Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Τι να πω ρε φιλε, ετσι ειπε, ετσι λεω. Με προπαραγγελιες εγω δεν εχω επαφη, πρωτη (και τελευταια) φορα που κανω και παλι καλα δεν το εχω κανει προπληρωμη ολο, μια προκαταβολη εχω δωσει και οποτε ερθει, μπορω να ζησω και χωρις το 17, κινητο εχω για την ωρα. Παντως δεν μου κανει απιθανο να ερθει περισσοτερο αποθεμα τις επομενες μερες, τις τελευταιες μερες διαβαζουμε για κατακορυφη αυξηση παραγωγης των 17. Ειδομεν

Προς θεου δεν ειπα οτι το λες εσυ. Μακαρι να ερθουν κομματια στην αγορα να εξυπηρετηθουν οι παραγγελιες και να υπαρχει αποθεμα να παρουμε ολοι! Λιγο υπομονη! Και εγω θα το παρω. Παραγγελια δεν εχω ριξει ακομα.

4 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

UPDATE!!! Τώρα λέει σε συλλογή!

IMG_9258.jpeg

ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ...!!!! 🤣

(εκτος και αν βαριεται ακομα εκει ο υπαλληλος και βρηκε δουλεια τωρα με τα status των παραγγελιων!!!) 

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran1790 είπε

Προς θεου δεν ειπα οτι το λες εσυ. Μακαρι να ερθουν κομματια στην αγορα να εξυπηρετηθουν οι παραγγελιες και να υπαρχει αποθεμα να παρουμε ολοι! Λιγο υπομονη! Και εγω θα το παρω. Παραγγελια δεν εχω ριξει ακομα.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ...!!!! 🤣

(εκτος και αν βαριεται ακομα εκει ο υπαλληλος και βρηκε δουλεια τωρα με τα status των παραγγελιων!!!) 

Μη με κάνεις έτσι τώρα 🤣 αχαχαχα 

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Προπαραγγελία to 17 pro πορτοκαλί 256gb από istorm στις 16/09. Λέτε να παραλάβω ποτέ; σκέφτομαι μήπως την ακυρώσω και το βρω πουθενά αλλού..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, labros2 είπε

Καλησπέρα. Προπαραγγελία to 17 pro πορτοκαλί 256gb από istorm στις 16/09. Λέτε να παραλάβω ποτέ; σκέφτομαι μήπως την ακυρώσω και το βρω πουθενά αλλού..

Βρισκόμαστε περίπου στις 15:02 της 12/9 ακόμα...

• Haha 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Giorgoss94 said:

Να αδερφέ μου ξέρω , βλέπω από χθες διαθέσιμο Προ σε 512 αλλά δεν με ψήνει τόσα λεφτά για προ , αν ήταν 256 θα το έπαιρνα ήδη , βρήκα στα παμπλικ ένα προ μαξ 512 έλεγε παραλαβή για αύριο , το έβαλα κ αναμένουμε ! 

Δεν ξέρω τι χρώμα ψάχνεις αλλά από το πρωί υπάρχει μπλε Pro 256 στον Γερμανό σε χαμηλή διαθεσιμότητα όπως γράφει...

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-17-pro-dual-5g-256gb/?productId=20442995&fname=skuColor&fvalue=-127973360642872248&commerceItem=&isComingSoon=

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Δεν ξέρω τι χρώμα ψάχνεις αλλά από το πρωί υπάρχει μπλε Pro 256 στον Γερμανό σε χαμηλή διαθεσιμότητα όπως γράφει...

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-17-pro-dual-5g-256gb/?productId=20442995&fname=skuColor&fvalue=-127973360642872248&commerceItem=&isComingSoon=

Πορτοκαλί με ενδιαφέρει μόνο φίλε μου αλλιώς τα έχω δει αυτά που έστειλες ναι και σε ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Είχα βάλει παραγγελία πριν λίγο που χε βγάλει το public κάποια pro max άμεσα διαθεσιμα. Πήρα τηλ και μου είπαν συστημικό λάθος 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.K90 είπε

Είχα βάλει παραγγελία πριν λίγο που χε βγάλει το public κάποια pro max άμεσα διαθεσιμα. Πήρα τηλ και μου είπαν συστημικό λάθος 

Έβαλα κ εγώ σε πορτοκαλί 512 προ μαξ κ ακόμη δεν έχουν πάρει τηλέφωνο , γράφει παραλαβή για αύριο το πρωί , αν με πάρουν τηλ κ πουν για λάθος θα ενημερώσω !

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, G.K90 είπε

Πότε σου γράφει παραλαβή εσένα;

27 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Πορτοκαλί με ενδιαφέρει μόνο φίλε μου αλλιώς τα έχω δει αυτά που έστειλες ναι και σε ευχαριστώ!!

Το πορτοκαλί ίσως δημιουργεί θέμα. Κι εγώ αυτό ήθελα άπειρα αλλά μετά και τα τελευταία νέα που σε κάποιες παρτίδες η επίστρωση δεν είναι καλή και γίνεται από πορτοκαλί ροζ χρυσό, ξενέρωσα και θα κρατήσω το μπλε,

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vpapanik είπε

Βρισκόμαστε περίπου στις 15:02 της 12/9 ακόμα...

15.01 orange pro max και ακομα δεν παρελαβα. Αρα ουτε 15.02 εχουμε παει στα μαξ λολ

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, newtron είπε

Επειδή οι μισοί εδώ νομίζετε ότι πιάνετε το Πάπα από τα @@, μη λέτε ό,τι θέλετε. Γιατί αυτοί που μπορούν αποδεικνύουν και προσπαθούν να βοηθήσουν κι άλλους στο ρδελομπου που ζούμε. Οπότε ίσως αντί να κράζετε, μήπως να σκεφτείτε να γράψετε κάτι χρήσιμο καλύτερα; 

Αν έκανες παραγγελία, δες την ημερομηνία παράδοσης. Είχα ξανακάνει από το τηλεφωνικό του public και ενώ έλεγε παραλαβή σε 2 μέρες στο σαιτ, στην παραγγελία έλεγε ένα μήνα.

3d3e70ce-5bf3-4235-985b-bff254cb32ea.jpg

Αυτό πχ είδα κι εγώ όμως και το πρόλαβα.

Τι εννοείς πρόλαβες; Έβαλες παραγγελία και παρέλαβες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, newtron είπε

Το πορτοκαλί ίσως δημιουργεί θέμα. Κι εγώ αυτό ήθελα άπειρα αλλά μετά και τα τελευταία νέα που σε κάποιες παρτίδες η επίστρωση δεν είναι καλή και γίνεται από πορτοκαλί ροζ χρυσό, ξενέρωσα και θα κρατήσω το μπλε,

Μπααα δεν τα πιστεύω αυτά αλλά ότι είναι 😂 στην θηκουλα του θα είναι όταν με το καλό έρθει 😂κοίτα μην πάρουμε το επόμενο μοντέλο πρώτα το 18αρι!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, newtron είπε

Ακόμα πιστεύεται ότι γίνεται ροζ; Αλήθεια τώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...