Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, George18692 είπε

12/9 17:59 Κώτσο pm 256 Σίλβερ εξοφλημένο όλο το ποσό παραλαβή απο κατάστημα Κατερίνης,προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα ενώ το λέει ότι περιμένουν απόθεμα,στα τηλέφωνα λένε πως δεν ξέρουν πόσο θα πάρει και πότε θα παραλάβουν γνωστός μου σε καταστήμα μου είπε ότι παρόμοιο έγινε με τα 14 ειδικά το μωβ είχαν παραλάβει Νοέμβριο,το φαντάζεσαι;;2 μήνες για μια συσκευή τέλος πάντων τώρα νομίζω δεν αξίζει να ακυρώσει κάποιος που έφαγε ήδη τόσο χρόνο ας κάνουμε λίγο υπομονή μπας και το πάρουμε το επόμενο 10ημερο αυτή τη βδομάδα μην περιμένετε μακάρι αλλά δεν το πιστεύω 

Και εγω Παραλαβη απο Κατερινη 12/09 τηλεφωνικη 16:01 17 PM orange 256gb τιποτα ακομα

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Το you θα αρχίσει την διαθεσιμότητα από το νέο έτος.

Πάντως μόλις είδα ότι δεν υπάρχει πλέον το YOU στο Σκρουτζ σαν κατάστημα που διαθέτει δυνατότητα παραγγελίας του iPhone. Λέτε να το έκλεισαν και να άλλαξαν χώρα με τα λεφτά μας ; 😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Paxos21 είπε

Προπαραγγελία από istorm 13/09 την ακύρωσα την παρασκευή 17/10. 
πήγα για διακοπές Ντουμπάϊ και υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλες της εκδόσεις με φυσική / χωρίς φυσική σιμ κτλ, όλες οι χωρητικότητες σε καλύτερη τιμή από Ελλάδα. Σε όποιο μαγαζί να πας υπάρχει διαθεσιμότητα σε αντίθεση με εδώ που λένε και καλά δεν έρχονται πολλά κομμάτια. Σε ένα μέρος όπως το Ντουμπάϊ με τεράστια ζήτηση υπάρχει άπλετο απόθεμα και εδώ Ελλάδα δεν μπορούν σε ένα μήνα να σου φέρουν κινητό 

για την ιστορία προ μαξ 17 πορτοκαλί 256gb 1360€

Φιλος μου γυρισε απο Σινγαπουρη παιδια πηρε το 17 PM silver 256gb και μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα υπαρχει αποθεμα σε ολα τα χρωματα και χωρητικοτητες οπως και σε ολα τα μοντελα apple store Σιγκαπουρης.....Μαλακια που δεν τον εστειλα λεφτα να μου το παρει απο εκει........(Κραταω μια πισινη διοτι δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση και τι παιζει αν ειναι ελατωματικη η συσκευη και αν αναγνωριζονται απο Ευρωπαικη αλυσιδα)

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Το μόνο κατάστημα το οποίο δεν προχωράει τις προπαραγγελίες του pro max είναι το istorm. Δε γίνεται 1 μήνα μετά να είμαστε ακόμη στις 12/9 ρε παιδιά. 

Που να δεις κατάντια με το YOU. Καμία ενημέρωση. Δεν πρέπει να έχει παραλάβει κανένας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mexicanos97 είπε

Όντως ; Ποιο ήταν ακριβώς το μήνυμα τους, εγώ ακριβώς το ίδιο έχω πάθει με ίδια συσκευή αλλά με παραγγελία 13/9 και μου έστειλαν αυτό σήμερα 

IMG_5425.png

Αυτό το mail ήρθε και σε εμένα σήμερα και επικοινώνησα με το live chat (όχι το bot) και μου είπε η κοπελίτσα για μέσα Νοεμβρίου 

Επεξ/σία από SteliosD70
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, theodosisp είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες και καλή εβδομάδα. Εμπνεόμενος απο το συγκεκριμένο thread και τις ατελείωτες αναμονές, είπα να φτιάξω ένα μποτάκι στον ελεύθερο μου χρόνο που παρακολουθεί συνεχώς τα 4 μεγάλα πολυκαταστήματα (public, kotsovolos, germanos, plaisio) για άμεσες διαθεσιμότητες προϊόντων που βρίσκονται ήδη σε καταστήματα, οι οποίες προκύπτουν κυρίως απο ακυρώσεις παραγγελιών (17, 17 pro, 17 pro max). Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες υλοποίησης.

Όταν βρεθεί κάτι, στέλνει ειδοποίηση σε telegram channel με τις λεπτομέρειες. Εδώ είναι το invite url για όποιον επιθυμεί (δεν κερδίζω εγώ κάτι εννοείται, ένα fun side project είναι). https://t.me/+A7XA8qbBtXY4NjY0

Εάν πάει αντίθετα στους κανόνες του φόρουμ παρακαλώ τους διαχειριστές να το κατεβάσουν 😊

IMG_8518.png.266b9af5f50aaeb5a65b8bbafddf3a7d.pngIMG_8515.PNG.251ec6281942f72a1e185b1d5fb74f81.PNG 

Μπράβο σου κι ευχαριστούμε για τον χρόνο σου… μόνο έτσι μήπως παραλάβουμε τπτ…

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, SofiD είπε

Παιδιά διαθέσιμο τώρα,  iPhone 17 pm silver & blue 512 gb για όποιον ενδιαφέρεται στον Γερμανό 

Χτυπήθηκε το silver αστραπιαία! Thanks!

Επεξ/σία από lvasilis22
Δημοσ.

Ευχαριστουμε για την εφαρμογη... Το θεμα ομως ειναι να τα δινουν οντως σε παραγγελιες online και να μην ανοιγουν απλα για να παραγγελνουν οι πελατες και να μαζευουν περισσοερα χρηματα, οπως με τις προπαραγγελιες. Δεν τους εμπιστευομαι. Να δωσω 1000+ ευρω και μετα να περιμενω, να ακυρωνω κτλ..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, James. είπε

Ευχαριστουμε για την εφαρμογη... Το θεμα ομως ειναι να τα δινουν οντως σε παραγγελιες online και να μην ανοιγουν απλα για να παραγγελνουν οι πελατες και να μαζευουν περισσοερα χρηματα, οπως με τις προπαραγγελιες. Δεν τους εμπιστευομαι. Να δωσω 1000+ ευρω και μετα να περιμενω, να ακυρωνω κτλ..

Μονο παραγγελια και πληρωμη στο καταστημα σε αυτες τις περιπτωσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Αδερφέ μιλάς σε άνθρωπο που είναι το ίδιο με σένα αλλά έχει και στην κατοχή του όχι 3G , έχω ακόμα εκείνο με το αλουμίνιο το πρώτο πρώτο που είχε βγει , αλλά έχω ήδη και πορτοκάλι !!! Μην ακούς τις βλακείες στο ίντερνετ και αγόρασε αυτό που γουστάρεις!!

IMG_4364.jpeg

Καλορίζικο φίλε μου. Δεν ήξερα. Απλά με ψιλό άγχωσαι και μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί. Προηγουμένως πήγα Public Συντάγματος παρατήρησα ότι στα κυκλάκια των καμερών είναι πιο ανοιχτό το χρώμα αλουμινίου από το υπόλοιπο camera module. Στο μπλε φαίνεται πιο έντονο, στο πορτοκαλί λιγότερο έντονο και στο ασημί φαίνεται στο φως. Κοιτάχτε τις φωτογραφίες, μπορείτε να πάτε και από κοντά αν δεν με πιστεύετε δείτε καλά τις φωτογραφίες και αν θυμάται κάποιος αν ήταν όλα έτσι τα προηγούμενα αλουμινίου iPhone. 

IMG_3005.jpeg

Μόλις τώρα, panos21.e είπε

Κοιταχτε την διχρωμία γύρω από τις κάμερες είναι πιο ανοιχτόχρωμο ενώ το υπόλοιπο camera module είναι πιο σκούρο. 

IMG_3019.jpeg

IMG_3017.jpeg

IMG_3018.jpeg

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panos21.e είπε

Καλορίζικο φίλε μου. Δεν ήξερα. Απλά με ψιλό άγχωσαι και μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί. Προηγουμένως πήγα Public Συντάγματος παρατήρησα ότι στα κυκλάκια των καμερών είναι πιο ανοιχτό το χρώμα αλουμινίου από το υπόλοιπο camera module. Στο μπλε φαίνεται πιο έντονο, στο πορτοκαλί λιγότερο έντονο και στο ασημί φαίνεται στο φως. Κοιτάχτε τις φωτογραφίες, μπορείτε να πάτε και από κοντά αν δεν με πιστεύετε δείτε καλά τις φωτογραφίες και αν θυμάται κάποιος αν ήταν όλα έτσι τα προηγούμενα αλουμινίου iPhone. 

IMG_3005.jpeg

IMG_3019.jpeg

IMG_3017.jpeg

IMG_3018.jpeg

Όταν σκουπίζεις στα γρήγορα την περιοχή του πλατό, αυτή η περιοχή μένει συνήθως εκτός αν δεν βάλεις και λίγο "νυχάκι" πάνω από το πανάκι, για να φτάσεις στις γωνίες που κάνει με τα δαχτυλίδια των φακών.

Χαλαρώστε επιτέλους ή αγοράστε κάτι άλλο! 😛  

• Like 1
Δημοσ.

Για ποια διχρωμια μιλατε ρε παιδια? τι γινεται?

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Όταν σκουπίζεις στα γρήγορα την περιοχή του πλατό, αυτή η περιοχή μένει συνήθως εκτός αν δεν βάλεις και λίγο "νυχάκι" πάνω από το πανάκι, για να φτάσεις στις γωνίες που κάνει με τα δαχτυλίδια των φακών.

Χαλαρώστε επιτέλους ή αγοράστε κάτι άλλο! 😛  

Αυτο ακριβως....... και επειδη το μπλε δεν γινεται αποτι φαινεται.. πατε στο πορτοκαλι που ειναι και ωραιο χρωμα να ησυχασει η υφηλιος... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, theodosisp είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες και καλή εβδομάδα. Εμπνεόμενος απο το συγκεκριμένο thread και τις ατελείωτες αναμονές, είπα να φτιάξω ένα μποτάκι στον ελεύθερο μου χρόνο που παρακολουθεί συνεχώς τα 4 μεγάλα πολυκαταστήματα (public, kotsovolos, germanos, plaisio) για άμεσες διαθεσιμότητες προϊόντων που βρίσκονται ήδη σε καταστήματα, οι οποίες προκύπτουν κυρίως απο ακυρώσεις παραγγελιών (17, 17 pro, 17 pro max). Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες υλοποίησης.

Όταν βρεθεί κάτι, στέλνει ειδοποίηση σε telegram channel με τις λεπτομέρειες. Εδώ είναι το invite url για όποιον επιθυμεί (δεν κερδίζω εγώ κάτι εννοείται, ένα fun side project είναι). https://t.me/+A7XA8qbBtXY4NjY0

Είπα να το βάλω να τρέχει με shortcut. Τρέχει αλλά σου βγάζει πάλι το αποτέλεσμα  στο Telegram. Θα ήταν καλό να έβγαζε το Report με τα αποτελέσματα στην εφαρμογή Shortcuts. 
Ορίστε το link από το shortcut (Thnx to Theodosisp

https://www.icloud.com/shortcuts/5ca1b4950f424536b5fe094c481c81ac

41 λεπτά πριν, theodosisp είπε

Μονο παραγγελια και πληρωμη στο καταστημα σε αυτες τις περιπτωσεις

Για να πω την αλήθεια και γω συνεχίζω να έχω επιφυλάξεις και με το Γερμανό. Για να προχωρήσει η παραγγελία σου ζητάει να προπληρώσεις. Κανένας όμως δεν σου εγγυάται ότι η συσκευή είναι όντως διαθέσιμη και θα παραδοθεί τότε που λέμε (αύριο/μεθαυριο). Θα αρχίσουν πάλι τα συστημικά λάθη, η σειρά προτεραιότητας, οι προπαραγγελίες προηγούνται κλπ Και άντε μετά εσύ τρέχα να ακυρωσεις και να παρεις πίσω τα λεφτά σου

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.

Όσοι κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες παραγγελία απ τον Γερμανό/ Κοσμοτε και φαινόταν διαθέσιμο στο site παραλάβαμε το πολύ σε 3 ημέρες! Μην τα ξανά γράφουμε. Φέτος ο πιο συνεπής ήταν ο Γερμανός 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...