Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, avacan23 είπε https://instanews.gr/103354/technologia/den-echei-xanagin Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, ακόμα και όσοι έσπευσαν να παραγγείλουν από την πρώτη κιόλας μέρα, θα χρειαστεί να περιμένουν από 3 έως και 5 εβδομάδες για να παραλάβουν τη συσκευή τους. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε ένα κλίμα αμηχανίας, καθώς οι καταναλωτές που πλήρωσαν ήδη προκαταβολές, δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο τηλέφωνο. Όλο αυτό νομίζω πως είναι μια πολύ καλή απόδειξη για το πόσο (δεν) επηρεάζουν όλα τα σαχλοβίντεος, σχετικά με τις αντοχές των συσκευών, κάθε χρονιά την αγορά! Βοηθούν βέβαια την κίνηση σε sites, comments κλπ που μπαίνουμε και "σφαζόμαστε", οπότε όλα μια χαρά! 3
kostasmath23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Παίδες δυστυχώς τα τελευταία 2-3 χρόνια έτσι γίνεται, όσοι δν πάρουν πρώτη μέρα πάνε για από 3-4 εβδομάδες μετά και βάλε. Μακάρι φέτος να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά μικρό καλάθι. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε Παίδες δυστυχώς τα τελευταία 2-3 χρόνια έτσι γίνεται, όσοι δν πάρουν πρώτη μέρα πάνε για από 3-4 εβδομάδες μετά και βάλε. Μακάρι φέτος να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά μικρό καλάθι. Πάντως φέτος από την αρχή της κυκλοφορίας των νέων συσκευών, οι πληροφορίες λένε πως η ροη στις παραλαβές θα είναι πολύ πιο ομαλή σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Θα δείξει! 2
harris231 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Κωτσοβολος 2 μαύρα απλά 17άρια ελεύθερα. Προσέλθετε....Αγία Παρασκευή και Άργος.
vaggos_vankel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, avacan23 είπε https://instanews.gr/103354/technologia/den-echei-xanagin Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, ακόμα και όσοι έσπευσαν να παραγγείλουν από την πρώτη κιόλας μέρα, θα χρειαστεί να περιμένουν από 3 έως και 5 εβδομάδες για να παραλάβουν τη συσκευή τους. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε ένα κλίμα αμηχανίας, καθώς οι καταναλωτές που πλήρωσαν ήδη προκαταβολές, δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο τηλέφωνο. Οποτε σε μενα θα ερθει τα χριστουγεννα αφου εκανα την παραγγελια την παρασκευη που κυκλοφορησε. 1
harris231 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε εμένα πάντως που την έκανα εχθές για το απλό μαύρο από Public μου είπανε τέλη Νοέμβρη. Ευτυχώς έχω το 15αρι μου και δεν βιάζομαι. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από harris231 1
igiot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Clickbait άρθρα και ο κάθε υπάλληλος να λέει ότι γουστάρει κι ο καθένας το ίδιο εδώ μέσα, λες και μίλησαν με τον Tim Apple και κοίταξε τι θα φτάσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι ξεδίνουμε να γράφουμε εδώ, αλλά μόνο κάποιος που είναι αρκετά ψηλά και έχει εποπτεία από νούμερα μπορεί να κάνει εκτίμηση κι αυτός δεν έχει καμία δουλειά ή συμφέρον να μας ενημερώσει. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο υπάλληλος στο Μπραχάμι ξέρει πότε φτάνει το καράβι και τις παραγγελίες πανελλαδικά..... Έτσι είναι, καλώς ή κακώς, υπομονή κι όποιος αντέχει, αλλιώς άμαζον...
vaggos_vankel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, harris231 είπε Σε εμένα πάντως που την έκανα εχθές για το απλό μαύρο από Public μου είπανε τέλη Νοέμβρη. Ευτυχώς έχω το 15αρι μου και δεν βιάζομαι. Και γω με το 13αρι μου τα βγαζω περα.Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι πληρωσα για κατι που θα παραλαβω στο μελλον καποια στιγμη,ουτε αυτοι ξερουν το ποτε.
igiot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, igiot είπε Clickbait άρθρα και ο κάθε υπάλληλος να λέει ότι γουστάρει κι ο καθένας το ίδιο εδώ μέσα, λες και μίλησαν με τον Tim Apple και κοίταξε τι θα φτάσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι ξεδίνουμε να γράφουμε εδώ, αλλά μόνο κάποιος που είναι αρκετά ψηλά και έχει εποπτεία από νούμερα μπορεί να κάνει εκτίμηση κι αυτός δεν έχει καμία δουλειά ή συμφέρον να μας ενημερώσει. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο υπάλληλος στο Μπραχάμι ξέρει πότε φτάνει το καράβι και τις παραγγελίες πανελλαδικά..... Έτσι είναι, καλώς ή κακώς, υπομονή κι όποιος αντέχει, αλλιώς άμαζον... και σα το διάολο, είδες τελικά , μπορεί αν γράψει κανείς εδώ να κινούνται τα νήματα έσκασε το τηλ από Γερμανό για παραλαβή, pro 256 orange με παραγγελία απόγευμα 18/9, ούτε μέσο, ούτε άγχος, ήθελα να δω τα πρώτα reviews , χαλαρά....
stelpanta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ο μόνος που ίσως θα μπορούσε να ενημερώσει για παραλαβές ποσότητες και χρόνους είναι ένα υπάλληλος ή υπεύθυνος στον επίσημο εισαγωγέα δηλαδή την isquare,όλα τα άλλα είναι διαρροές από εδώ κ από εκεί,χωρίς βαρύτητα.
Vesouvious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, stelpanta είπε Ο μόνος που ίσως θα μπορούσε να ενημερώσει για παραλαβές ποσότητες και χρόνους είναι ένα υπάλληλος ή υπεύθυνος στον επίσημο εισαγωγέα δηλαδή την isquare,όλα τα άλλα είναι διαρροές από εδώ κ από εκεί,χωρίς βαρύτητα. Του εισαγωγέα δεν του τα χαρίζει η apple, τα πληρώνει! Φαντάσου να είχε παραγγείλει όλες τις προπαραγγελίες όταν όλοι μας σχεδόν έχουμε προπαραγγείλει από 3-4 καταστήματα….Απο τις ακυρώσεις εξυπηρετούν
panosk111178 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, igiot είπε Clickbait άρθρα και ο κάθε υπάλληλος να λέει ότι γουστάρει κι ο καθένας το ίδιο εδώ μέσα, λες και μίλησαν με τον Tim Apple και κοίταξε τι θα φτάσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι ξεδίνουμε να γράφουμε εδώ, αλλά μόνο κάποιος που είναι αρκετά ψηλά και έχει εποπτεία από νούμερα μπορεί να κάνει εκτίμηση κι αυτός δεν έχει καμία δουλειά ή συμφέρον να μας ενημερώσει. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο υπάλληλος στο Μπραχάμι ξέρει πότε φτάνει το καράβι και τις παραγγελίες πανελλαδικά..... Έτσι είναι, καλώς ή κακώς, υπομονή κι όποιος αντέχει, αλλιώς άμαζον... Αν έχει πρόσβαση στης αποθήκες ξέρεις ποτε είναι η επόμενη παραλαβή όλες η κεντρικές αποθήκες ξέρουν ποτέ παραλαμβάνουν 1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε Του εισαγωγέα δεν του τα χαρίζει η apple, τα πληρώνει! Φαντάσου να είχε παραγγείλει όλες τις προπαραγγελίες όταν όλοι μας σχεδόν έχουμε προπαραγγείλει από 3-4 καταστήματα….Απο τις ακυρώσεις εξυπηρετούν Ναι αλλά υπάρχουν και εξόφλημενες παραγγελίες αυτές πρέπει να παραδόσεις πρώτα και όχι αυτές που είναι με αντικαταβολή!
glazar76 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία από εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Πλαίσιο στις 12/09 και κανένα νέο (βέβαια δεν το κυνήγησα κιόλας). Αλλά την Παρασκευή 19/09 και ενώ είμαι διακοπές στην Μάνη, βλέπω στον Γερμανό Διαθέσιμο Pro Max 256 Deep Blue και το παραγγέλνω! (με προπληρωμή φυσικά). Το αποτέλεσμα;;; Δεν παίρνω κανένα email επιβεβαίωσης...συστημικό λάθος μου είπαν. Ε άμα θέλω το πιστεύω κύριοι! Αφού ήταν συστημικό λάθος γιατί αφού παρήγγειλα μετά άλλαξε το στοκ σε χαμηλή διαθεσιμότητα; εεεεε;;;; Έτσι καλά να πάθουμε (κακό πράμα ο υπερκαταναλωτισμός φίλοι μου)
Vesouvious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Ναι αλλά υπάρχουν και εξόφλημενες παραγγελίες αυτές πρέπει να παραδόσεις πρώτα και όχι αυτές που είναι με αντικαταβολή! Συμφωνώ. Όταν προπληρώνεις μόνο Amazon. Είχε συσκευές από 19/09… 2 λεπτά πριν, glazar76 είπε Προπαραγγελία από εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Πλαίσιο στις 12/09 και κανένα νέο (βέβαια δεν το κυνήγησα κιόλας). Αλλά την Παρασκευή 19/09 και ενώ είμαι διακοπές στην Μάνη, βλέπω στον Γερμανό Διαθέσιμο Pro Max 256 Deep Blue και το παραγγέλνω! (με προπληρωμή φυσικά). Το αποτέλεσμα;;; Δεν παίρνω κανένα email επιβεβαίωσης...συστημικό λάθος μου είπαν. Ε άμα θέλω το πιστεύω κύριοι! Αφού ήταν συστημικό λάθος γιατί αφού παρήγγειλα μετά άλλαξε το στοκ σε χαμηλή διαθεσιμότητα; εεεεε;;;; Έτσι καλά να πάθουμε (κακό πράμα ο υπερκαταναλωτισμός φίλοι μου) Από πλαίσιο μην περιμένεις. Μόνο αν είσαι καλός πελάτης και ξέρεις τον διευθυντή του καταστήματος… αλλιώς θα περιμένεις πολύ Ο μόνος που έχει συσκευές είναι ο Κωτσόβολος. Κάντε μια βόλτα από κατάστημα. Και ο Κωτσόβολος από ακυρώσεις εξυπηρετεί 1 ώρα πριν, billdanos είπε Όλο αυτό νομίζω πως είναι μια πολύ καλή απόδειξη για το πόσο (δεν) επηρεάζουν όλα τα σαχλοβίντεος, σχετικά με τις αντοχές των συσκευών, κάθε χρονιά την αγορά! Βοηθούν βέβαια την κίνηση σε sites, comments κλπ που μπαίνουμε και "σφαζόμαστε", οπότε όλα μια χαρά! Ισχύει, εγώ είχα κρατήσει πισινή από την αρχή. Ωστόσο: The iPhone 17 Pro models are made from aluminum this year, and Apple uses an anodization process to add color. The process provides a strong, scratch resistant finish that is similar to sapphire in terms of hardness. It's not easily scratched, and JerryRigEverything demonstrated that most of the iPhone 17 Pro's shell is going to hold up well against minor scratches, including the area where the Ceramic Shield 2 cutout is located for MagSafe charging. Most is the key word when it comes to testing, because there is a vulnerable area. The camera plateau has a sharp, raised edge that is not chamfered, and it is a weak spot where the anodized layer is not well-adhered. The aluminum coating in the camera area does scratch easily. Πόσο μπροστά είναι η dbrand ρε φίλε που έκλεισε το «πλατό»!! Αν και λογικά η υπεριψομενη άκρη του πλατό καλύπτεται απο τις περισσότερες θήκες Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Vesouvious
polaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Φαίνεται πως η iSystem τουλάχιστον στα ρολόγια άρχισε να παραδίδει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα