ppmarkos Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 πμ 1 ώρα πριν, Jackv είπε Από Vodafone ; Πότε έγινε η παραγγελία; 13/9 εσυ;
ANESTIS200 Δημοσ. Κυριακή στις 01:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:24 πμ 3 ώρες πριν, SGEORGI είπε 17 256 Μαύρο απλό από Πλαίσιο και εγω ακριβως το ιδιο απο πλαισιο 2/10 παραγγελια με πληρωμη στο καταστημα. 10/10 μου εστειλαν μήνυμα στο viber και ελπιζω αυτην την εβδομαδα να ερθει
Stelaras1993 Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ 14 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε Δεν πάει έτσι πάντα, είναι υπό προϋποθέσεις. Αν άνοιξε το πακέτο μπροστά στη μεταφορική υπάρχουν μάρτυρες και εάν έχει βίντεο όταν ξεσφραγίζει το κουτί και είναι άδειο τότε θα βρει το δίκιο του. Δεν πάει αυτεπάγγελτα αλλά θα κινηθεί νομικά εναντίον του και θα κερδίσει σίγουρα και ο άλλος θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα και ψυχική οδύνη και θα έχει και ποινική δίωξη στο τέλος γιατί έχει και προσωπικά στοιχεία εφόσον του έκανε κατάθεση στην τράπεζα. Οπότε θα βρει τον μπελά του ο άλλος! Αρθρον πρώτο που ξέρεις ότι το άνοιξε μπροστά στον κούριερ αρθρον Δεύτερον αυτό με το βίντεο δεν παίζει εσύ μπορεί να το έχεις κάνει κόψε ράψε και να δείχνεις ότι θέλεις . Αρθρον 3ο σιγά μην έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία αρθρον 4 αυτά τα κάνουν γνωρίζοντας τον τρόπο που δεν θα σε κάνουν να ασχοληθείς και εν συνεχεία δεν θα έχουν νομικές συνέπειες για να σου λέει άτομο με 54 αξιολογήσεις σημαίνει ή ότι ήταν fake οι αξιολογησεις ή ότι του χακαραν το account .
jonis Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 πμ 4 ώρες πριν, x8diesel είπε Με γεια με γεια! Είχες αριθμό παραγγελίας 23ΧΧΧ;; Πότε την έβαλες; Ευχαριστώ. Το έχει πάνω η φωτό 15/9.
Architekt Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 πμ 7 hours ago, Chrisd7 said: Μια από τα ίδια εδώ με τον φίλο είχα προπαραγγελία στο πλαίσιο 17 pm από 12/9 15:03 και δεν ήξεραν πότε θα παραλάβουν.Παιρνω τηλέφωνο το πρωί εκεί που λέει ο φίλος,μου λέει έχω το προ 256 cosmic orange ,το απόγευμα το είχα στα χέρια μου το έστειλαν με ΚΤΕΛ Αθήνα. Με αποφορολογηση κιόλας για όποιον ενδιαφέρεται . 17 pm με το ΚΤΕΛ 😂 λες και είναι τενεκές λάδι 😂 4
Mitsaras29 Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Αρθρον πρώτο που ξέρεις ότι το άνοιξε μπροστά στον κούριερ αρθρον Δεύτερον αυτό με το βίντεο δεν παίζει εσύ μπορεί να το έχεις κάνει κόψε ράψε και να δείχνεις ότι θέλεις . Αρθρον 3ο σιγά μην έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία αρθρον 4 αυτά τα κάνουν γνωρίζοντας τον τρόπο που δεν θα σε κάνουν να ασχοληθείς και εν συνεχεία δεν θα έχουν νομικές συνέπειες για να σου λέει άτομο με 54 αξιολογήσεις σημαίνει ή ότι ήταν fake οι αξιολογησεις ή ότι του χακαραν το account . 1. Δεν το ξέρω για αυτό είπα ΑΝ το άνοιξε μπροστά στον κούριερ αλλά υπέθεσα ότι κάτι τέτοιο έγινε γιατί του έδωσαν όπως γράφει και χαρτί επίσημο από την κούριερ που λέει ότι το πακέτο ήταν άδειο 2.Αν εξεταστεί το βίντεο στο δικαστήριο από ειδικό φαίνεται αν είναι επεξεργασμένο. 3.Δεν χρειάζεται να σου δώσει τα πραγματικά στοιχεία, αν του κάνεις κατάθεση μέσω τράπεζας σου βγάζει η τράπεζα σου στις πληροφορίες συναλλαγής τα προσωπικά του στοιχεία αλλά εδώ που ο φίλος αναφέρει ότι κινήθηκε δικαστικά εάν πας επίσημο χαρτί από δικαστήριο η τράπεζα θα του δώσει μέχρι και τι νούμερο εσώρουχο φοράει ο άλλος! 4. Μπορεί όντως να έχουν χακάρει το account αλλά το παλικάρι εδώ δεν θέλει τα στοιχεία του account, τι να τα κάνει; Δεν θέλει δηλαδή να κυνηγήσει αυτόν που έχει το account αλλά τον απατεώνα και έχει τα στοιχεία του απατεώνα όπως σου είπα παραπάνω λόγω συναλλαγής μέσω τράπεζας ή λόγω αντικαταβολής στην κούριερ αν είχε βάλει αντικαταβολη. Αν του είχε φάει 200-300€ λογικά δεν θα άξιζε να ασχοληθεί αλλά για 1500€ μια χαρά αξίζει και να κερδίσει θα ζητήσει ο άλλος να του δώσει τα 1500 που του έκλεψε μαζί με αποζημίωση για ψυχική οδύνη και να του πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα όλα! Επεξ/σία Κυριακή στις 07:46 πμ από Mitsaras29 1
dimk25 Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:14 μμ από dimk25
SGEORGI Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ 10 ώρες πριν, ANESTIS200 είπε και εγω ακριβως το ιδιο απο πλαισιο 2/10 παραγγελια με πληρωμη στο καταστημα. 10/10 μου εστειλαν μήνυμα στο viber και ελπιζω αυτην την εβδομαδα να ερθει ti sou esteilan sto viber diladi aderfe? makari na erhti auti tin evdomada!
Giorgoss94 Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ 12 ώρες πριν, Chrisd7 είπε Μια από τα ίδια εδώ με τον φίλο είχα προπαραγγελία στο πλαίσιο 17 pm από 12/9 15:03 και δεν ήξεραν πότε θα παραλάβουν.Παιρνω τηλέφωνο το πρωί εκεί που λέει ο φίλος,μου λέει έχω το προ 256 cosmic orange ,το απόγευμα το είχα στα χέρια μου το έστειλαν με ΚΤΕΛ Αθήνα. Με αποφορολογηση κιόλας για όποιον ενδιαφέρεται . Ετσι και εγώ ΜΑΞ ήθελα δεν είχε , αλλά είχε προ , μου άρεσε το μέγεθος του προ και είπα να το δοκιμάσω !! Εξυπηρετικοί φουλ ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!! 1
ANESTIS200 Δημοσ. Κυριακή στις 02:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:58 μμ 3 ώρες πριν, SGEORGI είπε ti sou esteilan sto viber diladi aderfe? makari na erhti auti tin evdomada! Μήνυμα που έλεγε η παραγγελία σας με αριθμό τάδε είναι σε σειρα προτεραιότητας 1
JoannaB1979 Δημοσ. Κυριακή στις 03:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:38 μμ 39 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε Μήνυμα που έλεγε η παραγγελία σας με αριθμό τάδε είναι σε σειρα προτεραιότητας Ααα εντάξει γιατι μέχρι τώρα τα έδιναν με κλήρωση 🤣🤣🤣 1
ANESTIS200 Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ 3 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Ααα εντάξει γιατι μέχρι τώρα τα έδιναν με κλήρωση 🤣🤣🤣 Καλά απλό 17 είναι πόσο να κάνει ακόμη. Κάποιοι εδω περίμεναν 3 εβδομάδες οπότε κάπου εκεί πιστεύω.
JoannaB1979 Δημοσ. Κυριακή στις 03:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:53 μμ 8 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε Καλά απλό 17 είναι πόσο να κάνει ακόμη. Κάποιοι εδω περίμεναν 3 εβδομάδες οπότε κάπου εκεί πιστεύω. Φίλη απλό 17 λευκό απο 12/09 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση
ANESTIS200 Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ 48 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Φίλη απλό 17 λευκό απο 12/09 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση Από πού? Πολύ περίεργο κριμα. Αν λένε αλήθεια οι υπόλοιποι (που δεν ξέρω γιατί να μην λένε) αρκετοί που παρήγγειλαν μεταξύ 19 και 29 Σεπτεμβρίου έχουν παραλάβει. Όχι όλοι σκατά είναι οι αλυσίδες προφανώς αλλά λεω
SGEORGI Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Αρα συμφωνα με αυτο αν απο 12/09 Για λευκό απλό 17αρι ακοαμ δεν υπαρχει ουτε φωνη ουτε ακροαση εχουμε μεγαλο προβλημα και με τα απλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα