NickPatou Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, Aeroporos12 είπε Στα pro max ειναι το θέμα. Τα υπόλοιπα σιγά σιγά προχωράνε Στα pm 256 silver & orange συγκεκριμενα. 1
James. Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, -orestis- είπε εμένα σκέψου ήρθε 15:40. από την παρακολούθηση παραγγελίας μου τα δείχνει και τα 2 σε επεξεργασια. από το ιστορικό παραγγελιών η θήκη ειναι σε καταχωρημένη και το κινητο σε επεξεργασια. Εσενα ηταν πιο νωρις και ισως προχωρησει..Εμενα το βλεπω να τρωω ταπα. Σημερα θα πρεπει να αλλαξει το status, αλλιως δεν βλεπω φως.
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Μαρτύριο κανονικότατο η όλη κατάσταση πάντως για ζαναξακια θα είμαστε όλοι στο τέλος πρώτη και τελευταία φορά προπαραγγελια , αν δεν αλλάξουν το συστημα τους να κάνουν παραγγελίες ΜΟΝΟ όσοι πληρώνουν και με σειρά προσβάσιμη να ξέρουμε τι μας γίνεται δεν υπάρχει περίπτωση καμμία εγώ προσωπικά να μπω σε αυτό το τρυπακι άλλη φορά Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Mexicanos97 1
AretiT Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπέρα παιδιά. Εχθές έκανα κι εγώ παραγγελία από Γερμανό στις 16:30 και επειδή ήταν και εμένα σε επεξεργασία του πήρα τηλ και μου είπαν « όλα προχωράνε κανονικά». Οπότε πριν 1 λεπτό ανανέωσα και είδα πως πλέον είναι σε «επεξεργασία» από καταχωρημένη που ήταν. Στο istorm είχα κάνει παραγγελία 12/9 στις 15:40 και ακόμα περιμένω.
elenatakestiktok Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπέρα! Έκανα την παραγγελια το μεσημερι της 13/09 και εχω αριθμό 22ΧΧΧ απο iStorm Pro Silver 256 Πότε πιστεύετε να μπορώ να παραλάβω? Ευχαριστώ!
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, AretiT είπε Καλησπέρα παιδιά. Εχθές έκανα κι εγώ παραγγελία από Γερμανό στις 16:30 και επειδή ήταν και εμένα σε επεξεργασία του πήρα τηλ και μου είπαν « όλα προχωράνε κανονικά». Οπότε πριν 1 λεπτό ανανέωσα και είδα πως πλέον είναι σε «επεξεργασία» από καταχωρημένη που ήταν. Στο istorm είχα κάνει παραγγελία 12/9 στις 15:40 και ακόμα περιμένω. Για ποιο μοντέλο δε μας είπες.
newtron Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 18 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Εγώ παιδιά έφαγα άκυρο δεν γινόταν να αλλάξω για το τιμολόγιο μου είπαν ότι θα πρέπει να ακυρώσω , δεν ακύρωσα θα το παραλάβει ένα φιλαράκι μου ααααννν έρθει ποτέ είναι στο ίδιο στάδιο με τους υπόλοιπους , τώρα για την προπαραγγελια που έχω κάνει στο you μέσω Σκρουτζ σήμερα με ενημέρωσαν από Σκρουτζ ότι η τελευταία ενημέρωση που έχουν από το κατάστημα με κάθε επιφύλαξη είναι στις 31/10 😂😂 Έχεις βάλει παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα;
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, newtron είπε Έχεις βάλει παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα; Ναι ναι κανονικά
newtron Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μόλις τώρα, Mexicanos97 είπε Ναι ναι κανονικά Τότε πήγαινε εκεί και κάνε την πληρωμή με τιμολόγιο. Εγώ έκανα παραγγελία στα public στο όνομά μου για να μη χάνω χρόνο και όταν μου ήρθε το μηνυμα για παραλαβή πήγα εκεί με το άτομο που στο όνομά του θα κοβόταν το τιμολόγιο, κάναμε την αλλαγή επιτόπου και το πήραμε και φύγαμε. Τιμολόγιο, αποφορολόγηση κλπ κανονικότατα
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, newtron είπε Τότε πήγαινε εκεί και κάνε την πληρωμή με τιμολόγιο. Εγώ έκανα παραγγελία στα public στο όνομά μου για να μη χάνω χρόνο και όταν μου ήρθε το μηνυμα για παραλαβή πήγα εκεί με το άτομο που στο όνομά του θα κοβόταν το τιμολόγιο, κάναμε την αλλαγή επιτόπου και το πήραμε και φύγαμε. Τιμολόγιο, αποφορολόγηση κλπ κανονικότατα Δυστυχώς ο Γερμανός δν κάνει τέτοια ρουσφέτια για αυτό και έχει αποδειχτεί ο καλύτερος μέχρι στιγμής
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εμένα του Κωτσόβολου το στάτους άλλαξε τώρα από σε προετοιμασία σε «Καταχωρήθηκε» και δεν λέει τίποτα άλλο…τι να σημαίνει άραγε ; Προπαραγγελια 12/9 16:00 για πορτοκαλί προ μαξ 256!
kleannn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 29 λεπτά πριν, Flying είπε Καλά νέα! 🎉 Παραγγελία #…206XX – iPhone 17 Pro Silver 256 GB, 12/09 στις 17:15 από iStorm. Μόλις έλαβα την ειδοποίηση αποστολής! Καλή υπομονή σε όλους όσους περιμένουν ακόμα 🙌 Μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα φίλε, γιατί έχω παραγγείλει το ίδιο ακριβώς και έχω κωδικό 218xx πόσο περίπου θα περιμένω πιστεύεις;
G.K90 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 14 minutes ago, AretiT said: Καλησπέρα παιδιά. Εχθές έκανα κι εγώ παραγγελία από Γερμανό στις 16:30 και επειδή ήταν και εμένα σε επεξεργασία του πήρα τηλ και μου είπαν « όλα προχωράνε κανονικά». Οπότε πριν 1 λεπτό ανανέωσα και είδα πως πλέον είναι σε «επεξεργασία» από καταχωρημένη που ήταν. Στο istorm είχα κάνει παραγγελία 12/9 στις 15:40 και ακόμα περιμένω. Και εμένα μόλις άλλαξε από «καταχωρημένη» σε «επεξεργασία». Για να δουμε
kleannn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 13 λεπτά πριν, elenatakestiktok είπε Καλησπέρα! Έκανα την παραγγελια το μεσημερι της 13/09 και εχω αριθμό 22ΧΧΧ απο iStorm Pro Silver 256 Πότε πιστεύετε να μπορώ να παραλάβω? Ευχαριστώ! Και γω από istorm με κωδικό 218xx για το ίδιο μοντέλο ακόμα σε αναμονή αλλά είμαι αισιόδοξος ότι είτε αυτή είτε την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβουμε
NickPatou Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Giorgoss94 είπε Εμένα του Κωτσόβολου το στάτους άλλαξε τώρα από σε προετοιμασία σε «Καταχωρήθηκε» και δεν λέει τίποτα άλλο…τι να σημαίνει άραγε ; Προπαραγγελια 12/9 16:00 για πορτοκαλί προ μαξ 256! Του Κωτσου το tracking νομιζω εχει παθει τρικυμια αυτη τη στιγμη. Παντως στα pm γενικα απο εκει που ολες τις περασμενες ημερες τα εμφανιζε σαν εξαντλημενα τωρα τα λεει "αναμενεται συντομα" και μπορεις να ριξεις παραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα