Aeroporos12 Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 μμ 9 λεπτά πριν, jonis είπε Επιτέλους ήρθε το mail από istorm. 512 gb είναι;
jonis Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 μμ Μόλις τώρα, Aeroporos12 είπε 512 gb είναι; Ναι.
Aeroporos12 Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 μμ 9 λεπτά πριν, jonis είπε Ναι. Μια χαρά, μεγιά. Το μεγάλο πρόβλημα απ ότι κατάλαβα το έχουν τα 256 gb όλων των χρωμάτων. 1 1
ANESTIS200 Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ 1 ώρα πριν, SGEORGI είπε ρε παιδια καλησπερα με τα ΑΠΛΑ 17αρια τι παιζει συγκεκριμένα Μαυρο 256 υπαρχει μεγαλη αναμονη? γνωρίζει κανεις? Τι έχεις παραγγείλει και από πού?
SGEORGI Δημοσ. Σάββατο στις 09:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:41 μμ 22 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε Τι έχεις παραγγείλει και από πού? 17 256 Μαύρο απλό από Πλαίσιο
Itounos Δημοσ. Σάββατο στις 09:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:44 μμ 26 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Μια χαρά, μεγιά. Το μεγάλο πρόβλημα απ ότι κατάλαβα το έχουν τα 256 gb όλων των χρωμάτων. Τὶ ἀκριβῶς συμβαίνει μὲ τὰ iphone 17 Pro Max με 256 GB χωρητικότητα;
Dimitrisger Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 μμ 1 λεπτό πριν, Itounos είπε Τὶ ἀκριβῶς συμβαίνει μὲ τὰ iphone 17 Pro Max με 256 GB χωρητικότητα; Είναι τα πιο δημοφιλή, συνεπώς έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα 1
ktsak Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannis_nteko είπε Εγώ πήρα από κοτσοβολο 17 προ μαξ σε μπλε και έκανα παραγγελία 2/10 53 λεπτά πριν, jonis είπε Επιτέλους ήρθε το mail από istorm. Τα έχουμε ξαναπεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ και ας λένε τα καταστήματα το αντίθετο. Ζήτω οι κολλητοί, φίλοι, συνεργάτες, συγγενεισ, τσάτσοι και άλλα συναφή !!! Επεξ/σία Σάββατο στις 09:49 μμ από ktsak
JoannaB1979 Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannis_nteko είπε Εγώ πήρα από κοτσοβολο 17 προ μαξ σε μπλε και έκανα παραγγελία 2/10 Έχεις παραλαβει; Γιατι εγω έκανα 24/09 και δεν έχω παραλάβει Επεξ/σία Σάββατο στις 09:55 μμ από JoannaB1979
x8diesel Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ 1 ώρα πριν, jonis είπε Επιτέλους ήρθε το mail από istorm. Με γεια με γεια! Είχες αριθμό παραγγελίας 23ΧΧΧ;; Πότε την έβαλες; 1
Giannis_nteko Δημοσ. Σάββατο στις 10:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:03 μμ 8 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Έχεις παραλαβει; Γιατι εγω έκανα 24/09 και δεν έχω παραλάβει Όχι τίποτα ακόμα 1
ppmarkos Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ 4 ώρες πριν, Jackv είπε Έχει παραλάβει κανείς από κατάστημα Vodafone ; Υπάρχει περίπτωση να ειναι κλειδωμένο μόνο για αυτό τον πάροχο; Δε νομίζω μιας και δεν έχει έκπτωση στη τιμή αλλά ρωτάω για σιγουριά. Δεν έχω ακούσει κανέναν να παραλαμβάνει από εκεί Και εγώ ακόμα αναμένω από Κωτσόβολο Εγώ τπτ ακόμα για pro max orange 256
Giorgoss94 Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ 7 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε Καλησπέρα μάγκες !!! Έχω κάνει προ παραγγελία από Κωτσόβολο 12/9 ώρα 16:00 και ούτε φωνή , προ μαξ είχα παράγγειλει , και βρήκα διαθέσιμο ΠΡΟ 256 στον ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ , προ μαξ είχα πάντα αλλά βρήκα διαθέσιμο Προ και το χτύπησα έτσι για την αλλαγή , όταν βρω διαθέσιμο προ μαξ εάν δεν με ικανοποιεί το μεγεθος του προ , θα το δώσω στην γυναίκα μου !! Λοιπόν ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα παραλάβει από βδομάδα πάλι συσκευές , πάρτε άμεσα τηλ να δεσμευεσετε , και τονίζω , αποφορολογηση κανονικά !! * τηλεφωνικά την βρήκα την συσκευή, έχει κάποια ακόμα , προπλήρωσα και πήγα από Λαμία 1:30 και το πήρα και όλα οκ , και αυτοκόλλητο πάνω Isquare !! Διαβάστε εδώ οι υπόλοιποι που δεν το είδατε , θα βρείτε σίγουρα διαθέσιμα από Δευτέρα !!
Jackv Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Εγώ τπτ ακόμα για pro max orange 256 Από Vodafone ; Πότε έγινε η παραγγελία;
Chrisd7 Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ 44 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Διαβάστε εδώ οι υπόλοιποι που δεν το είδατε , θα βρείτε σίγουρα διαθέσιμα από Δευτέρα !! Μια από τα ίδια εδώ με τον φίλο είχα προπαραγγελία στο πλαίσιο 17 pm από 12/9 15:03 και δεν ήξεραν πότε θα παραλάβουν.Παιρνω τηλέφωνο το πρωί εκεί που λέει ο φίλος,μου λέει έχω το προ 256 cosmic orange ,το απόγευμα το είχα στα χέρια μου το έστειλαν με ΚΤΕΛ Αθήνα. Με αποφορολογηση κιόλας για όποιον ενδιαφέρεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα