newtron Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ 6 λεπτά πριν, harris231 είπε Ο ορισμός του "...επί πτωμάτων" Όταν και διευθυντές μπαίνουν και παίρνουν πρώτη μέρα για φίλους και γνωστούς, δηλαδή η δική σου προπαραγγελία ανοίγει 12/09 15.00 κι εκείνος έχει μπει από τις 09/09 και έχει βάλει ήδη 20 κομμάτια, ή ακόμα χειρότερα, έρχεται στο κατάστημα και λέει το κρατάμε αυτό και το δίνει σε δικό του, καλά θα κάνεις να πατήσεις και δυο και τρεις φορές. Δεν είναι όλοι έτσι αλλά θα τον αναγκάσεις να το τρέξει και ο ίδιος (εαν δε φταίει κι έχει κάνει μαλακία/λαμογιά ένας υπάλληλος).
NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Επίσης να ξέρετε, οποτε ρωτατε στα "μεγαλα καταστημα" τι παιζει με την παραγγελια, οι απαντησεις που δινουν ειναι 100% οτι να ναι, αν δηλαδη σας πουν την επομενη εβδομαδα θα παραλαβετε, ειναι παπατζα, τα λενε μονο και μονο για να κερδιζουν χρονο και να αποφευγουν επιπλεον πρηξιμο. Εγω σημερα το καταλαβα αυτο. Δεν εχει κανεις τους ιδεα τι γινεται, οτι τους στειλει η αντιπροσωπεια το παραλαμβανουν και δεν παραπονιονται σε αυτη, να πουν ρε παιδι μου γιατι πχ μου εστειλες τοσα λιγα, ποτε θα στειλεις επομενη παρτιδα και ποσα κλπ. Εχουν τσεπωσει τα λεφτα απο προκαταβολες/προεξοφλησεις και στα @@ τους λουλουδια.
AlexGGreece Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Παραγγελία σήμερα στις 09:10, παραλαβή σήμερα 9:30 από αλυσίδα Νότια. τρομερά πρα΄γματα. Η προπαραγγελία ακόμα αναμονή 1
NoMans Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ 13 λεπτά πριν, AlexGGreece είπε Παραγγελία σήμερα στις 09:10, παραλαβή σήμερα 9:30 από αλυσίδα Νότια. τρομερά πρα΄γματα. Η προπαραγγελία ακόμα αναμονή Μοντέλο?
James. Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 πμ 4 λεπτά πριν, AlexGGreece είπε 17 PM 512 To βρηκες διαθεσιμο καπου μεσω internet, η απλα εκανες τηλεφωνα και οπου υπηρχε?
AlexGGreece Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Just now, James. said: To βρηκες διαθεσιμο καπου μεσω internet, η απλα εκανες τηλεφωνα και οπου υπηρχε? Μπήκα random στην σελίδα τους. Έδειχνε "ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ", αλλά σε καταστήματα είχε διαθεσιμότητα! Πήρα τηλ, το επιβεβαίωσαν, το κράτησαν. Πετάχτηκα στο κατάστημα και το πήρα. Από ακύρωση ήταν Ακόμα γράφει, σε καταστήματα διαθέσιμο. https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/apple-iphone-17-pro-max-512gb--deep-blue/2072219 Εγώ προσωπικά πήγα στον Νοτίων Προαστίων 1
Niorantes3 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 πμ Από βδομάδα κάτι θα αρχίσει να κουνιέται 1
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:56 πμ 1 λεπτό πριν, Niorantes3 είπε Από βδομάδα κάτι θα αρχίσει να κουνιέται Το στηρίζεις κάπου ή απλώς το πιστεύεις; Γιατί εγώ από ότι βλέπω πάμε σίγουρα κ μέσα Νοέμβρη στην καλύτερη
Niorantes3 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Σε κατάστημα επαρχίας μου είπαν πως ήδη αρχίζουν να δίνονται κάποιες συσκευές και μέχρι τέλος Νοέμβρη θα υπάρχει κανονικά στα ράφια. Φαντάζομαι, όποιος ενδιαφέρεται, θα το έχει νωρίτερα από τότε
Dimitrisger Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Όσοι πήραμε απο iStorm, και είμαστε εκτός Αθήνας είναι πολύ πιθανό να δούμε μέιλ παραλαβής αύριο. Θεωρητικά παρέλαβαν την παραλαβή Παρασκευή στην Αθήνα (σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν εδώ), οπότε βάζω μια-δυο εργάσιμες για να πάει και στις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Και πριν 2 εβδομάδες ενα άτομο έλαβε μήνυμα το Σάββατο το πρωί για να παραλάβει την ίδια μέρα
NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 μμ Αμα δεν το πιασετε στα χερια σας, μην ακουτε και μην πιστευετε τιποτε. 1
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ 3 λεπτά πριν, NickPatou είπε Αμα δεν το πιασετε στα χερια σας, μην ακουτε και μην πιστευετε τιποτε. Ααααυτο ακριβώς , γιατί αν το πάμε θεωρητικά το παραμύθι θα έπρεπε θεωρητικά πάντα να είχαμε παραλάβει όλοι μας κ να μην επικρατούσε αυτή η κατάσταση τώρα Τελικά με τα παιδιά που πρόλαβαν εχθές τις συσκευές από παμπλικ που βγήκαν διαθέσιμες και εκαναν παραγγελία τι έγινε ; Έχουμε κάποια ενημέρωση; 1
Dimitrisger Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ 19 λεπτά πριν, NickPatou είπε Αμα δεν το πιασετε στα χερια σας, μην ακουτε και μην πιστευετε τιποτε. 14 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ααααυτο ακριβώς , γιατί αν το πάμε θεωρητικά το παραμύθι θα έπρεπε θεωρητικά πάντα να είχαμε παραλάβει όλοι μας κ να μην επικρατούσε αυτή η κατάσταση τώρα Τελικά με τα παιδιά που πρόλαβαν εχθές τις συσκευές από παμπλικ που βγήκαν διαθέσιμες και εκαναν παραγγελία τι έγινε ; Έχουμε κάποια ενημέρωση; Δεν διαφωνώ, αλλά έχουμε μια μικρή ελπίδα να παραλάβουμε και εμείς αυτή την εβδομάδα αντί για την άλλη, για αυτό το ανέφερα. Αλλά βάση λογικής αυτό γίνεται, αν δεν κάνω λάθος δεν βγήκε κανένας να αναφέρει ότι του ήρθε μέιλ παραλαβής για iStorm εκτός Αθήνας.
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ Το έχω πει και θα το ξανα πω ελπίζω να βάλουν όλοι μυαλό και του χρόνου να κρατήσουν τα ωραία του λεφτουδακια και μόλις βλέπουν κάτι διαθέσιμο να το παίρνουν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα