NoMans Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 λεπτά πριν, Live in chaos είπε 101310ΧΧΧΧ Μας κανουν πλακα ! Και έχεις παραλάβει?
James. Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Πορτοκαλι PM 256 ο Παπαχαραλαμπους τωρα. Οσοι πιστοι προσελθετε!
vpapanik Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 16 λεπτά πριν, darkman είπε Καλησπερα σημερα μου ηρθε μηνυμα απο Istorm για PM orange 18XXX 184xx έχω εγώ, μπορείς να μας δώσεις και το τρίτο ψηφίο αν έχεις τη καλοσύνη ;;;
spyridy Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 λεπτά πριν, James. είπε Πορτοκαλι PM 256 ο Παπαχαραλαμπους τωρα. Οσοι πιστοι προσελθετε! Δυστυχώς δεν...
darkman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 λεπτά πριν, vpapanik είπε 184xx έχω εγώ, μπορείς να μας δώσεις και το τρίτο ψηφίο αν έχεις τη καλοσύνη ;;; 0 1
James. Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 5 λεπτά πριν, spyridy είπε Δυστυχώς δεν... Aκομα αμεσα διαθεσιμο μου το βγαζει εμενα παντως. Ισως καθυστερει να ανανεωσει την διαθεσιμοτητα. Πηρες τηλεφωνο?
NoMans Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 λεπτά πριν, James. είπε Aκομα αμεσα διαθεσιμο μου το βγαζει εμενα παντως. Ισως καθυστερει να ανανεωσει την διαθεσιμοτητα. Πηρες τηλεφωνο? Εγώ το έβαλα καλάθι και δεν. 1
darkman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε Μου λενε οτι παιζει και ρολο το καταστημα, και οτι το καθε καταστημα εχει διαφορετικες παραλαβες..Δεν μπορουσε ομως να μου πει κατι παραπανω οταν ρωτησα τι εννοουν με αυτο, και αν καποια καταστηματα παιρνουν μεγαλυτερες ποσοτητες απο αλλα... Θα τω ρωτισω σημερα που θα το παρω και θα σας πω ( αν μου πουν ) και ποσα τεμαχια εφεραν και πως παει το πραγμα με τις παραγγελιες . 2
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, darkman είπε Θα τω ρωτισω σημερα που θα το παρω και θα σας πω ( αν μου πουν ) και ποσα τεμαχια εφεραν και πως παει το πραγμα με τις παραγγελιες . Εγω τους δινω μια μερα περιθωριο, ας πουμε πως επειδη Αθηνα ειναι τα κεντρικα τους, ειχαν παραλαβη εκει, οποτε θελουν μια μερα για να φτασουν τα υπολοιπα Θεσσαλονικη, αν δεν μου ερθει και εμενα αυριο μηνυμα θα παω απο κοντα και θα τους ξεφτιλισω Γιατι και ο Mhtsaras29 ειχε αποστολη, για αυτο του την εστειλαν απο χθες και παρολο που ο FarCry ειχε κι αυτος σειρα νωριτερα, δεν ειχε καποια ενημερωση, ελπιζω να παιζετε κατι τετοιο και οχι να τα δινουν οπου να ναι και να ευνοουν συγκεκριμενα καταστηματα εναντι αλλων Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Dimitrisger
spyridy Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 λεπτά πριν, James. είπε Aκομα αμεσα διαθεσιμο μου το βγαζει εμενα παντως. Ισως καθυστερει να ανανεωσει την διαθεσιμοτητα. Πηρες τηλεφωνο? Ναι πήρα τηλέφωνο... προφανώς κάποιο λάθος ήταν διότι σήμερα δεν παρέλαβαν 256, παρα μόνο μερικά 512 που ήταν προπαραγγελίες
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 25 λεπτά πριν, Live in chaos είπε 101310ΧΧΧΧ Μας κανουν πλακα ! 101311xxxx pm 256 blue ελπίζω να παραλάβουμε πριν βγει το 18🤣
Panos416 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλησπερα παιδια απο public silver pm256 εχει παραλαβει κανεις;;;
didimimimi Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εγώ από Public μόνο τα SMS λαμβάνω αλλά όλα εντάξει γιατί νιώθω «εξασφαλισμένος» 😂 6
farcry33 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, Panos416 είπε Χαχαχχα καταλαβα μας βλεπω απο νοεμβριο Αισιόδοξος βάλε Δεκέμβριο για να υπάρχει έστω μια πιθανότητα 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα