Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgoss94 είπε

Τίποτα αδερφέ μου όλα στάσιμα !!

Ολα ομως. Και ο Γερμανος δεν ξαναεμφανισε "αμεσα διαθεσιμα" κομματια εδω και μερες!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, James. είπε

Ολα ομως. Και ο Γερμανος δεν ξαναεμφανισε "αμεσα διαθεσιμα" κομματια εδω και μερες!

Έβλεπα στον Γερμανό διαθέσιμο ΠΜ 512 σε μπλε αν θυμάμαι καλά , θα το έπαιρνα αλλά έχω κολλήσει στο πορτοκαλί !!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Όπως ξέρουν και πότε θα έρθουν οι επόμενες παρτίδες ε; 🤡

Μάλλον κάποιος ζηλεύει που δεν μπορεί να πάρει το 17 🤷‍♂️. Όρεξη είχε η Apple να ασχοληθεί με την Ελλάδα 😂

δεν κατάλαβες …. σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης το κάνει .δαν ζηλεύω καθόλου όλα μου τα προϊόντα είναι apple από MacBook μέχρι και airpods αλλά το να  κάνει τέτοια και να ταλαιπωρεί κόσμο που δίνει τα λεφτά της δεν είναι σωστό με ξεπερνάει 

10 λεπτά πριν, Ilias992 είπε

Εντάξει μια εταιρία που πουλάει εκατομμύρια συσκευές στην Αμερική που τις βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ πλέον που λέει ο λόγος έχει ανάγκη να κάνει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα.. γιατί μόνο στην Ελλάδα το βλέπεις αυτό.. άμα αυτό πιστεύεις πάω πάσο

14 λεπτά πριν, allure_boy είπε

εννοείτε τα παίρνει η μπανανία στη χώρα μας αυτοί που έχουν έρθει τα παίρνουν πρώτοι το θεωρείς σωστό όμως αυτό ; τα λεφτά σου δίνεις θα έπρεπε να σέβεται η κάθε εταιρία 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Έβλεπα στον Γερμανό διαθέσιμο ΠΜ 512 σε μπλε αν θυμάμαι καλά , θα το έπαιρνα αλλά έχω κολλήσει στο πορτοκαλί !!

Εγω στο ασημι pm 256

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, allure_boy είπε

δεν κατάλαβες …. σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης το κάνει .δαν ζηλεύω καθόλου όλα μου τα προϊόντα είναι apple από MacBook μέχρι και airpods αλλά το να  κάνει τέτοια και να ταλαιπωρεί κόσμο που δίνει τα λεφτά της δεν είναι σωστό με ξεπερνάει 

Ναι ναι βεβαια....

Apple Store Ρωμη---> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Amsterdam-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Μαδριτη-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Παρισι-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βερολίνο--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βιέννη--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

(βαρεθηκα να ψαξω στα υπόλοιπα :P )

Δεν μπορω να διαβαζω βλακειες παιδια...

Επεξ/σία από teol20
  • Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, James. είπε

Εγω στο ασημι pm 256

Αν θες να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω έχει άμεσα διαθέσιμο ο Παπαχαραλάμπους αλλά σε 512 ! Μίλησα μαζί του πάρα πολύ ευγενικός , στην Λιβαδειά είναι ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Αν θες να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω έχει άμεσα διαθέσιμο ο Παπαχαραλάμπους αλλά σε 512 ! Μίλησα μαζί του πάρα πολύ ευγενικός , στην Λιβαδειά είναι ! 

To εχω δει απο το πρωι. Εγω το ανεβασα εδω στο φορουμ. Αλλα θελω να το παρω αυτοπροσωπως απο καταστημα. Σε ευχαριστω παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, allure_boy said:

Δεν ξέρω τι έχεις δει αλλά πριν από καμιά βδομάδα που κοίταζα έτσι από περιέργεια τι γίνεται, σε 3-4 χώρες της ΕΕ, όλα σχεδόν τα μοντέλα pro/pro max ήταν άμεσα διαθεσιμα για next day παραλαβή από Apple Store. Έλλειψη υπάρχει στους official retailers 

Επεξ/σία από G.K90
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, G.K90 είπε

Δεν ξέρω τι έχεις δει αλλά πριν από καμιά βδομάδα που κοίταζαέτσι από περιέργεια τι γίνεται, σε 3-4 χώρες της ΕΕ, όλα σχεδόν τα μοντέλα pro/pro max ήταν άμεσα διαθεσιμα για next day παραλαβή από Apple Store. Έλλειψη υπάρχει στους official retailers 

Ακριβώς!

Και αυτό έχει να κάνει με τις εμπορικές συμφωνίες της Apple με τους official retailers (ακόμα και με Amazon κλπ) και είναι αρκετά πιο περίπλοκο απο μια συζήτηση που γίνεται σε ένα φόρουμ. Όλα είναι ζητήματα που αφορούν το Commercial κομμάτι της Apple. Μην βλέπουμε παντού δαίμονες. Είναι που είναι η κατάσταση οπως είναι στην Ελλάδα, μην τα ισοπεδώσουμε όλα και για έξω όπου υπάρχει η μαμά εταιρία στο distribution.

Επεξ/σία από teol20
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, allure_boy είπε

Η Apple ταλαιπωρεί τον κόσμο το άκουσα και αυτό.. μια εταιρία τρισεκατομμυρίων έχει την ανάγκη να κάνει τέτοια επικοινωνιακά τερτίπια.. σκέψου μήπως απλά ο παπατζης υπεύθυνος που σου είπε αυτή την μπαρούφα ήθελα να καλύψει την εταιρία που τον πληρώνει επειδή ξέρει πως πραγματικά έχουν τα πράγματα.. πληρωμένα κινητά εξολοκλήρου τα δίνουν σε βύσματα και influencers.. βγάζουν 3κ αντί για 1.5 τόσο απλό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, teol20 είπε

Ναι ναι βεβαια....

Apple Store Ρωμη---> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Amsterdam-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Μαδριτη-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Παρισι-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βερολίνο--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βιέννη--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

(βαρεθηκα να ψαξω στα υπόλοιπα :P )

Δεν μπορω να διαβαζω βλακειες παιδια...

Ωραία εσύ το βρίσκεις δηλαδή λογικό υπάρχουν τεμαχια  παντού και στην Ελλάδα όχι παρά την εταιρία τηλέφωνο και κάνε παράπονα τι κάθεστε και ας σου πουν τον λόγο να μας πεις και εμάς 

42 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Δεν ισχύει ούτε λίγο αυτό που λες. Αυτό γίνεται μόνο στις χώρες όπου δεν μπορείς να αγοράσεις απευθείας από την apple όπως εδώ. Πχ Αμερική αν κάνεις παραγγελία τώρα, θα σου δώσουν εκτιμώμενο χρονικό διάστημα και πολύ πιθανό να σου έρθει και νωρίτερα, και εννοείται όχι σε 1 μήνα + 

4 λεπτά πριν, Ilias992 είπε

Η Apple ταλαιπωρεί τον κόσμο το άκουσα και αυτό.. μια εταιρία τρισεκατομμυρίων έχει την ανάγκη να κάνει τέτοια επικοινωνιακά τερτίπια.. σκέψου μήπως απλά ο παπατζης υπεύθυνος που σου είπε αυτή την μπαρούφα ήθελα να καλύψει την εταιρία που τον πληρώνει επειδή ξέρει πως πραγματικά έχουν τα πράγματα.. πληρωμένα κινητά εξολοκλήρου τα δίνουν σε βύσματα και influencers.. βγάζουν 3κ αντί για 1.5 τόσο απλό 

ωραία κάτσε εσύ να το έχεις προπληρώσει να το περιμένεις … δεν είμαστε όλοι ίδιοι 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Haha 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, James. είπε

To εχω δει απο το πρωι. Εγω το ανεβασα εδω στο φορουμ. Αλλα θελω να το παρω αυτοπροσωπως απο καταστημα. Σε ευχαριστω παντως.

Αν είσαι κάπου έστω και 1 - 1:30 ώρα μακριά αξίζει ο κόπος να πας , εγώ τόσο είμαι και εαν είχε , τώρα θα σου έστελνα από το πορτοκαλί μου 🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, allure_boy είπε

Ωραία εσύ το βρίσκεις δηλαδή λογικό υπάρχουν τεμαχια  παντού και στην Ελλάδα όχι παρά την εταιρία τηλέφωνο και κάνε παράπονα τι κάθεστε και ας σου πουν τον λόγο να μας πεις και εμάς 

ωραία κάτσε εσύ να το έχεις προπληρώσει να το περιμένεις … δεν είμαστε όλοι ίδιοι 

Εγώ προσωπικά δεν το εχω προπληρώσει και ούτε θα το κάνω ποτέ.. το παραγγέλνω και όποτε μου έρθει.. αλλάζω κινητό κάθε 4-5 χρόνια δεν έχω τόση κάψα να γεμίζω με ρευστότητα τις μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...