Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, James. είπε

https://papaxaralabous.gr/thlefwnia-tablet/kinhth-thlefwnia/smartphones/smartphone-apple-iphone-17-pro-max-69-256gb-5g-silver?ref=bestprice.gr
Χωρις ιχνος διαφημισης, απλα στην αναζητηση βρηκα αυτο. 17 pm ασημι 256 αμεσα διαθεσιμο

Παιδιά πριν κάνετε παραγγελία ρωτήστε στο τηλ. Την προηγούμενη Παρασκευή πήγα να το πάρω απο κει το πορτοκαλί, μίλησα 14.30 και λόγω της πληρωμής με Κλαρνα θα κάναμε πατέντα. Μέχρι τις 6 είχαν εξαφανιστεί τα 3 κομμάτια. Και εν τέλει Τρίτη μίλησα γιατι θα είχαν παραλαβή και δεν έκαναν και ακυρωσαμε τα πάντα

Δημοσ.

Ερωτηση. To you.gr πεταει διαθεσιμα στη σελιδα ανα καιρους? Σαν να ειδα πριν ενα διαθεσιμο pm ασημι αλλα μολις ανανεωσα εφυγε. Θα πουν και εκει συστημικο λαθος η θα προχωρησει κανονικα?
Δεν θελω να μπω ξανα σε διαδικασια να ακυρωνω και να περιμενω τα χρηματα μου. Θελω να μαι σιγουρος αυτη τη φορα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, James. είπε

Ερωτηση. To you.gr πεταει διαθεσιμα στη σελιδα ανα καιρους? Σαν να ειδα πριν ενα διαθεσιμο pm ασημι αλλα μολις ανανεωσα εφυγε. Θα πουν και εκει συστημικο λαθος η θα προχωρησει κανονικα?
Δεν θελω να μπω ξανα σε διαδικασια να ακυρωνω και να περιμενω τα χρηματα μου. Θελω να μαι σιγουρος αυτη τη φορα.

Εχω προ παραγγελία εγώ σε αυτούς απο της 13/9 το είδα κ εγω γίνεται όλη την εβδομάδα αυτό το πράγμα και τους πήρα τηλ μου είπαν είναι επειδή παραλαμβάνουν κομμάτια και το σύστημα τα βγάζει διαθεσιμα πρώτου δεσμευτούν για τις προπαραγγελίες , από κει και πέρα όσο αναφορά την δική μου παραγγελία κανείς δν ξέρει πότε θα παραδοθεί 

Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο εμένα, προπαραγγελία στις 15/9 στο Πλαίσιο με εξόφληση για παράδοση στο χώρο μου 17 ΡΜ Orange. Μόλις με κάλεσε το Πλαίσιο και παραλαμβάνω αύριο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, James. είπε

Αρα πριν ενα διωρο που το δα πριν, ισως ειχε και το 256 Pm Ασημι που αναγραφοταν στη σελιδα.

Ναι γιατί μου είπε έγινε χαμός κ έφυγαν όλα τώρα , τα ετοίμαζε για αποστολές όταν τον πήρα τηλ…

Δημοσ.
Στις 16/10/2025 στις 11:22 ΠΜ, Giorgoss94 είπε

Μου το έβγαλε και εμένα τελικά , έβαλα να δούμε !! 

IMG_4223.jpeg

Τελικά σου ήρθε μήνυμα για παραλαβή σήμερα;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους μπαινω συχνα και παρακολουθω τη συζητηση και βελπω οτι σιγα σιγα αρχιζουμε να παιρνουμε τις συσκευες μας,χαιρομαι ιδιαιτερα,εγω δυστυχως ακομα δεν πηρα τη συσκευη μου απο Κωτσο ΠΜ 256 ΣΙΛΒΕΡ με προ παραγγελια 12/9,αλλα απο εχθες αλλαξε η κατασταση και λεει προετοιμασια για αποστολη σε καταστημα,και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εφοσον εχει αλλαξει η κατασταση και γραφει ετσι πλεον σε ποσες μερες θα παραλαβω,ειναι καποιος που του εχει τυχει για να μου πει,ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, George18692 είπε

Καλησπερα σε ολους μπαινω συχνα και παρακολουθω τη συζητηση και βελπω οτι σιγα σιγα αρχιζουμε να παιρνουμε τις συσκευες μας,χαιρομαι ιδιαιτερα,εγω δυστυχως ακομα δεν πηρα τη συσκευη μου απο Κωτσο ΠΜ 256 ΣΙΛΒΕΡ με προ παραγγελια 12/9,αλλα απο εχθες αλλαξε η κατασταση και λεει προετοιμασια για αποστολη σε καταστημα,και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εφοσον εχει αλλαξει η κατασταση και γραφει ετσι πλεον σε ποσες μερες θα παραλαβω,ειναι καποιος που του εχει τυχει για να μου πει,ευχαριστω πολυ!

μέχρι τώρα τι σου έλεγε? 
εμένα απο Κωτσο pro max 256 silver Με παραγγελία 13/09 της 12:00 το μεσημέρι, μου γράφει απο της 20/09 το ίδιο μήνυμα με σένα Προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προπαραγγελια από Κωτσόβολο 18/09 ακόμα λέει αναμένεται ημερομηνία κυκλοφορίας. 17PM silver 256 

Επεξ/σία από PopaFet
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilzark26 είπε

μέχρι τώρα τι σου έλεγε? 
εμένα απο Κωτσο pro max 256 silver Με παραγγελία 13/09 της 12:00 το μεσημέρι, μου γράφει απο της 20/09 το ίδιο μήνυμα με σένα Προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα

Ελεγε σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα,αντε καλα,και εγω λεω θα ερθει σιγα σιγα δεν το πιστευω ρε παιδια αληθεια λεει και Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS σε εσενα απο τοτε??

Δημοσ.

Το "προετοιμασια" που γραφει στον Κωτσο σημαινει οτι αναμενουν απο τον προμηθευτη να τους στειλει αποθεμα στην αποθηκη και μετα να γινει η διανομη. Δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει αυτο γιατι τα ριχνουν στον προμηθευτη ταχα μου οτι δεν τους εχει ενημερωσει για παραδοσεις κλπ, να χαμε να λεγαμε, δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται απλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickPatou είπε

Το "προετοιμασια" που γραφει στον Κωτσο σημαινει οτι αναμενουν απο τον προμηθευτη να τους στειλει αποθεμα στην αποθηκη και μετα να γινει η διανομη. Δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει αυτο γιατι τα ριχνουν στον προμηθευτη ταχα μου οτι δεν τους εχει ενημερωσει για παραδοσεις κλπ, να χαμε να λεγαμε, δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται απλα.

πριν ελεγε σε διαδικασια αποστολης σε καταστημα και εχθες αλλαξε,ισως αυτο ειναι κατι και ερθει μεσα στην επομενη εβδομαδα αλλα θα δειξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...