G.K90 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Έβαλα και εγώ για το πορτοκαλι προ μαξ πάνω στο 10λεπτο που τα εμφάνισε αλλά μάλλον μούφα είναι, περίεργο που τα δείχνει ακόμα διαθεσιμα. Την είχα πατήσει άλλη μια φορά με Γερμανό αλλά τότε το είχε σαν χαμηλή διαθεσιμότητα. Τουλάχιστον επιστρέφουν τα χρήματα σχετικά γρήγορα, μέσα σε μια βδομάδα μου τα είχαν βάλει πίσω
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ηρθε και μειλ κ μήνυμα ότι έγινε δεκτή τώρα περιμένουμε να δούμε αν όντως ήταν κάποιο λάθος αν κ σε μένα δν τα βγάζει διαθεσιμα όλα το 2Τ πχ δν είναι διαθέσιμο
James. Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πως βαλατε αντικαταβολη και πληρωμη στο καταστημα στο Γερμανο; Εμενα δεν ειχε αυτην την επιλογη.
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Ακόμα διαθεσιμα όντως πολύ περίεργο ή αυτό που έλεγε το παιδί πριν τους έχει παίξει τρομερή μπάλα αν και κομματάκι δύσκολο 1 λεπτό πριν, James. είπε Πως βαλατε αντικαταβολη και πληρωμη στο καταστημα στο Γερμανο; Εμενα δεν ειχε αυτην την επιλογη. Εμένα την είχε κανονικά φίλε , και έκανα κ την διαδικασία για τιμολόγιο , βέβαια πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά βλέπουμε Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Mexicanos97
James. Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Ακόμα διαθεσιμα όντως πολύ περίεργο ή αυτό που έλεγε το παιδί πριν τους έχει παίξει τρομερή μπάλα αν και κομματάκι δύσκολο Εμένα την είχε κανονικά φίλε , και έκανα κ την διαδικασία για τιμολόγιο , βέβαια πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά βλέπουμε Τωρα δεν ειναι πια διαθεσιμα εκτος το μπλε 256 pm. Η σελιδα κολλαγε πολυ εκεινη την ωρα και φοβουμενος οτι θα κρατησει μονο για μερικα λεπτα, εκανα την παραγγελια στα γρηγορα. Με τιμολογιο ειχε αντικαταβολη μονο. Εχει οριο τα 3000€ Τελοσπαντων. Ελπιζω να παραλαβουμε οπως και κα χει. Αν ισχυει θα ναι φοβερο. Πρωτη φορα που εμεινε ανοικτο για ενα 2ωρο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από James. 1
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, darkman είπε πριν απο λιγο μου εστειλε και αλλη φωτο πριν πεσετε να με φατε να πω οτι ειμαι σε προχωριμενη ηλικια και πρεπει να μου φερθειτε με ευγενια ξεβαμα ελεγε αυτος το ξεφλουδισμα και εγω καταλαβα αλλο , να και η αλλη φωτο που εστειλε εκανα google search δεν υπαρχει στο ιντερνετ . ηρεμαααα λεωωωωω Είναι αρκετά εμφανές τώρα… 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 6 λεπτά πριν, James. είπε Τωρα δεν ειναι πια διαθεσιμα εκτος το μπλε 256 pm. Η σελιδα κολλαγε πολυ εκεινη την ωρα και φοβουμενος οτι θα κρατησει μονο για μερικα λεπτα, εκανα την παραγγελια στα γρηγορα. Αλλα και παλι δεν ειδα τετοια επιλογη. Τελοσπαντων. Ελπιζω να παραλαβουμε οπως και κα χει. Αν ισχυει θα ναι φοβερο. Πρωτη φορα που εμεινε ανοικτο για ενα 2ωρο. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ήταν όλο αυτό πραγματικότητα καθώς βγάζει μόνο το μπλε τώρα διαθέσιμο , όπως και να χει θα μάθουμε στις επόμενες ημέρες
ktsak Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Έκανα και 'γώ μια παραγγελια ΡΜ 512 Silver, τιμολόγιο με Αντικαταβολή στο κατάστημα. Για να δούμε .....
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Φαίνεται σαν να έχει μπαγκαρει λίγο η σελίδα τους βέβαια ίσως είναι κι από τον πολλοί κόσμο που μπήκε ταυτόχρονα , σας τ βγάζει και εσάς αυτό στο σηματάκι του ;
NoMans Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 7 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Φαίνεται σαν να έχει μπαγκαρει λίγο η σελίδα τους βέβαια ίσως είναι κι από τον πολλοί κόσμο που μπήκε ταυτόχρονα , σας τ βγάζει και εσάς αυτό στο σηματάκι του ; Μου έχει τύχει αυτό με το logo και σε "ήρεμη" μέρα και ώρα (μετά από log-in αυτόματο).
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τι να πω ρε παιδιά μακάρι να τους γαμ*** ο Γερμανός όλους , η αλήθεια είναι ότι εξαρχής η πορεία του ήταν καλύτερη από τους υπόλοιπους 1
ktsak Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 19 λεπτά πριν, ktsak είπε Έκανα και 'γώ μια παραγγελια ΡΜ 512 Silver, τιμολόγιο με Αντικαταβολή στο κατάστημα. Για να δούμε ..... Α καλά, το μειλ επιβεβαίωσης αναφέρει χρώμα μπλε και όχι silver. Οτι ναναι !!!!!! 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, ktsak είπε Α καλά, το μειλ επιβεβαίωσης αναφέρει χρώμα μπλε και όχι silver. Οτι ναναι !!!!!! Εντάξει δεν είναι πρόβλημα αυτό είναι συστημικό λάθος το αναφέρει και ένα παλικάρι πιο πίσω τους πήρε και τηλ σε εκείνους φαίνεται κανονικά το χρώμα μη μασάς 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δλδ από εκεί που δεν είχε τίποτα ο Γερμανός πέταξε ξαφνικά 100+ κομμάτια σε όλα τα χρώματα ναι οκ 100% επιτυχία ακούγεται η φάση. Καλή τύχη 😂 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, farcry33 είπε Δλδ από εκεί που δεν είχε τίποτα ο Γερμανός πέταξε ξαφνικά 100+ κομμάτια σε όλα τα χρώματα ναι οκ 100% επιτυχία ακούγεται η φάση. Καλή τύχη 😂 Πολύ καλό για να είναι αληθινό σίγουρα αλλά…. Μια ερώτηση σε όσους έχουν παραγγελία από Γερμανό με τιμολόγιο , ενώ έβαλα τα στοιχεία για το τιμολόγιο και τα πήρε κανονικά ως τελικό ποσό στο μέιλ μου βγάζει 1499€ ξέρει κανείς γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα