Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Είδες πολλά που έγιναν ροζ???

Απο γνωστο οχι, μονο σε βιντεακι που δεν τα υπολογιζω.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Είδες πολλά που έγιναν ροζ???

καμια 6-7 το πολυ. Κυκλοφορουν πολλα που εχουν δεχθει επεξεγεργασια και φαινεται. Αλλα ναι ειναι μερικες περιπτωσεις που οντως εχουν αλλαξει χρωμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε

καμια 6-7 το πολυ. Κυκλοφορουν πολλα που εχουν δεχθει επεξεγεργασια και φαινεται. Αλλα ναι ειναι μερικες περιπτωσεις που οντως εχουν αλλαξει χρωμα

Βρες μου 6-7 αναφορές να τις δούμε. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

το σημαδακι στην γωνια ειναι το σημειο οπου ξεβαψε? Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται για ξεβαψιμο αλλα χτυπημα η κατι που οντως μπορει να εγινε απο θηκη

Edit: Οπως και να εχει, αν ειναι προβλημα της συσκευης, θα εχεις κανονικα αντικατασταση, οπως αντικαθιστουν κι αυτα που γινονται ροζ. 

Επισης πιστευω οτι τωρα θα εχεις αλλη παρτιδα σε σχεση με τις πρωτες, που συνηθως αυτες βγαζουν προβλημα

Θα ξερει την παρασκευη και θα σας πω του ειπαν οτι ειναι cometic damage 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

To ξερω το παιδι δεν παιζει κατι τετοιο ειναι apple fun χρονια τωρα αλλα και να το χτυπησε εκει γιατι ολο τα αλλο ξεβαψε ? 

Δεν μου φαινεται ξεβαμμενο εμενα, μου φαινεται σαν αντανακλαση απο το φως

Δημοσ.

Πάρτε ποπ-κορν και απολαύστε: οι μεν απλ μποις θα αρχίσουν τις θεωρίες συνομωσίας, δεν μπορεί ένα προϊόν απλ να έχει αρνητικά, με τίποτα όμως, οι δε φοβισμένοι θα αγχωθούν κι άλλο. Γι' αυτό υπάρχει η εγγύηση παιδιά, μην αγχώνεστε.

• Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, iMystic είπε

Ήρθε και σε εμένα από istorm 256 pm silver. 12/09 15:26

Στο trade in η τιμή στο κατάστημα αλλάζει; Γιατί αυτή που βγάζει το site δεν είναι καλή 

τόσο πολύ προχώρησαν τα silver ??? 26 λεπτά !!! καλοριζικο

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NoMans είπε

Πάρτε ποπ-κορν και απολαύστε: οι μεν απλ μποις θα αρχίσουν τις θεωρίες συνομωσίας, δεν μπορεί ένα προϊόν απλ να έχει αρνητικά, με τίποτα όμως, οι δε φοβισμένοι θα αγχωθούν κι άλλο. Γι' αυτό υπάρχει η εγγύηση παιδιά, μην αγχώνεστε.

Εγώ έχω ποπ κορν από την πρώτη μέρα. Ειδικά με όσους βλέπουν μια φωτογραφία στο Reddit και την κάνουν σημαία! Προφανώς και η apple θα σου αντικαστησει κάτι αν το παρελαβες προβληματικό ή ξαφνικά άλλαξε χρώμα αλλά όχι αν απλά το κοπάνησες κάπου και γδάρθηκε ή παραμορφώθηκε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Βρες μου 6-7 αναφορές να τις δούμε. 

στο reddit ειναι, θα βαλω μερικα απο αυτα που βρηκα 

και τα αλλα τα εχω δει στο τικ τοκ

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε

στο reddit ειναι, θα βαλω μερικα απο αυτα που βρηκα 

και τα αλλα τα εχω δει στο τικ τοκ

Ε άμα είναι στο τικ τοκ… 😛 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, darkman είπε

Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . 
του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . 
o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη .
Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω.......

image.jpeg.b034c6de8778f678e1e3f1dc5b4611ad.jpeg

Κάπου χτύπησε. Το ίδιο παθαίνει το iqos μου είναι αλουμίνιο και αυτό και έχει τέτοια σημάδια 

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iMystic είπε

Κάπου χτύπησε. Το ίδιο παθαίνει το iqos μου είναι αλουμίνιο και αυτό και έχει τέτοια σημάδια 

Κυκλοφορούν πάντως και μερικές άθλιες θήκες από σκληρά υλικά, που αν ζορίζεις πολύ τη συσκευή στο βάλε βγάλε μπορεί να αποκτήσεις σημάδια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε άμα είναι στο τικ τοκ… 😛 

Δεν ειναι ολα fake, μερικα κανουν μπαμ, οπως εκεινο που αλλαξε τελειως σε ροζ που φαινεται οτι εχει γινει επιτηδευμενα, αλλα υπαρχουν και βιντεο και φωτογραφιες απο αλλες περιπτωσεις. Πιστευω ομως πως πολλα τα εχουν κανει επεξεργασια απλα για να κανουν δυσφημιση. 

Εσυ πιστευεις οτι ειναι ολα fake? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κυκλοφορούν πάντως και μερικές άθλιες θήκες από σκληρά υλικά, που αν ζορίζεις πολύ τη συσκευή στο βάλε βγάλε μπορεί να αποκτήσεις σημάδια. 

Ισχύει, το είχα στο 12 αυτό το θέμα. Εγώ πήρα της ESR μια τουμπανιάρικη που είναι και έχει όλο το εσωτερικό σαν λάστιχο και απ' εξω είναι σκληρό πλαστικό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitrisger είπε

Δεν ειναι ολα fake, μερικα κανουν μπαμ, οπως εκεινο που αλλαξε τελειως σε ροζ που φαινεται οτι εχει γινει επιτηδευμενα, αλλα υπαρχουν και βιντεο και φωτογραφιες απο αλλες περιπτωσεις. Πιστευω ομως πως πολλα τα εχουν κανει επεξεργασια απλα για να κανουν δυσφημιση. 

Εσυ πιστευεις οτι ειναι ολα fake? 

Όχι βέβαια, ποτέ δεν είπα πως είναι όλα fake. Ίσα ίσα που σε τόσα εκατομμύρια συσκευές που κυκλοφορούν, σίγουρα θα έχουμε μερικές χιλιάδες ίσως με προβλήματα από τη γραμμή παραγωγής. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχεις άμεση αντικατάσταση. Το θέμα όμως με τους αποχρωματισμούς κυκλοφόρησε από μια μόνο φωτογραφία/post (άντε 2 άμα θες), που σαν περιστατικά (και αν είναι αληθινά) δεν αποτελούν καν μετρήσιμο ποσοστό για να γενικεύσεις και να πεις «έχουμε θέμα με τους αποχρωματισμούς στα νέα iPhones”! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα είχαμε 2 περιστατικά αλλά πολλές χιλιάδες μέχρι τώρα. 

Βάλε και στην εξίσωση τώρα και όσους το κάνουν επίτηδες για να κερδίσουν κλικς και λεφτά και άντε να βγάλεις άκρη. :) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...