Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Elvenlied95 είπε

Καλησπέρα ! Απο YOU.GR έχει παραλάβει κανείς;;; Τι γίνεται ρε παιδιά… 

Το you θα αρχίσει την διαθεσιμότητα από το νέο έτος.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έλαβα απάντηση από Σκρουτζ, προπαραγγελία 14/09 17 pm orange 256gb ότι η τελευταία ενημέρωση που έχουν είναι ότι ΙΣΩΣ (το ίσως το βάζω εγώ με αυτά που βλέπουμε) παραλάβουμε μέχρι μέσα Νοεμβρίου…

*Απο you.gr

Επεξ/σία από SteliosD70
  • Haha 2
Δημοσ.

Από Πλαίσιο σήμερα με ενημέρωσαν για παραγγελία μου Iphone17 256 μαύρο ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα λάβουν παραλαβή και ότι σίγουρα θα είναι πιο γρήγορα από ότι αν ήταν pro seira...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.K90 είπε

Και Istorm με ότι σειρά να ναι δίνουν τις παραγγελίες. Για pro 256 orange, είχα βάλει παραγγελία 23/9 και μου χε έρθει να παραλάβω πριν από 10 μέρες.

Τα PRO MAX είναι το πρόβλημα… ας βάλω έναν αγ Βασίλη να μπαίνουμε στο κλίμα 🎅

🤣🤣🤣

• Haha 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SteliosD70 είπε

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έλαβα απάντηση από Σκρουτζ, προπαραγγελία 14/09 17 pm orange 256gb ότι η τελευταία ενημέρωση που έχουν είναι ότι ΙΣΩΣ (το ίσως το βάζω εγώ με αυτά που βλέπουμε) παραλάβουμε μέχρι μέσα Νοεμβρίου…

*Απο you.gr

Όντως ; Ποιο ήταν ακριβώς το μήνυμα τους, εγώ ακριβώς το ίδιο έχω πάθει με ίδια συσκευή αλλά με παραγγελία 13/9 και μου έστειλαν αυτό σήμερα 

IMG_5425.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SGEORGI είπε

Από Πλαίσιο σήμερα με ενημέρωσαν για παραγγελία μου Iphone17 256 μαύρο ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα λάβουν παραλαβή και ότι σίγουρα θα είναι πιο γρήγορα από ότι αν ήταν pro seira...

Πότε έκανες παραγγελία? Και πήρες τηλέφωνο και σου είπαν αυτό?

Δημοσ.
16 minutes ago, Fjord said:

Τα PRO MAX είναι το πρόβλημα… ας βάλω έναν αγ Βασίλη να μπαίνουμε στο κλίμα 🎅

🤣🤣🤣

Απάντησα σε κάποιον που έκανε παραγγελία για pro πριν από μένα και παρέλαβε πολύ αργότερα..

Δημοσ.

Το μόνο κατάστημα το οποίο δεν προχωράει τις προπαραγγελίες του pro max είναι το istorm. Δε γίνεται 1 μήνα μετά να είμαστε ακόμη στις 12/9 ρε παιδιά. 

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Το μόνο κατάστημα το οποίο δεν προχωράει τις προπαραγγελίες του pro max είναι το istorm. Δε γίνεται 1 μήνα μετά να είμαστε ακόμη στις 12/9 ρε παιδιά. 

Στις 12/09 και καπου στις 15:01!!! Αποκαρδιοτικό

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες και καλή εβδομάδα. Εμπνεόμενος απο το συγκεκριμένο thread και τις ατελείωτες αναμονές, είπα να φτιάξω ένα μποτάκι στον ελεύθερο μου χρόνο που παρακολουθεί συνεχώς τα 4 μεγάλα πολυκαταστήματα (public, kotsovolos, germanos, plaisio) για άμεσες διαθεσιμότητες προϊόντων που βρίσκονται ήδη σε καταστήματα, οι οποίες προκύπτουν κυρίως απο ακυρώσεις παραγγελιών (17, 17 pro, 17 pro max). Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες υλοποίησης.

Όταν βρεθεί κάτι, στέλνει ειδοποίηση σε telegram channel με τις λεπτομέρειες. Εδώ είναι το invite url για όποιον επιθυμεί (δεν κερδίζω εγώ κάτι εννοείται, ένα fun side project είναι). https://t.me/+A7XA8qbBtXY4NjY0

Εάν πάει αντίθετα στους κανόνες του φόρουμ παρακαλώ τους διαχειριστές να το κατεβάσουν 😊

IMG_8518.png.266b9af5f50aaeb5a65b8bbafddf3a7d.pngIMG_8515.PNG.251ec6281942f72a1e185b1d5fb74f81.PNG 

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...