Dimitrisger Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε Εκείνη τη στιγμή 14:57- 15:05 επέφταν στο σύστημα κατά εκατοντάδες, παρατήρησα όλες αυτές τις μέρες που ποστάρουμε εδώ ότι τα πρώτα 5-6 λεπτά παίζει να μπήκαν 2000 παραγγελίες. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή η καταχώριση η δικιά μου να έπεσε πιο νωρίς από τη δικιά σου αλλά λόγω του ότι μπήκα και πλήρωσα να πήρε μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό. Λογικά αύριο μέχρι το απόγευμα θα πάρεις και εσύ μήνυμα αφού έχεις ίδια συσκευή. Λογικά ήρθαν πορτοκαλί 256 προ μαξ. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα μέχρι και αύριο να δω αν μου στείλουν αφού φάγαμε το γαϊδούρι στην ουρά θα κολλήσουμε; Δεν νομίζω να ήρθαν αλλά τώρα. Αποκλείεται από την Πέμπτη να ξαναπήραν παραλαβή τώρα την Δευτέρα. Λογικά κάποια ακύρωση θα παίχτηκε γιατί δεν είδα κανέναν άλλο να ανάφερει για παραλαβή από iStorm χθες και πόσο μάλλον για πορτοκαλί Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Dimitrisger
vpapanik Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 12 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε Μόλις έσκασε αλάνια! Istorm Τσιμισκή αριθμός παραγγελίας 179xx μόλις ήρθε μήνυμα! Παραγγελία 12/09 15:01! Εύχομαι και στα δικά σας σύντομα! Καλορίζικο ! άντε να παίρνουμε σειρά, 184xx 15:05 με βλέπω σε κανα 10ήμερο...
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 41 λεπτά πριν, vpapanik είπε Καλορίζικο ! άντε να παίρνουμε σειρά, 184xx 15:05 με βλέπω σε κανα 10ήμερο... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μετακινούνται περίπου 150 νούμερα κάθε εβδομάδα με τις παραγγελίες του iStorm. Για τα πορτοκαλί τουλάχιστον. Οπότε θα έλεγα παραπάνω από 10 μέρες.
petran1790 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Dimitrisger είπε Δεν νομίζω να ήρθαν αλλά τώρα. Αποκλείεται από την Πέμπτη να ξαναπήραν παραλαβή τώρα την Δευτέρα. Λογικά κάποια ακύρωση θα παίχτηκε γιατί δεν είδα κανέναν άλλο να ανάφερει για παραλαβή από iStorm χθες και πόσο μάλλον για πορτοκαλί Δεν ειναι ολη η Ελλαδα εδω στο Insomnia ρε παιδες και να γραφει κιολας!! Προφανως παραδιδουν σχεδον σε καθημερινη βαση τηλεφωνα ...
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, petran1790 είπε Δεν ειναι ολη η Ελλαδα εδω στο Insomnia ρε παιδες και να γραφει κιολας!! Προφανως παραδιδουν σχεδον σε καθημερινη βαση τηλεφωνα ... Σορρυ, αλλά προφανώς και δεν παραδίδουν καθημερινά τηλέφωνα, ο προμηθευτής δεν τους στέλνει κάθε μέρα κινητά, μια φορά την εβδομάδα άντε δυο σε περιπτώσεις που έχουν μεγαλύτερο απόθεμα. Επισης 3 εβδομάδες παρακολουθώ την κατάσταση με άτομα που έχουν παραλάβει εγγυημένα 17 pro max πορτοκαλί 256, και μετακινούνται 150 νούμερα εδώ και 3 εβδομάδες. Οποτε είναι safe να πούμε πως αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί. Και επίσης πάντα όταν είχαν παραλαβές στο iStorm πετάγονταν 3+ άτομα να πουν ότι ήρθε μέιλ. Για αυτό και λέω ότι ήταν μια περίπτωση μόνο. Αλλιώς θα έπρεπε να έρθει και στον Farcry που είχε σειρά πιο πριν, αλλά και σε εμένα που είμαι 179ΧΧΧ και στις πολύ αρχές. Επίσης είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη αλλά στο κατάστημα του cosmos, οπότε δεν τίθεται θέμα μεταφοράς και καθυστέρησης
NickPatou Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Σορρυ, αλλά προφανώς και δεν παραδίδουν καθημερινά τηλέφωνα, ο προμηθευτής δεν τους στέλνει κάθε μέρα κινητά, μια φορά την εβδομάδα άντε δυο σε περιπτώσεις που έχουν μεγαλύτερο απόθεμα. Επισης 3 εβδομάδες παρακολουθώ την κατάσταση με άτομα που έχουν παραλάβει εγγυημένα 17 pro max πορτοκαλί 256, και μετακινούνται 150 νούμερα εδώ και 3 εβδομάδες. Οποτε είναι safe να πούμε πως αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί. Και επίσης πάντα όταν είχαν παραλαβές στο iStorm πετάγονταν 3+ άτομα να πουν ότι ήρθε μέιλ. Για αυτό και λέω ότι ήταν μια περίπτωση μόνο. Αλλιώς θα έπρεπε να έρθει και στον Farcry που είχε σειρά πιο πριν, αλλά και σε εμένα που είμαι 179ΧΧΧ και στις πολύ αρχές. Επίσης είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη αλλά στο κατάστημα του cosmos, οπότε δεν τίθεται θέμα μεταφοράς και καθυστέρησης Χωρις να ειμαι γνωστης και χωρις να εχω κανει παραγγελια απο istorm δεν νομιζω να μετακινουνται μονο 150 νουμερα την εβδομαδα. Γνωστος μου που παρελαβε ηδη pm 17 εριξε πριν λιγες μερες αλλη μια παραγγελια στο istorm και εχει σειρα 300xxx, οποτε αν παει με 150 / εβδομαδα και ακομα δεν εχουν παραλαβει οι 179xxx, τοτε λογικα αυτος θα παρει το δευτερο λιγο πριν το release του iphone 19 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από NickPatou 1
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 λεπτά πριν, NickPatou είπε Χωρις να ειμαι γνωστης και χωρις να εχω κανει παραγγελια απο istorm δεν νομιζω να μετακινουνται μονο 150 νουμερα την εβδομαδα. Γνωστος μου που παρελαβε ηδη pm 17 εριξε πριν λιγες μερες αλλη μια παραγγελια στο istorm και εχει σειρα 300xxx, οποτε αν παει με 150 / εβδομαδα και ακομα δεν εχουν παραλαβει οι 179xxx, τοτε λογικα αυτος θα παρει το δευτερο λιγο πριν το release του iphone 19 Μπορείς να διαβάσεις το φόρουμ και να κάνεις τα μαθήματικα. Τόσο βγαίνει. Τα έχω κάνει εγώ και για αυτό στο λέω εγγυημένα ότι είναι τόσο. Επίσης πριν μπω στο φόρουμ, μιλούσα με ένα παιδί στο Facebook και ξέρω ότι πήρε 2 τέτοιες συσκευές με μια εβδομάδα διαφορά, οι παραγγελίες είχαν και εκεί 150 νούμερα διαφορά. Οι πληροφορίες διασταυρώνονται. Δεν με πειράζει αν με πιστεύετε ή όχι, εγώ σας λέω απλά τι γίνεται τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Αν θέλετε να έχετε απλά ψευδείς πεποιθήσεις, do it, δεν θα παραλάβετε νωρίτερα έτσι. Προφανως και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες παραλαβές μιας και όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει πάρει συσκευές και εμείς είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών αλλά ακόμα όπως βλέπουμε δεν έχουν εξυπηρετηθεί προπαραγγελίες που έγιναν 15:01
petran1790 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καθημερινα παραδιδουν.. (ασχετα αν δεν παραλαμβανουν καθημερινα)... τα μοιραζουν.. Επισης νομιζετε οτι μονο online παραγγελιες παιζουν παραδοσεις? Ξερετε ποσα κομματια φευγουν καθημερινα απο καταστηματα? ή νομιζετε οτι δεν δινουν κανενα τεμαχιο αν παει καποιος για να αγορασει επιτοπου??
NickPatou Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε Μπορείς να διαβάσεις το φόρουμ και να κάνεις τα μαθήματικα. Τόσο βγαίνει. Τα έχω κάνει εγώ και για αυτό στο λέω εγγυημένα ότι είναι τόσο. Επίσης πριν μπω στο φόρουμ, μιλούσα με ένα παιδί στο Facebook και ξέρω ότι πήρε 2 τέτοιες συσκευές με μια εβδομάδα διαφορά, οι παραγγελίες είχαν και εκεί 150 νούμερα διαφορά. Οι πληροφορίες διασταυρώνονται. Δεν με πειράζει αν με πιστεύετε ή όχι, εγώ σας λέω απλά τι γίνεται τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Αν θέλετε να έχετε απλά ψευδείς πεποιθήσεις, do it, δεν θα παραλάβετε νωρίτερα έτσι. Προφανως και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες παραλαβές μιας και όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει πάρει συσκευές και εμείς είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών αλλά ακόμα όπως βλέπουμε δεν έχουν εξυπηρετηθεί προπαραγγελίες που έγιναν 15:01 Γενικα, μην κοιτατε τοσο τα νουμερα, δεν ξερω αν πανε με σειρα, εγω πριν κατι μερες διαβασα εδω για ενα παλικαρι που περασε απο το istorm στο mall, χωρις παραγγελια χωρις τιποτα και ειπε οτι ρωτησε την υπευθυνη εαν παιζει τιποτα διαθεσιμο και τσιμπησε επι τοπου 17 pm orange αν δεν κανω λαθος.
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, petran1790 είπε Καθημερινα παραδιδουν.. (ασχετα αν δεν παραλαμβανουν καθημερινα)... τα μοιραζουν.. Επισης νομιζετε οτι μονο online παραγγελιες παιζουν παραδοσεις? Ξερετε ποσα κομματια φευγουν καθημερινα απο καταστηματα? ή νομιζετε οτι δεν δινουν κανενα τεμαχιο αν παει καποιος για να αγορασει επιτοπου?? Για το αν παραδιδουν καθημερινα δεν ξερω να απαντησω σιγουρα, μακαρι να ισχυει μηπως και ερθει η σειρα μας πιο γρηγορα, αλλα μεχρι τωρα ειδα οτι οι πολλες παραλαβες πεφτουν την Πεμπτη, οποτε φανταζομαι παραλαμβανουν Τεταρτη-Πεμπτη 7 λεπτά πριν, NickPatou είπε Γενικα, μην κοιτατε τοσο τα νουμερα, δεν ξερω αν πανε με σειρα, εγω πριν κατι μερες διαβασα εδω για ενα παλικαρι που περασε απο το istorm στο mall, χωρις παραγγελια χωρις τιποτα και ειπε οτι ρωτησε την υπευθυνη εαν παιζει τιποτα διαθεσιμο και τσιμπησε επι τοπου 17 pm orange αν δεν κανω λαθος. Δεν διαφωνω, αν και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει εδω περα (χωρις να λεω οτι λεει ψεματα ο συγκεκριμενος), αλλα ναι, χωρις αποδειξεις δυσκολο να το διασταυρωσουμε αυτο. Ειδαμε και παραδειγμα με τον FarCry που ειχε σειρα πιο πριν απο αλλον και του αλλου του ηρθε μηνυμα να παραλαβει ενω του FarCry οχι Θεωρητικα ομως πρεπει να τηρειται η σειρα προτεραιοτητας. Διαφορετικα, με αποδειξεις (σκρινσοτς παραγγελιας, παραλαβης κλπ) μπορει οποιος θελει να κινηθει και δικαστικα μιας και στα τηλεφωνα λενε οτι τηρουν τη σειρα προτεραιοτητας Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Dimitrisger 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μην παραμυθιάζεστε μόνοι σας , κάποια Υποτυπώδη σειρά θα υπάρχει λογικά κάπου αν και κανένας δν μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτήν , πέρα από αυτό όσο γίνονται προπαραγγελίες χωρίς να είναι πληρωμένες και κάθε άτομο έχει παραγγείλει σε 10 καταστήματα δεν υπάρχει καμμία σειρά έχουν χάσει την μπάλα όλοι τους 2
newtron Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 15 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Για το αν παραδιδουν καθημερινα δεν ξερω να απαντησω σιγουρα, μακαρι να ισχυει μηπως και ερθει η σειρα μας πιο γρηγορα, αλλα μεχρι τωρα ειδα οτι οι πολλες παραλαβες πεφτουν την Πεμπτη, οποτε φανταζομαι παραλαμβανουν Τεταρτη-Πεμπτη Δεν διαφωνω, αν και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει εδω περα (χωρις να λεω οτι λεει ψεματα ο συγκεκριμενος), αλλα ναι, χωρις αποδειξεις δυσκολο να το διασταυρωσουμε αυτο. Ειδαμε και παραδειγμα με τον FarCry που ειχε σειρα πιο πριν απο αλλον και του αλλου του ηρθε μηνυμα να παραλαβει ενω του FarCry οχι Θεωρητικα ομως πρεπει να τηρειται η σειρα προτεραιοτητας. Διαφορετικα, με αποδειξεις (σκρινσοτς παραγγελιας, παραλαβης κλπ) μπορει οποιος θελει να κινηθει και δικαστικα μιας και στα τηλεφωνα λενε οτι τηρουν τη σειρα προτεραιοτητας Συγγνώμη αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε κάτι. Οι προπληρωμές έχουν προτεραιότητα. ΤΕΛΟΣ. Αν στο μήνα δεν παραδώσει πρέπει να σου επιστρέψει τα χρήματα. Όσοι έχουν πληρώσει λοιπόν θα το πάρουν και οι επόμενοι, αν και όταν ψηθούν να φέρουν κομμάτια. Έχω προπαραγγελία χωρίς προπληρωμή στο Πλαίσιο από 12/09, το 18ο κινητό στη σειρά που έγινε παραγγελία, 17 ΠΜ Πορτοκαλί 256. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όταν έρθει ίσως πάω να παραλάβω, ίσως πάει κάποιος άλλος από εδώ. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα.
petran1790 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, newtron είπε Συγγνώμη αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε κάτι. Οι προπληρωμές έχουν προτεραιότητα. ΤΕΛΟΣ. Αν στο μήνα δεν παραδώσει πρέπει να σου επιστρέψει τα χρήματα. Όσοι έχουν πληρώσει λοιπόν θα το πάρουν και οι επόμενοι, αν και όταν ψηθούν να φέρουν κομμάτια. Έχω προπαραγγελία χωρίς προπληρωμή στο Πλαίσιο από 12/09, το 18ο κινητό στη σειρά που έγινε παραγγελία, 17 ΠΜ Πορτοκαλί 256. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όταν έρθει ίσως πάω να παραλάβω, ίσως πάει κάποιος άλλος από εδώ. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Το εχεις δει να συμβαινει αυτο? Εχει περασει ηδη μηνας... Ολοι οσοι εχετε προπαραγγειλει και εχετε πληρωσει εχετε παραλαβει? ή σας εχουν επιστρεψει τα χρηματα σας πισω? Στην Ελλαδα ζουμε παιδια... προσγειωθειτε λιγο! 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 λεπτά πριν, newtron είπε Συγγνώμη αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε κάτι. Οι προπληρωμές έχουν προτεραιότητα. ΤΕΛΟΣ. Αν στο μήνα δεν παραδώσει πρέπει να σου επιστρέψει τα χρήματα. Όσοι έχουν πληρώσει λοιπόν θα το πάρουν και οι επόμενοι, αν και όταν ψηθούν να φέρουν κομμάτια. Έχω προπαραγγελία χωρίς προπληρωμή στο Πλαίσιο από 12/09, το 18ο κινητό στη σειρά που έγινε παραγγελία, 17 ΠΜ Πορτοκαλί 256. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όταν έρθει ίσως πάω να παραλάβω, ίσως πάει κάποιος άλλος από εδώ. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Φίλε μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί , ξέρεις πόσα παιδιά εδώ μέσα μαζί με εμένα και έχουμε πληρώσει όλο το ποσό και έχουμε κάνει προπαραγγελια την πρώτη μέρα και ακόμα δεν έχουμε καμμία ενημέρωση; Δεν ισχύει ούτε η σειρά προτεραιότητας ούτε ότι όσοι πλήρωσαν είμαστε πιο πάνω στην λίστα , βασικά δεν ξέρω κααααν αν υπάρχει λίστα γιατί θεωρώ αν υπήρχε θα μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες για το που βρισκόμαστε μετά από έναν μήνα και 2
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 10 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Για το αν παραδιδουν καθημερινα δεν ξερω να απαντησω σιγουρα, μακαρι να ισχυει μηπως και ερθει η σειρα μας πιο γρηγορα, αλλα μεχρι τωρα ειδα οτι οι πολλες παραλαβες πεφτουν την Πεμπτη, οποτε φανταζομαι παραλαμβανουν Τεταρτη-Πεμπτη Δεν διαφωνω, αν και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει εδω περα (χωρις να λεω οτι λεει ψεματα ο συγκεκριμενος), αλλα ναι, χωρις αποδειξεις δυσκολο να το διασταυρωσουμε αυτο. Ειδαμε και παραδειγμα με τον FarCry που ειχε σειρα πιο πριν απο αλλον και του αλλου του ηρθε μηνυμα να παραλαβει ενω του FarCry οχι Θεωρητικα ομως πρεπει να τηρειται η σειρα προτεραιοτητας. Διαφορετικα, με αποδειξεις (σκρινσοτς παραγγελιας, παραλαβης κλπ) μπορει οποιος θελει να κινηθει και δικαστικα μιας και στα τηλεφωνα λενε οτι τηρουν τη σειρα προτεραιοτητας Δεν μπορεί να κινηθεί δικαστικά γιατί παίζουν πολλά ρόλο στην παράδοση. Το σύστημα τους μπορεί να μην πιάνει μόνο τον αριθμό παραγγελίας αλλά και άλλους παράγοντες όπως ο χρόνος που έκανε κάποιος για την προπληρωμή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα