Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Όχι δεν εννοώ αυτό, εγώ έκανα παράθεση σε ένα σχόλιο κάποιου, αλλά έκανα λάθος, και δεν μπορώ να το σβήσω, για αυτό έγραψα άκυρο απλά 

Ααα εντάξει, καλορίζικο φίλε μου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Ααα εντάξει, καλορίζικο φίλε μου. 

Δεν παραλαμβάνω εγώ, είναι αλλουνου το σχόλιο. Παράθεση έκανα 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Υπάρχει ελπίδα αδέρφια!! Γνωστός με προπαραγγελία από 12/9 πρωί Κώτσο σε κατάστημα, με προπληρωμή, παρέλαβε 14/10! Ένα μήνα δηλ. όντως. PM Silver 256. 

Υ.Γ. Το είδα από κοντά το silver, πάρα πολύ ωραίο, σχεδόν μετάνιωσα για το Blue αλλά δεν πειράζει, ας έρθει και βλέπουμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα 17 Pro Deep Blue στις 9/10 λογικά θα το έχω στα χέρια μου κατά τον Φλεβάρη... 

Επεξ/σία από NioniosFloyd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Και εμένα μόλις ήρθε email από iStorm River West για 178ΧΧ PM silver 256 από 12/9 15:02 ...
Πάω για παραλαβή! Άντε και στα δικά σας!

Παρέλαβα, όλα καλά … έγινε μπέρδεμα βλέπω με το άλλο παλικάρι και τη λάθος παράθεση 😝

Επεξ/σία από MPQHD
  • Haha 1
Δημοσ.

Α ρε Κωτσόβολος αξία. Σάββατο 11/10 πάω σε κατάστημα επαρχίας. Ρωτάω έχετε τίποτα διαθέσιμο όχι και τα συναφή. Λέω ωραία θα σας αφήσω τον αριθμό μου όταν βρείτε κάποιο διαθέσιμο να με καλέσετε. Χτυπάει το κινητό μετά από 30 λεπτά. Καλησπέρα βρήκα διαθέσιμο μπλε Και άσπρο PM 256. Θέλω το άσπρο κάνουμε την παραγγελία όλα καλά. Το βρήκε σε άλλο κατάστημα δηλαδή. Περνάει Δευτέρα. Τρίτη στέλνει μόνος του μήνυμα στο βαιμπερ εκεί όπου δηλαδή έγινε και όλη η συννενόηση αυτό το μήνυμα:  

Καλησπέρα, πιστεύω αύριο θα το έχουμε 

Αλλά θα ενημερώσω στα σίγουρα μόλις το έχω στα χέρια μου. 

Φτάνει τετάρτη και λέω ας στείλω να δω αν έχουμε ενημέρωση. Δεν μου απαντάει. Σήμερα το πρωί στέλνει:

Καλημέρα, έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα. Το έχουν δώσει στη μεταφορική άρα το περιμένουμε. Πιθανώς καθυστερεί επειδή έρχεται από νησί. 

Και ρωτάω, υπάρχει περίπτωση για σήμερα; Και μου απαντάει:

Δεν μπορώ να πω στα σίγουρα. Όσο το έχει η μεταφορική δεν  μπορώ να ξέρω 100% σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία. Όπως και να έχει μόλις το σκανάρουμε με την παραλαβή θα σας έρθει αυτόματα μύνημα. 

Πριν λίγο καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και λένε θα στείλουμε email στο κατάστημα να σας καλέσει. Με καλούνε και μου λένε έρχεται από τις κεντρικές αποθήκες μας και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει. Λέω ρε παιδιά δικό σας υπάλληλος του μαγαζιού με είπε το και το. Λέει α δεν ξέρω. Λέω δηλαδή λέτε ότι μου είπε ψέματα. Μετά ρωτάει αν σχόλασε μια άλλη κυρία που δούλευε εκεί και είπε ότι ο συγκεκριμένος σχόλασε. Τέλος πάντων του έστειλα μήνυμα περιμένω απάντηση. Τι να πιστέψω τώρα. Πραγματικά δεν ξέρουν τι μας λένε.  

Δημοσ.

Τελικά αυτο που κατάλαβα απο αυτά που ακούγονται και διαβάζω πολλοί έκαναν παραγγελία σε πολλά μαγαζιά και όπου κάτσει να το πάρουν με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ακυρώσεις και διαθέσιμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σήμερα στο κατάστημα του Κωτσοβολου στο Νέο Ηρακλειο που πήγα να δω αν έχουν καμία ενημέρωση μπροστά μου ένας πήρε απο ακύρωση ένα μπλε pm και ένα silver pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε

Α ρε Κωτσόβολος αξία. Σάββατο 11/10 πάω σε κατάστημα επαρχίας. Ρωτάω έχετε τίποτα διαθέσιμο όχι και τα συναφή. Λέω ωραία θα σας αφήσω τον αριθμό μου όταν βρείτε κάποιο διαθέσιμο να με καλέσετε. Χτυπάει το κινητό μετά από 30 λεπτά. Καλησπέρα βρήκα διαθέσιμο μπλε Και άσπρο PM 256. Θέλω το άσπρο κάνουμε την παραγγελία όλα καλά. Το βρήκε σε άλλο κατάστημα δηλαδή. Περνάει Δευτέρα. Τρίτη στέλνει μόνος του μήνυμα στο βαιμπερ εκεί όπου δηλαδή έγινε και όλη η συννενόηση αυτό το μήνυμα:  

Καλησπέρα, πιστεύω αύριο θα το έχουμε 

Αλλά θα ενημερώσω στα σίγουρα μόλις το έχω στα χέρια μου. 

Φτάνει τετάρτη και λέω ας στείλω να δω αν έχουμε ενημέρωση. Δεν μου απαντάει. Σήμερα το πρωί στέλνει:

Καλημέρα, έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα. Το έχουν δώσει στη μεταφορική άρα το περιμένουμε. Πιθανώς καθυστερεί επειδή έρχεται από νησί. 

Και ρωτάω, υπάρχει περίπτωση για σήμερα; Και μου απαντάει:

Δεν μπορώ να πω στα σίγουρα. Όσο το έχει η μεταφορική δεν  μπορώ να ξέρω 100% σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία. Όπως και να έχει μόλις το σκανάρουμε με την παραλαβή θα σας έρθει αυτόματα μύνημα. 

Πριν λίγο καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και λένε θα στείλουμε email στο κατάστημα να σας καλέσει. Με καλούνε και μου λένε έρχεται από τις κεντρικές αποθήκες μας και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει. Λέω ρε παιδιά δικό σας υπάλληλος του μαγαζιού με είπε το και το. Λέει α δεν ξέρω. Λέω δηλαδή λέτε ότι μου είπε ψέματα. Μετά ρωτάει αν σχόλασε μια άλλη κυρία που δούλευε εκεί και είπε ότι ο συγκεκριμένος σχόλασε. Τέλος πάντων του έστειλα μήνυμα περιμένω απάντηση. Τι να πιστέψω τώρα. Πραγματικά δεν ξέρουν τι μας λένε.  

Καραγκιοζηδες ολοι. Δεν ξέρουν τίνα πουν στους πελάτες γιατί έχουν πλήρη άγνοια, οπότε σου πετάνε ένα ψέμα, μια μ….ια για να βγουν από την υποχρέωση …

Επεξ/σία από ktsak
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα ηρθε και δευτερο pro max σπιτι, ημουν στο mall μπαινω istorm κοιταω τα 17 ερχεται η υπευθυνη τη ρωταω ευγενικά αν υπαρχει κατι και με ενημερωσε και pro max 256 blue & orange! Σε ενα λεπτο εφερε το πορτοκαλι και ολα καλα!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kef89 είπε

Καλησπερα, σημερα ηρθε και δευτερο pro max σπιτι, ημουν στο mall μπαινω istorm κοιταω τα 17 ερχεται η υπευθυνη τη ρωταω ευγενικά αν υπαρχει κατι και με ενημερωσε και pro max 256 blue & orange! Σε ενα λεπτο εφερε το πορτοκαλι και ολα καλα!

A καλά, και 'μείς περιμένουμε από τις προπαραγγελίες. Α ρε μπ....λα ....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NickPatou είπε

Μονο ο Τσιοδρας μεινει να μπει στο νημα να γραψει "οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες"

Δέν πέθανε αυτός?

• Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, fotisdri είπε

Λοιπόν μάγκες iphone 17 pm , πορτοκαλί προπαραγγελια από Κωτσόβολο 12/09 μόλις παρέλαβα.

Χωρητικότητας ; Και τι αριθμό παραγγελίας είχες φίλε μου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...