Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει από 19/09 το iPhone 17 pm orange. Δεν ξέρω αν έχετε παρακολουθήσει τώρα τελευταία ότι τα χρωματιστά τηλέφωνα οξυδώνονται με τον ήλιο και αλλάζουν χρώμα. Το πορτοκαλί γίνεται ροζ και το μπλε φαίνεται σαν ξεθωριασμένο στις κάμερες. Επιβεβαιώθηκε και από Apple.  Σκέφτομαι να αλλάξω την παραγγελία σε silver. Τι λέτε εσείς ; 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ANESTIS200 είπε

Από πού? Πολύ περίεργο κριμα. Αν λένε αλήθεια οι υπόλοιποι (που δεν ξέρω γιατί να μην λένε) αρκετοί που παρήγγειλαν μεταξύ 19 και 29 Σεπτεμβρίου έχουν παραλάβει. Όχι όλοι σκατά είναι οι αλυσίδες προφανώς αλλά λεω

Public

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panos21.e είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει από 19/09 το iPhone 17 pm orange. Δεν ξέρω αν έχετε παρακολουθήσει τώρα τελευταία ότι τα χρωματιστά τηλέφωνα οξυδώνονται με τον ήλιο και αλλάζουν χρώμα. Το πορτοκαλί γίνεται ροζ και το μπλε φαίνεται σαν ξεθωριασμένο στις κάμερες. Επιβεβαιώθηκε και από Apple.  Σκέφτομαι να αλλάξω την παραγγελία σε silver. Τι λέτε εσείς ; 

Ναι αδερφέ άλλαξε το , να έχουμε περισσότερα πορτοκαλί για εμάς που τα περιμένουμε!

• Haha 2
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ μιλάω σοβαρά. Μπες να διαβάσεις. Εγώ είμαι από αυτούς που κάθε χρόνο παίρνω καινούριο από iPhone 3G. Θα μπορούσες να απαντήσεις λίγο σοβαρά. Λες να μη θέλω εγώ το πορτοκαλί;

• Haha 1
Δημοσ.

Μεχρι στιγμης μονο ενα πορτοκαλι υπαρχει στο Reddit που φαινεται να εχει γινει ροζ χωρις να ξερουμε τι εχει προηγηθει. Ναι, η ανοδιωση μπορει να αλλαξει χρωμα αν δεν εχει γινει σωστα και εκτεθει για καιρο στον ηλιο. H επιβεβαιωση απο την Apple που ειναι??

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, panos21.e είπε

Φίλε μου εγώ μιλάω σοβαρά. Μπες να διαβάσεις. Εγώ είμαι από αυτούς που κάθε χρόνο παίρνω καινούριο από iPhone 3G. Θα μπορούσες να απαντήσεις λίγο σοβαρά. Λες να μη θέλω εγώ το πορτοκαλί;

Είναι clickbait από κλασικά ειδησεογραφικά σάιτ για να τραβήξουν σχόλια και προβολές.

Ναι ισχύει ότι μερικά πορτοκαλί pro, άλλαξαν σε ροζ. Αλλα τι γίνεται πραγματικά; Στην ουσία βάζουν κάποιες στρώσεις προστασίας στα κινητά για να μη πάθουν αυτό το πράγμα (anodizing). Σε μια συγκεκριμένη παρτίδα, και σε μερικά κινητά (γιατί αν ήταν όλη η παρτίδα ελαττωματική θα βλέπαμε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες περιπτώσεις) η στρώση αυτή δεν μπήκε σωστά ή δεν μπήκε καθόλου, και για αυτό υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Εννοείται η Apple θα σου κάνει κανονικά αντικατάσταση σε τέτοια περίπτωση καθώς πρόκειται για ελαττωματική συσκευή. Και μην ανησυχείς, αν δεν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα από τους πρώτους μήνες, δεν πρόκειται να εμφανιστεί μετά από ένα χρόνο όπου θα έχει λήξει και η εγγύηση 

Κάθε χρόνο έχουμε τα ιδια. Ξέρουμε όλοι πόσο εύκολα κάνουν rage bait τα ειδησεογραφικά όταν πρόκειται για την apple και τα κινητά της για να βγαίνουν τα νοητικά καθυστερημένα που κάνουν κόντρες για τα iPhone και τα Android και να δίνουν δημοτικότητα. Στο launch έκραζαν το plateau, μετά λέγανε για το αλουμίνιο ότι είναι πολύ εύθραυστο, μετά βγήκαν να πούνε για γρατζουνιές, και τώρα αυτό, σε λίγο θα βρουν κάτι άλλο, μην ανησυχείς 

Επεξ/σία από Dimitrisger
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos21.e είπε

😂 

2 ώρες πριν, panos21.e είπε

Αν σου τύχει τέτοιο πορτοκαλί μπορείς να μου το δώσεις και θα σου πάρω ένα καινούριο 🙂

Επεξ/σία από farcry33
  • Haha 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Είναι clickbait από κλασικά ειδησεογραφικά σάιτ για να τραβήξουν σχόλια και προβολές.

Ναι ισχύει ότι μερικά πορτοκαλί pro, άλλαξαν σε ροζ. Αλλα τι γίνεται πραγματικά; Στην ουσία βάζουν κάποιες στρώσεις προστασίας στα κινητά για να μη πάθουν αυτό το πράγμα (anodizing). Σε μια συγκεκριμένη παρτίδα, και σε μερικά κινητά (γιατί αν ήταν όλη η παρτίδα ελαττωματική θα βλέπαμε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες περιπτώσεις) η στρώση αυτή δεν μπήκε σωστά ή δεν μπήκε καθόλου, και για αυτό υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Εννοείται η Apple θα σου κάνει κανονικά αντικατάσταση σε τέτοια περίπτωση καθώς πρόκειται για ελαττωματική συσκευή. Και μην ανησυχείς, αν δεν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα από τους πρώτους μήνες, δεν πρόκειται να εμφανιστεί μετά από ένα χρόνο όπου θα έχει λήξει και η εγγύηση 

Κάθε χρόνο έχουμε τα ιδια. Ξέρουμε όλοι πόσο εύκολα κάνουν rage bait τα ειδησεογραφικά όταν πρόκειται για την apple και τα κινητά της για να βγαίνουν τα νοητικά καθυστερημένα που κάνουν κόντρες για τα iPhone και τα Android και να δίνουν δημοτικότητα. Στο launch έκραζαν το plateau, μετά λέγανε για το αλουμίνιο ότι είναι πολύ εύθραυστο, μετά βγήκαν να πούνε για γρατζουνιές, και τώρα αυτό, σε λίγο θα βρουν κάτι άλλο, μην ανησυχείς 

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τις πληροφορίες. Δεν θα κάνω ακύρωση του πορτοκαλί. Πιστεύω να ισχύει αυτό που λες να είναι θέμα παρτίδας, γιατί αν δεν είναι θα φάμε μεγάλο λούκι με την μεταπώληση του χρόνου. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos21.e είπε

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τις πληροφορίες. Δεν θα κάνω ακύρωση του πορτοκαλί. Πιστεύω να ισχύει αυτό που λες να είναι θέμα παρτίδας, γιατί αν δεν είναι θα φάμε μεγάλο λούκι με την μεταπώληση του χρόνου. 

Τίποτα, μπορείς να στείλεις και μήνυμα στην υποστήριξη της apple και να  το διαπιστώσεις και μόνος πως σε τέτοιες περιπτώσεις η apple θα σου αλλάξει την συσκευή. Είχα δει και ένα βίντεο που εξηγούσε γιατί έβγαιναν έτσι μερικές  συσκευές και πως δουλεύει η ανοδιωση του αλουμινίου και τι μπορεί να πήγε λάθος με την παρτίδα. Αν το βρω θα το επισυνάψω εδώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos21.e είπε

Αδερφέ μιλάς σε άνθρωπο που είναι το ίδιο με σένα αλλά έχει και στην κατοχή του όχι 3G , έχω ακόμα εκείνο με το αλουμίνιο το πρώτο πρώτο που είχε βγει , αλλά έχω ήδη και πορτοκάλι !!! Μην ακούς τις βλακείες στο ίντερνετ και αγόρασε αυτό που γουστάρεις!!

IMG_4364.jpeg

• Like 4
Δημοσ.

κανενα νεο με παραλαβες απλών 17 ? Υπαρχει κόσμος που τα περιμενει με προπαραγγελία απο 12/09? Να καταλαβουμε που βρισκόμαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...