JoannaB1979 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 πμ 9 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε Εγώ πάντως ακόμα από Κωτσόβολο για πορτοκαλί ΠΜ 256 , 12/9 ώρα 16:24 αριθμός παραγγελίας 101295ΧΧΧΧ ….ενω προχθές έδειξε ότι βρίσκεται αποθήκη κ ήμουν δίπλα σε κατάστημα και μου το επιβεβαίωσαν ότι ναι είναι στα κεντρικά στην Αθήνα , μετά από μισή ώρα έλεγε πάλι σε προετοιμασία , το τσίμπησε κάνα φιλαράκι τους λογικά Το ίδιο έγινε και σε μενα αλλά μου είπαν συστημικο λάθος. PM 256 blue αρ. παρ. 101311ΧΧΧΧΧ εχθές μου είπαν τέλος του μηνα
fotisdri Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 πμ 6 ώρες πριν, allure_boy είπε αμεσα καταγγελια οχι πρεπει για να δεις που το εδωσαν σε ποιον η σε ποια ναι τετοιο αριθμο αποκλειετε αλλα απο αλλοδαπους στανταρ ξερεις τι επιδοματα τους πληρωνουμε ; παρα πολλα λεφτα καθε μηνα ....και φυσικα αο ελληνες παραγγελιες και ελληνιδες χθες πεμπτη παρελαβα το προιον . 9:00 το πρωι ηρθε μηνυμα για παραλαβη. τωρα επαιξε ρολο το τηλεφωνημα στο τηλεφωνικο κεντρο . οντως ηταν λαθος του συστηματος? δεν ξερω. αλλα απο την στιγμη που δεν σου λενε σε ποια σειρα εισαι και ποσοι ειναι πανω απο εσενα δεν ξερω. απο εδω και περα ομως ποτε παραλαβη απο το καταστημα καλυτερα αποστολη στο σπιτι. απο τα κεντρικα δυσκολο να γινει βλακεια . πιστευω στα καταστηματα κανουν τις αλλαγες. παλι με καθε επιφυλαξη γιατι δεν εχω αποδειξεις . και το tracking απο το site ειναι οτι να ναι .
Mitsaras29 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:55 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, allure_boy είπε αμεσα καταγγελια οχι πρεπει για να δεις που το εδωσαν σε ποιον η σε ποια ναι τετοιο αριθμο αποκλειετε αλλα απο αλλοδαπους στανταρ ξερεις τι επιδοματα τους πληρωνουμε ; παρα πολλα λεφτα καθε μηνα ....και φυσικα αο ελληνες παραγγελιες και ελληνιδες Τι δουλειά έχουν ρε φίλε οι αλλοδαποί και τα επιδόματα που τους δίνουμε και τα οποία εμείς δεν τα ξέρουμε με τις προ παραγγελίες; Έχει επίδομα για Iphone 17; Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:57 πμ από Mitsaras29 4
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ 5 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Τι δουλειά έχουν ρε φίλε οι αλλοδαποί και τα επιδόματα που τους δίνουμε και τα οποία εμείς δεν τα ξέρουμε με τις προ παραγγελίες; Έχει επίδομα για Iphone 17; Έπρεπε να αφήσεις και την ωραία ορθογραφία 😂 αν υπάρχει επίδομα για iPhone 17 δώστε μου οδηγίες πως να γίνω και εγώ αλλοδαπός 😂 2
tsaksg04 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 πμ Χωρίς λόγο απλά την ακύρωσαν. Έλεος ρε παιδιά. Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ 18 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε Χωρίς λόγο απλά την ακύρωσαν. Έλεος ρε παιδιά. Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο; Έλα μου;;; Φαντάζομαι συζήτηση.... Ρε συ, θυμάσαι που μου είχες πει πως αν έρθει συσκευή θα μου τη δώσεις;;;; Εσένα σκεφτόμουν στο μυαλό μου είσαι; έσκασε μύτη συσκευή ΠΜ μόλις. Να στη φέρω; Καλά με τις προτεραιότητες τι θα γίνει; Άσε ρε, μην ασχολείσαι, το έχουν κάνει και σε άλλα καταστήματα...εδώ στον άλλον ήρθε 240 χλμ δρόμο και του την ακύρωσαν μπροστά στα μάτια του με ύφος και δεν άνοιξε μύτη. Μη μασάς. Ένα κουμπάκι είναι. Μπράβο ρε φιλαράκι...είσαι και ο πρώτος. Αφού σου είπα θα σε φτιάξω...τι λες τώρα. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.....
newtron Δημοσ. Παρασκευή στις 10:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:02 πμ 41 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε Χωρίς λόγο απλά την ακύρωσαν. Έλεος ρε παιδιά. Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο; Αν είναι η προπαραγγελία τους παίρνεις και τους κράζεις απευθείας και κάνεις και καταγγελία. Αν έκανες τώρα παραγγελία, νομίζω ότι δεν επιτρέπουν και θα το εμφανίσουν ως συστημικό λάθος οπότε ακυρώνεται αυτόματα κλπ. Είχαν πει από τον Κώτσο ότι αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν σε 1 μήνα δε θα δέχονται παραγγελίες.
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Αλήτες. Κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, δινουν όπου νάναι....... σε όποιον θάναι, χεστηκαν για τη σειρά προτεραιότητας. Δεν θα στρώσει το σύστημα ΠΟΤΕ !!!!! 1
tsaksg04 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ 2 λεπτά πριν, newtron είπε Αν είναι η προπαραγγελία τους παίρνεις και τους κράζεις απευθείας και κάνεις και καταγγελία. Αν έκανες τώρα παραγγελία, νομίζω ότι δεν επιτρέπουν και θα το εμφανίσουν ως συστημικό λάθος οπότε ακυρώνεται αυτόματα κλπ. Είχαν πει από τον Κώτσο ότι αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν σε 1 μήνα δε θα δέχονται παραγγελίες. Παραγγελία από κατάστημα επαρχίας που μου είπαν ότι βρήκαν διαθέσιμο σε άλλο κατάστημα
newtron Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ 1 λεπτό πριν, tsaksg04 είπε Παραγγελία από κατάστημα επαρχίας που μου είπαν ότι βρήκαν διαθέσιμο σε άλλο κατάστημα Καταγγελία επιτόπου. Ή πήγαινε πρώτα στο κατάστημα και ζήτησε απευθείας το Διευθυντή να μάθεις στοιχεία και να του πεις ότι η καταγγελία θα γίνει σε εκείνον ως υπεύθυνο και το κατάστημα.
NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Τιποτα ρε παιδια, σειρα προτεραιοτητας κλπ δεν υφισταται, μην ρωτατε μολις παραλαμβανει καποιος τι αριθμο παραγγελιας ειχες κλπ, αφου οτι να ναι ειναι ολοι τους. Μολις με το καλο δειτε μηνυμα για παραλαβη/αποστολη της παραγγελιας σας, πηγαιντε παιξτε και κανα τζοκερ γιατι πολυ απλα θα ειναι η τυχερη σας μερα και οχι η σειρα σας. 2
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Τρομάξτε τους με καταγγελίες κατά διευθυντών ονομαστικά. Θα χάσουν τη μπάλα. Μην το γενικεύετε δεν θα βγάλετε άκρη. 1
Mitsaras29 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Έπρεπε να αφήσεις και την ωραία ορθογραφία 😂 αν υπάρχει επίδομα για iPhone 17 δώστε μου οδηγίες πως να γίνω και εγώ αλλοδαπός 😂 Θα μας αιβγαιναν τα ματηα! 😂 1 2
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Ο ορισμός του "...επί πτωμάτων"
tsaksg04 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 πμ 2 λεπτά πριν, newtron είπε Καταγγελία επιτόπου. Ή πήγαινε πρώτα στο κατάστημα και ζήτησε απευθείας το Διευθυντή να μάθεις στοιχεία και να του πεις ότι η καταγγελία θα γίνει σε εκείνον ως υπεύθυνο και το κατάστημα. Και μάλιστα αν δεις στην προηγούμενη σελίδα μου είπε την τρίτη οτι κατά πάσα πιθανότητα θα το έχουμε αύριο δηλαδή την τεταρτη. Τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα