Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aris4me είπε

τι θα γίνει ρε παιδιά με Κώτσο; 15/09 η παραγγελία και δεν βλέπω φως στο τούνελ. PM orange 256 

Μη βιάζεσαι 😂 από 12/9 PM Blue 256 τίποτα ακόμα! Μου φαίνεται θα παίξω κι εγώ με αυτό το συνοικιακό, Παπαχαραλάμπους αν τον λέω καλά, και βλέπουμε.

Σε ένα δίμηνο θα ανοίξει αλυσίδα αυτός αν συνεχίσουν τις καθυστερήσεις οι μεγάλοι 😝

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, NoMans είπε

Μη βιάζεσαι 😂 από 12/9 PM Blue 256 τίποτα ακόμα! Μου φαίνεται θα παίξω κι εγώ με αυτό το συνοικιακό, Παπαχαραλάμπους αν τον λέω καλά, και βλέπουμε.

Σε ένα δίμηνο θα ανοίξει αλυσίδα αυτός αν συνεχίσουν τις καθυστερήσεις οι μεγάλοι 😝

Refresh και το πήρα σε μια μέρα guys !!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα , είστε έτοιμοι να φάμε άκυρο και αυτή την εβδομάδα ; 😂😂

Καλη εβδομαδα φιλε. Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια, εμενα προσωπικα θα με εκπληξει αν λαβω μηνυμα για παραλαβη. Ειπαμε, οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι κρισιμες.

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας!
Σε προπαραγγελία απο Κωτσό 13-09-25 12:00 το μεσημέρι IPHONE 17 PRO MAX 256 SILVER,
Σήμερα ανανεώθηκε το στάτους, και απο "Προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα" , έγινε σκέτο "Σε προετοιμασία"
Για να δουμε!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilzark26 είπε

Καλημέρα σας!
Σε προπαραγγελία απο Κωτσό 13-09-25 12:00 το μεσημέρι IPHONE 17 PRO MAX 256 SILVER,
Σήμερα ανανεώθηκε το στάτους, και απο "Προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα" , έγινε σκέτο "Σε προετοιμασία"
Για να δουμε!!

Σου γράφει αναμονή διαθεσιμότητας;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bilzark26 είπε

Καλημέρα σας!
Για να δουμε!!

Εμένα γράφει ακόμα καταχωρήθηκε !!!😂

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bilzark26 είπε

Καλημέρα σας!
Για να δουμε!!

Κι εμενα το ιδιο, αλλαξε το Σαββατο σε προετοιμασια... για να δουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει αρκετες φορες στο νημα. Το "προετοιμασια" δεν λεει σχεδον τιποτα, ειναι περιπου ακριβως το ιδιο με το "διαδικασια αποστολης σε καταστημα". Εαν κατω απο το προιον που περιμενετε αναγραφει "αναμονη διαθεσιμοτητας" σημαινει οτι αναμενουν απο τον προμηθευτη να το στειλει στην Ελλαδα στις αποθηκες τους και να κανουν διανομη. Δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει αυτο, γιατι 5 εβδομαδες (πλεον) απο το release της συσκευης βγαζουν "κακο" τον εισαγωγεα τους γιατι δεν τους ενημερωνει λενε ποτε θα τους στειλει αποθεμα (γελαει ο κοσμος). Οποτε μην χαιρεστε τζαμπα. Αν δεν πιασετε συσκευη στα χερια σας, μην ακουτε και μην πιστευετε τιποτε. Υπαρχει κοσμος εδω που εχει παραγγειλει απο 10 & 12/09 και ακομα περιμενει και αλλοι με παραγγελιες μετα τις 20/09 εχουν παραλαβει (ιδια συσκευη) ή αλλοι περνανε εξω απο καποιο καταστημα, ρωτανε εαν παιζει τιποτε διαθεσιμο και το τσιμπανε επι τοπου, χωρις αγχος. Μαγκες αυτοι, γελοια τα καταστηματα που υποτιθεται "τηρουν αυστηρη σειρα προτεραιοτητας" (ξαναγελαμε εδω) 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NoMans είπε

Έχετε πλάκα ……. 10/9 19:50 ……: και ακόμα τίποτα !!!!!!!!! 

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 19/10/2025 στις 1:22 ΠΜ, ppmarkos είπε

13/9 εσυ;

Έβαλα 13/10 γιατί δεν βλέπω φως απο μεγάλη αλυσίδα.Μου έταξαν πως θα το έχω σε 6 μέρες αλλα τώρα μου τα μασάνε!!!

Δημοσ.
5 minutes ago, NickPatou said:

PUBLIC εχει βαλει αρκετα διαθεσιμα pro max

Και αρκετά Pro! Έβαλα παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα. Αν μου το φέρει πριν το Πλαίσιο, θα ακυρώσω του Πλαισίου. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο θα θέλει το πλαίσιο να μου επιστρέψει την πρώτη δόση της πιστωτικής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...