James. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Οταν εγω ειπα πριν σχεδον μηνα οτι μου ειπε υπευθυνος καταστηματος του Κωτσοβολου στην επαρχια οτι εχει αναμονη 3-4 εβδομαδες, ενας βγηκε και ειπε οτι κατι δεν μου λεει καλα ο υπευθυνος. Το αποτελεσμα φαινεται. Ελλειψεις παντου.
sector2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Λεω να γραψω και εγώ τοσες μερες αλλα ........... Προπαραγγελια apo Κωτσο ... 10/9 19:50 ( ναι ναι ημουν απο αυτους που νόμιζα οτι θα το παρω πρωτος λογο του 10/9 ) ............ Ουτε φωνή ούτε ακρόαση ..... 1 1
Mr.kostas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπέρα εμένα με πήραν από το Κωτσόβολο με προπαραγγελια από της 18/9 και με ενημέρωσαν πως μέχρι τέλος την επόμενης εβδομάδας που μας έρχεται θα το έχω πάρει ή θα μάθω πότε θα το λάβω 1
NickPatou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μονο ο Τσιοδρας μεινει να μπει στο νημα να γραψει "οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες" 1 8
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πάντως το πρωί που βρήκα ένα διαθέσιμο ΠΜ 512 πορτοκάλι σε Public και το έκανα παραγγελία για παραλαβή αύριο από κατάστημα επαρχίας , δεν έχει αλλάξει το status αλλά ούτε με πήραν να με ακυρώσουν όπως ένα παιδί πιο πάνω..για να δούμε !!
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Παιδια επιτελους εσκασε το μειλ!!!! Ανασταση!!!! 12/9 15.01 orange pro max 256 istorm riverwest. Αυριο παω να παραλαβω!!!! 6 2
Dimitrisger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια επιτελους εσκασε το μειλ!!!! Ανασταση!!!! 12/9 15.01 orange pro max 256 istorm riverwest. Αυριο παω να παραλαβω!!!! Φίλε μου μπορείς να μας πεις τι αριθμό παραγγελίας είχες; Γράψε πχ ένα νούμερο και πες 10 νούμερα πάνω κάτω ή ότι θες εσύ. Πχ εγώ είμαι 17950 (δεν γράφω ακριβώς νούμερο αλλά είμαι 10 νούμερα πάνω κάτω)
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε Φίλε μου μπορείς να μας πεις τι αριθμό παραγγελίας είχες; Γράψε πχ ένα νούμερο και πες 10 νούμερα πάνω κάτω ή ότι θες εσύ. Πχ εγώ είμαι 17950 (δεν γράφω ακριβώς νούμερο αλλά είμαι 10 νούμερα πάνω κάτω) Αριθμος 178ΧΧΧ 1
Jimakosd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Παίδες επιτέλους παρέλαβα και εγώ την (θήκη του κινητού και το τζάμι) 🤣 4
Dimitrisger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, polakis21 είπε Αριθμος 178ΧΧΧ Ωραία λογικά την άλλη Παρασκευή παραλαβαίνω και εγώ. 4 Οκτωβρίου με 10 Οκτωβρίου πέρασαν εγγυημένα 150+- νούμερα, τώρα 10 Οκτωβρίου με 16, πέρασαν πάλι 150+ νούμερα. Αρα θεωρητικά την άλλη εβδομάδα θα το έχω σίγουρα
MPQHD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Και εμένα μόλις ήρθε email από iStorm River West για 178ΧΧ PM silver 256 από 12/9 15:02 ... Πάω για παραλαβή! Άντε και στα δικά σας! 1 1
Mexicanos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πωπω ένα μήνα μετά και κάτι μέρες μόλις ξεκίνησαν να εξυπηρετούνται οι προπαραγγελίες τον πρώτων λεπτών , εγώ δηλαδή που παρήγγειλα 13/9 κάπου στις 5 το απόγευμα θα προλάβω Χριστούγεννα , για του υπόλοιπους που ήρθαν αργότερα τις άλλες μέρες δεν το συζητώ καν 1
Dimitrisger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MPQHD είπε Και εμένα μόλις ήρθε email από iStorm River West για 178ΧΧ PM silver 256 από 12/9 15:02 ... Πάω για παραλαβή! Άντε και στα δικά σας! Άκυρο (μπερδεύτηκα και δεν μπορώ να σβήσω το σχόλιο) Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Dimitrisger
Giorgoss94 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Άκυρο Γιατί άκυρο εφόσον λες ήρθε μειλ ;;
Dimitrisger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Giorgoss94 είπε Γιατί άκυρο εφόσον λες ήρθε μειλ ;; Όχι δεν εννοώ αυτό, εγώ έκανα παράθεση σε ένα σχόλιο κάποιου, αλλά έκανα λάθος, και δεν μπορώ να το σβήσω, για αυτό έγραψα άκυρο απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα