petran1790 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, newtron είπε Τότε συγγνώμη αλλά θα στο πω χύμα, μη γκρινιάζεις επειδή σε π@@@ε. Ή κάνε κάτι ή κάτσε και ευχαριστήσου το.🤣 Χαχαχαχαχα! Οχι αδερφε.. δεν με @@@... να κανω κατι για ποιο πραγμα? για να παρω το νεο iphone πιο γρηγορα? τι θα κερδισω ??? Glamour?? Κινητο να κανω την δουλεια μου εχω.. 14 Pro... Αναβαθμιση ουσιας θελω να κανω (γενικα στην 3ετια αλλαζω), οχι επιδειξης/βιτσιου οπως θελεις πες το. Και εγω θα το παρω το 17 PM το εχω ηδη πει.. Δεν εχω παραγγειλει καν ακομα.. Εσκεμμενα περιμενω.. δεν θα μπω στο τριπακι τους.. Δεν θα τους παρακαλεσω να μου δωσουν κινητο... Καποια στιγμη θα βγω στη γυρα να ρωτησω αν υπαρχει διαθεσιμο τπτ ή να με ειδοποιησουν αν βρουν αυτο που θελω.. και θα το πληρωσω να το παρω επι τοπου... (ειναι πολυ πιθανο να ξες να παρω πιο γρηγορα συσκευη ετσι παρα τις προπαραγγελιες 12/09... ) 1
newtron Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 3 λεπτά πριν, newtron είπε https://mobilistas.gr/shop/new-apple/iphone-17-pro-max-deep-blue-256gb/?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUwmczFCVGAsJiM1SUFfcV5nYg== https://mobilistas.gr/shop/new-apple/iphone-17-pro-max-cosmic-orange-256gb-2/?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUwmczFCVGAsJiM1SUFfcV5nYg== https://electrolleti.gr/shop/532850?ref=bestprice.gr Το τρίτο λέει 1-3 μέρες αλλά πάρε ένα τηλ για καλό και για κακό. Και ήταν η απλή αναζήτηση που έβαλα μόνο τα διαθέσιμα ε. Κι ένα 512 για όποιον θέλει: https://smartbee.gr/index.php?route=product/product&path=122_123&product_id=630&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUwmczFCVGAsJiM1SUFfcV5nYg==
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Ακόμα όχι, δείχνει ότι την έστειλαν αλλά ακόμα δεν μου βγάζει η μεταφορική στοιχεία, σαν να μην έχουν πάει να παραλάβουν ακόμα. Δεν μπορώ να πάω να παραλάβω εγώ μου είπαν γιατί είχα βάλει αποστολή και για να αλλάξει αυτό πρέπει να ακυρώσω και να περάσω ξανά παραγγελία! 😂 παραλαβη απο καταστημα δεν ειχες βαλει?
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Σήμερα κανένα νέο από istorm για παραλαβές 17 pro max??? Δεν έχω δει κανέναν να γράφει για 17 pro max deep blue 256.
Vkngs Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 14 ώρες πριν, JoannaB1979 είπε Σήμερα πήγα στο κατάστημα Κωτσόβολου για μια αγορά που έκανα και επί την ευκαιρία ειπα να ρωτήσω που βρισκόμαστε με την παραγγελία μου. Λοιπόν μου έδειξε την οθονη του υπολογιστή και βρίσκομαι μέσα στην επόμενη παραλαβή τους promax 256gb blue με αρ παρ. 101311xxxxxx πληρωμένη απο 24/10. 101295 και δεν εχω παραλαβει ακομα... 1
NoMans Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 λεπτά πριν, Vkngs είπε 101295 και δεν εχω παραλαβει ακομα... Κι εγώ το ίδιο. PM Blue 256 1
spyridy Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ενημερωτικά, πριν λίγες μέρες πέρασα απο κατάστημα istorm να δω τι προβλέπεται για την προπαραγγελία μου (12/09 15:11 PM 256 GB silver) την οποία έχω προπληρώσει! Με ενημέρωσε ευγενικά ο Δντης του καταστήματος οτι δεν έχουν ιδεα πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Αυτό που έκανα λοιπόν σε συνεννόηση μαζί του είναι το εξής: 1. Αίτημα επιστροφής χρημάτων 2. αλλαγή απο αποστολή στο χώρο μου, σε παραλαβή απο κατάστημα 3. Διαβεβαίωση οτι η παραγγελία μου δεν ακυρώνεται ή τροποποιείται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ούτε χάνω σειρά προτεραιότητας. Πριν λίγο έλαβα email επιστροφής χρημάτων απο istorm (θα φανεί σε 3-10 μέρες στο λογαριασμό Τραπέζης. Κάλεσα στο τηλ. κέντρο να επιβεβαιώσω οτι η παραγγελία μου παραμένει ενεργή. Μου επιβεβαίωσαν τον αριθμό παραγγελίας (ίδιος) και οτι δεν έχει ακυρωθεί και έχει τροποποιηθεί ΜΟΝΟ ο τρόπος παραλαβής (αντί για αποστολή στο χώρο μου, σε παραλαβή απο το κατάστημα και πληρωμή επιτόπου). Τώρα λοιπόν, παίρνω τα λεφτά μου πίσω και περιμένω...αν φυσικά στο ενδιάμεσο βρω τηλέφωνο απο αλλού, δεν θα διστάσω να το πάρω. Και καπως έτσι αισθάνομαι λιγότερο κορόιδο (παραμένω κορόιδο φυσικά, απλά όχι "τόσο" όσο πριν) 1
newtron Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 27 λεπτά πριν, petran1790 είπε Χαχαχαχαχα! Οχι αδερφε.. δεν με @@@... να κανω κατι για ποιο πραγμα? για να παρω το νεο iphone πιο γρηγορα? τι θα κερδισω ??? Glamour?? Κινητο να κανω την δουλεια μου εχω.. 14 Pro... Αναβαθμιση ουσιας θελω να κανω (γενικα στην 3ετια αλλαζω), οχι επιδειξης/βιτσιου οπως θελεις πες το. Και εγω θα το παρω το 17 PM το εχω ηδη πει.. Δεν εχω παραγγειλει καν ακομα.. Εσκεμμενα περιμενω.. δεν θα μπω στο τριπακι τους.. Δεν θα τους παρακαλεσω να μου δωσουν κινητο... Καποια στιγμη θα βγω στη γυρα να ρωτησω αν υπαρχει διαθεσιμο τπτ ή να με ειδοποιησουν αν βρουν αυτο που θελω.. και θα το πληρωσω να το παρω επι τοπου... (ειναι πολυ πιθανο να ξες να παρω πιο γρηγορα συσκευη ετσι παρα τις προπαραγγελιες 12/09... ) Σόρρυ νόμιζα ότι έχεις ανοιχτή παραγγελία ήδη. Έτσι ακριβώς όπως το λες λοιπόν, μάγκας. Πιστεύω ξεκάθαρα θα πάρεις νωρίτερα. Τώρα να πας να μπεις σε 3-4 Γερμανους και 2 παμπλικ θα βρεις και θα πάρεις, απλά οι περισσότεροι εδώ γκρινιάζουν και δικαιολογημένα. Το λάθος είναι οι προπληρωμές και οι προπαραγγελίες. Μια ο καθένας και χωρίς προπληρωμή και θα είμαστε όλοι μια χαρά. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσε για παράδειγμα ο Κώτσος και το Παμπλικ να φέρουν μια παλέτα ο καθένας και να αντιστοιχούν σε 20 άτομα γιατί έχουν βάλει 2 και 3 παραγγελίες. Και οι άλλοι περιμένουν από πίσω την επόμενη παραλαβή και στο ενδιάμεσο, γίνεται η ακύρωση γιατί αυτοί οι 20 ήθελαν 1 κομμάτι ο καθένας και περισσεύουν άλλα 50 ξαφνικά τα οποία λόγω logistics δεν μπαίνουν στις προπαραγγελίες οπότε βγαίνουν διαθέσιμα και τα τσιμπάει ο οποιος άλλος (πχ εγώ). 1
darkman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπερα σημερα μου ηρθε μηνυμα απο Istorm για PM orange 18XXX 3
petran1790 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 λεπτά πριν, newtron είπε Σόρρυ νόμιζα ότι έχεις ανοιχτή παραγγελία ήδη. Έτσι ακριβώς όπως το λες λοιπόν, μάγκας. Πιστεύω ξεκάθαρα θα πάρεις νωρίτερα. Τώρα να πας να μπεις σε 3-4 Γερμανους και 2 παμπλικ θα βρεις και θα πάρεις, απλά οι περισσότεροι εδώ γκρινιάζουν και δικαιολογημένα. Το λάθος είναι οι προπληρωμές και οι προπαραγγελίες. Μια ο καθένας και χωρίς προπληρωμή και θα είμαστε όλοι μια χαρά. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσε για παράδειγμα ο Κώτσος και το Παμπλικ να φέρουν μια παλέτα ο καθένας και να αντιστοιχούν σε 20 άτομα γιατί έχουν βάλει 2 και 3 παραγγελίες. Και οι άλλοι περιμένουν από πίσω την επόμενη παραλαβή και στο ενδιάμεσο, γίνεται η ακύρωση γιατί αυτοί οι 20 ήθελαν 1 κομμάτι ο καθένας και περισσεύουν άλλα 50 ξαφνικά τα οποία λόγω logistics δεν μπαίνουν στις προπαραγγελίες οπότε βγαίνουν διαθέσιμα και τα τσιμπάει ο οποιος άλλος (πχ εγώ). Οχι οχι ουτε καν!!! το εχω ξαναδει αυτο το εργο αρκετες φορες και δεν το περναω ουτε που να πληρωνες.. Γενικως ομως την καταλαβαινω την τρελα καποιων (ασχετα που σας κραζω καμια φορα 🤣) Μαγκα προσωπικα δεν με θεωρω. Συνηδειτοποιημενος θα ελεγα της ολης καταστασης. Καταλαβαινω ακριβως την κατασταση που περιγραφεις.. και ισχυει 1000% αυτη τη στιγμη στη χωρα μας.. Κανουμε σαν λυσσασμενοι για τα νεα κινητα και ξερουν οτι θα μας παρουν τα λεφτα λογω των παραγγελιων που εχουν μπει και δεν τους καιγεται καρφι.. Ενω αν πχ δεν παρεγγελνε κανεις και απλα φερναμε στα ραφια και πηγαιναμε τα περναμε.. θα τρεχανε σαν ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ να φερουν παραπανω κινητα στα ραφια για να παμε να τα παρουμε εμεις.. ενω τωρα κανουμε σαν τρελοι εμεις.. Γενικα το εχουν στησει πολυ ωραια.. και δυστυχως τσιμπαμε. 6
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, darkman είπε Καλησπερα σημερα μου ηρθε μηνυμα απο Istorm για PM orange 18XXX 256? και απο ποιο καταστημα παραλαβη? Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Dimitrisger
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 5 λεπτά πριν, petran1790 είπε Οχι οχι ουτε καν!!! το εχω ξαναδει αυτο το εργο αρκετες φορες και δεν το περναω ουτε που να πληρωνες.. Γενικως ομως την καταλαβαινω την τρελα καποιων (ασχετα που σας κραζω καμια φορα 🤣) Μαγκα προσωπικα δεν με θεωρω. Συνηδειτοποιημενος θα ελεγα της ολης καταστασης. Καταλαβαινω ακριβως την κατασταση που περιγραφεις.. και ισχυει 1000% αυτη τη στιγμη στη χωρα μας.. Κανουμε σαν λυσσασμενοι για τα νεα κινητα και ξερουν οτι θα μας παρουν τα λεφτα λογω των παραγγελιων που εχουν μπει και δεν τους καιγεται καρφι.. Ενω αν πχ δεν παρεγγελνε κανεις και απλα φερναμε στα ραφια και πηγαιναμε τα περναμε.. θα τρεχανε σαν ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ να φερουν παραπανω κινητα στα ραφια για να παμε να τα παρουμε εμεις.. ενω τωρα κανουμε σαν τρελοι εμεις.. Γενικα το εχουν στησει πολυ ωραια.. και δυστυχως τσιμπαμε. Ότι πιο σωστό έχει ειπωθεί εδώ μέσα , δυστυχώς όμως δεν το κόβω να βάζουμε μυαλό κι του χρόνου θα είναι πάλι το ίδιο ίσως κ χειρότερο 1
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 45 λεπτά πριν, farcry33 είπε Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα όμως ο αριθμός παραγγελίας βγαίνει κατά την ολοκλήρωση. Αν εσυ δλδ καθυστερήσεις για τον χψ λόγο και την κανείς πολύ αργότερα δεν κρατάει τον χρόνο που την ξεκίνησες. Δεν έχεις περιθώριο να το κάνειςς αυτο που λες. Αν δεν προχωρήσεις άμεσα την χάνεις, οπότε δεν θα είχες δυνατότητα να την κάνεις μετά, σίγουρα γίνεται κάτι τέτοιο αλλιώς θα έχανες την παραγγελία αν το προϊόν είχε περιορισμέα κομμάτια για κάποιο λόγο. Φαντάσου να έχανες τη σειρά σου την ώρα πουκάνεις πληρωμή, αυτό δεν γινεται σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν λέω οτι αυτό ακριβώς κάνει η Istorm μιας και δεν ξέρω κάτι σίγουρα αλλά λέω οτι η σειρά έχει και άλλες παραμέτρους μάλλον πέρα του ξερού αριθμού παραγγελίας μιας και παρατηρώ οτι τηρούν κάποια σειρά αλλά όχι ακριβώς τους αριθμούς παραγγελίας.
Live in chaos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 43 λεπτά πριν, NoMans είπε Κι εγώ το ίδιο. PM Blue 256 101310ΧΧΧΧ Μας κανουν πλακα !
darkman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε 256? και απο ποιο καταστημα παραλαβη? Ναι , River west . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα