Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Εγω τους δινω μια μερα περιθωριο, ας πουμε πως επειδη Αθηνα ειναι τα κεντρικα τους, ειχαν παραλαβη εκει, οποτε θελουν μια μερα για να φτασουν τα υπολοιπα Θεσσαλονικη, αν δεν μου ερθει και εμενα αυριο μηνυμα θα παω απο κοντα και θα τους ξεφτιλισω 

Γιατι και ο Mhtsaras29 ειχε αποστολη, για αυτο του την εστειλαν απο χθες και παρολο που ο FarCry ειχε κι αυτος σειρα νωριτερα, δεν ειχε καποια ενημερωση, ελπιζω να παιζετε κατι τετοιο και οχι να τα δινουν οπου να ναι και να ευνοουν συγκεκριμενα καταστηματα εναντι αλλων

Και εγώ που ρώτησα μέρες πριν για να μάθω τι γίνεται μου είπαν απλά "μην πιστεύεις οτι διβάζεις στο ίντερνετ" και όταν απάντησα οτι οι άνθρωποι ανεβάζουν screenshots με τις παραλαβές και τους αριθμούς παραγγελίας και οτι δεν λένε ψέματα, μου απάντησαν οτι θα το ερευνήσουν και οτι υπάρχει και τηρείται η προτεραιότητα (με οτι σημαίνει αυτό).

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Και εγώ που ρώτησα μέρες πριν για να μάθω τι γίνεται μου είπαν απλά "μην πιστεύεις οτι διβάζεις στο ίντερνετ" και όταν απάντησα οτι οι άνθρωποι ανεβάζουν screenshots με τις παραλαβές και τους αριθμούς παραγγελίας και οτι δεν λένε ψέματα, μου απάντησαν οτι θα το ερευνήσουν και οτι υπάρχει και τηρείται η προτεραιότητα (με οτι σημαίνει αυτό).

Ναι ναι μην το ερευνήσουν πολύ μόνο πες τους και πάθουν τίποτα και τρέχουμε μετά 😂😂

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

καλα κρασια δηλαδη...

Και επειδη μου σβηστηκαν τα σχολια απο την διαχειριση λογικα, επειδη αναφερθηκα σε χριστοπαναγιες, το ξαναγραφω με κοσμιο τροπο για να δουν και οι αλλοι πως μας κοροιδευει το istorm

Ιδια συσκευη ιδιου χρωματος, με αριθμο 18ΧΧΧ και ελαβε μηνυμα για παραλαβη ενω εγω με 17ΧΧΧ τιποτα....Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι παιζει ρολο και το καταστημα, οταν ρωτησα τι εννοουν με αυτο, και αν συγκεκριμενα καταστηματα παιρνουν μεγαλυτερες ποσοτητες απο αλλες, μου ειπαν οτι δεν μπορουν να απαντησουν. Για αυτο και εγραψα αυτο που εγραψα πιο πανω για την μια μερα διορια 

Επεξ/σία από Dimitrisger
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panos416 είπε

Τα μαγαζια στο κεντρο που τα βρισκουν ρε παιδια;; Ανεβάζουν συνέχεια βιντεο που τα ανοίγουν στο τικ τοκ 

Οπου τα βρισκουν ολοι. Απλα αυτοι τα πουλανε με 300-400€ καπελο γιαυτο τα εχουν απουλητα και φλεξαρουν τη διαθεσιμοτητα στα σοσιαλ

Δημοσ.

Ξαναλέω παιδιά, μπείτε στο bestprice, έχει μαγαζάκια που μια χαρά τιμές έχουν, ένα καπελάκι 40-50 ευρώ, που οκ με όλο αυτό που γίνεται είναι αποδεκτό, και τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Όποιος προλάβει.

Δημοσ.

Τελικά αυτό που βλέπω διαβαζοντας όλο το νήμα....ειναι ότι οι μεγάλοι χαμένοι ήταν όσοι κάνανε προπαραγγελιες τις πρώτες μέρες - ώρες, τις πλήρωσαν ...και περιμένουν ακόμα κινητό....! Ελλαδισταν το μεγαλείο σου!

Φοβερά ψυχοφθόρο, φοβερά άδικο αλλά το φταιξιμο δεν είναι μόνο των αλυσίδων αλλά και των ιδίων! Δεν ξέρουν ότι τώρα 2-3 χρόνια γίνεται το ίδιο πράγμα?? Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο είναι η πραγματικότητα καλώς  ή κακώς.

Το να κινηθείτε νομικά είναι απλά ανέκδοτο. Θα πληρώσετε δικαστικά έξοδα και είναι σίγουρο ότι θα χάσετε την αγωγή. Δεν αποδεικνύεται ούτε δόλος, ούτε ψυχική οδύνη, ούτε οικονομική απώλεια. Έχουν και οι αλυσίδες καλούς δικηγόρους. 

Επίσης....οσοι λέτε για μικρομαγαζα, σκρουτζομάγαζα κλπ....θα θυσιασετε τον 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση που δεν θα δίνουν σε σχέση με τις αλυσίδες? Μιλάμε για Apple όχι για Samsung.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, frix_ath είπε

Τελικά αυτό που βλέπω διαβαζοντας όλο το νήμα....ειναι ότι οι μεγάλοι χαμένοι ήταν όσοι κάνανε προπαραγγελιες τις πρώτες μέρες - ώρες, τις πλήρωσαν ...και περιμένουν ακόμα κινητό....! Ελλαδισταν το μεγαλείο σου!

Φοβερά ψυχοφθόρο, φοβερά άδικο αλλά το φταιξιμο δεν είναι μόνο των αλυσίδων αλλά και των ιδίων! Δεν ξέρουν ότι τώρα 2-3 χρόνια γίνεται το ίδιο πράγμα?? Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο είναι η πραγματικότητα καλώς  ή κακώς.

Το να κινηθείτε νομικά είναι απλά ανέκδοτο. Θα πληρώσετε δικαστικά έξοδα και είναι σίγουρο ότι θα χάσετε την αγωγή. Δεν αποδεικνύεται ούτε δόλος, ούτε ψυχική οδύνη, ούτε οικονομική απώλεια. Έχουν και οι αλυσίδες καλούς δικηγόρους. 

Επίσης....οσοι λέτε για μικρομαγαζα, σκρουτζομάγαζα κλπ....θα θυσιασετε τον 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση που δεν θα δίνουν σε σχέση με τις αλυσίδες? Μιλάμε για Apple όχι για Samsung.

Αν δεν κάνω λάθος, πας στην infoquest και περνιέται κανονικά και ο 2ος χρόνος εγγύησης με την απόδειξη αγοράς. Σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω τι γίνεται με το τιμολόγιο. Στα παμπλικ μου είπαν ότι έχω 1 χρόνο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, frix_ath είπε

Προσωπικα δεν ηξερα οτι γινεται τετοιο πραγμα, τελευταια συσκευη και πρωτο iphone που ειχα παρει ηταν το 12 pro max, κανονικα προπαραγγελια απο πλαισιο (τηλεφωνικα κι ολας γιατι τοτε ειχαμε τον κορονοιο) και παρελαβα κανονικα την πρωτη μερα με αποστολη στον χωρο μου, ειχα παρει βεβαια 256 gb οποτε ισως να επαιζε ρολο κι αυτο...Οταν εκανα προπαραγγελια 15:02 το ειχα δεδομενο οτι θα παραλαβω πρωτη μερα...που να ξερα ομως....

Δημοσ.

Θα ειμαι Αμστερνταμ- Λονδινο 25/10-31/10.

Εχουν διαθεσιμοτητα στο Apple Store (ειδικα Amsterdam).

Οσοι δεν εχετε εξυπηρετηθει, προσέλθετε :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teol20 είπε

Θα ειμαι Αμστερνταμ- Λονδινο 25/10-31/10.

Εχουν διαθεσιμοτητα στο Apple Store (ειδικα Amsterdam).

Οσοι δεν εχετε εξυπηρετηθει, προσέλθετε :)

Βάζεις ιδέες..! Με εγγύηση τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, newtron είπε

Ξαναλέω παιδιά, μπείτε στο bestprice, έχει μαγαζάκια που μια χαρά τιμές έχουν, ένα καπελάκι 40-50 ευρώ, που οκ με όλο αυτό που γίνεται είναι αποδεκτό, και τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Όποιος προλάβει.

Αυτα τα μαγαζακια που λες δεν κοβουν τιμολογιο ομως εχω μιλησει ηδη με δυο 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NoMans είπε

Βάζεις ιδέες..! Με εγγύηση τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?

Κανονικα οτι ισχυει και για τα "μαγαζακια" εδω στην Ελλαδα (ναι αυτα που πουλανε με καπελο :P )

1 χρονο η παγκοσμια εγγυηση της Apple (προφανως και βλέπουν και απο που αγοραστηκε).

1479 ευρω παιζει στο Αμστερνταμ (μικρη διαφορά με Ελλαδα σιγουρα, αλλα το βλέπεις και το παιρνεις)

1382 ευρω (με την τρεχουσα ισοτιμια) στο Ηνωμενο Βασιλειο (μεγαλυτερη διαφορα αλλα δεν ξερω αν θα εχουν διαθεσιμοτητα όταν παω)

Με την παρανοια της Ελλαδας δεν παιζει να κατσω να μπλεξω. Και ετσι και αλλιως καθε χρονο το πουλαω για να παρω το επομενο και δεν μπλέκω με τον δευτερο χρονο της εγγυησης (που αν δεν ειναι απο αλυσιδα ειναι και αυτο ενας βραχνας στα μικρομαγαζα)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Αυτα τα μαγαζακια που λες δεν κοβουν τιμολογιο ομως εχω μιλησει ηδη με δυο 

Ο Παπαχαραλάμπους σίγουρα κόβει, δεν έχω μιλήσει με άλλα, αλλά, στα site τους έχουν την απαλλαγή κάποια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...