James. Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ https://papaxaralabous.gr/thlefwnia-tablet/kinhth-thlefwnia/smartphones/smartphone-apple-iphone-17-pro-max-69-256gb-5g-silver?ref=bestprice.gr Χωρις ιχνος διαφημισης, απλα στην αναζητηση βρηκα αυτο. 17 pm ασημι 256 αμεσα διαθεσιμο 1
Thanos248 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ 17 PM Orange από Κώτσο προπαραγγελια στης 12/9 13:45 στάλθηκε σήμερα. Απορία μου είναι ποιοι πήραν δλδ day 1 όταν εγώ που παράγγειλα την πρώτη ώρα που άνοιξαν θα το πάρω ένα μήνα μετά;
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ 2 λεπτά πριν, Thanos248 είπε 17 PM Orange από Κώτσο προπαραγγελια στης 12/9 13:45 στάλθηκε σήμερα. Απορία μου είναι ποιοι πήραν δλδ day 1 όταν εγώ που παράγγειλα την πρώτη ώρα που άνοιξαν θα το πάρω ένα μήνα μετά; Εγώ με παραγγελία 10/09 παρέλαβα 06/10
Tasos34 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Επιβεβαίωση από εξυπηρέτηση πελατών public ότι γίνεται ένας χαμός με τις προπαραγγελίες. Σε κάποιους έχει αλλάξει από 31/10 σε μέσα Νοέμβρη η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης !Εμένα λέει ακόμα 31/10 αλλά αυτό δε σημαίνει τπτ. Και μου πρότειναν να πάρω σβάρνα τα μεγάλα καταστήματα public για να δω αν έχει παιχτεί κάποια ακύρωση μήπως και καταφέρω να το βρω έτσι νωρίτερα. 🙄
didimimimi Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 μμ 38 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ααααυτο ακριβώς , γιατί αν το πάμε θεωρητικά το παραμύθι θα έπρεπε θεωρητικά πάντα να είχαμε παραλάβει όλοι μας κ να μην επικρατούσε αυτή η κατάσταση τώρα Τελικά με τα παιδιά που πρόλαβαν εχθές τις συσκευές από παμπλικ που βγήκαν διαθέσιμες και εκαναν παραγγελία τι έγινε ; Έχουμε κάποια ενημέρωση; Έβαλα μια παραγγελία εγώ χθες το πρωί, ακόμα έχει μείνει έτσι (17 PM ασημί). Η μόνη διαφορά με την παλιά που έχω πάλι από Public για το ίδιο μοντέλο είναι πως η παλιά λέει για παραλαβή μέχρι 31/10 ενώ η χθεσινή για 20/10 😂 Δεν με πήραν τηλέφωνο ή κάτι τέτοιο, το έχω αφήσει να κυλήσει μόνο του μπαααας και… 1
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, James. είπε https://papaxaralabous.gr/thlefwnia-tablet/kinhth-thlefwnia/smartphones/smartphone-apple-iphone-17-pro-max-69-256gb-5g-silver?ref=bestprice.gr Χωρις ιχνος διαφημισης, απλα στην αναζητηση βρηκα αυτο. 17 pm ασημι 256 αμεσα διαθεσιμο Too good to be true, αλλα αν ειναι ολα οπως φαινονται και δινει και αρθρο 39... βουρ. Να καταθέσω και εγω μια ιστορια από πολύ καλό φίλο που θέλει να τσιμπήσει συσκευή με τιμολόγιο. Δεν πιστευα οτι γινεται τόσο έντονα, μέχρι που το διασταύρωσα σήμερα. Γνωστός του φίλου που δουλεύει σε υψηλόβαθμη θέση σε Πλαίσιο Θεσσαλονίκη έχει καβατζώσει τουλάχιστον 10 (ΔΕΚΑ) άτομα με 17 Pro Max με δόλιους τρόπους και παράκαμψη της σειράς. Ο φίλος μου έκανε παράπονα γιατί ενώ έχει καβατζώσει τόσους, δεν έχει καβατζώσει ακόμα τον ίδιο. Οπότε μάλλον έχετε δίκιο οι περισσότεροι για όσα γίνονται και πέφτει τόση κραξιματική... Του υποσχέθηκα τουλάχιστον να του φέρω ένα απο Αγγλία πάντως που θα πάω να το τσιμπήσω και εγω, για να μην γκρινιάζει 🫠 Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:02 μμ από teol20
oumtt Δημοσ. Παρασκευή στις 01:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:05 μμ Καλησπέρα, όποιος θέλει να παραλάβει iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange απο Public Κομοτηνης (απο 20/10/2025 και μετα) να μου στείλει μήνυμα. Δεν θα παραλάβω εχω πάρει απο κάπου αλλου.
Giorgoss94 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ 5 λεπτά πριν, teol20 είπε Too good to be true, αλλα αν ειναι ολα οπως φαινονται και δινει και αρθρο 39... βουρ. Να καταθέσω και εγω μια ιστορια από πολύ καλό φίλο που θέλει να τσιμπήσει συσκευή με τιμολόγιο. Δεν πιστευα οτι γινεται τόσο έντονα, μέχρι που το διασταύρωσα σήμερα. Γνωστός του φίλου που δουλεύει σε υψηλόβαθμη θέση σε Πλαίσιο Θεσσαλονίκη έχει καβατζώσει τουλάχιστον 10 (ΔΕΚΑ) άτομα με 17 Pro Max με δόλιους τρόπους και παράκαμψη της σειράς. Ο φίλος μου έκανε παράπονα γιατί ενώ έχει καβατζώσει τόσους, δεν έχει καβατζώσει ακόμα τον ίδιο. Οπότε μάλλον έχετε δίκιο οι περισσότεροι για όσα γίνονται και πέφτει τόση κραξιματική... Του υποσχέθηκα τουλάχιστον να του φέρω ένα απο Αγγλία πάντως που θα πάω να το τσιμπήσω και εγω, για να μην γκρινιάζει 🫠 Από Αγγλία που διαθέσιμο ; Γιατί εγώ είδα από 15 Νοέμβρη κ μετά !
James. Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, teol20 είπε Too good to be true, αλλα αν ειναι ολα οπως φαινονται και δινει και αρθρο 39... βουρ. Να καταθέσω και εγω μια ιστορια από πολύ καλό φίλο που θέλει να τσιμπήσει συσκευή με τιμολόγιο. Δεν πιστευα οτι γινεται τόσο έντονα, μέχρι που το διασταύρωσα σήμερα. Γνωστός του φίλου που δουλεύει σε υψηλόβαθμη θέση σε Πλαίσιο Θεσσαλονίκη έχει καβατζώσει τουλάχιστον 10 (ΔΕΚΑ) άτομα με 17 Pro Max με δόλιους τρόπους και παράκαμψη της σειράς. Ο φίλος μου έκανε παράπονα γιατί ενώ έχει καβατζώσει τόσους, δεν έχει καβατζώσει ακόμα τον ίδιο. Οπότε μάλλον έχετε δίκιο οι περισσότεροι για όσα γίνονται και πέφτει τόση κραξιματική... Του υποσχέθηκα τουλάχιστον να του φέρω ένα απο Αγγλία πάντως που θα πάω να το τσιμπήσω και εγω, για να μην γκρινιάζει 🫠 Οταν δοκιμασα ΑΦΜ για αποφορολογηση μου εγραψε οτι οι κωδικοι δεν ισχυουν και κατι τετοια, ενω κανονικα σε αλυσιδες το δεχεται κανονικα και αφαιρει το ποσο. Οποτε δεν ασχοληθηκα, αλλιως θα επαιρνα ενα τηλεφωνο στο καταστημα διαφορετικα. Επισης ειμαι επαρχια και θα προτιμουσα να την παραλαβω ο ιδιος απο το ταμειο. Να ξερω που θα απευθυνθω για οποιοδηποτε προβλημα κτλ. παρα να μπλεξω με αποστολες. Το "παρων" ειναι αλλιως παντα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:08 μμ από James.
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 μμ Πήρα εγώ τηλέφωνο τους έχει απομείνει μόνο ένα ΡΜ ασημί 512 αν ενδιαφέρεται κάποιος
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ 11 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Από Αγγλία που διαθέσιμο ; Γιατί εγώ είδα από 15 Νοέμβρη κ μετά ! Βγάζει μέσα στην ημερα σε Apple Store ακόμα και στο Λονδίνο. Γενικα φορτωνουν κομμάτια σχεδον κάθε μερα, ανάλογα το χρώμα και τη χωρητικότητα που επιθυμείς. Τωρα πχ εχει διαθεσιμο μπλε 17 ΡΜ στο Covent Garden/Regent Street (256 GB). 13 λεπτά πριν, James. είπε Οταν δοκιμασα ΑΦΜ για αποφορολογηση μου εγραψε οτι οι κωδικοι δεν ισχυουν και κατι τετοια, ενω κανονικα σε αλυσιδες το δεχεται κανονικα και αφαιρει το ποσο. Οποτε δεν ασχοληθηκα, αλλιως θα επαιρνα ενα τηλεφωνο στο καταστημα διαφορετικα. Επισης ειμαι επαρχια και θα προτιμουσα να την παραλαβω ο ιδιος απο το ταμειο. Να ξερω που θα απευθυνθω για οποιοδηποτε προβλημα κτλ. παρα να μπλεξω με αποστολες. Το "παρων" ειναι αλλιως παντα. Σε μενα με ΑΦΜ γνωστου που εχει επιχειρηση, κάνει κανονικα την υπαγωγη, αλλα προφανως και εχεις δικιο. Σε τοσο μεγάλες αγορές, καλύτερη η επαφή διαπροσωπικά. 1
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ 11 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Πήρα εγώ τηλέφωνο τους έχει απομείνει μόνο ένα ΡΜ ασημί 512 αν ενδιαφέρεται κάποιος Που ;
James. Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 μμ 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε Που ; https://papaxaralabous.gr/thlefwnia-tablet/kinhth-thlefwnia/smartphones/smartphone-apple-iphone-17-pro-max-69-256gb-5g-silver?ref=bestprice.gr
Giorgoss94 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Ναι πήρα κ εγώ τηλ στον Παπαχαραλάμπους έχει ΠΜ 512 Σίλβερ διαθέσιμο τελευταίο κομμάτι , αποφορολογηση κανονικά ! Δεν με ενδιαφέρει το Σίλβερ αλλιώς θα πεταγόμουν να το πάρω μια ώρα μακριά είμαι !
James. Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ Αρα πριν ενα διωρο που το δα πριν, ισως ειχε και το 256 Pm Ασημι που αναγραφοταν στη σελιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα