NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ 8 λεπτά πριν, George18692 είπε πριν ελεγε σε διαδικασια αποστολης σε καταστημα και εχθες αλλαξε,ισως αυτο ειναι κατι και ερθει μεσα στην επομενη εβδομαδα αλλα θα δειξει Μπα, ετσι ηταν και εμενα αρχικα και πριν 3-4 μερες αλλαξε σε προετοιμασια, ρωτησα και ειναι αυτο που εγραψα
bilzark26 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:24 μμ 42 λεπτά πριν, George18692 είπε Ελεγε σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα,αντε καλα,και εγω λεω θα ερθει σιγα σιγα δεν το πιστευω ρε παιδια αληθεια λεει και Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS σε εσενα απο τοτε?? Ακριβώς αυτό απο 20/09... Για να δούμε!
newtron Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ 44 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Οχι ακόμη περιμένω 😅🤣 Σου άλλαξε την ημερομηνία στο tracking;
allure_boy Δημοσ. Παρασκευή στις 03:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:47 μμ (επεξεργασμένο) / Επεξ/σία Κυριακή στις 09:02 πμ από allure_boy 1 4
Dimitrisger Δημοσ. Παρασκευή στις 03:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:49 μμ Μόλις τώρα, allure_boy είπε μόλις έμαθα τι γίνετε με το iPhone 17 και το pro το κάνει επίτηδες η apple για να γίνει ντόρος και να υπάρχει ζητήσει … γιατί θέλει να παρακαλάει ο κόσμος να αγοράσει iPhone γλυκά μου …. Και αυτό από προϊστάμενο μεγάλης αλυσίδας μου τα είπε . Ουσιαστικά θέλουν να δουν πόσο πρόβατα είμαστε λυπάμαι αλλά δεν θα το αγοράσω θα μείνω με αυτό που έχω που πετάει Δεν ισχύει ούτε λίγο αυτό που λες. Αυτό γίνεται μόνο στις χώρες όπου δεν μπορείς να αγοράσεις απευθείας από την apple όπως εδώ. Πχ Αμερική αν κάνεις παραγγελία τώρα, θα σου δώσουν εκτιμώμενο χρονικό διάστημα και πολύ πιθανό να σου έρθει και νωρίτερα, και εννοείται όχι σε 1 μήνα + 1
Ilias992 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Νομίζεις την νοιάζει την apple τι γίνεται στο Ελλαδιστάν 🤣 έχει γεμίσει ο κόσμος iPhone στο εξωτερικό και στην μπανανία τα στέλνουν και τα παίρνουν τα βύσματα αυτό γίνεται.. καλή η μπαρούφα που σου είπε ο υπεύθυνος αλλά δν είμαστε τόσο χαζοί 1
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ 2 λεπτά πριν, allure_boy είπε μόλις έμαθα τι γίνετε με το iPhone 17 και το pro το κάνει επίτηδες η apple και στέλνει με το σταγονόμετρο …. τεμάχια για να γίνει ντόρος και να υπάρχει ζητήσει … γιατί θέλει να παρακαλάει ο κόσμος να αγοράσει iPhone γλυκά μου …. Και αυτό από προϊστάμενο μεγάλης αλυσίδας μου τα είπε . Ουσιαστικά θέλουν να δουν πόσο πρόβατα είμαστε λυπάμαι αλλά δεν θα το αγοράσω θα μείνω με αυτό που έχω που πετάει Μα αν πετάει δεν υπάρχει λόγος και να το αλλάξεις φίλε μου. Ταπεινή μου γνώμη πάντα, δικά σου είναι τα χρήματα ό,τι θέλεις κάνεις. Εγώ θα μου πεις γιατί το άλλαξα; Είχα τρομερό draining σε μπαταρία με το 15άρι και δεν γινόταν να παραμείνω. Κατά τα άλλα πετάει και έχει και καλύτερα χρώματα...αλλά δυστυχώς το άλλαξα με μισή καρδιά.
Ilias992 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ 2 λεπτά πριν, Ilias992 είπε Νομίζεις την νοιάζει την apple τι γίνεται στο Ελλαδιστάν 🤣 έχει γεμίσει ο κόσμος iPhone στο εξωτερικό και στην μπανανία τα στέλνουν και τα παίρνουν τα βύσματα αυτό γίνεται.. καλή η μπαρούφα που σου είπε ο υπεύθυνος αλλά δν είμαστε τόσο χαζοί μια χαρά τους βολεύει να τα ρίχνουν στην apple ο κωτσος και ο κάθε κώτσος αφού τσεπώνουν εκατομμύρια από προπαραγγελίες και μετά τα δίνουν στους δικούς τους και σε influencers.. διπλό το κέρδος
Eirinipat Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Παρέλαβα τελικά ΟΝΤΩΣ από istorm Silver 256 pmax παραγγελία 15:04 !!! Καλή παραλαβή σε όλους, τα λέμε του χρόνου πάλι 😆😆😆 4
allure_boy Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Δεν ισχύει ούτε λίγο αυτό που λες. Αυτό γίνεται μόνο στις χώρες όπου δεν μπορείς να αγοράσεις απευθείας από την apple όπως εδώ. Πχ Αμερική αν κάνεις παραγγελία τώρα, θα σου δώσουν εκτιμώμενο χρονικό διάστημα και πολύ πιθανό να σου έρθει και νωρίτερα, και εννοείται όχι σε 1 μήνα + Ισχύει στο 120% προϊστάμενος καταστήματος ξέρει πολύ καλά τι λέει σε ελληνικό φόρουμ γράφεις δεν μας ενδθαφερει η Αμερική αυτή την στιγμή δεν θα κάτσω να γίνω υποχείριο μιας εταιρίας επειδή την προτιμο ας τα κρατήσει … τα κηνιτα της Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:59 μμ από allure_boy 2
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mifis είπε Καλησπέρα κ απο εμένα, προπαραγγελία στις 15/9 στο Πλαίσιο με εξόφληση για παράδοση στο χώρο μου 17 ΡΜ Orange. Μόλις με κάλεσε το Πλαίσιο και παραλαμβάνω αύριο. Την επόμενη έκανα και γω, αλλά δεν ελπίζω σε τίποτα με τους λαλάκες που μπλέξαμε ….. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:01 μμ από ktsak
allure_boy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ 9 λεπτά πριν, Ilias992 είπε Νομίζεις την νοιάζει την apple τι γίνεται στο Ελλαδιστάν 🤣 έχει γεμίσει ο κόσμος iPhone στο εξωτερικό και στην μπανανία τα στέλνουν και τα παίρνουν τα βύσματα αυτό γίνεται.. καλή η μπαρούφα που σου είπε ο υπεύθυνος αλλά δν είμαστε τόσο χαζοί εννοείτε τα παίρνει η μπανανία στη χώρα μας αυτοί που έχουν έρθει τα παίρνουν πρώτοι
Dimitrisger Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ 2 λεπτά πριν, allure_boy είπε Ισχύει στο 120% προϊστάμενος καταστήματος ξέρει πολύ καλά τι λέει σε ελληνικό φόρουμ γράφεις δεν μας ενδθαφερει η Αμερική αυτή την στιγμή Όπως ξέρουν και πότε θα έρθουν οι επόμενες παρτίδες ε; 🤡 Μάλλον κάποιος ζηλεύει που δεν μπορεί να πάρει το 17 🤷♂️. Όρεξη είχε η Apple να ασχοληθεί με την Ελλάδα 😂 3
Ilias992 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ 3 λεπτά πριν, allure_boy είπε Ισχύει στο 120% προϊστάμενος καταστήματος ξέρει πολύ καλά τι λέει σε ελληνικό φόρουμ γράφεις δεν μας ενδθαφερει η Αμερική αυτή την στιγμή δεν θα κάτσω να γίνω υποχείριο μιας εταιρίας επειδή την προτιμο ας τα κρατήσει … τα κηνιτα της Εντάξει μια εταιρία που πουλάει εκατομμύρια συσκευές στην Αμερική που τις βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ πλέον που λέει ο λόγος έχει ανάγκη να κάνει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα.. γιατί μόνο στην Ελλάδα το βλέπεις αυτό.. άμα αυτό πιστεύεις πάω πάσο 4
panar85 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:04 μμ (επεξεργασμένο) iStorm παραγγελία απο 23/9, σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με ενημέρωσαν οτι ακόμα εξυπηρετούν παραγγελίες απο 12/09... Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:05 μμ από panar85
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα