zavrasdj Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, zavrasdj είπε UPDATE!!! Τώρα λέει σε συλλογή! Μόλις μου έστειλαν παραστατικό και αριθμό αποστολής! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 2
Nikos_lolis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, zavrasdj είπε Λοιπόν, παραγγελία από public από 18/9, μέχρι χθες έλεγε το γνωστό "καταχωρήθηκε" , σήμερα άλλαξε σε "αναμονή από προμηθευτή", ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ; Αντε μπας κ πάρουμε μπρος σιγά σιγά! να τ χαρείς αδερφέ!!! αλλα ρε παιδιά ίδια παραγγελία από 12/9 16:44 στα public (επαρχία ) και ούτε φωνή ούτε ακρόαση η σειρά προτεραιότητας πάει περίπατο μου φαίνεται !! 1
Mexicanos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι από τους 9 στους 10 που έχουν συσκευή στα χέρια τους είναι από refresh ή από ακυρώσεις που βγαίνουν διαθεσιμα , τροφή για σκέψη για του χρόνου , διότι όσοι βάλαμε προπαραγγελίες και δεσμεύσαμε τα ωραία μας λεφτουδακια το μόνο που καταφέραμε είναι αν δημιουργήσουμε κεφάλαιο πολλών €€€ για τις αλυσίδες , το μόνο σίγουρο είναι ότι δν έχουμε συσκευή 2 λεπτά πριν, Nikos_lolis είπε Αντε μπας κ πάρουμε μπρος σιγά σιγά! να τ χαρείς αδερφέ!!! αλλα ρε παιδιά ίδια παραγγελία από 12/9 16:44 στα public (επαρχία ) και ούτε φωνή ούτε ακρόαση η σειρά προτεραιότητας πάει περίπατο μου φαίνεται !! Ποοολυ καλά να πάθουμε αδερφούλη μου που πληρώνουμε για κάτι που δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει προσωπικά την πάτησα φέτος δν ήξερα τι παίζεται , όσοι βέβαια την πατάνε τόσα χρόνια ενώ ξέρουν το κόλπο κ συνεχίζουν καλά να πάθουν δυο φορές 2
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι από τους 9 στους 10 που έχουν συσκευή στα χέρια τους είναι από refresh ή από ακυρώσεις που βγαίνουν διαθεσιμα , τροφή για σκέψη για του χρόνου , διότι όσοι βάλαμε προπαραγγελίες και δεσμεύσαμε τα ωραία μας λεφτουδακια το μόνο που καταφέραμε είναι αν δημιουργήσουμε κεφάλαιο πολλών €€€ για τις αλυσίδες , το μόνο σίγουρο είναι ότι δν έχουμε συσκευή Ποοολυ καλά να πάθουμε αδερφούλη μου που πληρώνουμε για κάτι που δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει προσωπικά την πάτησα φέτος δν ήξερα τι παίζεται , όσοι βέβαια την πατάνε τόσα χρόνια ενώ ξέρουν το κόλπο κ συνεχίζουν καλά να πάθουν δυο φορές Φιλε προπαραγγελιες βαζεις παντα χωρις προκαταβολη. Μονο παραλαβη απο καταστημα. Αν δεν εχει παραλαβη και πληρωμη απο καταστημα φιλακια πες τους. Καθε χρονο ετσι το παιρνω. Το θεμα ειναι οτι φετος ξεφτιλιστηκαν ολες οι προπαραγγελιες. Ειναι αδιανοητο αυτο που γινεται Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από polakis21
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Τα ίδια έγιναν και πέρυσι και πρόπερσι. Όλες οι αλυσίδες έχουν βρει το κόλπο να παίρνουν άτοκα δάνεια από τους πελάτες και να τους εμπαίζουν για μήνες. Καμμία σειρά προτεραιότητας δεν τηρείται και όπως βλέπετε οι περισσότεροι, με Refresh στα Sites πέφτουν παραγγελίες που παραδίδονται άμεσα και οι υπόλοιποι περιμένουν σαν κορόϊδα. Το κακό είναι ότι αντί να πέσει μποϊκοτάζ ή μαζικές καταγγελίες για να μπουν λίγο στην θέση τους, δεν ανοίγει ρουθούνι και κάθε χρόνο τα ίδια... 3
Maxpower71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, farcry33 είπε Οι μισοί εδώ μέσα που γράφουν ότι παρέλαβαν να μην πω τι παρέλαβαν, μπορεί να είναι και με iPhone 7, μην τσιμπάτε και να ξέρετε ότι παίζει πολύ παπατζα. Απο μικρό μαγαζάκι χωρίς προπαραγγελία πάντως πήγαμε προχθές και πήραμε 2 17 pm silver. Ειχε στον πάγκο μπροστά γύρω στις 20 συσκευές και την Τρίτη περίμενε κι άλλη παραλαβή. 1
nikosdimitriou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Απο μικρό μαγαζάκι χωρίς προπαραγγελία πάντως πήγαμε προχθές και πήραμε 2 17 pm silver. Ειχε στον πάγκο μπροστά γύρω στις 20 συσκευές και την Τρίτη περίμενε κι άλλη παραλαβή. Σε τι τιμή;
Maxpower71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, nikosdimitriou είπε Σε τι τιμή; Παιδιά το έχω ξανά γράψει. Κανονικά 1499€ !
nikosdimitriou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Παιδιά το έχω ξανά γράψει. Κανονικά 1499€ ! Μας στέλνεις σε ποιο μικρό μαγαζάκι μήπως πάμε και εμείς;; Γιατί πχ αυτό που έχω δει εγώ, ένας Δέλιος για παράδειγμα που κάνει και χορηγούμενες, βάζει και καπέλο!! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από nikosdimitriou
Fjord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Παιδιά με iStorm τι γίνεται ; Καμία ενημέρωση από 23/9 που έκανα παραγγελία.
Dimitrisger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχουμε καμία ιδέα τι γίνεται με τα iPhone 17 pro max 256 gb σε πορτοκαλί; Έχω κάνει προπαραγγελια από iStorm 15:02 και ακόμα τίποτα. Ξέρω ότι την Παρασκευή 10/10 παρέλαβε ένας την ίδια συσκευή με κωδικό παραγγελίας 7645 (δεν λέω το ακριβώς νούμερο, αλλά είναι εκεί κοντά, 10 πάνω 10 κάτω από αυτό που έγραψα). Εγώ έχω αριθμό 7950 (το ίδιο ισχύει και για τον δικό μου αριθμό) . Ξέρουμε σε ποιο νούμερο είμαστε στο περίπου για να εξυπηρετηθούμε και εμείς; Επίσης έχω κάνει προπαραγγελια και από αυτούς ένα Apple Watch Ultra 3 Milanese natural titanium, large από τις 10/09 15:35 (το ξέρω πως άργησα) αλλά έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση τα Apple Watch και ακόμα δεν έχουν εξυπηρετήσει προπαραγγελίες ούτε καν για αυτό; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Dimitrisger 1
nikosdimitriou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι από τους 9 στους 10 που έχουν συσκευή στα χέρια τους είναι από refresh ή από ακυρώσεις που βγαίνουν διαθεσιμα , τροφή για σκέψη για του χρόνου , διότι όσοι βάλαμε προπαραγγελίες και δεσμεύσαμε τα ωραία μας λεφτουδακια το μόνο που καταφέραμε είναι αν δημιουργήσουμε κεφάλαιο πολλών €€€ για τις αλυσίδες , το μόνο σίγουρο είναι ότι δν έχουμε συσκευή Ποοολυ καλά να πάθουμε αδερφούλη μου που πληρώνουμε για κάτι που δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει προσωπικά την πάτησα φέτος δν ήξερα τι παίζεται , όσοι βέβαια την πατάνε τόσα χρόνια ενώ ξέρουν το κόλπο κ συνεχίζουν καλά να πάθουν δυο φορές 2 χρόνια προ-παραγγελία από i-system (15 & 16 pro) και εξόφληση στο κατάστημα, παραλαβή την πρώτη μέρα. Αυτό που έγινε φέτος έχει άλλη εξήγηση που ίσως να μη μάθουμε και ποτέ.. 5 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Μας στέλνεις σε ποιο μικρό μαγαζάκι μήπως πάμε και εμείς;; Γιατί πχ αυτό που έχω δει εγώ, ένας Δέλιος για παράδειγμα που κάνει και χορηγούμενες, βάζει και καπέλο!! Μικρό μαγαζάκι για παράδειγμα.. https://www.delios.gr/product-category/kinhth-thlefwnia/kainourgia-thlefwna/
newtron Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosdimitriou είπε Τι εννοείς πρόλαβες; Έβαλες παραγγελία και παρέλαβες; Το παρέλαβα χθες το απόγευμα. Δες τη φωτογραφία λίγο πιο πίσω από τα Public. 14/10 παραγγελία, 15/10 παραλαβή. 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Ακόμα πιστεύεται ότι γίνεται ροζ; Αλήθεια τώρα; Από αυτούς που το έχουν, έτσι φαίνεται, όχι από όλους και ίσως παίζει ρόλο και η χώρα που είσαι, το κλίμα κλπ. 1 ώρα πριν, G.K90 είπε 17-20/10 Ε λογικά εκεί μέσα σε αυτές τις μέρες θα παραλάβεις. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από newtron
farcry33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Απο μικρό μαγαζάκι χωρίς προπαραγγελία πάντως πήγαμε προχθές και πήραμε 2 17 pm silver. Ειχε στον πάγκο μπροστά γύρω στις 20 συσκευές και την Τρίτη περίμενε κι άλλη παραλαβή. Φυσικά και γίνεται αυτό εγώ σε άλλο πράγμα αναφέρομαι.
petran1790 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε 2 χρόνια προ-παραγγελία από i-system (15 & 16 pro) και εξόφληση στο κατάστημα, παραλαβή την πρώτη μέρα. Αυτό που έγινε φέτος έχει άλλη εξήγηση που ίσως να μη μάθουμε και ποτέ.. Μικρό μαγαζάκι για παράδειγμα.. https://www.delios.gr/product-category/kinhth-thlefwnia/kainourgia-thlefwna/ Το φετινο οντως ειναι τελειως οτι να ναι.. και κατα πασα πιθανοτητα κατι οντως παιζει.. Δεν θυμαμαι πχ καμια αλλη χρονια , τον κωτσο να κλεινει της παραγγελιες (εκτος απο συγκεκριμενα μοντελα που συνεχιζουν )... ισως δεχονται τηλεφωνικες παραγγελιες βεβαια ή μεσω καταστηματων (φυσικη παρουσια).. Απο αυτους ουτε τσιχλα.. μεχρι και εκει καπελο θα βαζουν ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα