Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimitrisger είπε

178ΧΧΧ είμαστε για πορτοκαλί pro max 256, εγώ είμαι 179ΧΧΧ οπότε παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα, αλλά αν ξέρει κανείς ας μας πει πότε αρχίζουν οι παραλαβές. Μέχρι τώρα είδα ότι αρχίζουν από Πέμπτη και μετά 

Και εγώ με 179xx παραγγελία 15:01 ίδια συσκευή ακόμα δεν παρέλαβα ούτε είχα κάποια ειδοποίηση 

• Sad 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Κάνεις την αρχική τιμή , ΔΙΑ 1,24 και βγάζεις ποσό είναι !! Οπότε 1499 / 1,24 =1.208 !!

α ναι το εκανα 1,17 και βγανει 1281,20 oups brainlag

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, giannisww είπε

Και εγω απο 23/9 ακόμα με αποφορολογηση μου ειπαν 1281,20 ενω αμα κανω 1499-17% βαίνει 1244,17

Κατάστημα Κωτσόβολου αλλα είναι franchise

Λάθος πράξη. Οπως λέει και ο φίλος είναι 1499/1,24=1208. 
Απο περιέργεια, το 17% απο που βγαίνει ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktsak είπε

Λάθος πράξη. Οπως λέει και ο φίλος είναι 1499/1,24=1208. 
Απο περιέργεια, το 17% απο που βγαίνει ;

Ναι το εκανα λαθος επρπε 1,17

το 17% βαίνει για ειμαι στη Λεσβο έχουμε 17% λογο των μεταναστών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί το πουλάνε 1499 εκεί; Αφού η καθαρή αξία της συσκευης είναι 1208 και το ΦΠΑ είναι 17%, έπρεπε να το δίνουν 1208*1,17=1.413,36 !!!!!!!!

Επεξ/σία από ktsak
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει παραλάβει κανείς από κατάστημα Vodafone ; Υπάρχει περίπτωση να ειναι κλειδωμένο μόνο για αυτό τον πάροχο; Δε νομίζω μιας και δεν έχει έκπτωση στη τιμή αλλά ρωτάω για σιγουριά. 

Δεν έχω ακούσει κανέναν να παραλαμβάνει από εκεί

Και εγώ ακόμα αναμένω από Κωτσόβολο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε

Και εγώ με 179xx παραγγελία 15:01 ίδια συσκευή ακόμα δεν παρέλαβα ούτε είχα κάποια ειδοποίηση 

Υπομονή, είναι στάνταρ ότι θα παραλάβουμε την άλλη εβδομάδα. Μετακινούνται περίπου 150 νούμερα κάθε εβδομάδα εδώ και 3 εβδομάδες 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktsak είπε

Και γιατί το πουλάνε 1499 εκεί; Αφού η καθαρή αξία της συσκευης είναι 1208 και το ΦΠΑ είναι 17%, έπρεπε να το δίνουν 1208*1,17=1.413,36 !!!!!!!!

Λογικα ακολουθούν την τιμη που εχει ο κωτσοβολος και στα αλλα καταστήματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Υπομονή, είναι στάνταρ ότι θα παραλάβουμε την άλλη εβδομάδα. Μετακινούνται περίπου 150 νούμερα κάθε εβδομάδα εδώ και 3 εβδομάδες 

Άρα εγω που έβαλα παραγγελία 15/09 223ΧΧ θα παραλάβω Χριστούγεννα, καλή φάση

Επεξ/σία από x8diesel
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, giannisww είπε

Λογικα ακολουθούν την τιμη που εχει ο κωτσοβολος και στα αλλα καταστήματα 

O καθενας τα τακτοποιεί όπως τον βολεύει, πάντα για το συμφερον του !!!!!
Ορίστε η τιμή στα αλλά καταστήματα.

Καθαρή Αξία 1208,87€

ΦΠΑ 290,13€

Τώρα το τι λέει ο κάθε γκοτζαμανης μαγαζάτορας (κατα το εστιάτορας 🤪)......

Screenshot 2025-10-18 at 20.20.16.png

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, x8diesel είπε

Άρα εγω που έβαλα παραγγελία 15/09 223ΧΧ θα παραλάβω Χριστούγεννα, καλή φάση

Που μπορώ να δω και εγώ την σειρά παράδειγμα (223χχ) που βλέπεις εσύ ;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannis_nteko είπε

Που μπορώ να δω και εγώ την σειρά παράδειγμα (223χχ) που βλέπεις εσύ ;;

Δεν υπάρχει σειρά, απλά υπολογίζουν με βάση τον αριθμό παραγγελίας. Να φανταστείς ότι εξυπηρετούν ακόμη 17 pro max με ημερομηνία παραγγελίας 12/09 15:01-15:05 και αριθμούς παραγγελίας που αρχίζουν με 179XXΧ. Πάντα μιλάμε για κατάστημα istorm. Επίσης είναι ανάλογα με το χρώμα που παραγγέλνεις και χωρητικότητα. Παράδειγμα το πορτοκάλι αργεί, ενώ πιο καλά πάει το blue. Νομίζω όσο πάμε προς τέλος Οκτωβρίου θα αρχίζει να ομαλοποιείται η κατάσταση για τις προπαραγγελίες. Δε το στηρίζω καπου. Με βάση αυτά που γράφουμε εδώ το λέω. Γι αυτό αν μπορούν όσοι παραλαμβάνουν τα pro max όπου υπάρχει το πρόβλημα να μας λένε για να βλέπουμε τι γίνεται. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Δεν υπάρχει σειρά, απλά υπολογίζουν με βάση τον αριθμό παραγγελίας. Να φανταστείς ότι εξυπηρετούν ακόμη 17 pro max με ημερομηνία παραγγελίας 12/09 15:01-15:05 και αριθμούς παραγγελίας που αρχίζουν με 179XXΧ. Πάντα μιλάμε για κατάστημα istorm. Επίσης είναι ανάλογα με το χρώμα που παραγγέλνεις και χωρητικότητα. Παράδειγμα το πορτοκάλι αργεί, ενώ πιο καλά πάει το blue. Νομίζω όσο πάμε προς τέλος Οκτωβρίου θα αρχίζει να ομαλοποιείται η κατάσταση για τις προπαραγγελίες. Δε το στηρίζω καπου. Με βάση αυτά που γράφουμε εδώ το λέω. Γι αυτό αν μπορούν όσοι παραλαμβάνουν τα pro max όπου υπάρχει το πρόβλημα να μας λένε για να βλέπουμε τι γίνεται. 

Εγώ πήρα από κοτσοβολο 17 προ μαξ σε μπλε και έκανα παραγγελία 2/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...