Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς ήρθε κι εμένα το πολυπόθητο μειλ 🙃 από istorm για pro max 256 SILVEEEER 

Στο river west  15:04 αριθμός παραγγελίας 182** 

αύριο με το καλό γιατί δούλευα 😢

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vpapanik είπε

Βρισκόμαστε περίπου στις 15:02 της 12/9 ακόμα...

Πιο πίσω σε πορτοκαλί 256 pm, γιατί εγώ με 15:01 παραγγελία στην istorm ακόμα δεν έχω παραλάβει ούτε έχω πάρει κάποιο μήνυμα! Διάβασα ότι κάποιος με παραγγελία 178xx παρέλαβε αλλά Αθήνα οπότε ίσως πλησιάζει και η δικιά μου η σειρά με 179XX ίδια ώρα ακριβώς... 

Επεξ/σία από Mitsaras29
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Ο πωλητης στο istorm  μου ειπε οτι ειχαν 5 χιλιαδες παραγγελιες το πρωτο πενταλεπτο!

Για κάνε τώρα 5000Χ1.500€ ( το λιγοτερο ) 7.500.000€ ότι πρέπει δάνειο άτοκο ! Αν είναι αλήθεια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotisdri είπε

256gb 101294xxxx

101292χχχ εγώ και δεν ακούγεται τίποτα πάλι …… τους πήρα και σήμερα τηλέφωνο για 17 pm256

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμα από Κωτσόβολο για πορτοκαλί ΠΜ 256 , 12/9 ώρα 16:24 αριθμός παραγγελίας 101295ΧΧΧΧ ….ενω προχθές έδειξε ότι βρίσκεται αποθήκη κ ήμουν δίπλα σε κατάστημα και μου το επιβεβαίωσαν ότι ναι είναι στα κεντρικά στην Αθήνα , μετά από μισή ώρα έλεγε πάλι σε προετοιμασία , το τσίμπησε κάνα φιλαράκι τους λογικά 

• Sad 1
Δημοσ.

Εκτός θέματος αυτό. Απλά εάν ξέρει κάνει να μου πει. Άνοιξα το κινητό το έχω βάλει στα ελληνικά. Και χώρα έχω βάλει Ελλάδα. Τον app store είναι στα γερμανικά. Όταν αλλάζω την γλώσσα στα αγγλικά τότε το app store γίνεται αγγλικά. Το πάω στα ελληνικά και το app store πάει γερμανικά ξέρει κανείς τι παίζει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polakis21 είπε

Ο πωλητης στο istorm  μου ειπε οτι ειχαν 5 χιλιαδες παραγγελιες το πρωτο πενταλεπτο!

Οι περισσότεροι έχουν βάλει παραγγελία και στα υπόλοιπα καταστήματα αφού δεν απαιτείται πληρωμή οπότε οι μισές και βάλε θα ακυρωθούν

1 ώρα πριν, fotisdri είπε

Εκτός θέματος αυτό. Απλά εάν ξέρει κάνει να μου πει. Άνοιξα το κινητό το έχω βάλει στα ελληνικά. Και χώρα έχω βάλει Ελλάδα. Τον app store είναι στα γερμανικά. Όταν αλλάζω την γλώσσα στα αγγλικά τότε το app store γίνεται αγγλικά. Το πάω στα ελληνικά και το app store πάει γερμανικά ξέρει κανείς τι παίζει?

Το τσατ τζιτιπι λέει το εξής:

1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > [το όνομά σου] > Media και Αγορές > Προβολή λογαριασμού
  2. Αν ζητήσει, σύνδεση με το Apple ID.
  3. Μπες στο Χώρα/Περιοχή (Country/Region)
  4. Αν εκεί γράφει Germany / Deutschland, πάτα “Αλλαγή χώρας ή περιοχής” και επίλεξε Ελλάδα (Greece).
  5. Αποδέξου τους όρους, βάλε διεύθυνση Ελλάδας (μπορείς και τυχαία, π.χ. Αθήνα) και αποθήκευσε.

Μετά από αυτό, το App Store θα εμφανίζεται στα ελληνικά όταν έχεις τη συσκευή στα ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/10/2025 στις 11:17 ΠΜ, AlexGGreece είπε

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν νομίζω να μην τηρείται σειρά προτεραιότητας. Παίζει ρόλο χρώμα/μνήμη/χωρητικότητα.

Υπάρχει άνθρωπος που έχει παραλάβει πχ. πορτοκαλί από 12.9 και μετά παραγγελία;

Οχι

Δημοσ.
Στις 15/10/2025 στις 9:25 ΜΜ, fotisdri είπε

Κωτσόβολος προπαραγγελια iphone 17 pm 256 12/09 12:00 . Μέχρι χθες είχε status αποστολή με ταχυμεταφορές στο κατάστημα πύργου. Περιμένετε sms για παραλάβετε. Λοιπόν σήμερα το status άλλαξε περιμένουμε απόθεμα από προμηθευτή. Πήρα στα κεντρικά και μου είπαν δεν έχουμε απόθεμα. Ήταν να παραλάβω Παρασκευή 16/09. Το κινητό μάλλον το έδωσαν σε γνωστό. Τι μπορούμε να κάνουμε? Λέω να κάνω καταγγελία  και ζητήσω πλήρη κίνηση από το erp να δω πιο αποδέσμευσε το προϊόν από την παραγγελία μου να το δώσει αλλού.  Επίσης σκέφτομαι πριν την καταγγελία να δω ποιο είναι αυτός που αποδέσμευσε από σύστημα του sap το προϊόν από την παραγγελία σκέφτομαι να ζητήσω για από Κωτσόβολο πλήρης αναφορά από σύστημα ποιος έκανε την αποδέσμευση. Και τέλος να ψάξω στο LinkedIn κάποιον director πωλήσεων να του στείλω email με cc vp από την μητρική εταιρεία του Κωτσόβολου. Να δω τι θα γίνει και θα μου απαντήσουν.

αμεσα καταγγελια οχι πρεπει  για να δεις που το εδωσαν σε ποιον η σε ποια 

3 ώρες πριν, polakis21 είπε

ναι  τετοιο αριθμο αποκλειετε αλλα απο αλλοδαπους  στανταρ ξερεις τι επιδοματα τους πληρωνουμε ; παρα πολλα λεφτα καθε μηνα ....και φυσικα αο ελληνες παραγγελιες και ελληνιδες 

Δημοσ.
8 hours ago, Giorgoss94 said:

Εγώ πάντως ακόμα από Κωτσόβολο για πορτοκαλί ΠΜ 256 , 12/9 ώρα 16:24 αριθμός παραγγελίας 101295ΧΧΧΧ ….ενω προχθές έδειξε ότι βρίσκεται αποθήκη κ ήμουν δίπλα σε κατάστημα και μου το επιβεβαίωσαν ότι ναι είναι στα κεντρικά στην Αθήνα , μετά από μισή ώρα έλεγε πάλι σε προετοιμασία , το τσίμπησε κάνα φιλαράκι τους λογικά 

Εγώ στην θέση σου θα την ακύρωνα! Μπας και συμμορφωθούν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!!  από istorm τι γίνεται παρέλαβε κάποιος 17 pro max 256 blue αυτές τις μέρες; Αν μπορείτε πείτε μας σε ποιο αριθμό παραγγελίας είμαστε 

Επεξ/σία από Aeroporos12
Δημοσ.
5 ώρες πριν, allure_boy είπε
5 ώρες πριν, allure_boy είπε

ναι  τετοιο αριθμο αποκλειετε αλλα απο αλλοδαπους  στανταρ ξερεις τι επιδοματα τους πληρωνουμε ; παρα πολλα λεφτα καθε μηνα ....και φυσικα αο ελληνες παραγγελιες και ελληνιδες 

Έρχοντε η αλωδαπυ κε μας περνουνε τα αηφων διαδοσται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...