Mitsaras29 Δημοσ. Σάββατο στις 07:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:43 πμ 6 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Αυτό δεν είναι τίποτα... Μέλος με 50+ θετικές αξιολογήσεις εδώ μέσα του έστειλα (ο μαλάκας) 1.500ε για το iPhone 17 PM και έλαβα άδειο κουτί...Αναμένω τον δικηγόρο μου για όλες τις νομικές ενέργειες μαζί με επίσημο έγγραφο από την courrier πως έλαβα κενό κουτί. Τα υπόλοιπα μόλις τελειώσει η νομική διαδικασία. Σώπα ρε φίλε! Μακάρι να βρεις το δίκιο σου!
Mexicanos97 Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ Πάει κ αυτή η εβδομάδα το φάγαμε το άκυρο μας , πάμε για το άκυρο της επόμενης εβδομάδας τώρα ολοταχώς 2
fotisdri Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 πμ 8 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Αυτό δεν είναι τίποτα... Μέλος με 50+ θετικές αξιολογήσεις εδώ μέσα του έστειλα (ο μαλάκας) 1.500ε για το iPhone 17 PM και έλαβα άδειο κουτί...Αναμένω τον δικηγόρο μου για όλες τις νομικές ενέργειες μαζί με επίσημο έγγραφο από την courrier πως έλαβα κενό κουτί. Τα υπόλοιπα μόλις τελειώσει η νομική διαδικασία. Φιλε Μακαρι να βρεις ακρη. καλο ειναι βεβαια να ενημερωσεις και για το μελος του φορουμ 3
ktsak Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ 9 ώρες πριν, Ngtv25 είπε Το γνωρίζω αλλά παρά να περιμένω τις μεγάλες αλυσίδες οι οποίες εξυπηρετούν πρώτα γνωστούς και φίλους και δεν τηρούν καμία προτεραιότητα όπως υποστηρίζουν χίλιες φορές να τα πάρει και να τα φάει όπως θέλει Τότε όμως γιατί κρατούμε όλους αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν κάνει κρατήσεις σε διάφορα μαγαζιά / αλυσίδες και για να σου παραχωρήσουν την παραγγελία ζητάνε προμήθεια 50, 100€, ή όποιο άλλο ποσό ? Το ίδιο πράγμα δεν είναι ?Αρα εμείς τους κάνουμε μάγκες, αφού τους ανεχόμαστε και υποκύπτουμε στις απαιτήσεις τους. Τι να πω …..
Ngtv25 Δημοσ. Σάββατο στις 10:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:07 πμ 7 λεπτά πριν, ktsak είπε Τότε όμως γιατί κρατούμε όλους αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν κάνει κρατήσεις σε διάφορα μαγαζιά / αλυσίδες και για να σου παραχωρήσουν την παραγγελία ζητάνε προμήθεια 50, 100€, ή όποιο άλλο ποσό ? Το ίδιο πράγμα δεν είναι ?Αρα εμείς τους κάνουμε μάγκες, αφού τους ανεχόμαστε και υποκύπτουμε στις απαιτήσεις τους. Τι να πω ….. Τιμή χωρίς τιμολόγιο ήταν κανονικά 1.499. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο φορολογικό ρόλο που αντί για 1.208 ήταν 1.250, φίλε μου
ktsak Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ngtv25 είπε Τιμή χωρίς τιμολόγιο ήταν κανονικά 1.499. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο φορολογικό ρόλο που αντί για 1.208 ήταν 1.250, φίλε μου Δεν μπορεί να παίζει τίποτε. Η αποφορολογηση στα 1499€ είναι παντου1208€. Τα υπόλοιπα 42€ είναι στην τσεπούλα για τη «διευκόλυνση». Μην μας τρελάνει ο τύπος ….. Τεσπα η όλη φάση καθαρά δική σου επιλογή. Εγώ απλά κατακρίνω την μέθοδο τους …. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:17 πμ από ktsak
Stelaras1993 Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 πμ 9 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Αυτό δεν είναι τίποτα... Μέλος με 50+ θετικές αξιολογήσεις εδώ μέσα του έστειλα (ο μαλάκας) 1.500ε για το iPhone 17 PM και έλαβα άδειο κουτί...Αναμένω τον δικηγόρο μου για όλες τις νομικές ενέργειες μαζί με επίσημο έγγραφο από την courrier πως έλαβα κενό κουτί. Τα υπόλοιπα μόλις τελειώσει η νομική διαδικασία. Ψυχολόγο θες όχι δικηγόρο , καλά ξεμπερδέματα , όμως να ξέρεις δεν πρόκειται να τον βρεις . Έκανες ένα λάθος τέλος τώρα. Χέρι με χέρι πάντα τέτοιες συναλλαγές .
spyridy Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 πμ 3 λεπτά πριν, ktsak είπε Δεν μπορεί να παίζει τίποτε. Η αποφορολογηση στα 1499€ είναι παντου1208€. Τα υπόλοιπα 42€ είναι στην τσεπούλα για τη διευκόλυνση. Μην μας τρελάνει ο τύπος ….. Τεσπα η όλη φάση καθαρά δική σου επιλογή. Εγώ απλά κατακρίνω την μέθοδο τους …. Συμφωνώ ότι αποφορολογηση 1499 είναι στα 1208. Αλλά όχι και να κατακρίνουμε στην καπιταλιστική εποχή το δικαίωμα κάποιου να βάλει ελάχιστα μεγαλύτερο margin στην πώληση ενός μη διατιμημενου προϊόντος. Δεν πούλησε το μπουκαλάκι νερό ακριβότερα από τα 50 λεπτά που είναι η διατιμηση. Πούλησε ένα προϊόν που έχει απίστευτη ζήτηση και ελάχιστη προσφορά, 3% ακριβότερα από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Ε δεν θα τον σταυρωνα τον τύπο... Εδώ άλλος έκαψε βενζίνη 200+ χλμ για να το πάρει. Δεν θα έδινε 40 ευρώ παραπάνω για να το αγοράσει; Το μόνο "μεμπτό" που βλέπω εδώ είναι το αν κορόιδεψε τον φίλο και του είπε ότι η αποφορολογηση του 1499 είναι 1250. Αυτό θα ήταν εξαπάτηση. 1
Niorantes3 Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ 19 λεπτά πριν, spyridy είπε Συμφωνώ ότι αποφορολογηση 1499 είναι στα 1208. Αλλά όχι και να κατακρίνουμε στην καπιταλιστική εποχή το δικαίωμα κάποιου να βάλει ελάχιστα μεγαλύτερο margin στην πώληση ενός μη διατιμημενου προϊόντος. Δεν πούλησε το μπουκαλάκι νερό ακριβότερα από τα 50 λεπτά που είναι η διατιμηση. Πούλησε ένα προϊόν που έχει απίστευτη ζήτηση και ελάχιστη προσφορά, 3% ακριβότερα από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Ε δεν θα τον σταυρωνα τον τύπο... Εδώ άλλος έκαψε βενζίνη 200+ χλμ για να το πάρει. Δεν θα έδινε 40 ευρώ παραπάνω για να το αγοράσει; Το μόνο "μεμπτό" που βλέπω εδώ είναι το αν κορόιδεψε τον φίλο και του είπε ότι η αποφορολογηση του 1499 είναι 1250. Αυτό θα ήταν εξαπάτηση. Ισχύει. Και στην κατοχή δεν υπήρχε απολύτως τίποτα μεμπτό με τους τενεκέδες λάδι και την κουκούλα. Αφού το λάδι είχε τεράστια ζήτηση, γιατί να μη χρεώσουν τον τενεκέ άπειρα;... Ρε τι τραβάμε... Δεν εξομοιώνω, φυσικά, καταστάσεις. Εμετικές ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ εξομοιώνω 1
Lazos81 Δημοσ. Σάββατο στις 10:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:45 πμ I phone απλό λευκό 256 παραγγελία 26/9 από istorm παρέλαβα μέσω qurier χθες ακριβώς τρεις βδομαδες πληρωμενο. Επισης το κακό είναι όταν το κάνεις δόσεις οι τράπεζες στην επιστροφή σου επιστρέφουν το ποσό της δόσης κάθε μήνα όχι όλο το ποσό, την έχω πατήσει με τηλεόραση 36 δόσεις σε 36 δόσεις πήρα πίσω τα χρήματα μου.
NoMans Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 πμ (επεξεργασμένο) Από περιέργεια κοίταξα στα βασικά ευρωπαϊκά online Apple Stores, διαθεσιμότητα για Pro Max, λέει αν δείτε 2-3 εβδομάδες. Δεν το λες και άμεσα. Το λέω επειδή επιμένουν κάποιοι ότι είναι μόνο τοπικό στην Ελλάδα το φαινόμενο. Επίσης, σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon, καμία διαθεσιμότητα άμεσα, σχεδόν σε όλα της σειράς 17. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:58 πμ από NoMans
ktsak Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, spyridy είπε Συμφωνώ ότι αποφορολογηση 1499 είναι στα 1208. Αλλά όχι και να κατακρίνουμε στην καπιταλιστική εποχή το δικαίωμα κάποιου να βάλει ελάχιστα μεγαλύτερο margin στην πώληση ενός μη διατιμημενου προϊόντος. Δεν πούλησε το μπουκαλάκι νερό ακριβότερα από τα 50 λεπτά που είναι η διατιμηση. Πούλησε ένα προϊόν που έχει απίστευτη ζήτηση και ελάχιστη προσφορά, 3% ακριβότερα από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Ε δεν θα τον σταυρωνα τον τύπο... Εδώ άλλος έκαψε βενζίνη 200+ χλμ για να το πάρει. Δεν θα έδινε 40 ευρώ παραπάνω για να το αγοράσει; Το μόνο "μεμπτό" που βλέπω εδώ είναι το αν κορόιδεψε τον φίλο και του είπε ότι η αποφορολογηση του 1499 είναι 1250. Αυτό θα ήταν εξαπάτηση. OK, εσύ μπορείς να το βλέπεις λογικό. Δικό σου θέμα. Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι άλλοι που ζητάνε για το 256ΡΜ 1750 και 1999Ευρω. Δεν είναι διατιμημένο αφού .... Σωστά ? Ε ρε τι ακούμε σήμερα .... Επεξ/σία Σάββατο στις 11:02 πμ από ktsak 1
Lazos81 Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 πμ Απευθείας από το App Store έχει παραγγείλει κάποιος; Εγώ όταν δοκίμασα μου έλεγε 2-3 βδομαδες. Επισης δεν θυμάμαι τι έξοδα αποστολής είχε.
G.K90 Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ 21 minutes ago, NoMans said: Από περιέργεια κοίταξα στα βασικά ευρωπαϊκά online Apple Stores, διαθεσιμότητα για Pro Max, λέει αν δείτε 2-3 εβδομάδες. Δεν το λες και άμεσα. Το λέω επειδή επιμένουν κάποιοι ότι είναι μόνο τοπικό στην Ελλάδα το φαινόμενο. Επίσης, σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon, καμία διαθεσιμότητα άμεσα, σχεδόν σε όλα της σειράς 17. Για παραλαβή από κατάστημα ήταν next day όταν είχαν κοιτάξει εγώ. Για delivery 2-3 εβδομάδες
Ngtv25 Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 πμ 1 ώρα πριν, spyridy είπε Συμφωνώ ότι αποφορολογηση 1499 είναι στα 1208. Αλλά όχι και να κατακρίνουμε στην καπιταλιστική εποχή το δικαίωμα κάποιου να βάλει ελάχιστα μεγαλύτερο margin στην πώληση ενός μη διατιμημενου προϊόντος. Δεν πούλησε το μπουκαλάκι νερό ακριβότερα από τα 50 λεπτά που είναι η διατιμηση. Πούλησε ένα προϊόν που έχει απίστευτη ζήτηση και ελάχιστη προσφορά, 3% ακριβότερα από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Ε δεν θα τον σταυρωνα τον τύπο... Εδώ άλλος έκαψε βενζίνη 200+ χλμ για να το πάρει. Δεν θα έδινε 40 ευρώ παραπάνω για να το αγοράσει; Το μόνο "μεμπτό" που βλέπω εδώ είναι το αν κορόιδεψε τον φίλο και του είπε ότι η αποφορολογηση του 1499 είναι 1250. Αυτό θα ήταν εξαπάτηση. Όχι, το γνώριζα ότι με αποφορολόγηση είναι στα 1.208. Απλά, επειδή υπήρχε ανάγκη (το 14άρι είχε δει τον Θεό), σε συνδυασμό με την κοροϊδία από εβδομάδα σε εβδομάδα ενώ η προπαραγγελία έγινε με το που άνοιξαν (και μιλάμε για νησί, πόση ζήτηση να υπάρχει δηλαδή), σκέφτηκα ότι, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο και υπάρχει δυνατότητα κράτησης για 1 ώρα μέχρι να τελειώσω κάτι υποχρεώσεις και να πάω, χαλάλι τα 40 ευρώ. Προφανώς δεν θα έκανα κάποιο θέμα — ίσα ίσα που ήταν ευγενέστατος. Όσο κάτι άλλα μαγαζιά με refurbished και open box από τη Χονολουλού τα πουλάνε με καπέλο 50άρι και χωρίς αποφορολόγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα