ktsak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Εμένα δε μου βγάζει άλλη επιλογή πέρα από το normal delivery. Tεσπα, στην τελικη 1000 φορες amazon, παρα τηνν κοροιδια iStorm & Plaisio Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από ktsak 3
Vesouvious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ktsak είπε Εμένα δε μου βγάζει άλλη επιλογή πέρα από το normal delivery. Tεσπα, στην τελικη 1000 φορες amazon, παρα τηνν κοροιδια iStorm & Plaisio Θα στο βγάλει όταν προχωρήσεις λογικά. Εννοείτε Amazonάρα εγγύηση! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Vesouvious 1
tommy1984 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανένας πέρυσι πότε μπορούσαμε να βρούμε στοκ σε μαγαζιά χωρίς αναμονή για το 16 pro max? Δηλαδή το θέλω πάω και το παίρνω εννοώ.
farcry33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, tommy1984 είπε Ξέρει κανένας πέρυσι πότε μπορούσαμε να βρούμε στοκ σε μαγαζιά χωρίς αναμονή για το 16 pro max? Δηλαδή το θέλω πάω και το παίρνω εννοώ. Κοντά αρχές νέου έτους νμζ
bill_2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MadSurfer είπε Εγώ πέρσι από iStorm με ώρα προπαραγγελίας 15:08 παρέλαβα την 1η Τέταρτη μετά την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, δηλαδή σαν να λέμε αύριο. Φέτος με 15:01 ακόμα τίποτα! Kαθε περυσι και καλυτερα μου φαίνεται , που ειχανε και θεμα πέρυσι νομίζω με τα καράβια η κατι τέτοιο αν θυμάμαι καλα , εγώ είχα πάρει 12 Νοέμβρη περίπου , ασε !! τα νευρα μου παλι .... 57 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Θα στο βγάλει όταν προχωρήσεις λογικά. Εννοείτε Amazonάρα εγγύηση! μολις προχωρας σου λεει δεν ειναι διαθεσιμο , καλο Νοέμβριο και αυτοί , εκει μπορει να εχουν στοκ αλλα εχεις να κανεις με ολοι την Ευρώπη ! αλλο χαζο και αυτο ! ασε που το στέλνουν με το Καρο μερικές φορες και δεν σου δινουν την δυνατότητα πάντα το faster delivery ! μια φορα εκανε 15 ημέρες να ρθει ! οτι να ναι μερικές φορες και αυτοί είναι , σαφώς καλύτεροι απο εδώ , τουλάχιστον αυτοι σου λένε φεύγει 10-20 Οκτ ,και ξέρεις θα φύγει σίγουρα ,οχι οπως εδώ ! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από bill_2 1
a40ntistos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Πάντως την τελευταία ώρα στο Κωτσόβολο βγαίνει διαθέσιμο στο Mall ένα 2T.. Pro Max Silver και προφανώς δεν έχει φύγει ακόμα λόγω της τιμής. 1
Vesouvious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, bill_2 είπε μολις προχωρας σου λεει δεν ειναι διαθεσιμο , καλο Νοέμβριο και αυτοί , εκει μπορει να εχουν στοκ αλλα εχεις να κανεις με ολοι την Ευρώπη ! αλλο χαζο και αυτο ! ασε που το στέλνουν με το Καρο μερικές φορες και δεν σου δινουν την δυνατότητα πάντα το faster delivery ! μια φορα εκανε 15 ημέρες να ρθει ! οτι να ναι μερικές φορες και αυτοί είναι , σαφώς καλύτεροι απο εδώ , τουλάχιστον αυτοι σου λένε φεύγει 10-20 Οκτ ,και ξέρεις θα φύγει σίγουρα ,οχι οπως εδώ ! Βλακείες γράφεις 1
bill_2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Βλακείες γράφεις γραφω βλακειες που παραγγέλνω μια δεκαετία περιπου ! πολλες φορες αργούν και αυτοί και στα D1 iphone τον τελευταίο καιρο , για ποιο λογο να σου πω βλακειες ? ομως δεν παύει να ειναι καλύτεροι σε ολα , απλα μερικές φορες ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ειναι δυσκίνητη, πριν 20 ημερες παράγγειλα δυο θήκες επώνυμες και 'καναν 18 ήμερες να έρθουν , ( μια στης τοσες αν υπαρχουν Πολωνία Ιταλία τα πράγματα εχονται μπαμ ) τους έστειλα μαιλ και τέτοια μου ζητήσανε συγνώμη 1000 φορες ! δεν λεω οτι δεν είναι ευγενικοί, καμία σχεσει με τους εδώ , αλλα της μ@λ@κιες της κανουν και αυτοι και εσυ πες οτι θες . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από bill_2
panosk111178 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tommy1984 είπε Ξέρει κανένας πέρυσι πότε μπορούσαμε να βρούμε στοκ σε μαγαζιά χωρίς αναμονή για το 16 pro max? Δηλαδή το θέλω πάω και το παίρνω εννοώ. Νομίζω το έχει on-line και η vodafone στο site το παραγγέλνεις και σε δύο μέρες το έχεις ποιος ο λόγος να πασ στο κατάστημα 28 λεπτά πριν, a40ntistos είπε Πάντως την τελευταία ώρα στο Κωτσόβολο βγαίνει διαθέσιμο στο Mall ένα 2T.. Pro Max Silver και προφανώς δεν έχει φύγει ακόμα λόγω της τιμής. Ε ναι 1000€ πάνω για την μνήμη μόνο ποιος θα το πάρει μόνο κάποιος που χρειάζεται αυτή την μνήμη επαγγελματικά βίντεο με μεγάλη διάρκεια και η υψηλή ανάλυση 1
farcry33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Νομίζω το έχει on-line και η vodafone στο site το παραγγέλνεις και σε δύο μέρες το έχεις ποιος ο λόγος να πασ στο κατάστημα Ε ναι 1000€ πάνω για την μνήμη μόνο ποιος θα το πάρει μόνο κάποιος που χρειάζεται αυτή την μνήμη επαγγελματικά βίντεο με μεγάλη διάρκεια και η υψηλή ανάλυση Δεν μπορείς να τραβήξεις video ProRes raw στην εσωτερική θέλεις σκληρό συνδεμένο δεν σε αφήνει, όποτε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε τέτοια χωρητικότητα εκτός αν είσαι ντελουλου. 1
SkenaDena Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Kleidiselctrics Ρέθυμνο iPhone 17promax ασημί 256 ετοιμοπαράδοτο ! Οποιος θέλει παίρνει τηλ και το κλείνει. Πήρα τηλέφωνο μόλις είδα το μήνυμα σου. Με ενημέρωσαν όμως για διαθέσιμο μπλέ 17PM 256 και ξεκίνησα απο τα Χανιά να παω να το παρω Μόλις εφτασα μου είπαν οτι ήταν συστημικό λάθος και εννοούσαν πως είχαν το Pro (και οχι Max) διαθέσιμο .. 6 2
Tropical_fever Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Απο Isystems αγοραζει κανεις αραγε;Περσι απο εκει το πηρα και φετος παλι,το αγορασα στις 19 τωρα περιμενω ποτε θα υπαρξει διαθεσιμοτητα για παραδοση.
avacan23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου https://instanews.gr/103354/technologia/den-echei-xanagin Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, ακόμα και όσοι έσπευσαν να παραγγείλουν από την πρώτη κιόλας μέρα, θα χρειαστεί να περιμένουν από 3 έως και 5 εβδομάδες για να παραλάβουν τη συσκευή τους. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε ένα κλίμα αμηχανίας, καθώς οι καταναλωτές που πλήρωσαν ήδη προκαταβολές, δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο τηλέφωνο.
James. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, avacan23 είπε https://instanews.gr/103354/technologia/den-echei-xanagin Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, ακόμα και όσοι έσπευσαν να παραγγείλουν από την πρώτη κιόλας μέρα, θα χρειαστεί να περιμένουν από 3 έως και 5 εβδομάδες για να παραλάβουν τη συσκευή τους. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε ένα κλίμα αμηχανίας, καθώς οι καταναλωτές που πλήρωσαν ήδη προκαταβολές, δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο τηλέφωνο. Αρα αυτο που μου ειπε εμενα ο υπευθυνος στον Κωτσοβολο παιζει να ισχυει. 3 εβδομαδες minimum μου ειπε αναμονη. 1 ώρα πριν, SkenaDena είπε Πήρα τηλέφωνο μόλις είδα το μήνυμα σου. Με ενημέρωσαν όμως για διαθέσιμο μπλέ 17PM 256 και ξεκίνησα απο τα Χανιά να παω να το παρω Μόλις εφτασα μου είπαν οτι ήταν συστημικό λάθος και εννοούσαν πως είχαν το Pro (και οχι Max) διαθέσιμο .. Τι μ@λ@κες. Εγω εχω παραγγειλει ενα μπλε αλλα θα το ακυρωσω. Απο Γερμανο ρεθυμνο Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από James. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα