Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα πριν τα μεσα Νοεμβρη δεν το βλεπω να στρωνει το πραγμα. Μονο και μονο που ενα μηνα μετα το release δεν εχει ακομα κανενα καταστημα ξεκαθαρη εικονα για το ποτε θα παραλαβει αποθεμα και ποσο, ωστε να εξυπηρετησουν παραγγελιες των πρωτων ημερων, καταλαβαινετε. Επισης ποσο τραγικοι που στα ατομα που αναμενουν 1+ μηνα δεν εχει βγει κανενα καταστημα να απολογηθει και να πει παρε ρε παιδι μου μια δωροεπιταγη ή μολις ερθει το κινητο θα σου κανουμε δωρο μια θηκη, κατι. Αντιθετως τους ρωτας για την παραγγελια τι γινεται και μονο που δεν σε βριζουν.

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αν περιμένεις μπλε ίσως Νοέμβρη αλλιώς πας Δεκέμβρη και βάλε καλά κρασιά.

Εγώ πιστεύω μόλις παραλάβουν όλοι όσοι είχαν προπαραγγελία από 12/09 θα στρώσει αρκετά η ροή, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν κάνει προ παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα ταυτόχρονα και μόλις παραλάβουν μια θα ακυρώσουν τις υπόλοιπες 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mitsaras29 είπε

Εγώ πιστεύω μόλις παραλάβουν όλοι όσοι είχαν προπαραγγελία από 12/09 θα στρώσει αρκετά η ροή, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν κάνει προ παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα ταυτόχρονα και μόλις παραλάβουν μια θα ακυρώσουν τις υπόλοιπες 

Καλα τα λες φιλε μου αλλα εγω πιστευω οτι μολις τα παιδια ακυρωσουν τις υπολοιπες παραγγελιες που εχει κανει ο καθενας, τα καταστηματα θα τα δινουν δεξια κι αριστερα και στον καθε περαστικο που περναει και ρωταει εαν παιζει τιποτα διαθεσιμο, οπως κανουν ηδη.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν ακυρώνουν και τις αφήνουν ετσι μέχρι να τους ειδοποιήσουν και τότε ακυρωνουν

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Για να γίνει αυτό πρέπει όταν ακυρώνεται μια προπαραγγελία να πηγαίνει στον επόμενο και όχι σε κάποιον που είναι εκτός λίστας, γιατι έτσι η λίστα δε θα προχωρήσει ποτέ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά για να μην περιμένετε άδικα. Πήγα και ρώτησα στο public Συντάγματος. Εξυπηρετούν μου είπε με προτεραιότητα τις πληρωμένες παραγγελίες, μετά τις προκαταβολές και τελευταίες τις απλές παραγγελίες.Δεν τηρούν δηλαδή προτεραιότητα σε νούμερο παραγγελίας. Που σημαίνει ότι εγώ που έχω κάνει απλή και όλοι όσοι είστε σαν και μένα θα παραλάβουμε όταν θα είναι διαθέσιμο να το πάρεις απευθείας από το κατάστημα. .Δηλαδή από Νοέμβρη και βλέπουμε. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Επεξ/σία από Tasos34
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tasos34 είπε

Λοιπόν παιδιά για να μην περιμένετε άδικα. Πήγα και ρώτησα στο public Συντάγματος. Εξυπηρετούν μου είπε με προτεραιότητα τις πληρωμένες παραγγελίες, μετά τις προκαταβολές και τελευταίες τις απλές παραγγελίες. Που σημαίνει ότι εγώ που έχω κάνει απλή και όλοι όσοι είστε σαν και μένα θα παραλάβουμε όταν θα είναι διαθέσιμο να το πάρεις απευθείας από το κατάστημα. Δηλαδή από Νοέμβρη και βλέπουμε. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Και γιατι δεν τους ρωτησες οτι εαν το πληρωνες σημερα, θα αλλαζε δηλαδη η σειρα προτεραιοτητας σου; Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που σου ειπαν φιλε μου

Δημοσ.

Οτι να ‘ναι κανει ο καθενας, τιποτα δεν τηρειται. Επισης το οτι συγκρινετε καποιοι αριθμους παραγγελιων, πως ειστε σιγουροι οτι τα ERP τους ακολουθουν λογικους αυξοντες αριθμους και δεν προσθετουν δεκαδες, εκατονταδες ή χιλιαδες μεταξυ παραγγελιων?? Το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι προπληρωσαν εκαναν ατοκα δανεια στις αλυσιδες και περιμενουν σαν κοροϊδα…

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Και γιατι δεν τους ρωτησες οτι εαν το πληρωνες σημερα, θα αλλαζε δηλαδη η σειρα προτεραιοτητας σου; Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που σου ειπαν φιλε μου

Δε βγάζεις άκρη. Και όσο τους ρωτάω και ακούω διάφορα τόσο πιο πολύ εκνευρίζομαι για το μπάχαλο που επικρατεί. Πιο πολύ για το μπάχαλο εκνευρίζομαι παρά για το ότι δεν έχω το κινητό. Κάποια στιγμή θα το πάρω όπως όλοι μας. Προτιμώ την ψυχική μου ηρεμία. Οπότε βάζω στο κεφάλι μου ότι θα το έχω Χριστούγεννα και τελειώνει η υπόθεση εδώ. Δεν αξίζει να τυραννιόμαστε. Αν είχα πληρώσει θα είχα ακυρώσει ήδη. Εξάλλου όπως είπε κάποιος δεν μπορούν να σου κρατάνε τα λεφτά πάνω από 30 μέρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ANESTIS200 είπε

Έχει κάνει κανείς παραγγελία από πλαίσιο απλό 17? Για να δούμε σε ποια ημερομηνία βρίσκονται περίπου

Σήμερα πέρασα από πλαίσιο κατάλαβα ότι γίνεται ένα μπάχαλο με τις προπαραγγελίες βασικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τελικά μίλησα με έναν υπεύθυνο καταστήματος και με είπε ότι περιμένουν παραλαβή ξανά μέσα στην βδομάδα. Και μιλάμε για πληρωμένο κινητό που δεν βρίσκαν το όνομα της παραγγελίας και τελικά μου είπε ότι θα μπει σε προτεραιότητα μέσα στην βδομάδα. Μην πω για τους υπαλλήλους που δεν ήθελε να εξυπηρετήσει κανείς και αφού είπα το προσωπικό σας είναι απαράδεκτο εξυπηρετήθηκα!

Επεξ/σία από Jimakosd
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Δε βγάζεις άκρη. Και όσο τους ρωτάω και ακούω διάφορα τόσο πιο πολύ εκνευρίζομαι για το μπάχαλο που επικρατεί. Πιο πολύ για το μπάχαλο εκνευρίζομαι παρά για το ότι δεν έχω το κινητό. Κάποια στιγμή θα το πάρω όπως όλοι μας. Προτιμώ την ψυχική μου ηρεμία. Οπότε βάζω στο κεφάλι μου ότι θα το έχω Χριστούγεννα και τελειώνει η υπόθεση εδώ. Δεν αξίζει να τυραννιόμαστε. Αν είχα πληρώσει θα είχα ακυρώσει ήδη. Εξάλλου όπως είπε κάποιος δεν μπορούν να σου κρατάνε τα λεφτά πάνω από 30 μέρες. 

Ετσι ακριβως φιλε. Το μπαχαλο ειναι που μας εκνευριζει και οχι η μη παραδοση ακομα. Εγω απο σημερα ειπα τελος, δεν ξανα ασχολουμαι, θα ρθει αργα ή γρηγορα η μερα που θα σκασει το μηνυμα για παραλαβη στο κινητο μας και τελος. 

Δημοσ.

Για τα παμπλικ αυτό που αναφέρεις ότι εξυπηρετούν πρώτα τις πληρωμένες παραγγελίει ισχύει 100%. Μου το ανέφερε ένας φίλος μου που πήρε σκέτο 17, και του το είπαν ευθέως από εκεί καθώς δούλευε παλιά σε ένα κατάστημα. Οποτε για να το λες και εσύ, ισχύει. 

46 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Λοιπόν παιδιά για να μην περιμένετε άδικα. Πήγα και ρώτησα στο public Συντάγματος. Εξυπηρετούν μου είπε με προτεραιότητα τις πληρωμένες παραγγελίες, μετά τις προκαταβολές και τελευταίες τις απλές παραγγελίες.Δεν τηρούν δηλαδή προτεραιότητα σε νούμερο παραγγελίας. Που σημαίνει ότι εγώ που έχω κάνει απλή και όλοι όσοι είστε σαν και μένα θα παραλάβουμε όταν θα είναι διαθέσιμο να το πάρεις απευθείας από το κατάστημα. .Δηλαδή από Νοέμβρη και βλέπουμε. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickPatou είπε

Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα πριν τα μεσα Νοεμβρη δεν το βλεπω να στρωνει το πραγμα. Μονο και μονο που ενα μηνα μετα το release δεν εχει ακομα κανενα καταστημα ξεκαθαρη εικονα για το ποτε θα παραλαβει αποθεμα και ποσο, ωστε να εξυπηρετησουν παραγγελιες των πρωτων ημερων, καταλαβαινετε. Επισης ποσο τραγικοι που στα ατομα που αναμενουν 1+ μηνα δεν εχει βγει κανενα καταστημα να απολογηθει και να πει παρε ρε παιδι μου μια δωροεπιταγη ή μολις ερθει το κινητο θα σου κανουμε δωρο μια θηκη, κατι. Αντιθετως τους ρωτας για την παραγγελια τι γινεται και μονο που δεν σε βριζουν.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

Αυτό με τις προπληρωμές πάντως που ακούω δεν ισχύει καθόλου γιατί είμαστε πολλοί που έχουμε προ πληρωμή από 12/09 15:01 και έχουμε πάρει τα παπάκια μας τώρα ένα μήνα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...