , βρήκα στα παμπλικ ένα προ μαξ 512 έλεγε παραλαβή για αύριο , το έβαλα κ αναμένουμε ! 

Πάρε ένα τηλέφωνο στο Παμπλικ και πες τους το ότι έχεις για παραλαβή αύριο. Λογικά θα σου πουν αυτό που μου είπαν κι εμένα, έχει βρεθεί και δεσμευθεί το κομμάτι για εσάς και αναμένεται να σταλεί στο κατάστημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, petran1790 είπε

Αυτος που μιλησες και στο ειπε αδερφε, παιζει να ειναι πιο ανιδεος και απο εναν γυμναστη που παει να κανει λογιστικη δουλεια...  🤣

Δηλαδη, τοσο καιρο τα φερνανε με παπακι και τωρα παρτε 10 νταλικες να τα παρουν τα παιδια... 

και μένα σήμερα ένας υπάλληλος του Σκρουτζ μ είπε ότι κατά προσωπική του άποψη πιστεύει ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες , βέβαια όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι 

Μόλις τώρα, newtron είπε

Πάρε ένα τηλέφωνο στο Παμπλικ και πες τους το ότι έχεις για παραλαβή αύριο. Λογικά θα σου πουν αυτό που μου είπαν κι εμένα, έχει βρεθεί και δεσμευθεί το κομμάτι για εσάς και αναμένεται να σταλεί στο κατάστημα.

Ναι πάρτε ένα τηλέφωνο στο παμπλικ ρε παιδιά αυτοί που προλάβατε και το παραγγείλατε σήμερα να δούμε τι θα σας πούνε τελικά 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Τι να πω ρε φιλε, ετσι ειπε, ετσι λεω. Με προπαραγγελιες εγω δεν εχω επαφη, πρωτη (και τελευταια) φορα που κανω και παλι καλα δεν το εχω κανει προπληρωμη ολο, μια προκαταβολη εχω δωσει και οποτε ερθει, μπορω να ζησω και χωρις το 17, κινητο εχω για την ωρα. Παντως δεν μου κανει απιθανο να ερθει περισσοτερο αποθεμα τις επομενες μερες, τις τελευταιες μερες διαβαζουμε για κατακορυφη αυξηση παραγωγης των 17. Ειδομεν

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ;

IMG_9257.jpeg

UPDATE!!! Τώρα λέει σε συλλογή!

IMG_9258.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newtron είπε

Θα περιμένω λείπε η γυναίκα μου κ προσέχω την μικρή τώρα 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...