Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, geor92 είπε θα προπληρωνεται όλο το ποσό όταν δίνουν ακριβεις ημερομηνίες παράδοσης.. αυτό δε θα γίνει στην ελλάδα αν δεν έρθει η Apple οπότε είναι ένας φάβλος κύκλος όλο αυτο... Αν προπληρώνεται εύκολο να δίνεται ακριβής ημερομηνία παράδοσης. Τα μαγαζάκια στην ελλάδα και τα μεγέθη της χώρας δεν επιτρέπουν παραγγελίες κατά προσέγγιση. 46 λεπτά πριν, malamis1996 είπε Για εσένα μπορεί να πηγαίνει μια χαρά φέτος γαι τον περισσότερο κόσμο όμως που βλέπω εδώ μέσα δεν πάει μια χαρά Μήπως θυμάσαι τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια εδώ μέσα;;;;
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, petran1790 said: 🤣🤣🤣 Τα εσκισες ολα αδερφε.. χαχαχαχα.. Οσο αφορα το You, οντως εχεις δικιο.. δεν πρεπει να εχει φυσικο καταστημα πλεον.. ακομα και στο site τους αναφερει You shop συνεργαζομενα καταστηματα.. εχω μεινει πισω.. Θυμαμαι σιγουρα καταστημα στην περιοχη μου! Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει πως καταφερες να το παρεις απο i-System μεσω του skroutz.. εμενα μονο το You μου εμφανιζει στα καταστηματα για το Ultra 3.. Οπως και να χει καλοριζικο και καλη παραλαβη!! Με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής που είναι για εταιρικούς πελατες και την έβαλε την παραγγελία εκείνος! Δεν έχω ιδέα πως, πράγματι δεν φαίνεται διαθέσιμο από πουθενά αλλού! Με το καλό να παραλάβουμε κιόλας όλοι από όπου και να έχουμε παραγγείλει! 2
ppmarkos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Vesouvious είπε Τα καταστήματα στον Κωτσόβολο παραλαμβάνουν κάθε τρίτη πέμπτη Σάββατο. Πράγματι διακινεί τα περισσότερα τεμάχια αφού δεν τα προμηθεύει από istorm. Εγώ πήγα σε κατάστημα γιατί δεν μου άρεσε το ποσό που έβγαζε το trade in των άλλων για το 16pm και μου έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό 887 ευρώ (μάλιστα πιο μετά μου είπαν θα βγει και κουπόνι +100 ευρώ) και βρέθηκε 1 silver 256 σε κατάστημα της Άρτας και μου το παραγγειλαν. Δεν είχα κάνει προ παραγγελία απλά πήγα για το trading. Στα υπόλοιπα καταστήματα εγραφαν είτε 0 ή πόσα ήταν δεσμευμένα… Στη σελίδα τους τι ποσο σου έβγαζε;
bill_2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Eχει κανένας εμπειρια απο πέρυσι που δεν πηρε την πρώτη μερα και πήρε την επόμενη εβδομάδα απο istorm που ητανε κοντα στην παραγγελια 15:00 π.χ ? απο τι διαβάζω και βλεπω και Amazon γερμανικο γαλλικο ολα γενικά τέλος Οκτωμβριου λενε ! παλι τόσο αργα οπως περυσι ρ γμτ ! έλεος με αυτο κ@λ@τηλεφωνο κάθε χρόνο που περιμενουμε σαν μ@λ@κες
stevengr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, bill_2 είπε Eχει κανένας εμπειρια απο πέρυσι που δεν πηρε την πρώτη μερα και πήρε την επόμενη εβδομάδα απο istorm που ητανε κοντα στην παραγγελια 15:00 π.χ ? απο τι διαβάζω και βλεπω και Amazon γερμανικο γαλλικο ολα γενικά τέλος Οκτωμβριου λενε ! παλι τόσο αργα οπως περυσι ρ γμτ ! έλεος με αυτο κ@λ@τηλεφωνο κάθε χρόνο που περιμενουμε σαν μ@λ@κες Φαντάζομαι ότι μιλάνε με βάση εκτιμήσεις επί των παραγγελιών που έχουν ήδη και δίνουν τέλος οκτ για τις νέες .
bill_2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stevengr είπε Φαντάζομαι ότι μιλάνε με βάση εκτιμήσεις επί των παραγγελιών που έχουν ήδη και δίνουν τέλος οκτ για τις νέες . το θέμα είναι να μας πει καποιος απο πέρυσι αν πήρανε την επομενη εβδομαδα ! δεν βλεπω κίνηση εδω πάντως ! τι εγινε πήρανε ολοι day one και εξαφανίστηκαν απο το thread ! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από bill_2 1
ktsak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Σιγά μην πήραν όλοι D1 ....... Aπλα βαρεθηκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια πλέον 🙁 5
NoMans Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, ktsak είπε Σιγά μην πήραν όλοι D1 ....... Aπλα βαρεθηκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια πλέον 🙁 Αυτό.
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, bill_2 είπε Eχει κανένας εμπειρια απο πέρυσι που δεν πηρε την πρώτη μερα και πήρε την επόμενη εβδομάδα απο istorm που ητανε κοντα στην παραγγελια 15:00 π.χ ? απο τι διαβάζω και βλεπω και Amazon γερμανικο γαλλικο ολα γενικά τέλος Οκτωμβριου λενε ! παλι τόσο αργα οπως περυσι ρ γμτ ! έλεος με αυτο κ@λ@τηλεφωνο κάθε χρόνο που περιμενουμε σαν μ@λ@κες Το Amazon.de μέχρι προχθές είχε όλα τα χρώματα και όλες τις χωρητικότητες. Τώρα έχει μόνο μπλε 256. Λογικά θα βάλει ξανά μέσα στη βδομάδα. Παράδοση αν επιλέξεις fast delivery ήταν έως 10 Οκτώβρη. Το Amazon πάντα παραδίδει αρκετές ημέρες νωρίτερα απ ότι γράφει.. Υπάρχει στοκ 1
MadSurfer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, bill_2 said: το θέμα είναι να μας πει καποιος απο πέρυσι αν πήρανε την επομενη εβδομαδα ! δεν βλεπω κίνηση εδω πάντως ! τι εγινε πήρανε ολοι day one και ξαφνίστηκαν απο το thread ! Εγώ πέρσι από iStorm με ώρα προπαραγγελίας 15:08 παρέλαβα την 1η Τέταρτη μετά την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, δηλαδή σαν να λέμε αύριο. Φέτος με 15:01 ακόμα τίποτα! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από MadSurfer 1 1
giorgosaero Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά εκείνη η ψυχή ο digital που πήγε; Ξεκινησαν τα σχολεία μάλλον…. 1 13
ktsak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Το Amazon.de μέχρι προχθές είχε όλα τα χρώματα και όλες τις χωρητικότητες. Τώρα έχει μόνο μπλε 256. Λογικά θα βάλει ξανά μέσα στη βδομάδα. Παράδοση αν επιλέξεις fast delivery ήταν έως 10 Οκτώβρη. Το Amazon πάντα παραδίδει αρκετές ημέρες νωρίτερα απ ότι γράφει.. Υπάρχει στοκ Στο .de λέει παράδοση λέει 30 Οκτ 2025 !!! Στο .fr λέει παράδοση λέει 20 Οκτ 2025 !!! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από ktsak
aces Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill_2 είπε Eχει κανένας εμπειρια απο πέρυσι που δεν πηρε την πρώτη μερα και πήρε την επόμενη εβδομάδα απο istorm που ητανε κοντα στην παραγγελια 15:00 π.χ ? απο τι διαβάζω και βλεπω και Amazon γερμανικο γαλλικο ολα γενικά τέλος Οκτωμβριου λενε ! παλι τόσο αργα οπως περυσι ρ γμτ ! έλεος με αυτο κ@λ@τηλεφωνο κάθε χρόνο που περιμενουμε σαν μ@λ@κες Το Amazon ανανεώνει πιο συχνά σε σύγκριση με εδώ το στοκ αφού έχει πολλούς προμηθευτές οπότε θα κάνει ανανέωση πιο σύντομα σε σύγκριση με τα εδώ καταστήματα ίσως όχι σε όλα τα χρώματα. Για εδώ είναι ανάλογα το διαθέσιμο στοκ που έχουν παραλάβει κ πότε θα ξαναπαραλαβουν αφού εξυπηρετηθούν οι γνωστές “κρατήσεις” & κάποιες προπαραγγελίες…. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από aces 1
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, ktsak είπε Στο .de λέει παράδοση λέει 30 Οκτ 2025 !!! Στο .fr λέει παράδοση λέει 20 Οκτ 2025 !!!
farcry33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, giorgosaero είπε Ρε παιδιά εκείνη η ψυχή ο digital που πήγε; Ξεκινησαν τα σχολεία μάλλον…. Τον βλέπω γράφει στο ποστ με τις εντυπώσεις κλπ των νέων iPhone τον ειχαμε μαζί με τον bildano έπεφτε καλό battle τώρα δεν έχει τζέρτζελο, εγώ ποιο πολύ γιαυτα τα χαζά είμαι εδώ 😂 χεστηκα και αν το πάρω Οκτώβριο. 4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα