Μιχαλης ιππ Δημοσ. Σάββατο στις 01:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) επισης εχω βρει διαθεσιμο και το 17 pro max 512gb blue οποιος θελει (αθηνα) Επεξ/σία Σάββατο στις 01:32 μμ από Μιχαλης ιππ
SteliosD70 Δημοσ. Σάββατο στις 01:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:34 μμ Απ' ότι φαίνεται, μέχρι τέλος του μήνα, με τις θήκες και τα τζαμάκια στο χέρι θα μείνουμε οι περισσότεροι, η συσκευή δεν το κόβω να έρχεται πριν τις αρχές Νοεμβρίου..
Jimakosd Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ 12 ώρες πριν, ANESTIS200 είπε Εγώ έχω παραγγείλει από το πλαίσιο στην παλαιών πατρών στη θεσσαλονίκη, γενικά αρκετά εξυπηρετικοί σε σύγκριση με αυτό που λες αλλά εντύπωση δε μου κάνει σκατά είναι όλοι τους. Έχω βάλει πληρωμή στο κατάστημα για απλό 17άρι, κ ελπίζω να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα. Ήδη έχει 15 μέρες η ιστορία... Και το λέω γιατί εδώ όλοι για τα pro max γκρινιάζουν (και καλά κάνουν φυσικά) αλλά ακόμη και τα απλά αργούν. Για το πλαίσιο της Θεσσαλονίκης μιλάω αλλά αυτό της καλαμαριάς καλά που ήταν εξυπηρετικός ο υπεύθυνος καταστήματος να τα λέμε και αυτά! 1
urgo Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Παραγγελια 29/9 iphone 17 απλο μαυρο απο Κωτσοβολο. Παρελαβα σημερα. 1 1
Live in chaos Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ 24 λεπτά πριν, urgo είπε Παραγγελια 29/9 iphone 17 απλο μαυρο απο Κωτσοβολο. Παρελαβα σημερα. απίστευτο ... καλοριζικο!!!! εγω απο 23/09/2025 16:20 ακομη παιρνω τα ριπαπα μου
urgo Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ Ευχαριστω. Καλη δυναμη και τυχη σε ολους
txevo Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει πλήρη διαθεσιμότητα για το pro max η παμε για την νεα χρονια εχει ενημερωση καποιος;
Dimitrisger Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ 4 λεπτά πριν, txevo είπε Μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει πλήρη διαθεσιμότητα για το pro max η παμε για την νεα χρονια εχει ενημερωση καποιος; Ή Apple υποτίθεται έχει ανεβάσει την παραγωγή στα προ μαξ, φαντάζομαι μετά τον Νοέμβριο θα είναι πιο εύκολο να τα βρεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση. Η ζήτηση είναι μεγάλη σε παγκόσμιο επίπεδο, και τα Χριστούγεννα είναι εποχή δώρων πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα είναι διαθέσιμα τότε. Σίγουρα όμως θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα βρεις από ότι τώρα
txevo Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 μμ 5 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Ή Apple υποτίθεται έχει ανεβάσει την παραγωγή στα προ μαξ, φαντάζομαι μετά τον Νοέμβριο θα είναι πιο εύκολο να τα βρεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση. Η ζήτηση είναι μεγάλη σε παγκόσμιο επίπεδο, και τα Χριστούγεννα είναι εποχή δώρων πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα είναι διαθέσιμα τότε. Σίγουρα όμως θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα βρεις από ότι τώρα Ακόμα κ εγώ που δεν το βιάζομαι κ δεν ηθελα να μπλεξω με προπαραγγελιες κ να σπασουν τα νευρα μου, αν πιάσουμε Φεβρουάριο/Μάρτιο δεν ξέρω κατα πόσο θα αξίζει η αγορά έχοντας χάσει τον μισό χρόνο, πάντως η ζήτηση είναι τεράστια για το pro max σε σχεση με τα αλλα μοντελα οποτε προβελπω κατι τετοιο να γινεται
Dimitrisger Δημοσ. Σάββατο στις 03:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:37 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, txevo είπε Ακόμα κ εγώ που δεν το βιάζομαι κ δεν ηθελα να μπλεξω με προπαραγγελιες κ να σπασουν τα νευρα μου, αν πιάσουμε Φεβρουάριο/Μάρτιο δεν ξέρω κατα πόσο θα αξίζει η αγορά έχοντας χάσει τον μισό χρόνο, πάντως η ζήτηση είναι τεράστια για το pro max σε σχεση με τα αλλα μοντελα οποτε προβελπω κατι τετοιο να γινεται Μην το λες, γιατί και του χρόνου η ζήτηση θα είναι πολύ μεγάλη, οπότε και του χρόνου πάλι θα αργήσεις να παραλάβεις αν δεν κάνεις προπαραγγελια εγκαίρως. (Αν και λέγεται ότι η Apple θα σπάσει το λανσάρισμα σε 2 διαφορετικές περιόδους, οπότε ίσως αυτό βοηθήσει λίγο την κατάσταση), αλλά πάλι θα αναβαθμίσουν πολλοί από παλιότερα μοντέλα, και τώρα η πλειοψηφία από παλιά μοντέλα αλλάζει, όχι τόσο από καινούργια. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:38 μμ από Dimitrisger
Giorgoss94 Δημοσ. Σάββατο στις 03:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες !!! Έχω κάνει προ παραγγελία από Κωτσόβολο 12/9 ώρα 16:00 και ούτε φωνή , προ μαξ είχα παράγγειλει , και βρήκα διαθέσιμο ΠΡΟ 256 στον ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ , προ μαξ είχα πάντα αλλά βρήκα διαθέσιμο Προ και το χτύπησα έτσι για την αλλαγή , όταν βρω διαθέσιμο προ μαξ εάν δεν με ικανοποιεί το μεγεθος του προ , θα το δώσω στην γυναίκα μου !! Λοιπόν ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα παραλάβει από βδομάδα πάλι συσκευές , πάρτε άμεσα τηλ να δεσμευεσετε , και τονίζω , αποφορολογηση κανονικά !! 7 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Καλησπέρα μάγκες !!! Έχω κάνει προ παραγγελία από Κωτσόβολο 12/9 ώρα 16:00 και ούτε φωνή , προ μαξ είχα παράγγειλει , και βρήκα διαθέσιμο ΠΡΟ 256 στον ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ , προ μαξ είχα πάντα αλλά βρήκα διαθέσιμο Προ και το χτύπησα έτσι για την αλλαγή , όταν βρω διαθέσιμο προ μαξ εάν με ικανοποιεί θα το δώσω στην γυναίκα μου !! Λοιπόν ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα παραλάβει από βδομάδα πάλι συσκευές , πάρτε άμεσα τηλ να δεσμευεσετε , και τονίζω , αποφορολογηση κανονικά !! * τηλεφωνικά την βρήκα την συσκευή, έχει κάποια ακόμα , προπλήρωσα και πήγα από Λαμία 1:30 και το πήρα και όλα οκ , και αυτοκόλλητο πάνω Isquare !! Επεξ/σία Σάββατο στις 03:56 μμ από Giorgoss94 1 1
Ανδρεας97 Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ 11 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Καλησπέρα μάγκες !!! Έχω κάνει προ παραγγελία από Κωτσόβολο 12/9 ώρα 16:00 και ούτε φωνή , προ μαξ είχα παράγγειλει , και βρήκα διαθέσιμο ΠΡΟ 256 στον ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ , προ μαξ είχα πάντα αλλά βρήκα διαθέσιμο Προ και το χτύπησα έτσι για την αλλαγή , όταν βρω διαθέσιμο προ μαξ εάν με ικανοποιεί θα το δώσω στην γυναίκα μου !! Λοιπόν ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα παραλάβει από βδομάδα πάλι συσκευές , πάρτε άμεσα τηλ να δεσμευεσετε , και τονίζω , αποφορολογηση κανονικά !! * τηλεφωνικά την βρήκα την συσκευή, έχει κάποια ακόμα , προπλήρωσα και πήγα από Λαμία 1:30 και το πήρα και όλα οκ , και αυτοκόλλητο πάνω Isquare !! Είχα μιλήσει κι εγώ τηλεφωνικά μαζί τους πριν λίγο καιρό, ήταν φουλ εξυπηρετικοί
Giorgoss94 Δημοσ. Σάββατο στις 04:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:06 μμ 5 λεπτά πριν, Ανδρεας97 είπε Είχα μιλήσει κι εγώ τηλεφωνικά μαζί τους πριν λίγο καιρό, ήταν φουλ εξυπηρετικοί Τρομακτικά καλοί στην εξυπηρέτηση , 10/10 , ίσως μονόδρομος από δω και πέρα σε αγορά νέας μηλοσυσκευης ή οτιδήποτε χρειαστώ !!
giannisww Δημοσ. Σάββατο στις 04:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:25 μμ (επεξεργασμένο) Και εγω απο 23/9 ακόμα με αποφορολογηση μου ειπαν 1281,20 ενω αμα κανω 1499-17% βαίνει 1244,17 Κατάστημα Κωτσόβολου αλλα είναι franchise Επεξ/σία Σάββατο στις 04:26 μμ από giannisww
Giorgoss94 Δημοσ. Σάββατο στις 04:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:43 μμ 18 λεπτά πριν, giannisww είπε Και εγω απο 23/9 ακόμα με αποφορολογηση μου ειπαν 1281,20 ενω αμα κανω 1499-17% βαίνει 1244,17 Κατάστημα Κωτσόβολου αλλα είναι franchise Κάνεις την αρχική τιμή , ΔΙΑ 1,24 και βγάζεις ποσό είναι !! Οπότε 1499 / 1,24 =1.208 !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα