Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kleannn είπε

Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος 17 pro silver από istorm και αν ναι με τι κωδικό;

Όχι, δεν έχω παραλάβει τίποτα. Παρήγγειλα το 17 Pro 256 Silver από iStorm στις 12/09 γύρω στις 17:00. παραγγελίας ****206**. Εσύ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Flying είπε

Όχι, δεν έχω παραλάβει τίποτα. Παρήγγειλα το 17 Pro 256 Silver από iStorm στις 12/09 γύρω στις 17:00. παραγγελίας ****206**. Εσύ;

Και γω το ίδιο παρηγγειλα 13/9 στις 11 το πρωί και έχω αριθμό παραγγελίας ****218** άρα ίσως όταν πάρεις εσύ έχω κάποιες ελπίδες 

Δημοσ.
Στις 18/10/2025 στις 1:12 ΠΜ, Subrosaval είπε

WTF ήμαρτον !!!

Στις 18/10/2025 στις 1:24 ΠΜ, farcry33 είπε

Ποιο μέλος είναι αυτό πολύ τραγικό μου ακούγεται τι φάση.

Εγώ άνετα δίνω 50 για iPhone 17 pro max silver από iStorm 512gb οποίος ακούει αν δεν παραλάβω μέχρι τότε 😂

Στις 18/10/2025 στις 7:43 ΠΜ, Mitsaras29 είπε

Σώπα ρε φίλε! Μακάρι να βρεις το δίκιο σου!

Στις 18/10/2025 στις 9:11 ΠΜ, fotisdri είπε

Φιλε Μακαρι να βρεις ακρη. καλο ειναι βεβαια να ενημερωσεις και για το μελος του φορουμ

Στις 18/10/2025 στις 10:18 ΠΜ, Stelaras1993 είπε

Ψυχολόγο θες όχι δικηγόρο , καλά ξεμπερδέματα , όμως να ξέρεις  δεν πρόκειται να τον βρεις .  Έκανες ένα λάθος τέλος τώρα. Χέρι με χέρι πάντα τέτοιες συναλλαγές . 

Στις 18/10/2025 στις 11:38 ΠΜ, Mitsaras29 είπε

Δεν πάει έτσι πάντα, είναι υπό προϋποθέσεις.  Αν άνοιξε το πακέτο μπροστά στη μεταφορική υπάρχουν μάρτυρες και εάν έχει βίντεο όταν ξεσφραγίζει το κουτί και είναι άδειο τότε θα βρει το δίκιο του. Δεν πάει αυτεπάγγελτα αλλά θα κινηθεί νομικά εναντίον του και θα κερδίσει σίγουρα και ο άλλος θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα και ψυχική οδύνη και θα έχει και ποινική δίωξη στο τέλος γιατί έχει και προσωπικά στοιχεία εφόσον του έκανε κατάθεση στην τράπεζα. Οπότε θα βρει τον μπελά του ο άλλος!

Παιδιά, μην αγχώνεστε. Όταν έρθει η ώρα και έχω επίσημα στοιχεία θα τα πούμε όλα. Κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη μήπως έγινε στην ACS (στο τοπικό κατάστημα που στάλθηκε το δέμα) αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχυεί. Εδώ είμαστε. Να μην σας τύχει ποτέ. Πέρα από το οικονομικό που δεν είναι και λίγα τα λεφτά, είναι και το ψυχοφθόρο του να περιμένεις κάτι που το έχεις πληρώσει και να παίρνεις αέρα κοπανιστό. 

2 ώρες πριν, Elvenlied95 είπε

Πάντως μόλις είδα ότι δεν υπάρχει πλέον το YOU στο Σκρουτζ σαν κατάστημα που διαθέτει δυνατότητα παραγγελίας του iPhone. Λέτε να το έκλεισαν και να άλλαξαν χώρα με τα λεφτά μας ; 😂

Επειδή μετά το παραπάνω φιάσκο το έβαλα παραγγελία στο you.gr (μέσω skroutz & tbi με σχεδόν καθόλου επιτόκιο), μου είπαν αυτό στο chat του skroutz. Στο τηλ. κέντρο του you βέβαια μου δεν γνωρίζουν διότι όπως λένε υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Κάνε τους μια ερώτηση και εσύ.

2025-10-20173800.png.a3d8f7e2853fdf33b73617b091465097.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Architekt είπε

Μόλις έριξα παραγγελία και στον Γερμανό! Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας από κάπου θα μου έχει έρθει το 17 Pro…

Το ίδιο ακριβώς μόλις παράγγειλα και εγώ. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα. Δε μου ζήτησε προπληρωμή 

1 ώρα πριν, CleanthisD είπε

Όσοι κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες παραγγελία απ τον Γερμανό/ Κοσμοτε και φαινόταν διαθέσιμο στο site παραλάβαμε το πολύ σε 3 ημέρες! Μην τα ξανά γράφουμε. Φέτος ο πιο συνεπής ήταν ο Γερμανός 

Εγώ και πέρυσι από Γερμανό αγόρασα. Κανένα θέμα. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, smoothjimmy27 είπε

Το ίδιο ακριβώς μόλις παράγγειλα και εγώ. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα. Δε μου ζήτησε προπληρωμή 

Εγώ και πέρυσι από Γερμανό αγόρασα. Κανένα θέμα. 

Γίνεται να βάλεις πληρωμή στο κατάστημα στον γερμανό?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ANESTIS200 είπε

Γίνεται να βάλεις πληρωμή στο κατάστημα στον γερμανό?

Αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα έβαλα και το δέχτηκε κανονικοτατα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kleannn είπε

Δέχθηκε κανένας email από istorm για παραλαβή σήμερα σε οποιαδήποτε συσκευή 17

Μπα, εγώ με προ παραγγελία 12/09 15:01 πορτοκαλί pm με αριθμό παραγγελίας 179xx δεν είχα σήμερα ενημέρωση και σύμφωνα με την παρακολούθηση που έχουμε εδώ σε αυτό το νήμα πρέπει να είμαι ανάμεσα στους επόμενους για παραλαβή 

Επεξ/σία από Mitsaras29
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mitsos_The_Great είπε

Παιδιά, μην αγχώνεστε. Όταν έρθει η ώρα και έχω επίσημα στοιχεία θα τα πούμε όλα. Κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη μήπως έγινε στην ACS (στο τοπικό κατάστημα που στάλθηκε το δέμα) αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχυεί. Εδώ είμαστε. Να μην σας τύχει ποτέ. Πέρα από το οικονομικό που δεν είναι και λίγα τα λεφτά, είναι και το ψυχοφθόρο του να περιμένεις κάτι που το έχεις πληρώσει και να παίρνεις αέρα κοπανιστό. 

Επειδή μετά το παραπάνω φιάσκο το έβαλα παραγγελία στο you.gr (μέσω skroutz & tbi με σχεδόν καθόλου επιτόκιο), μου είπαν αυτό στο chat του skroutz. Στο τηλ. κέντρο του you βέβαια μου δεν γνωρίζουν διότι όπως λένε υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Κάνε τους μια ερώτηση και εσύ.

2025-10-20173800.png.a3d8f7e2853fdf33b73617b091465097.png

Αυτή την απάντηση έλαβα. Εχω κάνει παραγγελία στις 20/9 και εγώ με tbi. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου αναφέρει ότι παραγγελίες από  το διάστημα 17-20/10 δεν έχουν εξυπηρετηθεί. Εδώ δεν έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα οι προπαραγγελίες 😅 Εκτός και αν ήθελε να γράψει 17-20/9… Λογικά έχουν δεκάδες τέτοια ερωτήματα καθημερινά για τα iPhone και μάλλον ξεπετάνε τα tickets 😂

IMG_3522.png

• Haha 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή τελικά δεν με βόλεψε το μέγεθος του ΠΡΟ , θα το δώσω για ΜΑΞ , όποιος ενδιαφέρεται να δει την αγγελία , με τιμολόγιο είναι δεν πάω να βγάλω κέρδος ή κάτι. Απλά θα δωθεί αμέσως μόλις βρω διαθέσιμο προ μαξ ! Σήμερα το λειτούργησα πρώτη μέρα. 

Δημοσ.

Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν μας , μην ακούτε τις μαλακ*** που λένε για ευρωπαϊκές ή ακόμα και παγκόσμιες ελλείψεις , γίνονται μόνο εδώ και ξέρετε γιατί; Γιατί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν είχε γίνει έστω μια φορά δεν θα υπήρχε επόμενη θα τους είχαν γαμ**** τα καμπανάκια 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν μας , μην ακούτε τις μαλακ*** που λένε για ευρωπαϊκές ή ακόμα και παγκόσμιες ελλείψεις , γίνονται μόνο εδώ και ξέρετε γιατί; Γιατί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν είχε γίνει έστω μια φορά δεν θα υπήρχε επόμενη θα τους είχαν γαμ**** τα καμπανάκια 

Πάντως με τον κολλητό μου που μένει Νορβηγία εχθές μίλησα και  διαθεσιμα για άμεση αγορά ήταν μόνο τα 17 pro max σε ασημί χρώμα από 512gb και πάνω. Τίποτα άλλο. Στο Τρόντχαϊμ τουλάχιστον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έσκασε αλάνια! Istorm Τσιμισκή αριθμός παραγγελίας 179xx μόλις ήρθε μήνυμα! Παραγγελία 12/09 15:01! Εύχομαι και στα δικά σας σύντομα!

Screenshot_20251020-200339.png

Επεξ/σία από Mitsaras29
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...