G.K90 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Προφανώς η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από τα αποθέματα που φέρνουν στα ελληνικά καταστήματα. Άμα δεν μπορείς να περιμένεις, ακυρώνεις την προπληρωμένη παραγγελία σου και περιμένεις να βγει στα ραφια 2
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ Το τι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ενα κράμα πολλαπλων παραγόντων. Από τη μια οι προπαραγγελιες που σε πολλές περιπτώσεις είναι μαζικές, και οι ακυρώσεις δεν πάνε στον επόμενο στη σειρά αλλα σε κάποιον γνωστό; τυχαίο; βύσμα; περαστικό; Από την άλλη δεν ξέρω πόσο σημασια δίνει η ίδια η Apple στην Ελλάδα για να στήσει το κατάλληλο δίκτυο logistics. Για να σου στείλει κομμάτια πρέπει να πέσει το παραδάκι ($$$) στην εταιρια από τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα. Ειναι πολλοι παραγοντες που δεν μπορούν να διερευνηθουν πλήρως. Σήμερα έμαθα πως άτομο έχει δώσει 10+ συσκευες σε Πλαισιο στη Θεσσαλονικη, κάνοντας bypass την επίσημη σειρά προπαραγγελιων. Η δική μου εμπειρία ήταν εξής (την έχω γράψει ίσα με 7-8 φορες μεχρι τωρα). 1) Προπαραγγελια 14:58 iStorm Τσιμισκη (17 ΡΜ Μπλε στα 256) 2)Παραλαβή πρώτη μέρα 10:05 3) Το έδωσα σε αυτόν που έκανα την διευκόλυνση (δεν το κράτησα καν για μένα ) OYTE βύσματα, ΟΥΤΕ γνωστοι ούτε τίποτα. Αμα ψαξετε στο παλιο τοπικ θα δείτε και τις αποδειξεις για όσα λέω. Για μένα σε μια βδομαδα θα ξεκινησω τουρ στην Ευρωπη. Θα τσιμπησω το πορτοκαλι απο καποιο Apple Store στο Λονδινο, να ζήσω το experience όπως εγω γουστάρω και... end of story 8 λεπτά πριν, G.K90 είπε Προφανώς η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από τα αποθέματα που φέρνουν στα ελληνικά καταστήματα. Άμα δεν μπορείς να περιμένεις, ακυρώνεις την προπληρωμένη παραγγελία σου και περιμένεις να βγει στα ραφια Είναι και αυτό μια οπτικη. Έχει γίνει αχταρμας για αυτό γίνονται τα όσα γίνονται. Στη τελικη ενα κινητο ειναι και οχι καποιο ειδος πρωτης αναγκης. Ελεγα θα εξομαλυνθει η κατασταση με τις συσκευες μεχρι τωρα, αλλά τα έχουν κάνει σκ@τ@. Χειρότερα και απο πέρσι. Και απο τη μια καλα κανουν και κλεινουν τις παραγγελιες για συσκευες που ΔΕΝ ξερουν ΠΟΤΕ θα δωσουν, γιατι βάση νόμου αμα δεν μπορείς να εκτελέσεις μια ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ παραγγελια εντος 30 ημερων θα πρέπει να επιστρέψεις τα χρήματα πισω. Τωρα τι μαμουνιες κανουν τα καταστήματα λίγη εμπειρία έχω. Αλλα γενικά κάνουν πολλες.
Ilias992 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, teol20 είπε Το τι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ενα κράμα πολλαπλων παραγόντων. Από τη μια οι προπαραγγελιες που σε πολλές περιπτώσεις είναι μαζικές, και οι ακυρώσεις δεν πάνε στον επόμενο στη σειρά αλλα σε κάποιον γνωστό; τυχαίο; βύσμα; περαστικό; Από την άλλη δεν ξέρω πόσο σημασια δίνει η ίδια η Apple στην Ελλάδα για να στήσει το κατάλληλο δίκτυο logistics. Για να σου στείλει κομμάτια πρέπει να πέσει το παραδάκι ($$$) στην εταιρια από τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα. Ειναι πολλοι παραγοντες που δεν μπορούν να διερευνηθουν πλήρως. Σήμερα έμαθα πως άτομο έχει δώσει 10+ συσκευες σε Πλαισιο στη Θεσσαλονικη, κάνοντας bypass την επίσημη σειρά προπαραγγελιων. Η δική μου εμπειρία ήταν εξής (την έχω γράψει ίσα με 7-8 φορες μεχρι τωρα). 1) Προπαραγγελια 14:58 iStorm Τσιμισκη (17 ΡΜ Μπλε στα 256) 2)Παραλαβή πρώτη μέρα 10:05 3) Το έδωσα σε αυτόν που έκανα την διευκόλυνση (δεν το κράτησα καν για μένα ) OYTE βύσματα, ΟΥΤΕ γνωστοι ούτε τίποτα. Αμα ψαξετε στο παλιο τοπικ θα δείτε και τις αποδειξεις για όσα λέω. Για μένα σε μια βδομαδα θα ξεκινησω τουρ στην Ευρωπη. Θα τσιμπησω το πορτοκαλι απο καποιο Apple Store στο Λονδινο, να ζήσω το experience όπως εγω γουστάρω και... end of story Δεκτό αλλά εδώ είσαι το μοναδικό ισως παράδειγμα σωστής και επαγγελματικής συμπεριφοράς από το istorm άμα διαβάσεις τι γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα με τους γελοίους τύπους που κοιτάνε την τσέπη τους εκμεταλλεύοντας την ανάγκη του κόσμου για να πάρει το κινητό θα σ πέσουν τα μαλλιά Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:55 μμ από Ilias992
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ 4 λεπτά πριν, Ilias992 είπε Δεκτό αλλά εδώ είσαι το μοναδικό παράδειγμα σωστής και επαγγελματικής συμπεριφοράς από το istorm άμα διαβάσεις τι γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα με τους γελοίους τύπους που κοιτάνε την τσέπη τους εκμεταλλεύοντας την ανάγκη του κόσμου για να πάρει το κινητό θα σ πέσουν τα μαλλιά Μα δεν διαφωνω σε αυτό. Και άλλοι φιλοι και γνωστοι έκαναν προπαραγγελια μέτα απο μένα. Κάποιοι εχουν ακομα θεματα. Το πρόβλημα είναι από τη μια οι πολλαπλές παραγγελίες σε διαφορετικα μαγαζια και ..." όποιο κάτσει" και από την άλλη ο μη έλεγχος της προτεραιότητας. Προφανως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης την εχουν οι μεγάλοι, αλλά και εμεις σαν γνησιοι Ελληνες κοιτάμε να γίνει η δουλεια μας με τον πιο εύκολο τρόπο. Πόσοι σαν τα κοράκια περίμεναν το Refresh στα πλαίσια ενός glitch του συστήματος του Κωτσου; Ευτυχώς κόπηκε και αυτό και μπορούν κάπως να πάρουν σειρά και κάποιοι που ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑΝ. Εγω εξαρχης ημουν καθετος στο να προπληρωσω για κάτι που ΔΕΝ ξερω πότε θα πάρω. Βάλε μετά λίγο γνωστούς, ινφλουενσερς, βύσματα κλπ και... γίναμε. Εν τέλει, πρόβλημα δεν εχει η Apple. όλη η ευρωπη το εχει ετοιμοπαραδοτο. Δεν γουστάρει να δώσει σε third party retailers; Δικαίωμα της. Για αυτό κόπηκαν και τα Αμαζον φετος. ήθελε να δωσει ωθηση στα δικα της καναλια διανομης. Όσοι ειναι στο έλεος της iStorm και του καθε μεγαλου λιανεμπορου, μόνο υπομονη... Αλλα μην κρυφτουμε και πισω απο το δαχτυλο μας. Σε όποιον και να ελεγαν έλα να σε βολεψω εγω με συσκευη, δεν θα έλεγε κανένας όχι. Είναι στην νοοτροπία του Έλληνα, πως να το κάνουμε. Το θέλουμε ολοι το ρουσφέτι μας Το κακο κατ εμε ειναι οι μαυραγορίτες που κάνανε μέχρι τώρα χρυσές δουλειές. Σε 1-2 βδομάδες όμως όχι τοσο θεωρω. Οτι βγαλανε βγάλανε μεχρι τώρα. Αντε πάλι σεντόνι έγραψα. Λες και θα λύσουμε το Κυπριακο 🤣
Fjord Δημοσ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:07 μμ 1 ώρα πριν, panar85 είπε iStorm παραγγελία απο 23/9, σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με ενημέρωσαν οτι ακόμα εξυπηρετούν παραγγελίες απο 12/09... Άρα ;;; Καλό Δεκέμβρη εμείς ;;; Κι εγώ 23 την έκανα και μάλιστα 8 το βράδυ 🤣
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:17 μμ 9 λεπτά πριν, Fjord είπε Άρα ;;; Καλό Δεκέμβρη εμείς ;;; Κι εγώ 23 την έκανα και μάλιστα 8 το βράδυ 🤣 Αμα φυγει ο κυριος ογκος της 12/09 μέτα θα παει σιγουρα καλυτερα. Τωρα 23/09 μάλλον σίγουρα Νοέμβριο, ανάλογα τη συσκευη, χωρητικότητα κλπ
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:24 μμ 16 λεπτά πριν, Fjord είπε Άρα ;;; Καλό Δεκέμβρη εμείς ;;; Κι εγώ 23 την έκανα και μάλιστα 8 το βράδυ 🤣 Αν περιμένεις μπλε ίσως Νοέμβρη αλλιώς πας Δεκέμβρη και βάλε καλά κρασιά. 1
Vkngs Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, George18692 είπε Καλησπερα σε ολους μπαινω συχνα και παρακολουθω τη συζητηση και βελπω οτι σιγα σιγα αρχιζουμε να παιρνουμε τις συσκευες μας,χαιρομαι ιδιαιτερα,εγω δυστυχως ακομα δεν πηρα τη συσκευη μου απο Κωτσο ΠΜ 256 ΣΙΛΒΕΡ με προ παραγγελια 12/9,αλλα απο εχθες αλλαξε η κατασταση και λεει προετοιμασια για αποστολη σε καταστημα,και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εφοσον εχει αλλαξει η κατασταση και γραφει ετσι πλεον σε ποσες μερες θα παραλαβω,ειναι καποιος που του εχει τυχει για να μου πει,ευχαριστω πολυ! Αυτό ακριβώς μου λέει και εμένα απο χθες απόγευμα. Ήταν κολλημένο στο "σε διαδικασία αποστολής στο κατάστημα" και χθες άλλαξε σε προετοιμασία. Δεν βλέπω όμως να αλλάζει κάτι κάτι …πολύ φοβάμαι ούτε την άλλη εβδομάδα θα παραλάβουμε… Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:36 μμ από Vkngs
SaFiS Δημοσ. Παρασκευή στις 05:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:48 μμ Στον Γερμανο εχει παλι διαθεσιμοτητα σε ασημι 17 Pro 256…
George18692 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ 13 λεπτά πριν, Vkngs είπε Αυτό ακριβώς μου λέει και εμένα απο χθες απόγευμα. Ήταν κολλημένο στο "σε διαδικασία αποστολής στο κατάστημα" και χθες άλλαξε σε προετοιμασία. Δεν βλέπω όμως να αλλάζει κάτι κάτι …πολύ φοβάμαι ούτε την άλλη εβδομάδα θα παραλάβουμε… Ειλικρινα αν δεν ειχα τα airpods και το applewatch δεν υπηρχε ουτε μια πιθανοτητα να περιμενω τοσο πολυ,τετοιο πραγμα πρωτη φορα στη ζωη μου εχω κανει,και δεν προκειται να το ξανακανω,οσο για το αν θα τα παρουμε την αλλη εβδομαδα,μπεσα και μακαρι να βγω ψευτης παιζει να παραλαβουμε και μεσα στο Δεκεμβριο οπως το πανε καθολου απιθανο
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ 24 λεπτά πριν, SaFiS είπε Στον Γερμανο εχει παλι διαθεσιμοτητα σε ασημι 17 Pro 256… Είχε, ΔΕΝ έχει πλέον ….
MixMasteR Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ 22 λεπτά πριν, ktsak είπε Είχε, ΔΕΝ έχει πλέον …. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-17-pro-dual-5g-256gb/?productId=20442995&fname=skuColor&fvalue=-128065541974949012&commerceItem=20442995&isComingSoon=false τα εχει ακομα
ANESTIS200 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Έχει κάνει κανείς παραγγελία από πλαίσιο απλό 17? Για να δούμε σε ποια ημερομηνία βρίσκονται περίπου
Fjord Δημοσ. Παρασκευή στις 06:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:43 μμ 1 ώρα πριν, teol20 είπε Αμα φυγει ο κυριος ογκος της 12/09 μέτα θα παει σιγουρα καλυτερα. Τωρα 23/09 μάλλον σίγουρα Νοέμβριο, ανάλογα τη συσκευη, χωρητικότητα κλπ Ναι πολύ πιθανό ! Εγώ iStorm για PM ORANGE 256 έχω παραγγελία 27XXX. Ελπίζω μέσα στο Νοέμβρη γιατί για Οκτώβρη το βλέπω ακατόρθωτο !!
vpapanik Δημοσ. Παρασκευή στις 07:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:40 μμ 3 ώρες πριν, Eirinipat είπε Παρέλαβα τελικά ΟΝΤΩΣ από istorm Silver 256 pmax παραγγελία 15:04 !!! Καλή παραλαβή σε όλους, τα λέμε του χρόνου πάλι 😆😆😆 αριθμός ; πρέπει να ειναι εκει 18000-18300...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα