Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Ψυχολόγο θες όχι δικηγόρο , καλά ξεμπερδέματα , όμως να ξέρεις  δεν πρόκειται να τον βρεις .  Έκανες ένα λάθος τέλος τώρα. Χέρι με χέρι πάντα τέτοιες συναλλαγές . 

Δεν πάει έτσι πάντα, είναι υπό προϋποθέσεις.  Αν άνοιξε το πακέτο μπροστά στη μεταφορική υπάρχουν μάρτυρες και εάν έχει βίντεο όταν ξεσφραγίζει το κουτί και είναι άδειο τότε θα βρει το δίκιο του. Δεν πάει αυτεπάγγελτα αλλά θα κινηθεί νομικά εναντίον του και θα κερδίσει σίγουρα και ο άλλος θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα και ψυχική οδύνη και θα έχει και ποινική δίωξη στο τέλος γιατί έχει και προσωπικά στοιχεία εφόσον του έκανε κατάθεση στην τράπεζα. Οπότε θα βρει τον μπελά του ο άλλος!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, teol20 είπε

Ναι ναι βεβαια....

Apple Store Ρωμη---> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Amsterdam-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Μαδριτη-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Παρισι-->ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βερολίνο--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

Apple Store Βιέννη--> ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 17 PRO MAX

(βαρεθηκα να ψαξω στα υπόλοιπα :P )

Δεν μπορω να διαβαζω βλακειες παιδια...

Εδω είναι τι ίσχυε χτες το απογευμα. Δεν μπαινω σε διαδικασια να ψαχνω ξανα :P 

50 λεπτά πριν, NoMans είπε

Από περιέργεια κοίταξα στα βασικά ευρωπαϊκά online Apple Stores, διαθεσιμότητα για Pro Max, λέει αν δείτε 2-3 εβδομάδες. Δεν το λες και άμεσα. Το λέω επειδή επιμένουν κάποιοι ότι είναι μόνο τοπικό στην Ελλάδα το φαινόμενο. Επίσης, σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon, καμία διαθεσιμότητα άμεσα, σχεδόν σε όλα της σειράς 17.

44 λεπτά πριν, Lazos81 είπε

Απευθείας από το App Store έχει παραγγείλει κάποιος; Εγώ όταν δοκίμασα μου έλεγε 2-3 βδομαδες. Επισης δεν θυμάμαι τι έξοδα αποστολής είχε. 

Αν εισαι εξωτερικο και σε Apple Store, ανοιγεις την εφαρμογη/σαητ, βλεπεις διαθεσιμο, το πληρωνεις και πας και το παιρνεις. Αυτο που λεει σε 2-3 βδομαδες ειναι για παραδοση στο σπιτι αφορά παραγγελια που ξεκινάει απο τα εργοστασια απευθειας και φτάνει στην διευθυνση του πελατη. Ουσιαστικα φτιαχνει η Apple ενα iPhone μονο για σενα. Εχει αλλη διαδικασια logistics.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Με πήρε τηλέφωνο μόλις η istorm αν με ενδιαφέρει ακόμη το κινητό και να πάω να το παραλάβω. Είχα προπαραγγείλει 16 Σεπτέμβρη πορτοκαλί προ 256. Επιτέλους ρε φίλε! Είχα βάλει πλήρωμα κατάστημα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Niorantes3 είπε

Ισχύει. Και στην κατοχή δεν υπήρχε απολύτως τίποτα μεμπτό με τους τενεκέδες λάδι και την κουκούλα. Αφού το λάδι είχε τεράστια ζήτηση, γιατί να μη χρεώσουν τον τενεκέ άπειρα;...

Ρε τι τραβάμε...

Δεν εξομοιώνω, φυσικά, καταστάσεις. Εμετικές ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ εξομοιώνω

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως το να εξομοιωνεις καταστάσεις κατοχής και ανάγκης επιβίωσης των προγόνων μας, με την ανάγκη σου να πάρεις ένα κινητό τηλέφωνο των 1500 ευρώ στα ΑΚΡΙΒΩΣ 1500 και όχι 1550 κάνει το δικό σου σκεπτικό εμετικό και όχι την κατάσταση αυτή ε; Και το να λες ότι δεν εξομοιωνεις δεν σημαίνει ότι δεν εξομοιωνεις... Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείς τελικά...

Άλλη νοοτροπία του να πατάς στην ανάγκη κάποιου να επιζήσει και να κερδοσκοπείς, κι άλλο σε μια ελεύθερη Δημοκρατία και αγορά να είσαι έμπορος και να βγάζεις κέρδος. Στην τελική δεν θα το αγοράσει κανείς αν δεν το θέλει. Ούτε θα πεθάνει αν το πάρει 1-2 εβδομάδες αργότερα. Ας σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα πριν μιλάμε. Από την κ@υλ@ να πάρουμε ένα τηλεφωνο άμεσα, χάνουμε τη λογική εδώ μέσα μερικές φορές...

1 ώρα πριν, ktsak είπε

OK, εσύ μπορείς να το βλέπεις λογικό. Δικό σου θέμα.

Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι άλλοι που ζητάνε για το 256ΡΜ 1750 και 1999Ευρω. Δεν είναι διατιμημένο αφού .... Σωστά ? 

Ε ρε τι ακούμε σήμερα ....

Φίλτατε είπα πως σε μια ελεύθερη αγορά μου φαίνεται λογικό και όχι παράλογο κάποιος να ζητάει 3% επιπλέον κέρδος από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Τα 1999 ευρώ που αναφέρεις είναι 33% επιπλέον κέρδος. Μάλιστα αν υπολογίσεις ποιο είναι πραγματικά το "κέρδος" του (αφαιρώντας δηλαδή το κόστος του για την αγορά της συσκευής) τότε μιλάμε για πολύ πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Άρα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Στο βωμό της παραλαβής του κινητού στα χέρια μας νωρίτερα... Χάνουμε την πραγματικότητα που είναι η ελεύθερη αγορά και η ελεύθερη βούληση...

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, labros2 είπε

Καλημέρα. Με πήρε τηλέφωνο μόλις η istorm αν με ενδιαφέρει ακόμη το κινητό και να πάω να το παραλάβω. Είχα προπαραγγείλει 16 Σεπτέμβρη πορτοκαλί προ 256. Επιτέλους ρε φίλε! Είχα βάλει πλήρωμα κατάστημα 

και πώς γίνεται να μην έχουν δώσει ακόμα τα 12/9 ;;;

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος ρε παιδιά από istorm λάβατε σήμερα ή χθες email για παραλαβές pro max? Και τι αριθμό παραγγελίας είχατε. Να δούμε που βρισκόμαστε περίπου.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Ας μας πει κάποιος ρε παιδιά από istorm λάβατε σήμερα ή χθες email για παραλαβές pro max? Και τι αριθμό παραγγελίας είχατε. Να δούμε που βρισκόμαστε περίπου.

178ΧΧΧ είμαστε για πορτοκαλί pro max 256, εγώ είμαι 179ΧΧΧ οπότε παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα, αλλά αν ξέρει κανείς ας μας πει πότε αρχίζουν οι παραλαβές. Μέχρι τώρα είδα ότι αρχίζουν από Πέμπτη και μετά 

Δημοσ.

εχει παραλαβει κανεις απο την προωθητικη του Σκρουτζ; (εκπτωση στις ασφαλειες + 100€ κουπονι για μελλοντικες αγορες για τα plus μελη) εχω παραγγειλει 18/09 17 pro max πορτοκαλι 256gb αλλα δε βλεπω φως στο τουνελ...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ! Υπαρχει καποιος που ειναι να παραβει σημερα 17 pro max 512gb orange και να θελει 17 pro max silver 512gb?  Διοτι εγω θελω το orange και βρικα σε καταστημα γερμανοσ το silver και ελεγα μηπως θελει καποιοσ να κανουμε μια ανταλλαγή 

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχουμε παραλάβει ακόμα όσοι κάναμε παραγγελία 12-13/9 για ποιες 18 και 20 μιλάτε; Μακάρι να το πάρετε και νωρίτερα εννοείται αλλά η βαλίτσα θα πάει πολύ μακρυά 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

εχει παραλαβει κανεις απο την προωθητικη του Σκρουτζ; (εκπτωση στις ασφαλειες + 100€ κουπονι για μελλοντικες αγορες για τα plus μελη) εχω παραγγειλει 18/09 17 pro max πορτοκαλι 256gb αλλα δε βλεπω φως στο τουνελ...

Από you.gr ;

Εγώ από 14/09, ακόμα τίποτα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SteliosD70 είπε

Από you.gr ;

Εγώ από 14/09, ακόμα τίποτα..

εγω απο isystem λογω ευκολοτερης διαδικασιας για την αποφορολογηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...